Returning back (Damon Salvato...

By thesthoranlovers

19.5K 522 140

Cassidy Smoak is het nichtje van Caroline Forbes. Ze heeft heel haar leven in mystic falls gewoont, tot 2 jaa... More

Intro.
1.Back home part 1
2.Back Home Part 2
3.Still Friends?
4.Secrets.
5.What Happend?
6.The Wickery Bridge.
7.Date Night?
8.Sleepover With The Girls part 1
9.Sleepover With The Girls part 2
10.More Secrets
11.Back To School
12.The Boarding House
13.The Letter.
14.New House
15.The Teacher
16.She's is back in town.
17.New love?
19.I'm Back.
20.The Coffins
21.What now?
22 en 23.Stolen part 1 en 2.
Trailer!
24.The Mikealson Family.
25.Trust.
26.L.O.V.E.
27.Woods.
28.I LOVE YOU.
29. He's not dead.
30. Broken heart's.
31. Roadtrip.
32. What's the Plan?
Playlist.
33. Is he Dead?

18.Rebekah Mikaelson.

476 7 2
By thesthoranlovers

Cassidy Pov:

Ik wilde even babbelen met Damon en iemand aan je voorstellen. Mijn lieftallige zusje, Rebekah."Zei Klaus.

"Hey jij moet Cassidy zijn."Zei Rebekah en ze stak haar hand uit. Ze leek mij aardig. Maar je weet het maar nooit met de Mikaelson's.

"Hey leuk je te ontmoeten."Zei ik tegen haar. Ik besloot om niet te oordelen over haar en der een kans te geven. Maar aan Damon zijn gezicht te zien was hij er niet al te blij mee.

"Klaus wat een fijne verrassing"Zei Damon sarcastisch. En keek Rebekah verveeld aan. Rebekah zat nu tegenover mij.

"Eens gelijks Damon"Zei Klaus en Damon stond nu op en ze stonden tegen over elkaar. Het Stoom kwam nog net niet uit zijn oren.

"Jongens laten we het gezellig houden"Zei Rebekah die omzich heen keek of dat Damon en Klaus niet de aandacht hadden getrokken van andere mensen.

"Damon.."Zei ik en hoopte dat hij geen scene zou maken. Hij keek mij aan en nam een diepe zucht en hij ging naast mij zitten.

"Hoe gaat het met je Cassidy. Je hebt de beroemde Katherine ontmoet, geen fijn mens om eerlijk te zijn." Zei Klaus die inmiddels naast zijn zus was gaan zitten.

"Nee jij bent een fijns mens."Hoorde ik Damon zeggen en Klaus rolde met zijn ogen en negeerde Damon.

"Ja het gaat best hoor. Ben wat gewend inmiddels."Zei ik en Rebekah gaf mij een glimlach.

"Gelukkig maar. Niemand is blij dat ze er weer is. Vandaar dat ik hier ben. Ik wilde even met Damon praten. Jullie meiden kunnen elkaar gezellig leren kennen."Zei Klaus en hij seinde naar de bar om daar te gaan zitten met Damon. Ik gaf hem een gerust stelende glimlach en hij kneep in me hand die op mijn schoot lag en liep achter Klaus aan.

"Sinds wanneer ben je in Mystic Falls?"Vroeg ik aan Rebekah. Die opgelucht ademhaalde dat ik gewoon tegen haar praatte en er geen ongemakkelijke stilte hing.

"Gisteren... Klaus vertelde mij dat je alles wist toch."Vroeg Rebekah vragend.

"Ja inderdaad. Wacht..."Zei ik en bedacht mij oppeens dat zij waarschijnlijk ook in een kist heeft gelegen zoals Kol nu.

"Ja ik denk dat hij al een idee had dat Katherine terug zou komen. En hij heeft meer mensen nodig die aan zijn kant staan."Zei Rebekah en ze riep een ober, en het was Matt.

"Hey Cas, wat kan ik voor jullie inschenken."Zei Matt die opgelucht keek dat alles weer goed was.

"Hey Matt. Doe maar een long island icethea alsjeblieft."Zei ik en gaf hem een snelle knuffel dat alles weer goed ging met mij. Hij maakt zich veelste veel zorgen. Ik zit hier nu met Rebekah Mikaelson. En Klaus en Damon zitten samen aan de bar, die combi zal je ook niet vaak zien trouwens. In Mystic Falls blijft het altijd spannend.

"Doe mij maar hetzelfde."Zei Rebekah. En Matt gaf Rebekah een glimlach en hij liep weer terug naar de Bar.

"Ik heb echt trouwens geen idee wat we net hebben besteld"Zei Rebekah lachend en ik lachte met haar mee.

