Old but gold (Dutch Niall Hor...

By astriddjuhh

226K 8K 1.4K

Iona en Niall zijn al hun hele leven beste vrienden, maar sinds Niall beroemd is met de band One Direction he... More

Proloog
Hoofdstuk 1. Irritatie
Hoofdstuk 2. Lang niet gezien
Hoofdstuk 3. Kaartjes
Hoofdstuk 4. Gedwongen
Hoofdstuk 5. Verleden
Hoofdstuk 6. Ni en Na
Hoofdstuk 7. You and I
Hoofdstuk 8. Twijfelen
Hoofdstuk 9. Naar het concert
Hoofdstuk 10. Het concert
Hoofdstuk 11. Laten gaan
Hoofdstuk 12. Beste zoektocht van mijn leven
Hoofdstuk 13. Aangedaan
Hoofdstuk 14. Starbucks
Hoofdstuk 15. Ideetje..
Hoofdstuk 16. Damnit Niall!
geen updat emaar wel belangrijk
Hoofdstuk 17. Filmavond..
Hoofdstuk 18. De oude
Hoofdstuk 19. Afspraakje
Hoofdstuk 20. Stad
Hoofdstuk 21. Party time
Hoofdstuk 22. Papz
Hoofdstuk 23. Van buiten nep, van binnen..
Sorry
Hoofdstuk 25. Een ongelukkig verleden
Hoofdstuk 26. Stalker van het verleden
Hoofdstuk 27. Pesten
Hoofdstuk 28. Depressie
Hoofdstuk 29. Leugens
Hoofdstuk 30. Nachtmerrie
Hoofdstuk 31. Ow help
Hoofdstuk 32. Moyn of Zana
Hoofdstuk 33. Baby, be with me so happily
sorry
Hoofdstuk 34. Tower Bridge
Hoofdstuk 35. Hate you
Hoofdstuk 36 Scars for life
Hoofdstuk 37. 10 gemiste oproepen en 15 berichtjes
Hoofdstuk 38. Kate's revenge
Hoofdstuk 39. Op naar oma
Hoofdstuk 40. Blijf sterk
Hoofdstuk 41. nog geen naam
Hoofdstuk 42. Alfa en Omega, begin en eind
Q and A
Epiloog
Q and A
nieuw boek
Rewriting

Hoofdstuk 24. Liefdesverdriet

4.3K 155 35
By astriddjuhh

(Harry p.o.v.)

Mokkend bladerde ik door de tijdschriften. Iona en Niall, Iona en Niall, Mona en Zayn en dan weer Iona en Niall.

Uch, weten ze niet van ophouden ofzo? Chaggerijnig keek ik naar een foto van Mona en Zayn. Van hun allereerste date.

Mona had een prachtige zwarte jurk aan en nou ja, ze zag er gewoon perfect uit. Een jaloers gevoel trok door mijn buik en ik smeet het tijdschrift door de kamer.

Waarom vond ze Zayn nou leuk? De ene keer dat ik echt verliefd was op een meisje en dan dit! Ik voelde een woedeaanval opborrelen.

Zie het niet verkeerd, ik ben geen 'slecht' mens. Ik wil gewoon dat Mona gelukkig is en het liefste bij mij, niet bij Zayn.

Ze lijkt mij altijd te ontwijken, waarschijnlijk geloofd ze de geruchten van mij, dat ik een womanizer ben, of vrouwenverslinder. Die geruchten raakte mij altijd diep, hoe kunnen ze nou zo iets over mij denken?

Die geruchten boorde me altijd helemaal de grond in, ik kon niet eens met een vriendin over straat lopen. Ze zou meteen in de bladen komen als Harry's nieuwe one night stand.

*Zucht* Duidelijk de reden waarom ze me ontliep en om eerlijk te zijn, als ik niet wist dat het allemaal nep was, had ik waarschijnlijk exact hetzelfde gedaan.

Niemand wil toch vrienden zijn met zo'n persoon?

Ik keek weer in een ander tijdschrift en dit keer zag ik, alweer, een foto van Iona en Niall, die elkaar verliefd aankeken. Natuurlijk was ik wel blij voor ze, soort van. Ik wist wel dat Niall he-le-maal weg was van die meid.

Hij kwam tenslotte altijd naar mij toe voor advies in de liefde, maar daar had ik op het moment geen zin in. Ik wilde hem wel helpen, maar het eindigde altijd met geschreeuw en heel veel schuldgevoelens.

Ik wist wel dat het eigenlijk allemaal nep was, maar aan de blik van Iona te zien was dit de beste tijd van haar leven. Ze was zo duidelijk verliefd op haar, ook al bleef ze het maar ontkennen.

