You Are My Teacher?!

By Castielitsokay

315K 11K 2.5K

Co když náhodně získáte číslo cizího člověka a budete si s ním neskutečně rozumět? A co když ten někdo, je vá... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
21.❌
22.❌
23.❌
24.❌
25.❌
26.❌
27.❌
28.❌
29.❌
30.❌
31.❌
32.❌
33.❌
34.❌
35.❌
36.❌
38.❌
39.❌
40.❌
41.❌
42.❌
43.❌
44.❌
45.❌
46.❌
47.❌
48.❌
49.❌
50.❌
Info.
20.❌
Nové info!!!
51. - úplně nová kapitola
Info. 2024
52.

37.❌

4.5K 160 33
By Castielitsokay

,,Můžu se tě na něco zeptat?"pousmál se.

,,Samozřejmě."přikývla jsem a trochu uvolnila stiskl kolem jeho ramen.

,,Co máš na mě nejraději?"

,,Co mám na tobě nejraději?"Dean přikývl a přesunul svoje ruce na mé boky, přičemž já začala přemýšlet nad jeho otázkou. Je hodně věcí, které mám na Deanovi ráda. Jeho oči, rty.. pihy, nebo úsměv.

,,Nejraději mám tvojí osobnost. Chci říct, že umíš být občas i děsivej, když například zvýšíš ten svůj hlubokej hlas.. Protože slyšel jsi se někdy?"přeplavala jsem s ním k okraji bazénu, kde jsem dosáhla na zem a nebyla tolik udýchaná. Protože snažit se neutopit a do toho mluvit není zrovna něco, co bych měla natrénovaný.

,,Jo to mi říká dost lidí."zasmál se.

,,Každopádně.. Mám ráda to, jak jsi vtipný a jak mě vždycky rozesmíváš. A jsi vážně milý a starostlivý a díky tomu vím, že mě máš opravdu rád."znovu jsem položila ruce na jeho ramena a přitáhla si ho trochu blíž, přičemž jsem se mu podívala do očí.

,,Fajn, dobrý. To je dobře."dal mi pusu na tvář a pak rty postupoval níž až ke krku, načež jsem automaticky zaklonila hlavu, aby měl lepší přístup.

,,A co ty? Co máš na mě nejraději?"donutila jsem ho odtáhnout se.

,,Já nemám nic určitýho, co bych měl na tobě nejradši. Tebe celou mám nejraději."přejel mi prstem přes kliční kost a zavadil o moje plavky. Hrál si se šňurkami a fascinovaně pozoroval, co dělá, zatímco si jemně kousal spodní ret.

,,Teď vypadám jako blbka, protože jsem vybrala jednu věc a ty jsi mi neřekl, že můžu vybrat tebe celýho jako jednu věc."

,,Neboj, já vím, že mě miluješ. Protože kdo ne? Koukni na mě. Koukni na tohle."ukázal na svůj obličej a zářivě se usmál. ,,Jsem k sežrání."

,,A plný sebechvály."zasmála jsem se a on mě chytl za zadek, aby si vyzvedl k pasu.

,,Ne, dělám si srandu, ale i tak mě miluješ."mrknul na mě a dal mi rychlou pusu, než se za námi ozvaly hlasy a já nevědomky odstrčila Deana, když jsem poznala, že je to moje babi. Druhá babča, ta od mámy, která Deana ještě nezná.

V tu chvíli jsem si ani neuvědomila, že jsem vlastně dospělá a dokonce vdaná, takže jsem v pohodě mohla zůstat v Deanovo osobním prostoru a nebát se, že začně babča vyšilovat a řvát, co tady, sakra, dělám s tím chlapem.

Protože přesně to by ještě před rokem, kdy jsem ji viděla naposled, udělala. Kdyby mě viděla polonahou s chlapem jako je Dean v bazénu. Nalepená přímo na něm.

,,Sárinko!"rozzářila se babča, když jsem vylézala z bazénu a ona se hrnula s ručníkem rovnou za mnou.

,,Babičko?"dělala jsem překvapenou a nechala se políbit na tvář. ,,Co tady děláš?"to mě opravdu zajímalo, ale její pohled upoutalo něco za mnou a mě bylo jasné, že je to můj manžel.

