Damn Badbabe [Magyar fordítás]

By MsSenki

462K 30.6K 2.1K

Három éve Sadie visszautasította Asht, aki bevallotta neki az iránta való érzéseit. Ezután Ash elköltözött... More

Prológus
1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
Rossz hír:'(
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
~1.Díj~
19.rész
20.rész
~2.Díj~
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
~2. és 3. Díj~
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
36.rész
37.rész
38.rész
39.rész
40.rész
41.rész
42.rész
43.rész
44.rész
45.rész
46.rész
47.rész
48.rész
49.rész
50.rész
51.rész
52.rész
53.rész
54.rész
55.rész
56.rész
57.rész
58.rész
59.rész
60.rész
61.rész
62.rész
63.rész
64.rész
65.rész
66.rész
67.rész
69.rész
70.rész
71.rész
72.rész
73.rész
74.rész

68.rész

5.3K 408 24
By MsSenki

A combjaimon egy fal szélét éreztem meg. Ash figyelmeztetés nélkül felkapott a fenekemnél fogva és felrakott egy falból kiálló részre.

Egy pillanatra végigpásztáztam a kis sarkot, amit Ash kiválasztott nekünk.

- Itt tetszik nekem. - mosolyogtam.

- Nekem is. - felelte. Újra rá néztem és felemeltem a kezem, hogy bele túrhassak a hajába.

Mivel korábban a kiállításon voltunk, nem volt rajta a szokásos sapija. Egy fekete farmert, fekete pólót és egy fekete inget viselt. Mégiscsak egy Badboy volt.

Lehet, hogy nem sokára az én Badboyom lesz.

- Most elmondod, hogy miért volt olyan jó kedved Hirtelen? - próbálkoztam újra. Tényleg érdekelte, hogy mitől lett ilyen hangulatváltozása. Egy ideig habozott, majd vett egy mély levegőt és amit azután mondott, belém fojtotta a lélegzetem.

- Rájöttem, hogy egyáltalán nem vagy együtt Chasel.

- Miből gondoltad, hogy együtt vagyok vele? - meg voltam zavarodva. Hisz egy percig sem voltunk együtt Chasel. Ash sóhajtott.

- Véletlenül láttalak titeket. A mozi előtt.

- Oh ... - Szóval látta a csókot. Ez mekkora klisé volt már?! - De az... semmi sem volt. Rájöttünk, hogy semmi nincs köztünk. - ezt mindenképp el akartam magyarázni neki.

- Igen, tudom.

Az arcára tettem a kezem.

- És ez annyira idegesített téged, hogy ignoráltál engem? - simogattam meg a hüvelykujjammal. Jól éreztem a borostát?

- Igen. - vallotta be és hirtelen úgy tűnt, hogy már nem zavarta, ha az érzelmeiről kellett beszélnie. - Nem bírtam a gondolatot, hogy te és Chase... - félbehagyta a mondatot, bennem pedig minden megőrült.

- Nem létezik olyan, hogy "Chase és én " és soha nem is fog. De - mentem közelebb hozzá. - olyan, hogy "te és én " még lehet. Ha akarod. - a torkomban dobogott a szívem. Most vagy soha. Ez volt a mi esélyünk.

Előrébb hajolt hozzám. A kezeivel megindult felfelé a combomon. A derekamnál kicsit szorosabban fogott és még közelebb húzott magához, mire én a lábaimat megint köré fontam, hogy ne legyen köztünk hely. Aztán a szemébe néztem és le tudtam olvasni azt, amiben 100% biztos voltam.

Kedvelt engem. Akart engem.

Mégpedig most azonnal.

A kezeivel a hátamat simogatta, amitől majd megőrültem. A nyakamra tette a kezét és lejebb húzott magához. Én is a nyakára helyeztem a kezem és mégjobban elkezdtem játszani a hajával.

