I'm No Longer The Only Styles...

By _sweaterstyles

678K 29.4K 4.3K

Harry is van plan om een nieuw iemand te gaan adopteren, maar Laura is het daar volkomen niet mee eens. Want... More

I'm no longer the only Styles
Hoofdstuk 1 Weeshuis
Hoofdstuk 2 Welkom in huize Styles
Hoofdstuk 3 Nachtmerrie
Hoofdstuk 4 Mijn zusje
nieuwe Voorkant
Hoofdstuk 5 interview
Hoofdstuk 6 Verjaardag
Hoofdstuk 7 fotoshoot
WRAAK
Hoofdstuk 8 betrapt
Hoofdstuk 9 Examenstress
Hoofdstuk 10 The Last Question
Hoofdstuk 11 Beach in Spain
Hoofdstuk 12 Paris
Hoofdstuk 13 The Netherlands
Hoofdstuk 14 Oranje Gekte
Hoofdstuk 15 Belgium
Hoofdstuk 16 Germany, Tell me the true.NOW!
Hoofdstuk 17 I want you back
Hoofdstuk 18 De uitslag van de examens
Hoofdstuk 19 Diploma uitreiking
Hoofdstuk 20 Niallina and Laurry
Q & A 3
Q & A 3 Antwoorden :)
Hoofdstuk 21 I'm pregnant?
Hoofdstuk 22 I See you
Hoofdstuk 23 Het is uit!
Hoofdstuk 24 Holiday
Hoofdstuk 25 "Doe me geen pijn, please"
Hoofdstuk 26 Harry help me!
Hoofdstuk 27 Vind me!
Hoofdstuk 28 Hospital
Hoofdstuk 29 I'M pregnant? NoWay.
Hoofdstuk 30 Bezoekuur
Hoofdstuk 31 Abortus
Hoofdstuk 32 Dusty and Molly
Nieuw boek online!!
Hoofdstuk 33 Harry is back
Hoofdstuk 34 Where are you?
Hoofdstuk 35 Je bent ontslagen
Hoofdstuk 36 Hoezo heb ik een chocolade probleem?
Hoofdstuk 37 Back For You
Hoofdstuk 38 Waar is dat feestje? Hier is dat Feestje
Happy Birthday To: Danielle Peazer
Hoofdstuk 39 PanCakes
Hoofdstuk 40 De zitting
Hoofdstuk 41 Welke Straf?
Hoofdstuk 42 We moeten even praten
Hoofdstuk 43 Wat doe je hier?!
BEDANKT!!
Hoofdstuk 44 Tatoeage
Hoofdstuk 45 She went to the airport
Hoofdstuk 46 I'm to late!
Almost Psycho
Hoofdstuk 47 Tell me everything
Harry Styles wedding video for a fan
Hoofdstuk 49 Het is maar een droom
Hoofdstuk 50 Dat is Laura niet
Hoofdstuk 51 Back to London
NEDERLAND 1
Hoofdstuk 52 Party in London
Hoofdstuk 53 "Niet Springen"
Hoofdstuk 54 Potloden dief
Even een momentje stil- Perrie is 21- Hoofdstuk 55 brieven
Adopted By Harry Styles/I'm No Longer The Only Styles QUIZZZZZ
Antwoorden QUIZZZ en de uitslag
Hoofdstuk 56 Universiteit
Hoofdstuk 57 Ik ken jou ergens van+ Happy Birthday
Hoofdstuk 58 "Harry?" "Who is Harry? I'm Marcel?"
Hoofdstuk 59 History is Boring
Hoofdstuk 60 Lies
Hoofdstuk 61 Dear Laura
Hoofdstuk 62 Kots met een hekje eromheen.
Hoofdstuk 63 Dirty Minds
Hoofdstuk 64 Badass+ Belangrijke mededeling
Hoofdstuk 65 "What the fack was that?!"+BELANGRIJKE MEDELING (alweer hihi)
Hoofdstuk 66 "Oh My Fucking Hazza"
Hoofdstuk 67 "Why Harry?"
Hoofdstuk 68 Holy 'MOLLY'
Hoofdstuk 69 Ik ben toch geen oppas?
Hoofdstuk 70 Thinking about You ♡Last Chapter♥
♡Epiloog♥
♡Dankwoord for my FANTASTIC READERS♡

Hoofdstuk 48 I Can't trust you, I'm sorry

7.6K 370 57
By _sweaterstyles

Harry POV

Het is stil, te stil voor mijn gevoel. Sinds we terug zijn van het vliegveld en thuis zijn heeft Laura niks meer gezegd. Haar ogen zitten vast geplakt op haar mobiel, al twee uur lang.