Dean mojí babi okamžitě pozdravil a ta na mě nejdřív vytřeštila oči a pak znovu, když jsem mu dávala svůj ručník a babka určitě musela vidět jeho snubní prsten.

Nevím, jestli ji v hlavě začalo probíhat, že se tu její vnučka koupe s ženatým a viditelně o dost starším mužem a nebo to, že má ten chlap na krku a kliční kosti dva výrazné cucfleky, které nemůžou být starší, jak pár hodin.

,,Přivezla jsem Lunu a chtěla tě překvapit, ale spíš si překvapila ty mě, Sáro."už díky tomu oslovení jsem věděla, že chce vysvětlení a že se ji vůbec nelíbí, co se tady děje.

,,Promiň, já.. my totiž.. já to nevěděla, takže jsme si šli s Deanem zaplavat, ale jsem moc ráda, že jsi tady."sledovala jsem babky pohled a periferně viděla, jak se Dean natahuje pro triko.

,,Táta o tom ví?"kývla hlavou, jako kdyby myslela to koupání, ale myslela Deana. Neměla jsem tušení, jak ji mám říct, že je to můj muž, protože mi bylo jasné, že se naštvě, protože nebyla na svatbě.

,,Jo, to on nám nabídl, ať tady zůstaneme."přikývla jsem a až teď mě napadlo, kde je Luna.

,,Zůstanete?"přimhouřila oči.

,,Babi, tohle je Dean Winchester, můj manžel."řekla jsem na féra.

,,Tvůj? Cože?"dívala se na mě nevěřícně.

,,Tohle je strašně na dlouho a je mi líto, že jsi nebyla na svatbě, nebyl tam ani táta a nikdo z rodiny, takže prosím nebuď naštvaná. Chtěli jsme se vzít, protože se máme rádi. A byl to hlavně náš den. Prosím, nebuď naštvaná."

,,Jsem spíš zklamaná."podívala se poprvé na Deana.

---

Moje babi u nás přespala a hned ráno odjela. Naštvaná. Dokonce i volala tátovi a stěžovala si, že je Dean pro mě starej. Mluvila tak nahlas, že jsme ji z ložnice slyšeli až do obýváku. A bylo mi jasné, že Deanovi to není zrovna příjemný. A mě už opravdu začínalo unavovat to, jak se ke mě a k Deanovi všichni chovají.

Dean

Na to, jakou má Sára rodinu už jsem si zvykl. Dokonce i na to, že mě asi nikdy po tom, co jsem udělal už nepřijmou, ale její babi pro mě byla už konečná.

Viděla mě prvně v životě a hned mi začala nadávat, že si mám najít ženu ve svým věku a že už ji určitě za Sáry zády mám.

V dnešní době je desetiletej rozdíl úplně normální a všichni z toho dělali, jako kdybych mohl bejt její děda a mě už to vážně unavovalo. Nejradši bych se odstěhoval se Sarah někam, kde nikdo nebude otravovat a žil s ní život, jakej chci.

A to ani nemluvím o té sestřenici, kterou máme dva týdny hlídat a já si kvůli tomu snad ani neužiju. Furt leze po baráku s telefonem a nedělá nic jinýho, než si fotí selfie a volá s nejakýma lidma.

,,Jo a pravděpodobně se na tom festu objeví můj starej kamarád, tak vás pak představím."oznámil jsem Sáře v autě, zatímco si ta Luna v zadu opět s někým volala.

Z toho, že se Eric rozhodl mě navštívit jsem zrovna velkou radost neměl. Zažil jsem s ním ty největší hlouposti v životě a vždycky na mě měl tak trochu špatnej vliv, ale i přes to ho mám pořád rád.

,,Cas prý vezme svého bráchu a Chucka."nasadila si sluneční brýle a podala mě ty moje.

,,Gabriel aby se taky nepřifařil všude. Od toho se drž dál. Má rád sladký a ženský."řekl jsem vážně a jí to rozesmálo. Mě to vtipný nepřišlo, protože Gabriel balí všechno co má prsa a zadek. A tím myslím jako opravdu všechno, je bisexuál.

