Taneční číslo

266 16 9
                                    

Z pohledu Ludmily:

Hodina tance měla dávno začít a Gregorio samozřejmě nikde. Tento tábor se čím dál více rozkládá na čekací doby spíše hodiny, jelikož už tu čekáme neuvěřitelnou hodinu.
Když už mě to po hodině a půl fakt přestane bavit a jsem s toho na prášky začínám ječet s celou mojí výbušností.

Ludmila: A dost. To stačí. Nebudu tu jako pejsek čekat na magora, který si zřejmě někde užívá. Já jsem Ludmila nejlepší, nejhezčí a nejtalentovanější hvězda na světě. Takže mi nějaký blbec za to vůbec nestojí. Odcházím.
Gregorio: Kam pak vy nejlepší, nejhezčí a nejtalentovanější hvězdo. Ludmilo umíš se aspoň trochu chovat slušně?
Ludmila: Nooo...jas...
Gregorio: Ne. Ty se neumíš ani kapánek chovat. Proto také nastupuje můj nejhorší trest nejvíce působený na tebe. Srážím ti 60 bodů
Ludmila: 60? Gregorio Vy jste se úplně zbláznil. Zrovna tet když už za měsíc bude finále. To jste si vybral opravdu dobrou chvíli kdy mi s tábora dělat peklo.
Gregorio: Já ti dělám peklo? Ty sama si z něj děláš peklo a tet Plav s Federicem na pódium. Chci vidět vaše taneční vystoupení.
Ludmila: Nikam nejdu pane učiteli a s ním už vůbec ne.
Gregorio: Ludmilo padej už na to pódium nebo žádné finále v tvém případě nebude.
Ludmila: To by jste udělal? To by jste neudělal. To by jste si zkusil a.....
Gregorio: Jdi za Federicem už Sakra Ludmilo.
Ludmila: Css. Tento tábor už je fakt na houby. (Odchází na pódium)

S touhle blbou náladou odcházím na pódium za Fedem.
Fedem? Sakra Ludmilo, kde si to oslovení vyhrabala? Neměla by si mu tak říkat a ani nesmíš. Ne ne ne.....žádný Fede...😤😤😤...Federico!!!!! Ludmilo zapamatuj si to. Přes mou psychickou naštvanost jsem si toto všechno sýčkovala do mozku. Federico je nulová úroveň, která bude vždy pokládána za nicku.
Naše taneční číslo skončilo když jsem já hvězda byla v jeho náručí. Chtěla jsem se Federicovi vyhýbat což mi moc nešlo, jelikož ty jasné oči mě přinutili snít. Federico. Ty oči, rty a moc překrásný polibek. Počkat polibek?????


Leonetta - Letní tábor Jortini [DOKONČENO]Where stories live. Discover now