'Harry, wat is er met Lau aan de hand?' vraagt Liam zachtjes die naast me in de keuken staat. 'Ik weet het niet' geef ik eerlijk toe. 'Ga naar haar toe, je moet haar vertrouwen terug winnen' zegt Liam. 'Dat weet ik' zeg ik terwijl ik emotieloos voor me uitstaar. 'Ik hoor een "Maar" 'Maar, hoe? Ik weet het niet Liam. Ik weet het gewoon niet, ik ben radeloos. Ik wil haar niet kwijt Liam, niet nog is' zeg ik met tranen in mijn ogen die ik tegen probeer te houden. 'C'mon Bro, loop op haar af, zeg wat je van haar vindt. Maak het goed, het komt allemaal goed.' zegt Liam die me een schouder klopje geeft.

'Ik kan het niet Li, ik kan het gewoon niet' zucht ik. 'Tuurlijk kan je het wel Harry. Jij bent Harold Edward Styles, jij kan alles' zegt Liam die me aanmoedigt. 'Ja dat heeft veel nut om mijn hele naam op te gaan noemen' grijns ik. 'Het was te proberen' zegt Liam die zijn schouders ophaalt. 'Liam James Payne, doe dat maar nooit meer, ik meen het. Gewoon niet doen' zeg ik. 'Maar-' 'Niks maar, het is gewoon vreselijk, doe het nooit meer begrepen? Het is voor je eigen best wil Payno' Liam lacht en heeft me een speelse mep tegen mijn arm. 'Nou Styles, doe wat je moet doen' zegt Liam die me een duwtje in mijn rug geeft en me de woonkamer in duwt.

Ik draai me om maar Liam kijkt me streng aan. 'Nu, het is nu of nooit' zegt Liam wijzend naar de bank. 'Yeah it's okay Daddy Direction' grinnik ik. Liam schud zijn hoofd maar ik kan het niet laten om breed te grijnzen, waar ik al zeg ik het zelf-Erg goed in ben. 'Haal die grijns van je gezicht af' zegt Liam en meteen frons ik mijn wenkbrauwen. 'Doe dat ook maar niet' zegt Liam.

'Ik heb geen advies nodig' zeg ik. 'Net nog wel, ik snap je niet meer' zegt Liam. 'Nee klopt, ik ben erg ingewikkeld. Ik heb een andere gebruiksaanwijzing dan andere.' grinnik ik. 'Dat weten we Styles, en nu met je kont op die bank gaan zitten en met Laura praten' beveeld Liam me. Ik rol met mijn ogen en loop naar de bank toe.

Ik gleur vanachter de bank en bekijk wat Laura aan het doen is. Net wat ik dacht, ze leest alle haat op haar Twitter en op haar Instagram.

Ik pak haar mobiel af en stop hem in mijn zak en ren naar boven. 'Verdomme Harry geef terug' roept ze terwijl ze me volgt, de trap op. 'Nee, dat mag je niet lezen' roep ik, even kom ik op adem als ik boven aan de trap sta maar als ik de voetstappen steeds dichterbij hoor komen, en er een schaduw over me heen valt, draai ik me om. 'Geef terug' zegt ze met haar handen in haar zij. 'Nee' zeg ik toonloos terwijl ik probeer weg te rennen, maar ik wordt tegen gehouden door een hand die me bij mijn pols pakt.