,,A koupil jsi nějaký ten alkohol?"natočila se trochu ke mě a položila mi ruku na stehno, přičemž já se podíval na Lunu do zrcátka a zjistil, že je stále zaneprázdněná svým telefonem. Už teď jsem si byl jistej, že moje dítě dostane telefon až mu bude osmnáct.

,,Jakej alkohol?"vůbec jsem nevěděl, že by mi něco o alkoholu říkala.

,,Vždyť jsem ti říkala, že má Brendon narozeniny a po jeho vystoupení jdeme všichni k němu chvíli posedět."

,,Vážně jsi mi to říkala? Kdy?"

,,Včera večer v posteli? Než jsme šli spát?"nadzvedla na mě obočí.

,,Nemůžeš po mě něco chtít, když usínám, protože si to pak nepamatuju."vysvětlil jsem ji.

,,Takže jsi nic nekoupil? Ježiši, Deane, jsi horší jak Dallon."protočila očima a narovnala se. ,,Tak musíme ještě dojet do obchodu."

---

,,Děláš si kozy?"vykulil na mě Eric oči, když si Sarah odskočila pro pití.

,,Tys ji vážně přefikl?"smál se a poplácal mě po rameni.

,,A nejen to."ukázal jsem mu snubák.

,,Ty sis ji vzal? Do prdele, Deane, neviděli jsme se rok a ty do toho takhle vlítneš a ještě s ní?!"nepřestával se usmívat.

,,Ta musí bejt teda božská v posteli, když sis ji vzal."bouchl mě znovu do ramene a já se ohlídl, jestli se Sára nevrací.

,,Ticho, ona o tý sázce neví."zamračil jsem se.

,,Tys ji to neřekl? Proč?"ptal se přiblbě a já stále držel vážnou tvář. Jak jsem si mohl všimnout, tak se můj starý přítel ani trochu nezměnil.

,,No ne, neříkej, že.."byl překvapený ,,Ty ses do ní zabouchnul. Ty vole, Winchestere, ty jí miluješ."začal se opět smát.

,,Fajn, fajn, to by stačilo. Přestaň."zamračil jsem se a snažil ho utišit.

,,Takže ty jsi vyhrál sázku."zamyslel se a pravděpodobně přemýšlel, co mi měl dát, když vyhraju.

,,Jo a ty ses i přes to Amandě neomluvil."narážel jsem na to, že nemá snubák.

,,Nevěděl jsem to a stejně by to bylo k ničemu. Už jsme dva měsíce od sebe a malou vidím jednou za čtrnáct dnů."

,,To bych nedal."řekl jsem upřímně, protože kdybych měl dítě, tak bych rozhodně nezvládl vidět ho jen jednou za dva týdny.

,,Nechci ti tady otvírat svoje srdce, nebo něco, vážně ne, ale jsem z toho fakt v prdeli. Amanda už má jinýho a malá o něm pořád básní. Po každý, když ji mám, tak mi říká, jak je strejda Andy hodnej a podobně. Za chvíli mi přestane říkat i táto a bude na mým místě Andy."protočil očima pokaždý, když vyslovil jméno toho chlapa.

,,Nic takovýho se nestane. Ta holka ví, že jsi její táta a žere tě. Vždyť to bylo vidět vždycky, když jsem vás spolu viděl. A navíc už je docela velká a určitě chápe, co se děje."chtěl jsem ho trochu uklidnit.

,,Snad máš pravdu, ale teď dost o mých problémech. Spíš mi řekni, kde se ta tvoje courá tak dlouho?"oba jsme se rozhlídli kolem a jelikož už se začínalo stmívat, tak jsme viděli jen několik lidí, kteří tu ještě postávali. Brendon už měl svoje vystoupení za sebou a i když tenhle typ hudby zrovna nemusím, tak jsem musel uznat, že je vážně dobej.

,,Deane."ozvalo se za mnou a já se otočil ke Casovi a ostatním, kteří s ním šli, ale Sára mezi nimi nebyla.

,,Casi, neviděli jste Sáru?"

