Returning back (Damon Salvato...

By thesthoranlovers

19.5K 522 140

Cassidy Smoak is het nichtje van Caroline Forbes. Ze heeft heel haar leven in mystic falls gewoont, tot 2 jaa... More

Intro.
1.Back home part 1
2.Back Home Part 2
3.Still Friends?
4.Secrets.
5.What Happend?
6.The Wickery Bridge.
7.Date Night?
8.Sleepover With The Girls part 1
9.Sleepover With The Girls part 2
11.Back To School
12.The Boarding House
13.The Letter.
14.New House
15.The Teacher
16.She's is back in town.
17.New love?
18.Rebekah Mikaelson.
19.I'm Back.
20.The Coffins
21.What now?
22 en 23.Stolen part 1 en 2.
Trailer!
24.The Mikealson Family.
25.Trust.
26.L.O.V.E.
27.Woods.
28.I LOVE YOU.
29. He's not dead.
30. Broken heart's.
31. Roadtrip.
32. What's the Plan?
Playlist.
33. Is he Dead?

10.More Secrets

655 22 0
By thesthoranlovers


Caroline pov: ( Wanneer Caroline het berichtje krijgt tijdens het gesprek met Cassidy)

"Ja het blijft Mystic Falls"Zei ik tegen Cassidy. Voordat Cas wat terug kon zeggen hoorde ik mijn telefoon, ik kreeg een berichtje.

"Hey Ty is oke, de kogel heeft zijn arm geraakt dus dat heelt uit zicht zelf. Matt" omg ik was echt zo ongerust. Gelukkig gaat het goed met hem.

"Goed nieuws?"Vroeg Cassidy. Ik was helemaal vergeten dat ze er stond. Ik was zo bezig met Tyler.

"uhmm ja.. het Chearleaden gaat morgen gewoon door. Het was eerst gecanceld omdat de jongens een wedstijd hadden maar die gaat nu niet door omdat er in het andere team te veel geblesseerd zijn." Zei ik maar tegen Cassidy, ik kon echt even geen andere smoes verzinnen. Ik haat hem om haar niet gewoon de waarheid te kunnen vertellen.

Cassidy pov: ( heden)

"Klaus was doe jij hier?"Vroeg ik geschrokken aan hem, want wie gaat er nou om deze tijd naar het bos toe. 

"Dat zou ik ook aan jou kunnen vragen love."Zei Klaus met een grijns op z'n gezicht.

"Wat is er aan de hand? Waarom doet iedereen zo raar tegen je?" Niemand wil wat te mij zeggen dus vraag ik het maar aan de bron zelf.

"Daar kan ik op dit moment geen antwoord op geven, ik wil alleen dat je veilig bent." ugh waarom is iedereen zo vaag en raar.  Vertel gewoon wat er aan de hand is! 

"oke prima." En draaide mij om, om naar mijn auto te lopen om mijn spullen te pakken. En net toen ik toch nog wat tegen Klaus wilde zeggen was hij weg. Echt top dit zeg, ben echt zo    geïrriteerd . Gelukkig kan ik hier een beetje stoom afblazen. Maar net toen ik naar binnen wilde lopen kreeg ik een appje. Wie nu weer dacht ik bij mezelf, ik wil gewoon even alleen zijn. 

"Hey Cas waar ben je? xx Car." Shit ze heeft gemerkt dat ik weg ben, zolang ze mij maar niet gaan zoeken..

"Hey ben even een stukje rijden, beetje mijn gedachten leeg maken. Ben over een uurtje weer terug. x Cas." Hoop dat ze het er bij laat en gewoon gaat slapen. Ik liep eindelijk naar binnen en keek het huisje rond. Het was niet super groot maar groot genoeg voor mij alleen om te trainen. Ik trok mijn jas uit en legde mijn tas neer naast wat trainings- spullen. Ik pakte mijn telefoon om een lekker liedje op zetten en de wekker in te stellen zodat ik straks weer op tijd terug was bij The Boarding House ( Zie het liedje aan het begin) en daarna begon ik met een warming up voor mijn spieren. Nadat ik klaar was met de warming up deed ik push ups en ging ik touwtje springen. Er hing een mooie boks bal en heb daar een flinke tijd tegen aan lopen te rammen. Mijn wekker van mijn telefoon ging en gaf aan dat de tijd weer voorbij, voelde weer echt even lekker. Helaas dat het allemaal zo geheimzinnig moet. Ik pakte mijn spullen en liep naar mijn auto en reed weer richting The Boarding House. Deed onderweg lekker de airco aan zodat ik niet oververhit aan kwam als ik iemand tegen zou komen. Na 15 minuutjes kwam ik weer bij het grote huis aan. Ik pakte mijn telefoon en stapte mijn auto uit en deed hem op slot. Net toen ik de voor deur wilde open doen werd de deur al open gedaan.

