Returning back (Damon Salvato...

By thesthoranlovers

19.5K 522 140

Cassidy Smoak is het nichtje van Caroline Forbes. Ze heeft heel haar leven in mystic falls gewoont, tot 2 jaa... More

Intro.
1.Back home part 1
2.Back Home Part 2
3.Still Friends?
4.Secrets.
5.What Happend?
6.The Wickery Bridge.
7.Date Night?
8.Sleepover With The Girls part 1
9.Sleepover With The Girls part 2
10.More Secrets
11.Back To School
12.The Boarding House
13.The Letter.
14.New House
16.She's is back in town.
17.New love?
18.Rebekah Mikaelson.
19.I'm Back.
20.The Coffins
21.What now?
22 en 23.Stolen part 1 en 2.
Trailer!
24.The Mikealson Family.
25.Trust.
26.L.O.V.E.
27.Woods.
28.I LOVE YOU.
29. He's not dead.
30. Broken heart's.
31. Roadtrip.
32. What's the Plan?
Playlist.
33. Is he Dead?

15.The Teacher

515 13 5
By thesthoranlovers

Cassidy Pov:

"Hij is de gene die mij over vampieren vertelde, hij is m'n trainer" Zei ik geschrokken.

"Rick is de gene die je over vampieren heeft verteld?"Vroeg Damon vragend aan mij. Hoe kent hij Rick dacht ik.

"Ja. Hij is een tijdje geleden verhuist, wist alleen niet waar heen. Maar hoe ken jij hem?"Vroeg ik aan Damon.

"Hij is een vriend, hij helpt ons altijd. Hij was de gene die er achter kwam dan Tyler een weerwolf is."Zei Damon.

"En hij is onze leraar. En hij is ook nog met Jenna gegaan."Zei Elena.

"Leraar overdag en vampierenjager in de nacht. Die had ik niet verwacht."Zei ik.

"Denk je dat hij zou weten dat je uit Mystic Falls komt en hij je wilde beschermen voor als je terug zou komen."Zei Bonnie. 

"Maar waarom beschermen. Hij is toch jullie vriend?"Vroeg ik.

"Rick kwam hier niet met de beste bedoeling heen."Zei Damon die mij een beetje een schuldige blik gaf.

"Nee en door wie zou dat nou komen."Zei Elena boos op de achterbank. Damon keek geiriteerd  naar haar.

"Hoezo wat is er gebeurd?"Vroeg ik, ik was wel nieuwsgierig waarom Rick dan geen goede bedoelingen had.

"Door Damon is Alaric zijn vrouw een vampier geworden. En zij bleek mijn biologische moeder te zijn."Zei Elena. Wow nu snap ik wel dat Rick geen goede bedoeling had om naar Mystic Falls te gaan. Damon keek schuldig naar mij alsof hij niet wilde dat ik zijn slechte kant zag. Maar heeft iedereen geen slechte kant.. Niet dat het goed is wat hij heeft gedaan. Maar ze wilde het zelf. Maar opeens bedacht ik mij wat.

"Shit.."Zei ik.

"Wat is er Cas"Vroeg Bonnie bezorgd.

"Nu weet ik wie mij heeft aangevallen."Zei ik. Nu viel alles op zijn plaats.

"Wie dan?"Vroeg Damon nieuwsgierig.

"In New York wilde Rick mij leren om een vampier te doden, alleen hij was ontsnapt. Nadat ik aangevallen was belde ik met Rick en hij zei dat hij hem had vermoord die avond dus ik dacht dat die vampier het nooit had kunnen doen omdat ik nooit verwacht had dat Rick hier zou zijn."Zei ik een beetje opgelucht dat er geen andere gek nog achter mij aanzat.

"Wanneer heb je met hem gebeld? En wist je echt niet dat hij hier was? Zei hij niet waar hij naar toe ging verhuizen?"Vroeg Elena die me overdonderde met vragen.

"Hey een vraag te gelijk graag ja. Maar we hebben het er vanmiddag wel over als jullie terug zijn. Anders zijn jullie te laat op school. "Zei Damon gelukkig. Al die vragen op de vroege morgen.

"Ja Damon heeft gelijk. Laten we gaan. We hebben als eerste geschiedenis, Rick zal zich wel rot schrikken."Zei Bonnie lachend. We stapte alle 3 uit de auto. Elena en Bonnie liepen alvast en ik stak me hoofd nog terug de auto in.

