Old but gold (Dutch Niall Hor...

By astriddjuhh

226K 8K 1.4K

Iona en Niall zijn al hun hele leven beste vrienden, maar sinds Niall beroemd is met de band One Direction he... More

Proloog
Hoofdstuk 1. Irritatie
Hoofdstuk 2. Lang niet gezien
Hoofdstuk 3. Kaartjes
Hoofdstuk 4. Gedwongen
Hoofdstuk 5. Verleden
Hoofdstuk 6. Ni en Na
Hoofdstuk 7. You and I
Hoofdstuk 8. Twijfelen
Hoofdstuk 9. Naar het concert
Hoofdstuk 10. Het concert
Hoofdstuk 11. Laten gaan
Hoofdstuk 12. Beste zoektocht van mijn leven
Hoofdstuk 13. Aangedaan
Hoofdstuk 14. Starbucks
Hoofdstuk 15. Ideetje..
Hoofdstuk 16. Damnit Niall!
geen updat emaar wel belangrijk
Hoofdstuk 17. Filmavond..
Hoofdstuk 18. De oude
Hoofdstuk 19. Afspraakje
Hoofdstuk 20. Stad
Hoofdstuk 21. Party time
Hoofdstuk 22. Papz
Hoofdstuk 23. Van buiten nep, van binnen..
Hoofdstuk 24. Liefdesverdriet
Sorry
Hoofdstuk 25. Een ongelukkig verleden
Hoofdstuk 26. Stalker van het verleden
Hoofdstuk 27. Pesten
Hoofdstuk 28. Depressie
Hoofdstuk 29. Leugens
Hoofdstuk 30. Nachtmerrie
Hoofdstuk 31. Ow help
Hoofdstuk 33. Baby, be with me so happily
sorry
Hoofdstuk 34. Tower Bridge
Hoofdstuk 35. Hate you
Hoofdstuk 36 Scars for life
Hoofdstuk 37. 10 gemiste oproepen en 15 berichtjes
Hoofdstuk 38. Kate's revenge
Hoofdstuk 39. Op naar oma
Hoofdstuk 40. Blijf sterk
Hoofdstuk 41. nog geen naam
Hoofdstuk 42. Alfa en Omega, begin en eind
Q and A
Epiloog
Q and A
nieuw boek
Rewriting

Hoofdstuk 32. Moyn of Zana

3.4K 140 146
By astriddjuhh

(Mona p.o.v.)

 

Happy liep ik naar het 'geheime' huis van mijn crush, Zayn of course! Ik draaide vrolijk rond op mijn eigenlijk iets te hoge hakken en mijn witte jurk ging wijd. Ik leek vast op een of ander klein kind, want bijna iedereen op straat zat me na te kijken.

Ik huppelde verder met een gigantische smile op mijn gezicht. Ik neuriede het liedje nobody compares van natuurlijk one direction. Jaja, eens een directioner, altijd een directioner! Kom op wie is het met mij eens?

Na een tijdje te hebben gelopen, en stiekem nog even de douglas in te zijn gegaan, kwam ik aan bij het huis van Zayn en vrolijk drukte ik op de bel. Al bijna meteen ging de deur open en daar stond hij. De vlinders schoten alle kanten op en ik weet toch echt zeker dat hij knapper werd elke keer dat ik hem zag.

"Hey babe," grijnsde hij en ik begon te blozen als een tomaat. Wacht kan een tomaat blozen? Ach, anders zag ik er nu uit als een tomaat, dat is hetzelfde!  Ik glimlachte verlegen terug en liep vlug zijn huis binnen voor de paps ons kon spotten.

"Dus.. Waarom moest ik komen?" vroeg ik en ik haalde een wenkbrauw op. Hij glimlachte lief naar me en ik begon van binnen te flippen om zijn cuteness.

AAAH DE FUCKING ZAYN MALIK DATE MET MIJ!!!!! AAAH EXTREEM FANGIRLING.

Oke.. ennn rust. Genoeg fangirling,  nu adem in, adem uit, in, uit.

"Nou ik zocht nog iemand om mee te gaan naar de bieb. Ik heb heen zin om alleen te gaan," antwoordde Zayn en haalde non chalant zijn schouders op. Mijn mond viel een beetje open.

Wacht wat? De bieb, serieus?

Ik haf hem een neppe glimlach en knikte. "Ow ja, ik wil wel mee hoor. Ik hou van lezen," loog ik, maar ja, alles om met Zayn mee te mogen.

Yolod!