"En waar kom jij vandaan?"Vroeg Damon en ik probeerde langs hem te lopen maar hij ging voor mij staan en keek mij doordringend aan.

"Ik was gewoon even een stukje rijden oke, om mijn hoofd leeg te maken. "Zei ik tegen hem en z'n uitdrukking werd wat zachter en liet mij langs hem lopen om de deur dicht te doen. Ik liep naar de woonkamer met Damon achter mij aan. Ik plofte neer op de bank, ik was echt kapot. Damon schonk wat te drinken in en gaf mij ook een glas en kwam naast mij zitten.

"Hoezo moest je hoofd leeg maken?"Vroeg Damon aan mij een keek me nieuwsgierig aan.

"Gewoon dat ik weer terug ben en wat er nu al allemaal weer is gebeurd. Ik dacht na al die jaren dat het ook gewoon makkelijk was om terug te komen maar dat valt nog zwaar tegen. En dan ook weer morgen naar school daar heb ik dus ook helemaal geen behoefte aan."Zei ik en ontspannende nadat alles er uit was, ook al was het tegen Damon. Hij keek mij een beetje bezorgt aan.

"Het is niet makkelijk om je ouders te verliezen en dan als je rustig terug wilt komen je al bent neergeslagen en dat je haast door een beest bent aangevallen. En dan heb je ook nog eens met mij te maken."En het laatste zei hij lachend om mij een beetje op te beuren.

"En was bedoel je daar mee? Met jou te maken, iedereen lijkt een hekel aan je te hebben. Ik heb geen problemen met je behalve dat je me hebt laten zitten bij de Mystic Grill"Zei ik plagend tegen hem.

"Ouch"Zei Damon lachend en deed ze hand op ze borst net alsof hij erg beledigd was. Hij keek mij aan en kwam dichterbij, ik ging zelf ook wat naar voren maar voordat er wat kon gebeuren kwam Caroline.

"Jezus waar ben je godsnaam geweest."Zei Caroline die het grote licht aan deed en ze stond met der arme over elkaar alsof ze net de dochter met haar vriendje in het donker heeft betrapt. 

"Ik was gewoon even een stukje rijden car. Maak je niet zo druk"Zei ik en stond op en Damon keek mij aan met een smirk op z'n gezicht.

"Gewoon een stukje rijden."Zei ze geïrriteerd.

"Laat haar gewoon met rust Caroline."Zei Damon die zich er nu ook mee ging bemoeien wat  Caroline alleen nog maar bozer maakte aangezien het Damon was.

"WAAR BEMOEI JIJ JE NOU WEER MEE!!"Zei Caroline super boos. Inmiddels stonden half slapend Elena en Bonnie er ook bij en Stefan kwam ook aan lopen, waarschijnlijk door het geschreeuw van Caroline.

"Stel je niet zo aan, ze is toch weer terug."Zei Damon beschermend en wilde richting Caroline lopen maar ik hield hem tegen want als Caroline boos is weet je nooit wat ze gaat doen.

"Ja gelukkig wel, maar nu Klaus weer terug is. We hebben Cassidy net terug oke."Zei ze nu wat minder boos maar meer opgelucht dat ik gewoon weer terug was.

"Als ik de volgende weg gaat zal ik laten weten oke."Zei ik tegen Caroline en gaf der een knuffel om der gerust te stellen en dat ze Damon veder met rust zou laten want aan nog een ruzie heb ik nu echt geen zin in. Ze gaf mij een knuffel en iedereen ging weer richting bed. En Damon en ik waren met ze tweeën nog achter.

"Zou ik nog even kunnen douche?"Vroeg ik aan hem aangezien ik niet wist waar die verder was en dit niet mijn huis was.

"We kunnen ook lekker in bad gaan."Zei hij weer met een lach op zijn gezicht en hij kwam heel dicht bij staan. Ik moest lachen maar ik voelde ook dat mijn wangen rood werden en mijn hart sneller ging kloppen. Wat mij een beetje bang maakte aangezien de laatste jongen waar ik wat voor voelde opeens weg was en ik eigenlijk nog niet weet waar hij is.

"We? Gaan helemaal niks."Zei ik lachend tegen hem en draaide met mijn ogen zodat ik niet langer in zijn mooie ogen hoefde te kijken.

"Ander keertje dan maar."Zei Damon met een knipoog.

"Je mag die van mij wel gebruiken, je weet de weg."Zei hij en liep richting de keuken, denk ik. Ik weet de weg nog niet zo goed in dit grote huis. Ik liep richting Damon zijn kamer en stapte snel de douch in. Voelde me vies en wist dat ik morgen vroeg op moest en het waarschijnlijk weer een lange dag zou worden.