"Dankje. Elena heeft soms geen rem."Zei ik tegen Damon.

"Tuurlijk geen probleem. En jij bedankt dat je niet hysterisch reageerde net. "Zei Damon opgelucht.

"Ach iedereen heeft een verleden toch."Zei ik en keek hem in zijn mooie ogen aan.. daar kon je haast wel in verdrinken. 

"Ja dat is zo. Jij hebt een 1000 jaar oude gast gedate, moet je daar nou ook zo trost op zijn."Zei Damon met z'n bekende smirk weer terug op zijn mooie gezicht, wacht dacht ik nou echt mooie gezicht. Cas niet weer verliefd worden op een vampier dacht ik bij mezelf. Maar hij is ook zo knap, aardig en lief tegen mij en voel me echt op gemak bij hem wie had dat ooit gedacht. Je kent hem net Cas hij doet gewoon vriendelijk dacht ik maar bij mezelf.

"Haha ja. Gelukkig ben jij nog niet zo oud."Zei ik, shit was zeg ik nou. Ik moet ook niet zo mijn gedachten blijven. Ik voelde dat mijn wangen er rood van werden. Maar hij gaf mij gelukkig alleen een knipoog en ging er verder niet op in.

"Schiet maar op anders zijn Bonnie en Elena al binnen. Ik zie je vanmiddag Cassy."Zei Damon en gaf mij nog een knipoog en reed weg. Ik rende snel achter Bonnie en Elena aan. En probeerde Damon zijn blauwe ogen te vergeten maar om een of andere reden was dat het enigste wat ik zag.

" Waar bleef je nou, ben echt benieuwd naar Rick zijn gezicht als je binnen komt lopen haha."Zei Bonnie lachend. Gelukkig begon ze niet over dat ik ze kwam ophalen met Damon. Maar dat zal ik straks wel bij de lunch horen van Elena en hoe slecht hij wel niet voor mij is.

"Haha ja laten we maar opschieten voordat Caroline gek word als ze ziet dat we er niet zijn."Zei ik en we liepen snel naar onze les toe. Onderweg kwamen we Stefan nog tegen. Elena had hem inmiddels verteld dat Rick mijn trainer was.

"Je hebt in ieder geval een goed leraar gehad."Zei Stefan lachend en we liepen met ze vieren de klas binnen. De bel was gelukkig nog niet gegaan maar Rick zat al aan zijn bureau.

"Hey meneer Saltzman, we hebben een nieuwe leerling in de klas."Zei Bonnie lachend en Rick keek toen pas op. En toen hij mij zag verslikte hij zich in z'n koffie.

"Cassidy? Wat doe jij hier nou."Vroeg Rick die inmiddels was opgestaan.

"Caroline had toch gezegd dat haar nichtje weer terug kwam."Zei Bonnie nog steeds met een lach op der gezicht.

"En hier is ze dan."Zei Elena nu ook lachend.

"Ach stel jullie niet zo aan."Zei ik en nam het op voor Rick die zich even geen houding wist te geven maar hij herpakte zich zelf al snel.

"Nou Cassidy welkom op school."Zei Rick met een glimlach op zijn gezicht en toen ging gelukkig de bel. 

"Hey Cas."Zei Caroline die naast mij kwam zitten.

"Hey Car., ik moet je straks tijdens de lunch echt nog wat zeggen" Zei ik en Tyler kwam nog snel binnen rennen voordat Rick de deur dicht deed.

"Oee ben benieuwd."Zei Caroline enthousiast. Geschiedenis ging er snel voorbij. Daarna had ik Engels en daarna Gym. De jongens waren aan het trainen voor Football of waren rondjes aan het rennen en de meeste meiden waren aan het Cheerleaden. Ik zat aan de kant een keek hoe Caroline een nieuwe routine aan het bedenken was.

"Je moet echt weer mee doen Cas. Het is veel leuker als jij ook mee doet." Zei Caroline. Bonnie en Elena knikte enthousiast dat ze het eens waren met Car.

"Haha jullie zien het echt prima zonder mij te doen."Voor dat Caroline antwoordde liep ze naar 2 meiden die alleen maar stonden te kletsten. Caroline nam het erg serieus om hoofd cheerleader te zijn. Ik pakte mijn telefoon omdat ik mij verveelde en kreeg een berichtje van Damon.