,,Mysleli jsme, že je s tebou. Už jsme chtěli vyrazit slavit."odpověděla za něj Katherine.

,,Já ji viděla za podiem s nějakým klukem."ozvala se Luna.

,,Fajn, jdu ji najít. Když tak jeďte napřed a sejdeme se tam."všichni přikývli a já i s Ericem jsme se vydali k podiu.

Sarah

Myslela jsem, že když ho znovu uvidím, že budu mít větší strach, ale teď když tady stál přede mnou, tak jsem se cítila úplně vyrovnaná a v pohodě.

,Jen mě nech vysvětlil moje chovaní."

,,Vysvětlil tvoje chovaní? Bodl jsi mého muže do břicha. Jak mi tohle chceš vysvětlil, Jacku? Raději mi vysvětli, proč to děláš, nebo okamžitě vytáčím tu policii."svírala jsem v ruce telefon, na kterém jsem měla už připravené číslo na policii od doby, co jsem si všimla, že mě někdo sleduje.

Někdo by řekl, že jsem blázen, že se s tím psychopatem bavím a ještě jsem nezavolala policii, ale mě vážně zajímalo proč to dělá. Vždycky byl tak milý a měl daleko k takovému chovaní. Měla jsem ho ráda, hodně ráda a nebudu lhát, že mi jeho chování hodně ublížilo.

,,Byl jsi můj kamarád. Měla jsem tě ráda, strašně moc ráda a pak mě začneš mlátit a pokusíš se zabít mého přítele?"snažila jsem se znít vyrovnaně, ale byla mi do pláče.

,,Mě to mrzí. Věř mi, že mě to neskutečně mrzí a proto jsem tady, abych se omluvil. Protože to, co jsme udělali už bylo moc a štve mě, že jsem si to uvědomil až teď-"

,,Mě je jedno, jestli tě to mrzí, nebo ne. Udělal jsi to. Mohl jsi ho zabít!"už jsem se neudržela a zvýšila hlas. ,,Takže mi řekni, co tě, sakra, vedlo k tomu ublížit mu?!"

,,Vážně se mě ptáš, proč jsem to udělal?"začal se ke mě přibližovat a já couvla. ,,Miluju tě, Sáro. Víc než kdokoliv jiný. Víc než Dean, vážím si tě víc, jak on a udělal bych pro tebe všechno."stál proti mě a chtěl ke mě natáhnout ruku, ale já uhla.

,,Hej!"lekla jsem se, jak někdo odstrčil Jacka a já zjistila, že to byl Dean.

,,Zavolej policii!"poručil mi Dean a ten jeho kamarád se mě ptal, jestli jsem v pořádku.

,,Sáro! Policii!"sledovala jsem, jak mu Dean drží ruce za zády.

Podívala jsem se na Jacka a ten mě sledoval bez jakékoliv emoce. Ani se nesnažil Deanovi vytrhnout a já se rozhodovala, jestli to mám udělat. Dokonce se mi ten Eric snažil vytrhnout telefon z ruky, ale já ho odstrčila.

,,Nevím, co ti napovídal, ale musíme ho udat. Vždyť je to magor!"zavrčel Dean.

,,Třeba se změnil."přesunula jsem pohled z Deana zpět na Jacka, který se pousmál.

,,Lásko, prostě zavolej policii. Vzpomeň si, co nám udělal."snažil se mě přemluvit Dean a já skoro přeslechla to, jak mě nazval. Měl pravdu. Jack musí být potrestán za to, co udělal.

Naposledy jsem se na oba podívala a vytočila policii.

---

Jacka si odvezli k výslechu a já z toho svého zrovna odcházela. Dean mě chytl kolem ramen a přitáhl si mě k sobě blíž, jak jsme šli k autu.

,,Udělali jsme dobrou věc. Není proč si něco vyčítat."zastavil mě, když jsem otevírala dveře od auta.

,,Já vím."příkývla jsem. ,,Pojedeme za ostatními? Dnes toho bylo dost a navíc tam čeká Luna."

,,Samozřejmě a chceš jim o tom říct?"

,,Ne."zakroutila jsem hlavou. ,,Nechci kazit večer. Řekneme, že jsem se zdrželi třeba s tím Ericem."