De volgende ochtend.:

Cassidy pov;

"Cassidy ontbijt."Hoorde ik iemand zachtjes zeggen. Ik opende mijn ogen en keek recht in Damon zijn blauwe ogen.

"Waarom fluister je."Zei ik met een lach op me gezicht.

"Ik had je beloofd ontbijt op bed. Maar heb geen zin om voor hun ook te maken dus het staat beneden. Kom je?"Zei Damon nog steeds fluisterend en erg dichtbij. Ik stapte zachtjes uit bed om de meiden niet wakker te maken en liep achter Damon aan richting de keuken.

"Ik hoop dat je honger hebt. Ik heb wat vers fruit en pannenkoeken gemaakt."Zei hij trots toen we de keuken in liepen.

"Heerlijk"Zei ik en nam plaats. Ik zag dat er maar een bord stond en dacht bij mezelf hij zal vast wel weer een afspraak met Lizz hebben.

"Ga je niet eten." Vroeg ik aan Damon.

"Nee hou niet zo van ontbijt, neem en lekkere bak koffie."En schonk voor zichzelf koffie in en kwam tegen over me zitten terwijl ik aan het heerlijke ontbijt was begonnen.

"Hoe voel je na gisteren?" Vroeg Damon.

"Ja gaat wel, heb heerlijk geslapen. Alleen een beetje vroeg op."Zei ik lachend en nam nog een hap van de heerlijke pannenkoeken. Damon leek diep in gedachten en net toen hij wat wilde zeggen ging ze telefoon. 

"Damon"Zei hij en leek een beetje geïrriteerd omdat hij zo vroeg gebeld werd. Hij keek mij schuldig aan en zei tegen de persoon aan de telefoon ja oke en zie je zo en hing de telefoon weer op.

"Liz belde ze vroeg of ik naar het bureau wilde komen."Zei Damon en zetten ze mok weg. Ik was eigenlijk echt nieuwsgierig wat hij net wilde zeggen.

"Niks ernstig hoop ik."Zei ik tegen Damon en hij kwam naar mij toe lopen.

"Nee joh vast niet. Eet de rest lekker op en zie je misschien straks nog."En gaf me een kus op wang maar erg dicht bij mij mond. Ik moest er van blozen en hij liep met een tevreden lach op ze gezicht weg. Ik kon niet verder in mijn gedachten dwalen of Caroline liep de keuken binnen.

"Goedemorgen, jij bent er vroeg uit."Zei Caroline toen ze m'n bakje met vers fruit uit mijn handen pakte.

"Ja Damon had een ontbijtje voor mij gemaakt."Zei ik en moest keihard lachen. Ze had het fruit nog in haar mond, die half open hing en keek me geschokt aan.

"Damon?"Zei ze met der mond vol.

"Ja Car hoezo?"Zei ik lachend en nam het laatste hapje van de overheerlijke pannenkoek.

"Ik had echt nooit gedacht dat hij iets voor een ander zou doen laat staan waar hij moeiten voor moet doen."Zei ze en gaf mij het bakje fruit terug.

"Hij zit blijkbaar vol met verrassing"Zei ik en begon van het fruit te eten. Net toen ik aan der wilde vragen of Elena en Bonnie al wakker waren ging de bel.

"Wie is dat zo vroeg?"Vroeg ik aan der.

"Geen idee ik ga wel even kijken eet jij de rest van Damon zijn lekkere ontbijt maar op."Zei ze sarcastisch en liep de keuken uit richting de voordeur. Ik at snel het laatste op en zetten alles netjes op het aanrecht en liep de keuken uit in de gang. Opeens hoorde ik Caroline en Tyler

"Weet je zeker dat alles goed gaat na gisteren."Vroeg Caroline bezorgt.

"Ja Car het gaat prima maak je nou maar geen zorgen."Zei Tyler tegen der. Waar hebben ze het nu weer over.

"Wat is er gisteren gebeurd?"Vroeg ik aan Caroline en Tyler die mij nu geschrokt aankeken.


Eindelijk weer een update!! Hoop dat jullie hem leuk vinden!!

Vote en Comment!! 

Love from me xx Katy

Song: Revolution van Step up.




Continue Reading

You'll Also Like

45.7K 2.1K 25
(WAS VAMP BROTHERS, TITEL VERANDERT) 'ik schrok wakker. het zweet zat overal. mijn haar plakte aan mijn hoofd en nek dat voor een vies gevoel zorgde...
117 8 4
Als Vera de zomer bij haar vader moet doorbrengen wordt ze verliefd op Jesse en wil niet meer weg. Maar als Jesse erachter komt dat hij iets heeft da...
159 0 16
Arkdaşlar lütfen yorumlar yazın beyenip beyenmediğinizi yazın yani ginede bir şeyler yazın kendimi düzeltip geliştireceğim ilerki bölümlerde İi okuma...