Damon: Hey hoe is je schooldag? Nog wat bijzonders gebeurd. D

Cassidy:Hey alleen dat ik Rick een hartaanval heb gegeven verder niet echt iets bijzonder. Hoezo? Zou er iets gebeurd moeten zijn dan? C

Damon: haha heb je leukere dingen als mij tot nu toe meegemaakt. Er zijn 4 mensen dood gevonden met vampieren beten. Waarschijnlijk Klaus. D

Cassidy: Klinkt niet echt als een leuke dag. Denk je echt dat het Klaus is. Die is toch voorzichtig .. Ik denk dat het iemand anders is. Cassy

Damon: Ja je hebt waarschijnlijk gelijk. Alleen niemand gaat blij zijn met de gene die dan weer terug is. En ik weet wel een leuk ideetje hoe jij mijn dag beter maakt ;) Damon

Cassidy: Ugh... serieus zijn staat niet echt in je woordenboek he. En wie zou het dan kunnen zijn? Iemand die je kent? Cas

Damon: Nope niet in mijn woordenboek ;) Moet gaan spreek je later Cassy en blijf dicht in de buurt bij Stefan. We weten nog niet zeker wie het is. Damon ;)

Cassidy: Kan prima voor mij zelf zorgen. Maar zal uitkijken.  Zie je vanmiddag :) C

Ik vroeg mij af wie het zou hebben gedaan. Zelf denk ik niet dat het Klaus was. Die is echt wel voorzichtig daarmee. Maar wie zou het dan zijn, Damon was niet al te blij als een bepaald persoon terug was... maar wie vroeg ik mij af. Als we zo gaan Lunchen ga ik zeggen wat Damon mij net heeft verteld. Misschien weten zij wel wie Damon ermee bedoeld.

"Kom je Cas, gaan we lunchen."Zei Elena. Ik liep met de meiden na het cheerleaden naar een tafeltje buiten. Stefan, Tyler en Matt zaten er al. Eindelijk even pauze nog maar 3 lessen gelukkig.

"Dus wat moet je zeggen Cas"Zei Caroline die naast Tyler ging zitten. Ze keek nieuwsgierig naar mij wat ik haar ging vertellen. Caroline wilt altijd alles graag weten haha.

"Rick is mijn vampieren trainer."Zei ik zachtjes zodat andere het niet hoorde en Matt stikte haast in zijn eten. Ik denk dat ik met schokkend nieuws beter voortaan kan wachten tot niemand iets aan het drinken of eten is.

"WAT omg het word allemaal steeds gekker tegenwoordig"Zei Caroline.

"Ja, en de gene die mij vorige keer heeft aangevallen heeft Rick blijkbaar dezelfde avond nog gedood gelukkig."Zei ik opgelucht.

"Gelukkig maar, zijn we daar ook weer van af. Wie was het dan?"Vroeg Caroline.

"Een Vampier uit New York. De laatste keer bij een training waren Rick en ik op hem aan het jagen maar het lukte ons niet om hem te pakken maar hij had ons wel gezien en blijkbaar is hij achter mij aangekomen maar gelukkig heeft Rick het al geregeld"Zei ik en Caroline, Tyler en Matt haalde opgelucht adem. 

"Nou daar zijn we dan gelukkig ook maar weer van af. En het blijkt dus dat het Klaus niet was."Zei Tyler, ze dachten serieus dat Klaus het was.

"Ja en weet je met wie ze ons vanmorgen kwam ophalen."Zei Elena die naast Stefan zat. Ik zei het toch, ze moest er over beginnen. Ze weet dat Caroline het zelfde denkt als haar over Damon.

"Elena kom op maak er niet zo'n probleem van"Zei Stefan die geen zin had in een discussie. Geef hem geen ongelijk, het is en blijft ook wel zijn broer. Gelukkig ben ik niet de enige die nog wat goeds in Damon ziet.

"Met wie dan?"Vroeg Tyler.

"Met Damon."Zei Elena. En Caroline haar mond viel open, die was er blijkbaar niet zo blij mee. Maarja had eigenlijk ook niks anders verwacht.

"Omg Cas. Waarom.. je moet uitkijken voor hem." Zei Caroline.

"Weet je ik ben hier echt een beetje klaar mee. Waarschuwde iedereen Matt ook toen jij met hem ging. Of dat je nu met Tyler gaat. En niemand maakt er een probleem van dat Stefan en Elena met elkaar gaan, sorry Stef"Zei ik.