,,Dobře."zabouchl za mnou dveře a sám se posadil za volant. Celou cestu už jsme nic neřekli.

---

,,No kde jste?!"vyjela po nás hned Kath. Oslava už jela v plném proudu. Všichni už vypadali v náladě a některý lidi jsem ani neznala.

,,Nech je bejt, Určitě si to ještě cestou někde rozdali. Vidíš, jak je Dean rozcuchanej?"oba jsme se otočili za hlasem, kterej jsme už hodně dlouho neslyšeli.

,,Pete!"Dean se k němu okamžitě rozešel a objali se.

Lydie ke mě okamžitě přicupitala a odtáhla si mě někam stranou, kde byl trochu klid a spustila.

,,Kde jste byli? Proč mi někdo neřekl, že tady bude Wentz?Já potřebuju vypadnout. Nedokážu tady s ním bejt."

,,Proč bys to nedokázala? Musíš mu ukázat, že jsi s tím vyrovnaná a že ti nevadí, že je tady."usmála jsem se.

,,Ale já s tím nejsem vyrovnaná. Jsem tady s Normanem, kterej je na druhej straně baráku a já tady celou dobu sleduju Wentze."protřela si rukou obličej a já jí chytla za ruku.

,,A proto potřebujeme alkohol."ušklíbla jsem se a dle jejího výrazu jsem usoudila, že se jí ten nápad líbí.

,,Dean pít nesmí, protože ještě bere prášky, takže já můžu pít kolik chci."hned jsem chňapla po něčem barevným a vrazila to do ruky i Lydii.

,,Sakra, to je dobrý."Lydie si chňapla ještě po jednom. Kolem nás byli lidi, který jsem viděla prvně v životě a vlastně mi to bylo celkem ukradený. Měla jsem chuť se bavit, zpívat a tancovat.

,,We'll never get free.."začala hrát nějaká super songa a Lydie mě hned chytla za ruku.

Vmísily jsme se mezi ty cizí lidi, kteří se na sebe lepili a přidaly se k nim. Totálně jsem se s lydií odvázala a snad úplně zapomněla, že tady někde běhá můj manžel a chytla Lydii za pas. Nevím, co v těch barevných drinkách bylo, ale cítila jsem se mega suprově a to tolik, že jsem rukama sjela níž a chytla ji za boky, přičemž ona se na mě ještě víc nalepila.

,,Look me in my eyes,"zpívala tu písničku a u toho mi rukou přejížděla po krku a druhou mi cuchala vlasy.

,,tell me everything's not fine,"dívaly jsme se jedna druhé do očí a usmívaly se.  

,,or the people ain't happy,"přesunula svoje ruce na můj pas a já ty svoje položila na její ramena.

,,and the river has run dry,"zazpívaly jsme tentokrát obě a já se odtáhla a přetáhla si mikinu přes hlavu. 

Přišlo mi, jako kdyby se kolem nás všechno točilo a do toho jsme se začaly smát. Znovu spolu tančily, tělo na tělo. Ruce ve vlasech, na bocích, na krku, na tvářích, všude. Lidi mačkající se jeden na druhýho.

,,Chceš udělat něco šílenýho?"naklonila se k mýmu uchu, načež já zmateně pokývla a to, co přišlo po tom jsem rozhodně nečekala. 

Ona mě prostě políbila a já se nechala. Byla jsem tak rozdivočená, že jsem spolupracovala a přitáhla si ji na sebe ještě blíž, zatímco lidi kolem nás pořád tancovali. Vůbec nechápu, jak jsem tohle mohla udělat a jak se mi to mohlo líbit. Vždyť to byla Lydie, proboha.

Rychle jsem se od ní odtáhla a vyděšeně se na ní podívala. Obě jsme rychle dýchaly a já absolutně nevěděla, co mám říct. Potřebovala jsem najít Deana.

,,Sáruš, počkej."chytla mě za ruku, když jsem se otáčela k odchodu.

,,Zapomeneme na to, dobře?"najednou jako kdybych úplně vystřízlivěla. Potřebovala jsem na vzduch a za Deanem.