'Jij gaat nergens heen, eerst mijn mobiel' roept ze dreigend. 'Nee, Laura luister naar me' zeg ik terwijl ik met mijn hand haar wang streel. 'Laura, dit ben je niet waard. Het haat, ze zijn jaloers.' zeg ik, het doet me pijn om mijn meisje verdrietig te zien. 'Laura, al die reacties. Het is allemaal, het is het niet waard. Je moet het niet lezen. Beloof je me dat' zeg ik met een brok in mijn keel. 'Ik kan het gewoon niet Harry, het spijt me zo. Ik wil weten en lezen wat ze over me zeggen.' zegt Laura. 'Laura, luister gewoon naar me, al die dingen die op Internet over je staan zijn niet waar. Je bent prachtig, en dat heb ik je al gezegd. Je bent het beste wat me is overkomen. Je gouden lokken die over je schouders vallen, je mooie blauwe ogen die zo helder zijn als de Atlantische oceaan, waar ik elke keer weer in verdrink als ik in je ogen kijk. Je prachtige lach, je lach die me doet stralen. Je bent gewoon het beste wat me is overkomen.' zeg ik terwijl Laura me met open mond aan kijkt.

'Babe, je mond staat open' zeg ik, maar Laura staat me nog steeds aan te staren en haar mond is nog steeds open. Ik duw haar kin omhoog zodat ze haar mond sluit. 'Je mond stond open, en staren is onbeleefd' grijns ik Laura bloost wat me doet smelten. 'Beloof je me dat als ik je nu je telefoon terug geef dat je geen haat meer lees?' vraag ik, maar Laura geeft geen antwoord. 'Laura, je moet het me beloven.' 'Wow Harry dat kwam wel heer erg smekend aan' zeg Laura, ze pakt haar mobiel en stopt hem in haar broekzak. Ze wil weg gaan maar ik hou haar tegen.

'Love, Ik hou zo veel van je, het is niet uit te drukken in woorden.' zeg ik terwijl ik haar handen vast pak. Ze begint te trillen en te beven. Ik weet dat ik haar los moet laten, maar ik kan het niet. 'Lau, ik doe je niks. Ik wil je vertrouwen terug winnen. Ik ga er alles aan doen om jou weer zelfvertrouwen te geven, ik ga alles er aan doen zodat je mij weer vertrouwd.- zeg ik. Laura knikt 'Al moet ik over de hele oceaan waterfietsen, al moet ik het hele bos omhakken om bij jou te komen en bij je te zijn, om je te beschermen tegen alles. Ik zal het allemaal doen, ik heb het allemaal voor jou over.' 'Trust me please'

Laura POV

Zijn woorden raken me, maar ik kan hem niet vertrouwen, het lukt me gewoon niet. 'Please, Trust me Laura' zegt hij, maar hetbkomt meer smekend over. Ik kijk hem aan maar dan breek ik, hij straalt wanhoop, verdriet en teleurstelling uit. 'Harry I'm so sorry' zeg ik zachtjes. 'Wat bedoel je met het spijt me?' vraagt Harry. 'I Can not trust you, I'm sorry' en dan laat Harry me los en ren ik mijn kamer in, ik laat een verbijsterende Harry achter in de hal.

Ik lig op mijn bed en pak mijn mobiel, ik heb Harry niks beloofd. Ik ga verder waar ik gebleven ben.

@Proundirectionerforalways: @Laura<3 wat ben jij een vieze publiciteit bitch. Spring voor een trein, niemand mag jou. Zelfs Harry niet, dat ziet iedereen behalve jij, hij acteert alles. #LauraIsABitch

@Hazzaaaaismylife: ik vondt alle vriendinnen van #OneDirection mooi en leuk maar toen kwam @Laura<3 #LauraIsABitch

@HaroldEdwardStylesismine: Jij zegt dat jij je zelfvertrouwen bent verloren en het vertrouwen in Harry? Iedereen is zijn/haar vertrouwen verloren in jou @Laura<3 #LauraIsABitch

@IDon'tGiveAF*ckAboutLauraStyles: Zoals mijn naam al zegt. "I Don't give a f*ck about you Laura Styles en Harry doet precies hetzelfde. Spring uit een karretje van The London Eye. Als Harry echt om je geeft zou hij je achterna springen. Doet hij dat niet, Zoals hij al doet alleen jij bent de einge die dat niet ziet, dan weet je genoeg. Nou genoeg? Je bent dan toch dood. Dood en dat is wat iedereen wil, jou dood hebben!! #LauraIsABitch #LauraJumpsFromTheLondonEye

En daarna stromen de nieuwe berichten binnen met de nieuwe hastag #LauraJumpsFromTheLondonEye.

