Returning back (Damon Salvato...

By thesthoranlovers

19.5K 522 140

Cassidy Smoak is het nichtje van Caroline Forbes. Ze heeft heel haar leven in mystic falls gewoont, tot 2 jaa... More

Intro.
1.Back home part 1
2.Back Home Part 2
3.Still Friends?
4.Secrets.
5.What Happend?
6.The Wickery Bridge.
7.Date Night?
8.Sleepover With The Girls part 1
9.Sleepover With The Girls part 2
10.More Secrets
11.Back To School
12.The Boarding House
13.The Letter.
14.New House
15.The Teacher
16.She's is back in town.
17.New love?
18.Rebekah Mikaelson.
19.I'm Back.
21.What now?
22 en 23.Stolen part 1 en 2.
Trailer!
24.The Mikealson Family.
25.Trust.
26.L.O.V.E.
27.Woods.
28.I LOVE YOU.
29. He's not dead.
30. Broken heart's.
31. Roadtrip.
32. What's the Plan?
Playlist.
33. Is he Dead?

20.The Coffins

374 10 0
By thesthoranlovers


Cassidy pov:

"Ugh"Ik werd wakker met een enorme hoofdpijn, alweer. Het laatste wat ik hoorde is i'm back. En die stem herken ik uit duizenden. 

"Je bent eindelijk wakker."Hoorde ik iemand zeggen en draaide mij om.

"Katherine"Zei ik. Natuurlijk wie anders. Ze had mij de laatste keer al gewaarschuwd dat ze terug zou komen. Alleen ik weet nu ook waarvoor. Ik snap alleen niet waarom ze mij daarvoor nodig heeft.

"Suprise."Zei ze. En voor ik het wist stond ze voor mij.

"Wat wil je dit keer Katherine?"Vroeg ik haar en we gingen allebei zitten.

"Ik heb gemerkt dat je een nieuwe vriendin erbij hebt."Zei ze. Ze ontwijkteen mijn vraag, verrassend.

"Wie?"Vroeg ik haar. Wat wilt ze toch van mij. Het is niet dat Klaus en ik beste vrienden zijn. En hij gaat echt geen kisten ruilen voor mij.

"De lieftallige Rebekah Mikaelson."Zei ze en ze nam een slok van haar bourbon.

"Ja.. maar wat wil je? De kisten van Klaus? Die ga je echt niet zomaar krijgen hoor"Zei ik tegen haar. 

"Daar zal je nog versteld van staan. Damon, Klaus en Rebekah die om jou geven. Ze zullen alles doen om jou terug te krijgen."Zei ze en haar telefoon ging.

"Stefan Salvatore. Aan wat heb jou telefoontje te danken?"Vroeg ze met een smirk op haar gezicht. En ze stond op en liep naar haar fles om haar glas weer bij te vullen. Ze zette haar telefoon op de luidspreker zodat ik het ook kon horen.

"Waar is Cassidy, Katherine."Vroeg Stefan. Ik hoorde gerommel om de achtergrond dus hij was vast niet alleen.

"Geen idee... waarom denk je dat ze bij mij is? "Zei ze tegen hem. Ik draaide met mijn ogen, dramaqueen dacht ik bij mezelf.

"Omdat wij jou hoorde. Ze was nog aan het bellen met Damon toen je haar mee nam. Dus hou je niet van de domme. Waar zijn jullie en wat wil je van haar?"Zei Stefan geïrriteerd. Zo heb ik hem nog nooit gehoord. Katherine begon nu ook geïrriteerd te raken, ik zag het aan haar gezicht. Ze was vast niet blij dat hij zou tegen haar praatte aangezien ze altijd nog gevoelens voor hem heeft.

"We zijn gewoon vrienden aan het worden Stef waar maak je druk om."Ze Katherine en ze kwam weer richting mij lopen.

"Katherine wat wil je."Hoorde ik Klaus nu zeggen. Klaus en Stefan? Dacht ik. Ik zag dat Katherine schrok van Klaus zijn stem, dat had ze vast nog niet verwacht dat ze Klaus hadden gebeld dat ik weg was.

"Niklaus."Ze Katherine. Ze ging weer zitten en nam nog een slok van haar drinken. Dat had ze vast nodig, alcohol.

"Je weet dat ik je zal vinden Katherine. Je zal nooit niet krijgen wat je wil en als je Cassidy ook maar iets aan doet."Zei Klaus boos.

"Zoals wat.."Zei ze en voor ik het wist stond ze voor mij en had ze me tegen de muur aangedrukt.