Lydie jen přikývla a pustila mě, načež já zrychleným krokem hledala východ. Absolutně jsem nechápala pocity, který se ve mě mísily a nevěděla jsem, jestli to mám říct Deanovi. Protože co když se naštve? Co když mu ze mě bude zle?

Ale zle bylo spíš mě, protože jakmile jsem se dostala před dům, tak jsem vyklopila pravděpodobně svůj oběd.

,,Sáro? Jsi v cajku?"všimla jsem si Luny, když jsem se narovnala a hledala v kapse kapesník. 

,,Ty kouříš?"vypadlo ze mě.

,,Je mi skoro osmnáct a cigarety rozhodně nejsou to jediný, co kouřím."řekla bezestudu.

,,Nemáš kapesníček?"rozhodla jsem se její poznámku ignorovat.

,,Nemám, ale v kuchyni jsou."

,,Došla bys mi, prosím, pro nějaký? Protože myslím, že tohle nebylo všechno."narážela jsem na svoje zvracení.

,,Samozřejmě."odhodila nedopalek z cigarety na zem a rozešla se dovnitř.

,,A jestli potkáš Deana, tak ho sem pošli, děkujuuu."křikla jsem ještě na ní a znovu se mi zvedl kufr.

Netrvalo to ani pět minut a už ze dveřích vycházel ustaraný Dean s kolou v ruce a já v tu chvíli byla ráda, že si opravdu nedal ani pivo a dodržel svůj slib.

,,Co se děje? Tobě je špatně?"položil tu sklenici na zem a rychle ke mě přišel.

,,Nechoď teď ke mě, zvracela jsem a je to nechutný."odstrčila jsem ho dál.

,,Ale prosím tě."protočil očima a chytl mě za ruku. ,,Z čeho je ti špatně?"

,,Už je mi dobře."pousmála jsem se. 

,,A kde jsi celou dobu byla?"zajímalo ho a já nevěděla, jestli mu mám říct pravdu, nebo ne. Bylo mi ze mě špatně a trapně.

,,Musím ti něco říct, Deane. Nechci ti lhát, protože jsem něco udělala a teď se bojím, jak budeš reagovat."pořádně jsem se nadechla a pozorovala ho.

,,A co? Co jsi udělala?"chytl i mojí druhou ruku.

,,Lydie byla skleslá z toho, že je tu Wentz, tak jsme se šly napít a vypily jsme nějaký barevný drinky a bylo mi po tom vážně divně, jakože jsem o sobě skoro nevěděla a ani nevím, jak jsem se dostala s Lydií mezi ty lidi a tancovala s ní, dotýkala se jí a pak bum a líbala mě a já jí. Ale přísahám, že to nic neznamenalo, protože já nejsem na holky a jen ta představa, že bych nějakou líbala znovu a chce se mi zvracet. A kvůli tomu jsem se pozvracela. Máš právo být naštvaný, ale prosím mluv se mnou."chytla jsem ho za zápěstí, aby mi nikam neodešel. 

Ale on dlouhou chvíli nic neřekl a jen na mě koukal, dokud se hlasitě nerozesmál a já nechápala, co mu na tom přijde vtipný.

,,Proč- proč se směješ? Ty se nezlobíš?"

,,Ne."smál se dál. ,,Tak jsi dala Lydii pusu no. Alespoň sis potvrdila, že tě holky nepřitahují a já mám klid, že mi za žádnou neutečeš. Jo, kdyby ses s ní vyspala, tak touž bych docela žárlil."

,,Ježiš fuj, Deane!"bouchla jsem ho do ramene. ,,Jen z tý představy se mi chce zvracet."

,,No tak vidíš, není důvod vyšilovat."pohladil mě po vlasech a přitáhl si mě k sobě.

,,Před chvílí jsem zvracela, teď ti pusu dávat nebudu."zasmála jsem se.

,,Mě to nevadí."zazubil se a chtěl mě políbit, ale já uhla.

,,Nejdřív si vyčistím zuby a pak pojedeme domů."

---

Luna se na oslavě bavila s nějakým klukem, takže ještě domů jet nechtěla, ale mě se ji tam nechávat nechtělo, když ji mám na starosti, tak nakonec přemluvila Case, že ji odvezou domů.

