Mafia

By katerina525

568K 19.6K 841

Tento příběh vypráví o Layle Brownové a o jejím životě, který se mění hned po jejím únosu. Zažije strach, ztr... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75
76.
77.
78.
79.
80.
81.
Epilog
Help!
Povinně přečíst!

56.

5.2K 212 9
By katerina525

Po mém krátkém spánku jsem sledovala ubíhající krajinu. Zajímalo by mě co se teď děje s holkami a s Deanem. Vůbec mi nedošlo, že už je neuvidím. Budou mi chybět a hlavně Dean. Byl to můj první kamarád, který se mi to tam snažil zpříjemnit a já ani neměla šanci se s ním rozloučit.

„Nad čím přemýšlíš?" vyrušil mě jeho hlas z mých myšlenek.

„Nad ničím."

„Lay, no tak, řekni mi to."

„Jenom mi došlo, že už nepotkám Deana, konec konců byl to kamarád a bude mi chybět."

„Jo, mě taky. Někdy se ke mně choval jakoby byl můj starší bratr." Pousmál se nad tou představou a mě ho začalo být líto. Opustil všechny, s kterými vyrůstal jenom kvůli mě. Proč to udělal? Sama nevím, ale je možné, že ho to tam nebavilo. I když, přece jenom je to jeho práce, kterou má rád, teda občas to tak vypadalo.

„Promiň," pronesla jsem do ticha.

„Za co?" uchechtl se a přejel do levého pruhu.

„Za všechno, Shawne myslím to vážně. Opustil jsi prakticky svůj domov."

„Nelámej si s tím hlavu. A navíc musím připustit, že konečně se po dlouhé době cítím volný. Asi to nedokážeš pochopit, ale konečně nemusím nikoho poslouchat. Můžu dělat co chci a kdy chci, nemusím nikomu nic oznamovat a sdělovat."

„Myslím, že tě chápu," usmála jsem se a natáhla se pro vodu. Přiložila jsme si hrdlo k ústům a v tu chvíli Shawn přibrzdil.

„Shawne!" okřikla jsem ho a začala si utírat bradu a mokré triko.

„Ups, promiň," pronesl nevinně, ale já věděla, že to udělal naschvál.

„Hmm," zamumlala jsem a založila si ruce na hrudi, protože moje černá podprsenka prosvítala skrz bílou látku. Shawn mě rychle sjel pohledem a začal se smát.

„Ha ha ha," protočila jsem očima a bouchla ho do ramene. Po chvilce jsem se ale začala taky usmívat. Ne protože to bylo vtipné, ale protože byl jeho smích nakažlivý a roztomilý. Natáhla jsem se za sebe a vytáhla pletený vytahaný svetr. Odpoutala jsem se a začala si svlékat triko.

„Nekoukej!" upozornila jsem ho.

„Neboj," mrkl na mě a upíral pohled před sebe. Rychlostí blesku jsem se převlékla a upravila si sedačku k příjemnější poloze. Zula jsme si tenisky a nohy si dala na sedadlo.
Na chvilku jsem si přišla jako, když jsem jezdila s mamkou na delší výlety. Milovala jsem dlouhé cesty autem. Obzvlášť když pršelo. Pro sebe jsme se usmála a zavřela oči. Po chvilce jsem opět upadla do lehkého spánku.

„Lay, vstávej," zatřásl se mnou někdo. Otevřela jsem oči a prudce se předklonila. Zalapala jsem po dechu a podívala se na Shawna, který stál vedle mých dveří. Zastavili jsme.

„Jsi v pořádku?" zeptal se a já přikývla.

„Jsi nějaká pobledlá," řekl a pomohl mi vylézt z auta. Když jsme se postavila na nohy, trochu se mi zamotala hlava. Nevěděla jsem co se se mnou děje. Bylo mi slabo a přišla jsem si hrozně unavená. Zapřela jsem se za Shawna, který viděl, že mi není nejlépe. Zamkl auto a Cody s Beccou za námi přišli.

„Půjdeš se mnou na záchod?" zazubila se a já přikývla.

„Zvládneš to?" zašeptal starostlivě a já se pouze nejistě usmála. Zahákla jsem se s Beccou za loket a vyrazili jsme k dámským záchodům. Tam jsme vykonaly potřebu a já si poté opláchla obličej.
Chytila jsem se okrajů umyvadla a sledovala svůj odraz v zrcadle. Vypadala jsem jako troska. Byla jsem bílá jako stěna a žaludek jsem měla na vodě. Zhluboka jsem se nadechla a těžce polkla.

„Dobrý?" zeptala se Becca, když jsme vyšli ven.

„Jo," ujistila jsme ji a zašli jsme za kluky do kavárny.

„Co si dáte?" zeptal se Cody.

„Zelený čaj, bez cukru prosím."

„Bílou kávu."

Cody nadiktoval naši objednávku a když nám vydali nápoje, zašli jsme si ještě pro jídlo do KFC. Netrpělivě jsem postávala ve frontě a podupávala nohou, protože jsem chtěla co nejdříve pryč. Tady vevnitř bylo hrozné dusno až jsem po chvilce ucítila kapky potu na čele. Bohužel můj žaludek to neustál a já musela vyběhnout ven. Hned za rohem jsem vyprázdnila svůj žaludek. Samozřejmě jsem vyzvracela pouze vodu. Posadila jsme se na lavičku, která patřila podniku a opřela se o kolena. Cítila jsem se lépe, ale věděla jsem, že se musím pořádně najíst.

„Tak pojď," podepřel mě Shawn, který přišel tak po deseti minutách a odvedl mě do auta.

„Děkuji."

„Neděkuj a jez," podal mi wrap, který jsem si vyžádala a s chutí se do něj pustila. Seděla jsem na kožené sedačce, spokojeně jedla a upíjela svého čaje. Shawn mě napodobil a vyjel za Codym.

Cesta probíhala klidně a mě se udělalo lépe. Pustili jsme si písničky a dokonce jsme i zpívali.
Věděla jsem, že tyhle momenty si musím uchovat v paměti napořád, protože v takových chvílích byl sám sebou. Žádný bad boy, žádné zábrany. Prostě to byl on.

Continue Reading

You'll Also Like

39.6K 1.1K 184
Ok takže tady je další příběh Harryho sestry která se dá dohromady se Snapem. Baví mě to a that's it. Doporučuji 15+ Hlavní postavou je Lenora Isabe...
41.6K 2.2K 67
Knihomolka, která zná lásku jen z knih a filmů... Závodník formule jedna. Půjde to dohromady? 15+ (Příběh nebude nijak souviset s reálným závodem/ži...
24.7K 825 58
Co se stane když se bývalá přítelkyně hráče Slavie také známa jako Ema Priske dostane pod křídla Spartě? Ješte k tomu právě pod křídla Sparťanskému k...
270K 5.9K 63
Jason McCann alias Bizzle. Všemocný mafián, který se probojoval až na samotný vrchol všech padouchů. Bizzle jehož jméno zná každá živá osoba v tomto...