"Laat me los."Zei ik en gaf der een stomp in der maag en draaide haar arm om maar erg veel nut had en niet want ze was veel sterker dan dat ik was. Ze is ook al meer dan 500 jaar oud.

"Cas.."Hoorde ik Damon zeggen om de achtergrond.

"Ik weet het goed gemaakt Niklaus. Ik zal eerlijk zijn 4 kisten voor maar 1 iemand is niet helemaal eerlijk. Dus 1 kist van Cassidy, mag jij kiezen welke."Zei ze en ze liet me los. 

"Jij krijgt helemaal niks"Zei Klaus boos.

"Oke dan zien jullie Cassidy straks terug... alleen zonder hartslag."Zei ze maar net voor ze wilde ophangen.

"Wacht"Hoorde ik Rebekah zeggen.

"Laat ons even overleggen. We bellen je over 10 minuten terug."Zei ze. Katherine dacht er over na. Wat wil Rebekah in 10 minuten doen? Ik was benieuwd.

"Oke.. 10 minuten"En Katherine hing op. Ze gooide mij de telefoon en ik keek haar vragend aan.

"Als ze zo terug bellen neem jij op. Ik weet niet wat ze van plan zijn maar als ze jou stem horen zullen ze er wel goed over nadenken voordat ze iets doen."Zei Katherine. Waarom word ik als lokaas gebruikt..

"Ben benieuwd voor wie ze je zullen ruilen"Zei Katherine die hard op dacht. 

"Wat dacht je van niemand."Zei ik geïrriteerd. Wie dacht ze wel dat ze was. Mij voor de 2de keer ontvoeren alleen maar omdat ze iets voor elkaar wilt krijgen. Kan dat niet zonder mij.

"Ik zou niet zo'n grote mond hebben als ik jou was anders stuur ik je terug als vampier. Je leeft nog wel dus ik heb mij dan aan mijn kant van de deal gehouden. De enigste reden waarom ik dat niet gelijk al doe is omdat je niet zo irritant bent als de rest."Zei ze. Bedoeld ze nou te zeggen dat ze mij aardig vind? Ze is echt raar.

"Wat wil je eigenlijk met een kist van Klaus?"Vroeg ik haar. Want wat wil ze er mee bereiken? 

"Klaus heeft zijn broers jaren in een kist gehouden. Ze zullen boos zijn, en zodra ik al zijn familie leden heb heeft hij niemand meer. En als ik ze dan wakker maak en aan mij kant krijg is het de enige manier om Klaus te doden."Zei ze. Dat gaat haar echt nooit niet lukken. 

"En je denkt oprecht dat je dat gaat lukken."Vroeg ik haar. Ik geloofde er niks van. Je kan Klaus niet zomaar omkopen en zijn familie tegen hem keren. Kijk naar Rebekah, zij heeft super lang in een kist gelegen en staat nog aan zijn kant. Waarom zou Katherine denken dat de rest dat niet zou doen.

"Ik moet iets proberen om van hem af te komen. Zijn familie haat hem omdat ze al jaren in een kist liggen. Dit is de enige manier om Klaus kapot te maken en dat gaat mij lukken door jou. Klaus geeft haast om niemand. Iedereen vind jou aardig zonder dat je zou dramatisch bent zoals Elena."Zei Katherine. Zij heeft echt een hekel aan Elena. Elena heeft alles wat Katherine wil. Een normaal leven, normaal is het niet meer maar vergeleken met dat van Katherine wel. Ze heeft Stefan en daar gaat het denk ik vooral om bij haar. De 10 minuten waren inmiddels om en de telefoon ging.

"Hallo met Cassidy."Zei ik. Ik was erg benieuwd wat ze van plan waren want ze zouden echt niet zomaar een kist aan Katherine geven.

"Hey Cass het is Rebekah. Ik heb Klaus overgehaald en hij is een kist halen."Zei Rebekah. Wat gaan ze het toch doen? Ik snapte er niks van. Ik zag Katherine blij kijken. Katherine pakte de telefoon uit mijn handen.

"Vanavond ik het bos bij de Lockwood's. Om 10 uur en kom niet te laat. Stefan en Damon zijn er en niemand anders."Zei Katheirne.

"Bonnie gaat ook mee anders kan je die kist wel vergeten."Zei Klaus geïrriteerd. Wat zijn ze toch allemaal van plan. Dit kan nooit goed aflopen.

"Nee ik bepaal de regels anders zal ik ervoor zorgen dat jullie Cassidy nooit meer zien."Zei Katherine boos. Volgens mij wilde ze graag dat het ging zoals zij dat wilde. En wat bedoelt ze dat niemand mij meer zal zien? Net zij ze tegen mij nog iets heel anders.