"Het is zoet maar er zit wel alcohol in."Zei ik tegen haar.

"Vampieren kunnen er veel beter tegen dan mensen. Maar zal rustig aan doen. Wie was dat eigenlijk."Vroeg ze aan mij.  Dan had ik het net toch goed gezien. Toen Matt haar een glimlach gaf dacht ik dat ze bloosde, had ik dat toch goed gezien.

"Dat is Matt, hij is echt een lieve jongen. Hij is ook erg goed in Football."Zei ik tegen haar en ze staarde nog naar Matt. Die weer terug kwam lopen met onze drankjes.

"Dames, jullie drankjes."Zei Matt en gaf ons een knipoog en ging weer verder met zijn werk.

"Dat moet ik maar een Cheerleader worden."Zei Rebekah die een slokje nam van haar drankje en gaf het een goedkeurde blik.

"Kom je ook bij ons op school dan?"Zei ik nieuwsgierig.

"Ja waarom niet toch. Moet er wel bij horen, anders valt het zo op als ik niet naar school ga."Zei ze. Daar zullen de meiden blij mee zijn dacht ik. Ze mogen Klaus niet dus ik denk dat ze dan niet al te blij zullen zijn als zijn zus bij ons op school komt.

"Ja je hebt gelijk. Ben wel benieuwd hoe je het gaat vinden aangezien je zolang in die kist hebt gelegen. "Zei ik tegen haar.

"Ja inderdaad. Die kleren ook, schrok me eerst rot van want mensen tegenwoordig dragen." Zei Rebekah lachend.

"Ja zit wel en klein verschil in."Zei ik lachend tegen haar. Tot nu toe vind ik haar aardig. Ik kon het met Kol ook gelijk vinden en met Rebekah is het eigenlijk hetzelfde.

"Ja morgen de eerste schooldag."Zei ze een beetje zenuwachtig.. Een Mikaelson die ergens zenuwachtig voor iets is dat had ik niet verwacht. Zo zie je alleen maar hoe menselijk ze eigenlijk is.

"We kunnen wel samen gaan. Ik kom je dan wel ophalen."Zei ik met een glimlach tegen haar.

"Echt?"Zei ze verbaasd.

"Ja waarom niet. Ik kom je dan vanaf Stefan en Damon ophalen."Zei ik tegen haar. Vond het geen probleem om der op te halen. Is ook veel gezelliger en ze is nieuw op school. Ook al is ze dan een vampier, ze is ook een mens met gevoelens.

"Geen idee, ik had eigenlijk eerlijk gezegd niet verwacht dat je me aardig zou vinden. De andere meiden waren niet zo enthiousast over mij."Zei ze en nam haast al weer het laatste slokje van haar drankje. Dus helaas kent ze Caroline Elena en Bonnie al. Ik had gehoopt van niet, nu weet ik zeker dat ze morgen niet blij zullen zijn als ik samen met haar op school aan kom.

"Ik wist niet dat je ze al kon."Zei ik tegen haar.

"Ja Klaus heeft me een tijdje geleden even wakker gemaakt maar dat duurde helaas niet lang. Was het amper hier gewend of ik lag alweer terug in die kist. "Zei ze. 

"En iedereen verdient een eerlijke kans. Mij maakt het niet uit wat andere van je denken. Als ik je aardig vind en je mij niks hebt aangedaan vind ik dat je van mij een eerlijke kans verdient. En tot nu toe kan ik het goed met je vinden."Zei ik eerlijk tegen haar. Kijk naar Damon die gaf ik ook een eerlijke kans. En dat is mij niet tegen gevallen. Het was al wat later op de avond en de muziek ging wat harder.

"Hehe"Ze Rebekah en ik keek haar vragend aan.

"Nu kunnen Damon en Klaus ons niet meer horen. Hoe zit het tussen jou en Damon."Zei ze nieuwsgierig.

"haha . Eerlijk geen idee.. ik vind hem leuk maar zoals je weet zijn de meiden daar niet al te blij mee. En de laatste relatie die ik had was met Kol en dat was ook geen fijn einde. En het is Damon, niet iemand die super open is over zijn gevoelens. Maar stiekem hoop ik wel dat het wat word. Ik kan gewoon mezelf zijn bij hem, geen geheimen."Zei ik tegen Rebekah. Ik hou echt van Car, Elena en Bonnie maar ze snappen niks over mijn gevoelens voor Damon. Ben blij dat ik nu eindelijk het met iemand over kan hebben zonder dat er geoordeld over te worden.

"Ja ik snap je. Klaus vond ook nooit iemand goed genoeg voor mij. Maar wat ik wel weet is dat Damon niet makkelijk is. Maar bij jou is hij op zijn gemak."Zei Rebekah.

