Radostné info

306 20 0
                                    

Z pohledu Violetty:

Leon, Fran, Diego a také i já jdeme na místo sešlosti. Táborníci se tentokrát dost loudají. ,,Toto není možné." Už křičí Gregorio který je celý netrpělivý. Pablo ho však uklidňuje, jenže i Pablovi trpělivost dojde a tak začíná brebentit.

Pablo: Pro začátek než vám řeknu opět pár informací chci přivítat novou pomocníci do kuchyně Gery. Gery tu není jen pro práci v kuchyni ale i pro zábavu. Proto také přijala svou táborní přezdívku Mek. Mek bude na show vystupovat společně s Thomasem který je už přezdíván Tom.
Brodway: Pablo už nám řekněte ty informace.
Federico: Jo informace....informace
Pablo: Dobře dobře. První šťastnou informací je pouť, která se uskuteční o víkendu.
Camilla: Pouť bomba bude sranda
Francesca: Hlavně hodně křiku
Pablo: To je však pro pobavení. Druhým šťastným infem je den hudby. Přesněji to je sólo dobrovolná soutěž na získání bodů. Pravidla této soutěže jsou prostá. Každý účastník této soutěže složí svou vlastní písničku.
Ludmila: Super ještě že tak. Bez sólové soutěže by tento tábor nebyl totiž k ničemu.
Naty: Ludmilo sólo ale není všechno. Nemyslíš si že je místo toho důležitější kamarádství, zábava i když nevyhraješ je důležité zúčastnit se.
Ludmila: Buď s ticha Natálie. Na tvoje rady není nikdo zvědavý. Pamatuj na svojí matku.
Pablo: A třetí informace je den tance. Den tance je dobrovolná duo soutěž. Účastníci si vytvoří na jakoukoliv píseň svou taneční sestavu.

Všichni se mezi sebou začínají domlouvat. Páry na taneční soutěž vypadají tak to....

1)Camilla - Brodway
2)Ludmila - Maxi
3)Naty - Federico
4)Diego - Francesca

Taky bych se tam chtěla zapsat stejně tak i do sólové soutěže. Jenže má stydlivost mi to však zakazuje. Náhle mě někdo vezme za ruku a táhne někam ani nevím kam. Až najednou.....








Leonetta - Letní tábor Jortini [DOKONČENO]Where stories live. Discover now