"Je mag kiezen of ik ga zelf mee of Bonnie. En we weten allebei dat je beter niet in mijn buurt kan komen en dat probeer je zelf ook al heel lang te vermijden."Zei Klaus. Katherine was zo bang voor Klaus dat ze er wel mee in moest stemmen.

"Oke vanavond 10 uur Bonnie, Damon en Stefan. Dat is de deal, 1 kist voor Cassidy en als er ook maar iets anders gebeurd breek ik Cassidy haar nek."Zei Katherine die niet al te blij keek. Het ging natuurlijk niet zoals zij wilden. En aangezien ze bang voor Klaus is kiest ze maar voor Bonnie. Alleen waarom zou Klaus willen dat Bonnie mee zou gaan snapte ik niet. Maar daar zal ik vanavond achter komen.

"Raar haar niet aan Katherine of ik kom zelf achter je aan."Zei Damon boos. Ik ben zo blij als ik hem weer zie. Ik zou willen dat het al vanavond was.

"Oee er is iemand boos."Zei Katherine gemeen tegen Damon.

"We zien je vanavond Katherine. Het komt goed Cas."Hoorde ik Stefan zeggen en toen hing Katherine op.

"Maak het je gemakkelijk we hebben nog even de tijd voordat ik eindelijk mijn kist krijgen."Zei Katherine. Dit gaat nog erg lang duren voordat het 10 uur dacht ik.

Iets voor 10 uur:

Cassidy pov:

"Nog een klein stukje en dan zijn we er."Zei Katherine die mij bij m'n arm vast had.

"Dit gaat nooit goed aflopen Katherine en dat weet je zelf ook."Zei ik en we waren bij Tyler's aangekomen. Ze waren er nog niet maar Katherine wilde per se eerder zijn.

"Het gaat alleen niet goed aflopen voor Klaus. Hij zal eindelijk voelen wat het is om alleen te zijn."Zei ze en we hoorde wat geritsel in het bos.

"Wat fijn dat jullie op tijd konden komen."Zei Katherine tegen Bonnie, Damon en Stefan die aankwamen lopen met een kist. Wie zou er in zitten? En wat als het Kol is.

"We hebben je kist geeft ons Cassidy."Zei Damon. Hij keek zo boos, de stoom kwam nog net niet uit zijn oren. En als blikken konden doden wat Katherine gelijk dood neergevallen.

"Niet zo snel. Doe eerst de kist open zodat ik kan zien wie er in zit en dit niet een van jullie trucjes is."Zei Katherine. Mijn hart bonkte in mijn keel. Wie zou er in zitten?

"Laat eerst Cassidy haar arm los en dan maken wij de kist open zodat je ziet wie er in zit."Zei Stefan rustig. Hoe kan hij altijd zou kalm over komen. Ze liet m'n arm los en zette en stapje opzij. Stefan en Damon deden de kist open. Katherine en ik konden vanaf hier niet zien we er in zat.

"Til hem op zodat ik het zie. Een beetje meewerken kan geen kwaad toch. Jullie willen Cassidy terug dus ik zou een beetje opschieten en mijn best doen."Zei Katherine met een smirk op haar gezicht.

"Hier, nu bij."Zei Damon die samen met Stefan de kist schuin hield zodat je kon zien we er in lag. Het was Kol niet. Vast een van Klaus zijn andere broers. Hij zag er erg netjes uit.

"Goede keuze."Zei Katherine blij en voordat ik het wist was ze weg met de kist.

"Cas"Zei Damon en ik liep snel naar hem toe. Ik sloeg mijn armen om zijn nek en hij drukte me stevig tegen hem aan.

"Ben zo blij dat je weer terug bent."Zei Damon en gaf me snel een kus.

"Kom we moeten snel weg voordat ze er achter komt."Zei Stefan en hij liep naar Bonnie toe.

"Hou me goed vast dan zijn we zo thuis."Zei Damon en ik hield hem stevig vast. En voordat ik het wist stonden we al voor The Boarding House.

"Wow dat was snel"Zei ik en was er een beetje duizelig van. Voordat ik weer recht stond kwam Bonnie op mij aflopen en gaf me een knuffel.

"Ben zo blij dat je weer terug bent."Zei Bonnie en ze liet me los. Ik stond nog naast Damon, ik zag dat hij er nog erg gespannen uit zag dus ik pakte zijn hand en hij keek mij aan. Ik gaf hem een geruststellende glimlach en we liepen met ze vieren naar binnen

"Cassidy"Zei Elena opgelucht die samen met Caroline op me afkwam lopen.