Já se stále snažila z hlavy vyhnat ten kousek, kterýmu se ta věc s Lydií líbila, protože mě to děsilo. Ale stále mi nešlo myslet na nic jinýho. Anij sem se s Lydií raději nerozloučila.

,,Promiň, že jsem tu policii dnes nevytočila hned a zaváhala jsem. Měla jsem ti věřit, omlouvám se."čekala jsem, až obejde auto, když jsme vystoupili před domem.

,,Proč jsi zaváhala?"zastavil se přede mnou. ,,Záleží ti na něm? Máš ho ráda?"

,,Měla jsem ho ráda, ale ublížil ti a za to ho teď nenávidím."

,,Dobře."přikývl a tvářil se neutrálně.

,,Miluju tě."chytla jsem ho za tváře a políbila ho. Bylo mi ukradený, jestli na to něco řekne, nebo ne. Chtěla jsem mu prostě říct, co cítím.

Když jsem se od něj odtahovala, tak si mě k sobě prudce přitáhl zpět a znovu mě políbil. Dlaněmi mi hladil záda a tiskl mě v pase.

Odtáhli jsme se až, když už jsme nemohli dýchat a on se na mě usmíval jako sluníčko. Už mi začínala být docela zima, protože už byla noc a já na sobě měla jen triko a kraťasy.

,,Pojď."chytla jsem ho za ruku a vedla dovnitř. ,,Běž do pokoje a počkej tam na mě."poručil a on beze slova udělal, co jsem řekla.

Já si mezitím sundala kraťasy a jen v triku a kalhotkách jsem se vrátila za ním do pokoje, kde ležel na posteli a prohlížel si, nějakou knihu.

Než se stihl nějak vzpamatovat, tak už jsem se nad ním nakláněla a rty přitiskla na ty jeho. Tiskla se mi na tělo a rukou sjela k jeho klínu, kde jsem nahmatala pásek a bež přerušení rtů mu ho rozepla.

,,Sundej si to triko."zachraptil a dlaňemi přejel přes má prsa až k mým bokům a zvedl se i se mnou v klíně so sedu.

Chvíli jsme se po sobě jen tak povalovali, líbali se a svlíkali až nám oboum zbylo jen spodní prádlo.

,,Počkej."zastavila jsem ho, když si chtěl začít sundavat boxerky a nátáhla se k do šuplíku u nočního stolku.

,,Kondomy? Myslel jsem, že.. Že chceš dítě."díval se na mě překvapeně.

,,Rozmyslela sis to? Už se mnou nechceš mít děti? Nejsem dost dobrej?"přišel mi najednou tak zdrcený.

,,Cože? Ne, Deane, co to říkáš?"chytla jsem ho za hlavu a přitiskla si ho k hrudi. ,,Jen.. co když budu špatná matka?"

,,Nebudeš špatná matka."narovnal hlavu a políbil mě. ,,Budeš úžasná, stejně tak jako jsi úžasná manželka."políbil a tentokrát jsem se nechala.

---

ta sex scéna měla být podrobná, ale usínám tady u toho a píšu do toho už kraviny, takže příště xd

jinak o co myslíte, že šlo, když se Dean bavil s Ericem?

Continue Reading

You'll Also Like

5.6K 141 21
,,Koťátko, řekni to. Řekni co chceš" zašeptá mi do ucha a při tom mu padají jeho stříbrný vlasy do očí. ,,Řekni co by si chtěla, koťátko" chytí mě je...
136K 5.7K 32
Lilith Myersová je na první pohled obyčejná dívka, avšak také je, jen trochu víc nevinnější. Je hravá, dětinská a nesmírně laskavá, což jí paradoxně...
328K 11K 61
Maddie Greyová je 19ti letá dívka, která žije jen se svými pěti sestrami na Floridě. Právě nastupuje na novou školu, kde touží poznat nové lidi a spř...
10.4K 1.1K 40
Anna má problém. Její strýc, u kterého žije, jí dal ultimátum. Musí se konečně postavit na vlastní nohy nebo už se na jeho podporu nemůže dále spoléh...