"Geen probleem"Zei Stefan met een glimlach.

"Jij kent Damon niet zoals wij. Hij is gevaarlijk en gemeen."Zei Caroline.

"Misschien tegen jou maar ik heb geen problemen met hem gehad sinds ik hier ben. En iedereen verdient een eerlijke kans. En aan zijn verleden kan hij niks meer doen." Zei ik geïrriteerd.

"Cassidy heeft wel gelijk. Hij kan het goed met haar vinden en je weet hoe Damon is hij vind haast niemand aardig wees juist blij dat hij het met haar kan vinden. En zolang hij haar geen kwaad doet is er niks aan de hand."Zei Stefan. Iemand die het voor mij opnam.

"Iedereen heeft een verleden Car. Ja jullie ook met hem en daar heeft hij misschien niet altijd de beste beslissingen gemaakt maar wie wel. Iedereen maakt fouten."Zei ik.

"Ja daar heeft ze wel gelijk in. Zolang jullie het kunnen vinden en hij niks uithaalt is er niks aan de hand. Maar zodra hij ook maar iets doet Cas.."Zei Bonnie die het niet heel erg vond dat ik met hem omging behalve als hij was zou doen maar daar zijn vrienden voor die dan voor je klaar staan. Ik weet wel naar wie ik toe kan als ik over Damon kan praten. Elena en Caroline die vinden hem toch al niks. Bonnie geeft hem toch nog een kans aangezien ik hem wel aardig vind

"En er is nog iets aan de hand"Zei ik, ik had geen zin meer om er langer over door te gaan.

"Wat? Is er iets gebeurd?"Vroeg Elena bezorgd.

"Nee... nouja niet met mij. Maar Damon appte mij net, en er zijn 4 lijken met vampieren beten gevonden. Hij vroeg of ik dacht dat het Klaus was, maar ik denk zelf van niet."Vertelde ik ze.

"Ja Klaus is daar voorzichtig mee." Zei Stefan die het met mij eens was.

"Maar wie zou het dan gedaan hebben."Vroeg Tyler.

"Ik heb geen idee. Maar Damon zei dat hij aan iemand dacht, alleen dat niemand zin had dat die vampier terug was. Alleen heb dan nog geen flauw idee wie hij bedoelt. Weten jullie wie hij bedoelt?"Vroeg ik ze.

"Jullie denken toch niet dat ze terug is?"Vroeg Elena een beetje bang. Wie zouden ze bedoelen dacht ik. Maar voordat we er verder over konden praten ging de bel alweer.

"We hebben het er vanmiddag wel over bij The Mystic Grill. Daar zal Damon dan toch ook wel zijn en Matt  moet dan toch werken."Zei Stefan en iedereen stemde er mee in om vanmiddag dan naar The Mystic Grill te gaan. Shit ik had me jasje nog op het veld laten liggen.

"Kom je Cas"Vroegen de meiden.

"Gaan jullie maar alvast. Ik ben me jasje vergeten net. Ik zie jullie zo binnen wel."Zei ik en rende snel richting het veld en zag hem gelukkig nog liggen. Ik pakte hem op en net toen ik terug wilde lopen sloeg iemand mij neer.. oh shit alweer dacht ik bij mezelf. Ik viel niet gelijk bewusteloos maar het laatste wat ik zag waren hakken.


Yes weer een nieuw hoofdstuk!! Hoop dat jullie hem leuk vinden!! Wie zou Cassidy nu hebben neergeslagen?

Vote en Comment!!

Song: Avril Lavigne - I Fell In Love With The Devil

xx Katy

Continue Reading

You'll Also Like

16 5 2
Wanneer je alleen ik het bos loop en je hoort rare geluiden, dan zie je ineens een donkere vlek.....
27 1 1
Lilly is een vampiermeisje. Ze woont samen met haar vader in het zogenaamde 'Shadow-Ville' dat is een stadje waar alleen vampiers kunnen komen. Maar...
70 7 7
Zoey is een ander meisje dan anderen,maar als zij de kans ziet om populair te worden.....gaat het goed mis. want ze draagt een groot geheim met haar...
45.7K 2.1K 25
(WAS VAMP BROTHERS, TITEL VERANDERT) 'ik schrok wakker. het zweet zat overal. mijn haar plakte aan mijn hoofd en nek dat voor een vies gevoel zorgde...