-  Sadie, Sadie... - suttogta az arcomra. Az Ajkai megálltak az enyémek előtt és készen álltam őket az enyémen megérezni. Egyre jobban közeledett, de mielőtt megcsókolhattuk volna egymást, elfordította a fejét és a nyakamat kezdte el puszikkal behinteni. Mikor már alig bírtam, két kezembe fogtam a fejét és kényszerítettem, hogy rám nézzen. Tőle akartam hallani, hogy szerelmes volt belém és hogy nem csak játszadozott velem.

- Lesz olyan, hogy "te és én " ? - kérdeztem emiatt. Egy vigyor került az arcára.

- Azt akarok, hogy könyörögj érte. - mosolygott féloldalasan. Kuncogva megráztam a fejem.

- Azt elfelejtheted! - gyengéden az ajkamba haraptam és éreztem, hogy Ash nem sokáig bírja. - De te hamarosan könyörögni fogsz. - provokáltam.

- Igen? - kérdezte egy vigyorral. - És azt hogyan akarod elérni?

Egy válasz helyett csak előrébb hajoltam és a fület kezdtem el harapdálni. Éreztem, ahogy megfeszültek az izmai és ahogy közelebb húzott magához. Lejjebb haladtam a nyakához, amire gyengéden ráhelyeztem az ajkaim, majd ezt az utat visszafele is megtettem, de ezúttal a fogammal is megérintettem a bőrét.

Tetszett, hogy így reagált.

Tudtam, hogy ő sem akar elengedni engem, mint én őt, de ezt hallani akartam. Előtte nem vallanám be.

- Csak mond ki.  Mond, hogy nem bírod nélkülem.

- Nem becsülöd túl magad egy kicsit? - az ő hangja is játékos volt és tudtam, hogy már nem kell neki sok. Ezért visszahajoltam. A hátam mögött letámasztottam a kezeimet, de a lábaim még körülötte voltak.

- Van időm. - semennyi időm nem volt. Legszivesebben rögtön rávetettem volna magam. De vissza akartam tartani magam. Muszáj volt. Ma nem adom be a derekam neki.

Akkor viszont még nem tudtam, hogy milyen határokra tudott engem elvinni Ash, amikről én addig mégcsak nem is álmodtam. De mikor megláttam a lángoló tekintetét és a vigyorát, rossz előérzetem lett.

Lassan lejjebb ment a fejével, amíg el nem érte a köldökömet, amit a rövid felsőm nem takart.

Basszus ezt nem fogom kibírni. Belenyúltam a hajába, hogy elhúzzam a nyelvét a testemtől és felhúztam magamhoz.

Alig pár centire voltak az arcaink egymástól és láttam a győzedelmi vigyort a száján.

- Meggondoltad magad és mégis könyörögsz ?

- Miért ugorjak át ezt a részt és térünk ahhoz a részhez, ahol elmondod nekem azt, amit hallani akarok?

- És pontosan mit akarsz hallani Babe? - idegesített tovább.

- Tudod te azt. - mosolyogtam rá. Egyenesen a szemeibe néztem és abban a pillanatban már láttam a tekintetében.

- Megőrülök érted. - mondta ki végül, mire nem bírtam visszatartani egy Boldog vigyort.

Azonnal a nyaka köré tekertem a kezeimet és az Ajkaira nyomtam az enyéimet. Ash szenvedélyesen visszacsókolt. Aztán hirtelen leállt.

- Szerelmes vagyok beléd, Sadie. - csókolt még lágyan. - Minden egyes másodperc az utolsó három évben, ahol nem veled voltam kikészített.

Megéreztem a pillangókat a hasamban. Ash Szavai annyira jól estek. Elmélyültem a szemeibe, amik csak úgy csillogtak az őszinteségtől és nyitottságtól.

- Az utóbbi hetek kínzás volt nekem. - beszélt tovább, én pedig szélesen mosolyogtam. Nem csak beképzeltem magamnak, ami köztünk volt, ez igazi volt. Megcsókolta a vigyorgó ajkaimat. Még soha nem voltam ennél boldogabb. Mikor elvált tőlem láttam, hogy ő is majdnem megfulladt a szeretettől.