Opzich het is nog helemaal niet zo gek idee, houdt Harry echt van mij? Dan springt hij me maar achterna. Doet hij dat niet? Dan ben ik klaar hier op aarde, dan ben ik bij mijn echte ouders. Dit is de perfecte manier hoe hij mijn vertrouwen terug kan winnen.

Ik gooi mijn benen over de rand van het bed en loop de kamer uit, de kamer van Harry in. Ik zoek naar zijn portemonnee en haal er een paar briefjes van €50 uit.

Moet ik een briefje schrijven? Nee, Harry is Twitter verslaafd die ziet dat echt wel.

Ik stop het geld in mijn broekzak en loop rustig zijn kamer uit. 'Laura!' hoor ik Harry schreeuwen, daarna hoor ik de deur open gaan en voetstappen komen de trap op. Hij slaat zijn armen stevig om me heen en meteen flitsen de beelden door me hoofd en begin ik te trillen. Harry laat me los maar legt zijn handen op mijn schouders.

'Wat heb jij net gedaan?' vraagt hij. 'Niks' zucht ik, maar ik kan niet liegen. 'Heb je niet heel toevallig op je twitter gekeken?' vraagt Harry. Ik schud mijn hoofd maar Harry gelooft me niet. 'Laura verdomme. Je moet dat niet allemaal lezen. En al helmaal niet van die IDon'tGiveAF*ckAboutLauraStyles' zegt Harry. 'Die heb ik niet gelezen' lieg ik. 'Laura, niet liegen tegen mij' zegt Harry kwaad. 'Je moet me beloven dat je niet gaat doen wat dat gekke wijf heeft gezegd' zegt Harry.

'Je moet het me beloven' zegt Harry nu harder. Ik kan het hem niet beloven, ik moet weten of hij alles voor me over heeft. 'Beloof het me Laura Styles' zegt Harry die me aanstaart.

Als je iets beloofd moet je het na komen, maar beloftes kan je zo makkelijk verbreken. Maar als ik de belofte die ik hem straks beloof verbreek. Is hij al zijn vertrouwen in mij kwijt. 'Laura, beloof het me en ik zeg het niet nog een keer' 'Sorry Harry, het is de enige manier om erachter te komen hoeveel je om me geeft. Het is de enige manier om mijn vertrouwen terug te winnen.' zucht ik. 'Nee Laura, dit is geen manier, je moet dit niet doen. Een gestoorde fan, nou fan ik vindt dat geen fan maar okay. Ze of hij of een het What ever spoort niet. Ik hou van je, je moet niks geloven wat er op Twitter staat. Je moet het niet meer lezen. Ik hou van je, niemand kan daar wat aan veranderen.' 'Je moet het me beloven Laura, beloof me dat je niet springt van de London Eye' zegt Harry wanhopig. Ik knik, 'Ik beloof het' Harry haalt opgelucht adem. 'Dankje wel' zucht hij terwijl hij me in een knuffel trekt, maar ik moet me even over dit gevoel heen zetten.

Ik heb hem beloofd dat ik niet van de London Eye afspring. Ja dat heb ik hem net beloofd. Maar gelukkig is er ook nog Tower Bridge. Daar kan ik ook makkelijk vanaf springen. Het is de enige manier, zo weet ik wat ik waard ben, wat ik voor Harry beteken. Het is de een manier hoe hij mijn vertrouwen terug te winnen. Het is de Enige manier.....

--------------

Neeeeee Laura niet springen. What the hell is wrong with me :D Dit boek lijkt soms op GTST Dan is het weer goed en op het andere moment weer niet. Sorry dat ik lang niet geüpdate heb, maar we hebben een nieuwe huisregel -Maximaal twee uur per dag op je mobiel, tablet, laptop en Internet zitten.