Ik zuchtte, wat waren ze toch lastig! Ik rolde mijn ogen en sloeg de bladzijde om, maar ik had daar al meteen spijt van. Ik voelde mijn ogen weer prikken en ik staarde met een gebroken hart naar de foto.

Daar stonden Mona en Zayn te zoenen... Een traan rolde over mijn wang. Een ongelukkig gevoel bekroop me en ik legde het tijdschrift weg. Waarom kon ze niet gewoon van mij houden?

Mona en Zayn paste niet eens bij elkaar! Mona was zo'n schatje, terwijl Zayn eerder, ja hoe zeg je dat, een beetje een badboy was. Hoe kunnen mensen zo verschillend toch verliefd worden op elkaar, terwijl haar perfecte vriendje zo dichtbij was?

Ik kroop in een bal op de bank. Ik sloeg mijn armen om mijn benen en verbierg mijn hoofd in mijn benen. Ik weet he, dit is iets wat meiden meestal doen, maar mij boeide op het moment echt niet. Alles wat ik u wou doen is hier zitten.

Ik voelde me hol, zo hol. Mijn hart was al lang in miljoenen stukjes gebroken en lagen op de grond. Tranen vloeide over mijn wangen toen ik dacht aan mijn allereerste echte, als je niet aan het concert denkt, ontmoeting met Mona.

-Flashback-

Zuchtend stond ik onderaan de trap op Niall te wachten, want hij zei, nu al een kwartier geleden, dat hij eraan kwam. Niet dat daar iets van kwam. Ik hoorde muziek en Niall's zang, apart, dus liep ik maar naar de woonkamer.

In de woonkamer zaten de twee tortelduifjes Liam en zijn nieuwe vriendin Chantal en Louis en zijn vriendin Eleanor. Het leek de afgelopen paar dagen wel een romantische drama serie.

Niall en Zayn, die hun twee geliefden zochten, ja ze waren overduidelijk verliefd! En Liam en Louis, die helemaal weg waren van hun vriendinnetjes.

En ik? Nou ik zat er maar een beetje bij. Geen een meisje durfde echt met me om te gaan, behalve dan omdat ik DE Harry Styles ben van One Direction.

Ik ben nog op zoek naar 'de ware', die alleen gaf om gewoon Harry en die zich niks aantrok van die afgrijselijke roddels. Helaas leek ze nooit te komen...

Ik pakte een hand vol chips uit een van de schaaltjes, niet te veel natuurlijk, anders zou Niall me gegarandeerd vermoorden.

Ik propte het meteen in mijn mond, maar ik had er al gelijk spijt van. "ahhh," piepte ik met een volle mond, ouch dat was zwaar heet!

De koppels draaide om en schoten meteen in de lach. Met een rood hoofd van de chips liep ik naar de keuken, waar ik wat water dronk.

Op dat moment hoorde ik de bel gaan. Ik hoorde niemand aanstalten maken dus rende ik er vlug heen. ik pakte een beanie en zonnebril. Ik wil niet herkend worden door voorbijgangers.

Ik stopte mijn bos krullen er zo veel mogelijk onder en zette de bril op, toen opende ik de deur. Ik herkende meteen het meisje met krullend bruin haar en groenige ogen, door Niall's eeuwig durende verhalen, als Iona.

"Hey jullie zijn er!" riep ik vrolijk en ik keek ook de andere twee meiden aan, die aan hun blik te zien duidelijk directioners waren

Ik gaf Iona een knuffel,  maar ik voelde dat ze zich ongemakkelijk voelde en liet haar gelijk gaan.

Ze keek me lichtelijk dankbaar aan, ze hield duidelijk niet van knuffels. Ik gaf dus maar het blonde meisje naast haar een knuffel en ze knuffelde meteen enthousiast terug.

Ik grinnikte en keek naar het andere meisje. Mijn mond zakte open, dat meisje was gewoonweg het knapste meisje dat ik ooit had gezien.

Haar prachtige bijna zwarte haar viel mooi over haar schouders en haar prachtige bruine ogen keken me verbaasd aan, ow ja.

Ik glimlachte verlegen terug. Een stemmetje in mijn hoofd zat te roepen: "Awkward!" Ik negeerde het en ik gaf haar ook een knuffel.

Ik stapte weer terug en keek weer in haar prachtige ogen, die mijn benen wiebel maakte. Ik smolt van haar ogen en ik voelde een warm gevoel in mijn maag.