Ff mede directionerzzz jullie weten toch wel wat dat is toch? Anders kom ik persoonlijk naar jullie huis en dan ... zo erg dat jullie het nooit meer vergeten. En ja, vul zelf maar de puntjes is moehaha.

Ik weet waar jullie huis woont...

"Nou eigenlijk gaat Liam al mee, dus je kan weer naar huis toe miss," grapte hij en ik lachte. "Ja ja. Ik ga niet die hele paar minuten terug lopen. Wat denk jij dan?" Hij grinnkkte en schudde lachend zijn hoofd.

"Nou ehm. Nou goed dan. Voor deze ene keer. Volgende keer ga je gewoon  terug hoor." "Puh flauwerik!" "Zout erbij," grijnsde Zayn en lachte kort op zijn,  echt hele flauwe, mop. Ow wauw serieus Mona?  'Flauwe' mop?

"Wat zijn we weer grappig vandaag." "Hey hey! Ik ben altijd grappig babe. Face it!" "Jaja," grijnsde ik en ik gaf hem een speelse stomp.  Hij keek mr nep beledigd aan en gaf me een sippe blik met een heel klein pruillipje.

Ik gaf hem een klein kusje op zijn wang en zijn gezicht klaarde al meteen op, wat bij mij voor een nog grotere glimlach zorgde. "Al beter schatje?" vroeg ik, spastisch knipperend met mijn wimpers.

"Zolang ik bij jou ben."

Aaaah iemand! Help. Me. Óf knijp me zodat ik weet dat dit gewoon een van mijn rare dromen of fantasieën is óf vang me op want zometeen is er alleen nog maar een plasje gesmolten Mona.

"Kom we gaan babe," zei Zayn en hij pakte mijn hand. Hij verstrengelde onze vingers en ik begon weer door te draaien. Weer van binnen natuurlijk, van buiten ben ik een coole kikker. Gangster style!

Zayn pakte twee zonnebrillen en twee beanie's. Wow Zayn serieus, je hoeft niet te doen wat ik zeg hoor. Neem de gangster look niet te ver ja!

Samen liepen we, onder cover boeja, naar de auto en stapte in. We vertrokken.. naar de bieb. Woehoe! It's gonna be the best day of my liiifee, my li-i-i-i-ife! Love that song!

Ik zette de radio aan en meteen klonk het deuntje van het o zo bekende lied best day of my life door de auto.

Woow. Holy piepjes en haarspray! Die auto kab hedachten lezen! Say wutt! *Iedereen zegt wutt* Welk getal denk ik nu auto? Ha weet je niet hè! Ow wacht.. Ik ben in mijn gedachten tegen een auto aan het praten. Misschien was die therapist waar Iona het over had geen slecht idee...

Ik luisterde weer verder naar het liedje. Als een gangster begon ik met mijn hoofd mee te bewegen op de muziek. Serieus, meer swek dan mij kun je niet hebben! Ja.. Jullie zagen het goed.. Swek schrijf je met -ek niet met -ag duhh.

Al gauw veranderde het liedje naar pompeii van Bastille. Jeej,  een van mijn lievingsliedjes en ik ken hem bijna helemaal uit mijn hoofd.

'Eeeo eo eeeo eo eeeo eo!'

"Woehoe!" riep ik vrolijk en naast me hoorde ik Zayn grinniken. "Soms ben je echt heel erg raar Mona," lachte hij en ik haalde mijn schouders op. "But you still love me!" grijnsde ik. "Aha beeing cheaky miss?" "Haha maybe!"

Al gauw kwam de auto tot stilstand en ik keek verbaasd uit het raam. Als dit een bibliotheek is zou ik er veel vaker heen gaan. We stonden namelijk midden in een prachtig park!

"Ik dacht dat we naar de bieb gingen," zei ik verbaasd en met een grote grijns stapte hij uit. Ik stapte ook uit en volgde Zayn die nog verder het park in liep.

Ik rende een stukje en al gauw liep ik naast Zayn. "Zayn, wat is dit?" vroeg ik zo dreigend mogelijk, ook al faalde ik big time. "Dat zie je vanzelf wel," antwoordde hij op een fluistertoon.

Oehh, me liky liky mystory Zayn. Wow I can speak English very goodly! Ik woon zelfs in Londen en zo goed is mijn Engels, om je voor te schamen.  Nee haha, grapje.

Ik keek naar Zayn die plotseling stil stond met een hele grote trotse glimlach. Ik keek door de schemer naar waar hij keek en mijn mond zakte open.

Aaaaawh!