- Őszintén szólva soha nem hittem, hogy ezt itt te is akarod. - motyogta.

Megrántottam a vállamat.

- Őszintén? Én sem. - kuncogtam, miközben a hajával játszadoztam.

When I look back,
I look back on the times you tried to hide
Inside your delicate mind

- Mikor változott ez meg nálad? - a gyengédséget, ami Ash szemeibe volt, még soha nem láttam. Visszahajoltam és a könyökömre támaszkodtam, miközben őt figyeltem.

- Mindig is sokat jelentettél nekem.  - mondtam halkan. - Szerintem most álltam készen, hogy ezt egy magasabb szintre tegyem.

I'll never let go
You're right beside me
So just close your eyes
I'll never let go,
You're all that I need
So just close your eyes

Ash közelebb hajolt, így már szinte feküdt rajtam.

- Tudod, igazából nem érdekel, a lényeg, hogy most az enyém vagy. - az utolsó szavak egyre halkabbak lettek és rögtön az Ajkaira nyomta az övéit. Csak élveztem, amit csinált velem. Ahogyan a  nyelvével végignyalta az ajkam, majd a fogaim hogy aztán az én nyelvemmel táncoljon. Ahogyan a kezeivel közben simogatott. Anélkül, hogy elváltak volna ajkaink, megfogott egy kézzel és felhúzott magához, mikor kiegyenesedett ő is. - És most? - kérdezte Hirtelen, amivel újra lehozott a fellegekből engem.

Mi lesz most?

Egy percig sem bántam meg ezt itt. Még arra is képes voltam, higy kiálljam a nővérem dühét. De meg tudtam volna tenni ezt vele?

- Először nem tudhat Brooke erről semmit. - mondtam és megpróbáltam leolvasni róla valamit. Egy ideig gondolkodott majd egy féloldalas vigyor került az arcára.

- Szóval egy titkos kapcsolat?

Nem csak  a "titkos" de még a "kapcsolat" szónál is megrezzentem.

- Igen, valami olyasmi. - motyogtam és a mellkasára helyeztem kezeimet. Hányszor képzeltem el, hogy így hozzá érhessek?

És most meg is tettem.

- Oké, senki nem tudhat erről semmit. - mondta. - aztán majd meglátjuk, mi lesz.

Csak bólintani tudtam. A szívverésem felgyorsult. De ezúttal engedek a boldogságomnak.

- Én kész vagyok felvenni a harcot a testvéreddel, csak hogy tudd. - suttogta az ajkaimra. - Akarok ezt itt Sadie. Akarlak téged. Bármibe is kerüljön.

Hogy lehet, hogy egy srác ennyire elcsavarja a fejemet?!

- Oké. - suttogtam, majd a gallérjánál fogva magamhoz húztam. - De ma még szórakozzunk egy kicsit. - estünk egymásnak megint.

Continue Reading

You'll Also Like

1M 55.1K 49
"Sötét szemei ragyogó csillagként villantak fel. Hosszúkás ujjaival felszántotta szőke tincseit, melyek az esti napsugarak hatására arany glóriaként...
614K 34.4K 31
𝙰𝚖𝚎𝚕𝚒𝚊 𝙿𝚛𝚎𝚜𝚌𝚘𝚝𝚝 szerencsés lány : érti és szereti is a matekot. Főleg a valószínűség számítást. Ennek tetejébe pedig nagy népszerűségne...
276K 6.2K 55
Valaki, aki szerelmet ad egy rossz embernek, úgy, hogy belőle is hiányzik a szeretet. Valaki aki képes mindent elfelejteni, csak a jó dolgokra konce...
29.1K 1.5K 22
Valami közös van Gerdában és Gergőben? Minden és semmi. Rékasi Gergő célkitűzései között szerepelt, hogy szimplán csak élvezi az egyetemista élveit é...