Was dit liefde op het eerste gezicht? Dat bestaat toch niet? Of toch wel?

Vlinders fladderde rond ik mijn maag en ik bleef haar maar een beetje vaag aankijken, ze keek ongemakkelijk weg en ik had door dat ik haar al de hele tijd zat aan te staren.

Ik voelde mijn wangen gloeien en ik keek snel weg. Wat gebeurde er met mij? Ik heb nooit geloofd in liefde op het eerste gezicht. Dit heb ik ooit nog maar een keer gehad.

En dat was met Taylor, maar die was zo anders dan ik dacht in het begin.. nu haat ze me en ze heeft zelfs een liedje, niet goed, over mij geschreven.

Gelukkig had ik mijn vijf beste vrienden om me heen toen Taylor doorsloeg en me zelfs begon te dissen on stage. Ik heb daar nooit tegen gekund,  niet tegen haat.

Haat maakte me altijd zo onzeker en zo droevig. Ik had dagenlang gehuild...

"Zullen we naar binnen Harry?" vroeg het meisje met het bruin/zwarte haar met zachte, maar prachtige stem en ik voelde mijn vlinders weer rondfladderen.

"Dames voor," grinnikte ik en ik hield de deur open voor de meiden. Iona moest lichtjes lachen en het blonde meisje ook. Het bruinharige meisje keek me even dankbaar aan en ontweek me toen.

Wat heb ik mis gedaan?

Toen we binnen kwamen stelden de andere zichzelf voor en gaven ze een knuffel. Het meisje met bruine haren stelde zichzelf voor als Mona en een stukje van mijn hart brak. Mona.. de Mona.. de Mona waar Zayn zo verliefd op was.

Ik kon niet verliefd op haar zijn! Ik liep naar ze toe en gaf ze een ongemakkelijke knuffel. Gelukkig merkten ze het niet. Ik ging op de bank zitten en Liam en Chantal gingen naast me zitten.

Droevig, maar dat liet ik niet merken, keek ik naar Zayn en Mona, die samen met het andere meisje Nessa op een zitzak ging zitten. Ze keken elkaar verlegen aan en kon de vonk overslaan.

Een steek van jaloezie kwam me tegemoet, maar ik drukte het weg. Nee Harry nee! Ik sloeg me mentaal op mijn hoofd en ik ging nonchalant achterover op de bank leunen.

Bedroefd keek wierp ik nog een blik naar Zayn en Mona, die aan het lachen waren om iets. Lekker, iedereen heeft iemand en ik ben zoals altijd weer alleen. Mona en Zayn, Liam en Chantal, Louis en Eleanor en natuurlijk Iona en Niall, maar die moeten het nog zien.

Ik zuchtte, alleen, zoals altijd.

-Einde flashback-

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

hoii sorry voor de late update, ik haf het af en toen viel mn laptop uit :$ ik heb echt de ergste dag ooit gehad op school. ik heb hele erge ruzie met een vriendin.. om ik weet niet wat. ze is gewoon altijd, ik overdrijf niet minimaal een keer per dag, boos op me en daarvoor ben ik zelfs al meerdere keren thuis gebleven.. ik ben gewoon heel erg snel down. ik voel me gewoon leeg, maar gelukkig voel ik me beter door het schrijven e  het overkijken van de lieve reacties.  ik weet het niet, ik wil in bed liggen slapen en nooit meer iets doen. oke sorry voor dit berichtje! ik moest het echt ergens schrijven en dit is ook die rede dat dit stukje zo flut is. ben gewoon niet in staat om iets over liefde te schrijven. veel leesplezier!

xxx astrid

ps. please vote and comment i love it so much! vooral comments zijn echt super leuk! ♡♥♡♥

pps nog maals sorry voor dit rare a/n morgen komt waarschijnlijk eeb hele lange met een nieuw iets erin... heb zin om het te schrijven! !

Continue Reading

You'll Also Like

19.9K 1.2K 50
Al 3 jaar wordt Matthyas elke schooldag gepest door dezelfde jongen. Milo ter Reegen. Hij haat hem meer dan wie dan ook. Alleen is dat niet meer zo m...
2.2K 74 28
Het is mijn schuld. Had ik naar mijn zusje omgekeken was er niets gebeurd. Dan leefde ze misschien nog.... ⚠️ TIW: - zelfmoord - Donkere gedachten...
180K 2.4K 46
Louis werkt als Hoofd agent in een drukke stad. Hij moet op een oproep af en moet iemand arresteren. Maar bij het verhoren loopt het anders en sinds...
2.6K 206 20
"Know it's for the better"