Er lag een prachtige picknick voor me op de grond. Met geurkaarsjes, rozenblaadjes, in harten gesneden sandwiches en meer van dat romantische spul waar elke meid blij van wordt.

"Awh Zaynie, dit had echt niet gehoeven!" riep ik met een lach van oor tot oor. DE Zayn Malik heeft een picknick voor mij geregeld! How sweet!?

"Ow echt wel. Kom zitten." Hij pakte mijn hand nadat hij ging zitten en trok mij naast hem. De vlinders die al de hele dag in mijn buik als een of andere plaag rondzwerfde waren zojuist verdrievoudigd! Dit is gewoon zo extreem schattig! *Fangirling again*

"Kom laten we maar eens beginnen, " zei Zayn en hij gaf me een knipoog, waardoor mijn wangen in tomaten veranderden. Waarom vergelijk ik mezelf met groente? Ow nee wacht, een tomaat was toch fruit? Wie heeft die aflevering van anoying orange gezien? Iemand? Niemand?  Oke ja het is echt oud maar wat maakt dat uit?

Back to mij date.

'''''''''''''''''''''''

Na bijna een uur non stop gekletst en gegeten te hebben was er een moment stilte. Ik vond het geen ongemakkelijke stilte, het was eigenlijk wel fijn.

Alleen Zayn, die twee minuten geleden nog keihard aan het lachen was, was ineena helemaal stil en zat zenuwachtig met zijn handen te wriemelen.

Serieus wat is er aan de hand?

Ik nam nog vlug de laatste hap van mijn sandwich met sla, bacon en 'speciale saus'. Ja topgeheim recept, gestolen van meneer krabs en spongbob. Cool hè.

Nu weer terug naar Zayn, die me ineens aan zat te staren. Hij opende zijn mond om iets te zeggen, maar sloot het bijna meteen weer. "War is er Zayn?" vroeg ik uiteindelijk en hij keek me een beetje ongemakkelijk aan.

"Nou Mona, we zijn nu al een tijdje aan het daten en ik begin je met de dag leuker te vinden." Hij pauseerde even.

Awh wat lief!

"Ik ben niet zo goed met al dit zoetsappige gedoe, dus ik zeg het maar gewoon gelijk." Aah Zayn stop met pauseren! Je weet toch dat ik een heel erg ongeduldig persoon ben!  En nieuwschierig en snel verveeld en vaak hyper en vaak raar, maar daar gaat het nu even niet om.

"Mona, ik vind je super leuk. Wil je de mijne worden?" vroeg Zayn na een lange rustpauze. Zijn wangen waren helemaal rood gekleurd en onzeker keek hij me aan, waardoor hij nog schattiger werd dan normaal.

Zayn vroeg me net verkering aaaaaah! Een storm gevoelens raasde door mij heen en even had ik geen woorden. De vlinders fladderden maar een beetje rond en weer leek ik op een of andere overrijpe tomaat!

"Ja natuurlijk Zayn," wist ik uiteindelijk uit te brengen en ik liet mezelf dolgelukkig in Zayn's armen vallen.

*Squick* we zijn een stel!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hoi sorry dat dit hoofdstuk zo saai is. ik weet nie hoe lamg die is. geen wordcount op mn mobiel. ook ja dit is raar geschreven maar mona is gwn heel erg raar, verklaard alles XD. Jullie vragen je vast af wat dit hoofdstuk erin doet maar het eind komt al sen beetje in zicht.... snik snik ik denk dat ik rond de 40 hoofdstukken ga doen, ik wil ds 50 halen maar ik denk niey dat ik dat ga redden sorry :( maaaaar ik ga wel een vervolg schrijven. meer info vertel ik later! super bedankt voor de votes en de comments en natuurlijk de 4733 lees! love you all even the ghost readers!!!! ♡♥

xxx astrid

ps. don't forget to vote and comment! ♥♡

Continue Reading

You'll Also Like

13K 305 58
Lynn Schouten is 22 jaar oud en werkt in haar vakantie als animator op een camping in Frankrijk. Dit is haar 3de jaar als animator. Ze is een harde w...
29.7K 1.1K 54
*Sequel to Sycamore High - Road To The World League* After losing the Kalos League finals yet again, Ash feels terrible. Not only did he lose the fin...
224K 3.6K 62
Hij was de badboy en zij het goede meisje dat slecht voor hem werd. * Winnaar van de #Wattys2019
199K 3.8K 25
"Ga met mijn vriend naar bed." ♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧ ❌Geweld, seksuele scènes, grof taalgebruik. ❌Wordt via telefoon geschreven. ❌One direction b...