"Ik ben oke echt."Zei ik ze en gaf ze een knuffel. We liepen verder naar binnen waar ik Rebekah zag staan.

"Hey"Zei ik tegen haar en ik zag aan haar houding dat ze niet zo goed wist wat ze moest doen. Dus ik gaf haar een knuffel en hoorde dat ze opgelucht ademhaalde.

"Ik ben blij dat je weer terug bent Cassidy."Zei Rebekah oprecht. Ik denk dat ze wel blij is dat ik er weer ben aangezien niet zo goed met de rest kan opschieten.

"Dus wie wilt er uitleggen wat er nou allemaal aan de hand is, en waar Katherine achter zou moeten komen."Vroeg ik aan iedereen. Want net zei Stefan dat we snel weg moesten voordat ze er achter kwam. Waar moet ze achter komen wat hebben ze gedaan. Maar voordat iemand kon antwoordde hoorde ik achter mij.

"Cassidy ontmoet mij lieftallige broer Elijah Mikaelson."Ik draaide mij en daar stond Klaus met een man in een net pak, Elijkah.

"Wat? Ik snap er niks van."Zei ik. Hij lag net nog in een kist die we aan Katherine hadden gegeven.

"Cassidy fijn je te ontmoeten."Zei Elijah en hij stak zijn hand uit. Ik schudde zijn hand en hij gaf mij een glimlach.

"Katherine zal hier niet blij mee zijn."Zei Caroline. Wat hebben ze gedaan?

"Wat is er nou allemaal aan de hand?"Vroeg ik nog een keer aangezien niemand mij vraag nog had beantwoord. 

"Kom zitten dan leggen wij het uit"Zei Elena en ik ging zitten en Damon kwam naast me zitten die een arm om me heen sloeg.

"We hadden het nooit zonder Rebekah en Bonnie gekund. Dat moet ik eerlijk toegeven."Zei Klaus die wat te drinken inschonk. Echt iedereen drinkt hier dacht ik bij mezelf.

"Rebekah kwam met een idee. Ze wist nog een spreuk van vroeger waarbij je een illusie creëerd."Zei Elena. Rebekah knikte en legde het verder uit.

"Ja eigenlijk is het heel simpel. Klaus moest de kist halen met Elijah en Bonnie kon een soort kopie er van maken. We hadden de kist wel echt nodig. We hebben Elijah wakker gemaakt en alles uit gelegd. Bonnie maakt de kopie en deed zogenaamd Elijah in de kist. Katherine heeft dus wel een kist alleen er zit niet echt iemand in."Legde Rebekah uit. Wow dat had ik echt nooit aan kunnen denken, maar wel echt slim alleen hier gaat Katherine echt niet blij mee zijn.

"En zo hebben we jou terug kunnen krijgen."Zei Damon blij. Ik gaf hem een glimlach en net toen ik wat terug wilde zeggen hoorde we een telefoon afgaan. Het was die van Stefan.

"Het is Katherine, verrassend."Zei Stefan en hij nam op en zetten hem gelijk op de luidspreker zodat iedereen mee kon luisteren.

"Hier zullen jullie spijt van krijgen. Maar bedenkt voor de kist alvast."Zei Katherine en ze hing op. We hebben haar zo alleen maar bozer gemaakt dit gaat nooit goed eindigen dacht ik.


YES weer een nieuw hoofdstuk!! Hoop dat jullie hem leuk vinden!! 

En Elijah is er.. spannend!!

Vote en Comment dan weet ik dat jullie het leuk vinden!! En als jullie nog een liedje weten kan ik die misschien een keer bij een hoofdstuk doen!!

Song: Kelsea Ballerini- Bragger

XX Katy

Continue Reading

You'll Also Like

717 10 7
Tiara Andersen is a sixteen years old girl. She is having a normal life in Georgia, Atlanta when suddenly a new student appears and she falls in love...
8 0 1
Dit verhaal gaat over een meisje van 12, maar geen gewoon meisje. Zij is namelijk een vampier. het leven als vampier bevalt haar goed. maar wat gebe...
159 0 16
Arkdaşlar lütfen yorumlar yazın beyenip beyenmediğinizi yazın yani ginede bir şeyler yazın kendimi düzeltip geliştireceğim ilerki bölümlerde İi okuma...
189 13 4
Zinya Joseph Mikeal is een twintig jaar oude half vampier, haar moeder heeft ze nooit gekend en haar vader weigert erover te praten. Ze is vastbeslot...