Svěření neb znovu usmíření

344 22 0
                                    

Z pohledu Violetty:

S Leonem jsme úsměvně doběhli do tábora a můj pohled se přesunul z Leona na smutnou Fran, kterou jsem zahlédla nedaleko nás. Můj smích se  tím pádem s mých rtů rychle vytratil a Leon........

Leon: Vio děje se něco?
Violetta: No....Proč?
Leon: Zase ten strach z Thomase?
Violetta: ----- Nene tentokrát mám starosti o Francescu. Připadá mi smutná což ještě ráno nebyla, jelikož bych to na ní určitě poznala. Leone musím jít za ní nebo se z jejího pohledu fakt zblázním.
Leon: Dobře. Půjdu stebou.

Leon mě chytá za mojí ruku a oba směřujeme k Fran.

Violetta: Fran děje se něco?
Francesca: Ne co by se dělo Vio.
Violetta: Fran já moc dobře vidím že ti do smíchu zrovna moc není.
Francesca: No a co Violetto. Tak mi právě do smíchu není to ale neznamená že mám problém. Víš co Starej se o sebe a buď ráda že Leon není jako Diego. (Naštvaně odchází)
Camilla: Ahoj Fran....Fran?....Ahoj Vio co se stalo Francesce....Vio?....Violetto

Camillu jsem Neposlouchala spíše Jsem nevnímala nikoho. Bylo mi smutno, slzy v očích mě štípaly, skoro mi i tekly po tváří. Chtěla jsem obejmout Leona ale spíše se vydala za Fran a naštvaně jí řekla.

Violetta: Francesco nevím sice proč a kvůli čemu si tak naštvaná ale laskavě na mě pro příště nekřič. Jsme kámošky a já jsem ti chtěla jen pomoct. Pokud já vím tak to kámošky dělají a mrzí mě že se právě hádáme.
Francesca: To mě taky. Omlouvám se Vio. Pohádala jsem se totiž s Diegem kvůli jedne skladbě na show, kterou Diego místo jsemnou složil sám. Naštvalo mě že jsem se na tom s ním  nepodílela. Dostala jsem zlost a právě tu zlost jsem si spíše vylila na tebe.
Violetta: Tak že je mezi námi opět vše v pořádku?
Francesca: Jo a ještě jednou se ti omlouvám.
Violetta: Vše prominuto. Jen už mi to Fran nedělej.

Fran samozřejmě kývne a já ji obejmu. Měla jsem v celku Dost nahnáno že Fran opravdu stratím ale usmířili jsme se a to je hlavní. Usmiřování však ale z cela neskončilo. Diego který po chvíli našel Francescu se jí omluvil a slíbil že svou uspěchanou postavu změní a tak se i stalo......

Leonetta - Letní tábor Jortini [DOKONČENO]Where stories live. Discover now