Hodina zpěvu (4 část)

272 20 13
                                    

Z pohledu Violetty:

Ludmila se v první řadě podívá vysmátě na mě a potom....Můj bože to né. Nenápadně se mrkne na Cami s Fran a já hned pochopím co její upozornění znamená. Za mé chyby budou pykat hlavně ony dvě a já se na to budu moct jen dívat. Ne Violetto to nebudeš holt uděláš přesně to co Ludmila po tobě celou tu dobu chce. Leon už je jen minulostí a pro tebe nic neznamená právě proto si vztah s ním navždy ukončila. Pamatuj si že Leona nemiluješ, Ludmile se už nikdy Nesměj a bude to vše v naprostém klidu. Proboha jestli tento tábor přežijí bez následků mozku, hlavy, vážným zraněním těla a mého života bude to zázrak že zůstanu přes válku vůbec naživu.

Jackie: Tak jdeme losovat. Vylosujeme dva páry na složení písničky.
Ludmila: (přiblíží se k Vio) Pamatuj si že jakákoliv tvá chyba může někomu dost tvrdě ublížit. Tím chci říct že se od Leona na dále drž dál. (Šeptem)
Jackie: Tak první koho jsem vylosovala je Gery. Gery bude ve dvojici......s....s.....s Thomasem. Druhý kdo je vylosovaný a je na papírku jeeee Leon. Leon bude společně s Violettou.
Ludmila: Co? Oni jsou spolu ale pořád. To neplatí Jackie.
Jackie: Hra je hra Ludmilo. Táborovou hru nijak neovlivníš. Je po hodině můžete se rozejít
Violetta: Ehm.....Jackie.
Jackie: Ano Vio.
Violetta: No já si myslím že má Ludmila tak trochu pravdu. Jak si máme zvykat i na jiné když jsme neustále ve stejné skupině. Nemohla by jste nás pro tentokrát prohodit a zároveň zapomenout na pravidla.
Jackie: -------
Violetta: Prosím
Jackie: Pro jednou by to šlo. Tak tedy Vio ve skupině s Thomasem a Leon ve dvojici s Gery. Spokojeni. (Odchází)
Violetta: Ani nevíte jak.
Ludmila: Skvěle Vio. Tebe všichni poslechnou i když si toho někdy až moc vymýšlíš. Gery, Thomasi a Naty pojďte okamžitě jsemnou. Ludmila odchází.

Leon: Violetto.
Violetta: Ano
Leon: Ty se mi vyhýbaš?
Violetta: Ne....Proč bych se ti vyhýbala?
Leon: Asi proto že chodíš s Thomasem. Viděl jsem vás jak jste se objímali.
Violetta: Co? Já s ním nechodím. Nejsem žádná mrcha co má každou chvíli jiného. Jen mě uklidňoval.
Leon: Uklidňoval? Proč?
Violetta: Noooo.......
Leon: Z našeho rozchodu?
Violetta: -------
Leon: Ty mě stále máš ráda. Že mám pravdu?
Violetta: Jo mám....Jenže jen jako kamaráda.
Leon: (začíná se smát)
Violetta: Čemu se směješ? Připadá ti to snad vtipné?
Leon: Jo v celku ano. Violetto my dva dobře víme že kamarádi být opravdu nemůžeme. Já tě miluji a vím že ty mě ještě taky. Tak v čem je problém?

Co tet mám říct? Pravdu nebo snad lež? Pravdu hned vylučují v tom případě musím zalhat. Super jenže tet ještě z jaké části.

Co by jste učinili vy na jejím místě? Nezapomeňte že Violetta se snaží chránit před Ludmilou své dvě nejlepší kamarádky. V tom případě ale si musí vybrat. Vybere si spíše Cami s Fran kámošky na život a na smrt. Nebo Leona slavného zpěváka lamač dívčích srdcí.
To se dozvíte v příštím díle


Leonetta - Letní tábor Jortini [DOKONČENO]Where stories live. Discover now