Maar gelukkig ben ik vrijdag,zaterdag en zondag logeren bij mijn oom en tante en die doen daar niet aan. Gelukkig, en ik was inspiratieLOOS. Ik MaritStyles was inspiratieLOOS Hoe kan dat? #Eigendunk oepssss hihi I DON'T KNOW. Maar ik heb weer inspiratie. Oja mag ik jullie wat vragen? Ik zou een keer heel graag 100 votes willen op een hoofdstukje. Want steeds haal ik het net niet, zouden jullie straks met ze alle op die vote knop willen drukken?

EN OMGGGG IK HEB MEER DAN 54.000 LEZERS OP DIT BOEK AAAHHHH EN BIJNA 1000 REACTIES WOWOWOWOWOW THANKKK YOUUU AL SO MUCH!!

En omg hoe was ONE DIRECTION? Domme vraag Natuurlijk Geweldig, the best day of your life. ff serieus wie gooide GISTEREN NAAR NIALL DIE SCHOEN?!! JA IK ZAG HET WEL OP INTERNET!! Ja ik zie alles. Nee grapje :D Nog 6 Dagen dan komen ze naar Düsseldorf!!! En iedereen die gaat. Niet vergeten, neem een oranje papiertje mee! Steek die in de lucht bij Don't foget where we belong wij gaan die Duitse Flashmop saboteren. Schade Deutschland!! Dus iedereen die 2 july gaat Oranje papier de lucht in. En weet iemand nog een leuke tekst voor op het spandoek?

Oja sommige zagen het al Ik heb een nieuw boek Why Don't we Go There. De film Mamma Mia heeft me inspiratie geven. I LOVE THAT MOVIE.

Oja nog iets Paparazzo zijn zoooo dommmm so stupid!! "Harry Styles has a New Girlfriend? hadden ze een foto van Harry en Lou Teasdale geplaats. Omg Serieus?!

Gisteren bij mij.

Ik ging naar school en ik liep de woonkamer uit toen hoorde ik allemaal geluiden. Geluiden lekken op dat iemand van de trap was gevallen. Alleen engste was ik was alleen thuis ik ben heel zachtjes en voorzichtig naar boven gelopen en daar lag het hele gourmetstel en barbecue helemaal beneden aan de trap helemaal uit elkaar spat en alle ramen waren dicht ik was helemaal alleen in huis. En de kast waar het op lag ligt 5 meter van de trap af dus hoe de dingen ervan had kunnen vallen. Weet ik nog steeds niet. Dat noem je creepy

Ik ga straks weer naar de Kermis en vanavond TT, dus ik probeer morgen weer te update als het lukt. EN WIE LUISTERET NOG MEER Q-MUSIC? TOP 500 VAN HET FOUTE UUR ??? Ik hou der van :D

Oja trouwens op de filmpjes zie ik Harry nergens in het Oranje. Was hij wel in het oranje? Oja die grap van Harry. Hij maakte een foto van de Amsterdams grachten :AmsterGram X.Harry hihi

Ja ja ja, ik zag het wel, jullie dachten er komt noooooiit een eind aan die zwarte stukjes van Marit :) jawel hoor dit is het einde van deze zwarte stukjes (van dit hoofdstuk dan;)

Vote?Comment?Follow? Read Why Don't we go there?

Xxxx Marit

Continue Reading

You'll Also Like

5.7K 285 20
Stel, je wordt door je vrienden opgegeven voor een televisie programma, terwijl je zelf daar de sociale vaardigheden niet voor hebt. Dit gebeurde bij...
50.2K 1.7K 43
Dit is mijn eerste verhaal op wattpad,dus ik hoop dat het een leuk verhaal word. En tips zijn altijd welkom. Dit verhaal gaat over een 12 jarig meis...
299K 3.8K 63
Harry: You have no idea how much i want you;) Louis: I'm ready for you, hazz. Come and get me Harry: There is nothing that I want more Louis:...
16.1K 1K 41
Wat als je kind een nier moet en zijn tweelingbroer de enige is die hem kan geven? Wat als je vriend op zakenreis is en je schoonbroertje aan wordt g...