"Dames"Zei Klaus die weer samen met Damon terug was. Damon keek ongerust, waar zouden ze het over gehad hebben.

"En hebben jullie het gezellig."Zei Klaus die naast Rebekah ging zitten. En Damon ging weer naast mij zitten.

"Ja toevallig wel Klaus."Zei Rebekah. 

"Ja we gaan morgen ook samen naar school."Zei ik en Klaus had een lach op zijn gezicht. Hij wist dat Damon daar niet blij mee was. 

"Zozo zal Elena leuk vinden."Zei Klaus. 

"Ach wij vinden elkaar aardig en daar gaat het om." Zei ik. Damon had nog niks gezegd. Dat was ik niet van hem gewend. Normaal had hij allang een gemene opmerking naar Klaus gemaakt. Wat Klaus en Damon net hebben besproken zal niet veel goeds zijn dan.

"Willen jullie nog wat drinken?"Vroeg Matt die vragend naar Klaus en Rebekah keek. Hij vroeg zich vast af wat hun hier samen deden.

"Nee."Zei Damon nors. Matt keek mij nu vragend aan wat er aan de hand was met Damon. Maar ik haalde mijn schouders op aangezien ik geen idee had van wat er aan de hand was.

"Matt. Ik wil je graag voorstellen aan mijn lieve zusje, Rebekah."Zei Klaus met een gemene lach op zijn gezicht. Hij had vast al door dat Rebekah hem wel leuk vond. En Matt is geen fan van vampieren en dat weet Klaus. Hij kan soms echt zou irritant zijn.

"Hey ik ben Matt."Zei Matt met een glimlach op zijn gezicht en gaf Rebekah een hand en hij deed alsof het hem niet boeide dat ze broer en zus waren. Ha Klaus je plannetje is mislukt dacht ik bij mezelf.

"Het is al laat. We moeten maar eens gaan. Je moet morgen fris en fruitig zijn voor je eerste schooldag."Zei Klaus en hij stond op en gaf Matt het geld van onze drankjes en Matt liep weer naar het volgende tafeltje.

"Cas hoelaat zullen we morgen afspreken?"Vroeg Rebekah die nu ook was opgestaan en haar jasje aan deed.

"Ik haal je om kwart voor 8 op oke."Zei ik tegen haar.

"Ja is goed! Ik zie je morgen." Zei ze blij en ze liep naar de uitgang van de Mystic Grill.

"Damon goed gesprek. Cassidy ben blij dat het goed met je goed en dat je het zo goed kunt vinden met m'n zusje."Zei Klaus en voordat ik wat terug kon zeggen was hij al weer weg.

"Gaat het wel?"Vroeg ik bezorgd aan Damon. Hij had in de tijd dat ze terug waren gekomen helemaal niks gezegd.

"Ja. Kom laten we naar huis gaan"Zei Damon afwezig en hij gaf mijn jasje aan. Ik had hem amper aan en Damon was haast al buiten. Wat is er toch aan de hand...

"Damon.."Zei ik en liep snel achter hem aan. Voordat ik buiten was zwaaide ik nog snel naar Matt.

"Er is niks Cas. Klaus die gewoon een eikels is. Niks nieuws toch." Zei Damon. We waren inmiddels bij zijn auto aangekomen en hij deed de deur voor mij open. En voordat ik het wist zat hij al weer naar mij in de auto.

"Waarom heb je dan niks meer gezegd sinds je met Klaus hebt gepraat."Ik snapte er niks van. Voordat Klaus kwam was er niks aan de hand. En nu doet hij zo koel tegen me. 

"Laat het zitten Cassidy."Zei Damon geirriteerd tegen mij. 

"Prima dan ben jij toch lekker de eikel."Zei ik boos. Maar eigenlijk was ik meer verdrietig dat hij zou deed. De rest van de auto rit was het stil. Ik voelde dat hij iedere keer naar mij keek. Maar heb heel de weg naar buiten gekeken. We kwamen bij zijn huis aan, de auto stond amper stil en ik stapte al uit.

"Cas.."Zei Damon. Ik hoorde dat hij de auto opslot deed. Ik deed de voordeur open en gelukkig was er nog niemand te bekenen. Daar was ik blij op, zodat Caroline zou zeggen dat ze gelijk had.

"Wat Damon.. er was niks aan de hand en doe je opeens alsof er niks is gebeurd. Soms snap ik je echt niet." Zei ik boos met tranen in mijn ogen. Ik haat ruzie's en helemaal als ze nergens opslaan. Want hier snap ik echt niks van.

"Het is gewoon iets wat Klaus heeft gezegd. Ik moet me niet zo aanstellen."Zei Damon schuldig. Hij stond voor mij en hand mijn gezicht in zijn handen. En veegde een traan weg die ik niet meer binnen kon houden.

"Sorry ik had niet zo moeten reageren."Zei Damon en hij gaf me een kus.

"Maar wat heeft hij dan gezegd wat je zo van slag brengt?"Vroeg ik aan hem.

"We hebben het er morgen over oke. Het is al laat. Laten we morgen samen naar jou plekje gaan oke."Zei Damon. Ik wilde het nu zo graag weten. Maar het was iets wat Damon van slag maakte dus liet hem maar voor nu zitten.

"Oke dan.."Zei ik en gaf hem een glimlach. En net toen hij mij weer een kus wou geven kwam Stefan naar beneden lopen.

"Hey.."Zei ik tegen hem.

"Perfecte timing weer Stef."Zei Damon geiiriteerd tegen Stefan. Ik gaf hem een duwtje in zijn zij dat hij zich niet moest aanstellen. Damon draaide met zijn ogen maar gaf me daarna wel een knipoog.

"Het is al laat ik ga slapen."Zei ik en gaf Damon een kus op zijn wang.

"Truste  Cas"Zei Damon. En gaf me nog een kneepje in mijn hand.

"Slaap lekker Cas"Zei Stefan. 

Ik liep naar boven richting mijn nieuwe kamer. Wat een dag weer zeg.  Ik pakte alvast mijn kleren voor morgen en ging onder de douche om en mijn haren te wassen. Ik kon echt niet los laten waar Damon en Klaus het over hadden en waarom Damon zo heftig reageerde. Ik waste m'n haar en bleef nog even onder de douche staan om mij te ontspannen. Ik deed de kraan uit en droogde mij af en deed wat makkelijks aan. Ik ging op mijn bed zitten en dacht na over wat Katherine had gezegd. Waar zou ze het over willen hebben, en waarom was ze zo snel. Ik kon zo echt niet slapen en liep zachtjes mijn kamer uit door de lange gang richting de trap. Voordat ik de trap af wou lopen hoorde ik Damon en Stefan praten. Ik liep zo zacht mogelijk een stukje naar benden zodat ik hoorde waar ze het over hadden. Nu hoorde ik ook dat Elena er ook was.

"Damon je moet rustig aan doen anders hoort Cas ons zo nog."Zei Stefan die probeerde zijn broer wat rustiger te krijgen.

"Hoe kan ik in godsnaam rustig doen."Zei Damon boos en hij schonk een bourbon in.

"Maar wie zegt dat Katherine terug komt voor Cassidy. Katherine is bang voor Klaus. En zolang hij hier is durft ze vast niet terug te komen."Zei Elena om  ook Damon wat gerust te stellen. Maar ik hoorde aan haar stem dat ze zelf zich ook wel zorgde maakte over Katherine.

"Waarom wilt Katherine eigenlijk zo graag Cassidy? Heeft Klaus dat gezegd?"Vroeg Stefan aan Damon.

"Katherine zou een plan hebben om Klaus zijn kisten te stelen. Ook Kol dus. En ook om hem dan waarschijnlijk wakker te maken om mij zo terug te pakken."Zei Damon boos maar ook verdrietig.

Shit Katherine probeert Klaus zijn kisten te stelen. Dit kan nooit goed eindigen dacht ik...


YESS eindelijk weer een nieuw hoofdstuk!! Hoop dat jullie het leuk vinden!! 

Wat zal er gebeuren als het Katherine lukt om Klaus zijn kisten te stelen??

Cassidy word nu gespeeld door Lily Collins, maar wie vinden jullie leuker. Lily Collins of Sophia bush, Sophia speelt in One Tree Hill en Chicago PD. Laat het weten misschien dat ik Cassidy haar personage dan verander.

Please comment en Vote zodat ik weet dat jullie het leuk vinden!!

Song: Carrie underwood en Miranda Lambert - Something bad.

xx Katy

Continue Reading

You'll Also Like

70 7 7
Zoey is een ander meisje dan anderen,maar als zij de kans ziet om populair te worden.....gaat het goed mis. want ze draagt een groot geheim met haar...
12 1 1
over een vampire girl en ze heet mandy die word verliefd
676 54 12
Engelenbloed maakt vampieren onverslaanbaar en onweerstaanbaar. Het zorgt ervoor dat ze nog sterker zijn dan de sterkste wezens op de wereld en nog s...
13.9K 651 30
Alles lijkt het goed te gaan tussen Rhys en Hope. Tot er iets gebeurt wat hun hele leven zal veranderen. Blijven ze bij elkaar of zullen ze allebei v...