Returning back (Damon Salvato...

By thesthoranlovers

19.5K 522 140

Cassidy Smoak is het nichtje van Caroline Forbes. Ze heeft heel haar leven in mystic falls gewoont, tot 2 jaa... More

Intro.
1.Back home part 1
2.Back Home Part 2
3.Still Friends?
4.Secrets.
5.What Happend?
6.The Wickery Bridge.
7.Date Night?
8.Sleepover With The Girls part 1
10.More Secrets
11.Back To School
12.The Boarding House
13.The Letter.
14.New House
15.The Teacher
16.She's is back in town.
17.New love?
18.Rebekah Mikaelson.
19.I'm Back.
20.The Coffins
21.What now?
22 en 23.Stolen part 1 en 2.
Trailer!
24.The Mikealson Family.
25.Trust.
26.L.O.V.E.
27.Woods.
28.I LOVE YOU.
29. He's not dead.
30. Broken heart's.
31. Roadtrip.
32. What's the Plan?
Playlist.
33. Is he Dead?

9.Sleepover With The Girls part 2

684 22 0
By thesthoranlovers

Caroline Pov: (Net voordat Tyler in het vorige hoofdstuk een berichtje krijgt.)

Ik ben echt super blij dat Cassidy weer terug is. Ook al kunnen we haar niks vertellen wat er aan de hand is. Ze is lang weg geweest en in die tijd is er van alles gebeurd.. Ik werd verliefd op Matt en nu heb ik een ingewikkelde relatie met Tyler. Waar ik Cassidy dus ook niks over kan vertellen aangezien hij een weerwolf is en ik een vampier. Daar kan ik niks over zeggen tegen haar dus daar kan ze me natuurlijk ook niet mee helpen waar ik super erg van baal. Ik was zo ver in gedachten dat ik schrok van mijn eigen telefoon. Ik pakte mijn telefoon uit mijn zak en zag dat Elena mij belde en nam op.

Telefoon gesprek tussen Caroline en Elena

" Met Caroline"Zei ik en hoorde een hoop geluiden op de achtergrond.

"Omg Car."Zei Elena bang en geschrokken.

"Elena waar ben je"Zei ik geschrokken en trok mijn jasje aan zodat ik er gelijk naar toe kon gaan.

"Bij de begraafplaats, vlak bij mijn ouders. Kom snel Car! Klaus heeft Stefan neer gestoken."Zei Elena paniekerig.

''Oke ik kom er gelijk aan Elena"Zei ik tegen der.

Ik rende zo hard ik kon op me vampieren snelheid en was zo bij Elena en Stefan. Stefan was haast niet meer bij bewust zijn en trok snel de tak die Klaus door hem had geboord er uit en hij begon langzamerhand hand weer te genezen.

"Omg wat is er gebeurd?Vroeg ik Elena geschrokken die Stefan hielp op te staan.

"Stefan had met Klaus afgesproken om te vragen of hij wist wat er met Cassidy was gebeurd. Klaus zei dat hij om Cassidy geeft, alleen ik geloofde daar niks van. Ik sloeg hem in zijn gezicht, hij gooide mij in de lucht en viel toen Stefan aan. Hij zij dat we hem nu boos hadden gemaakt en voor hem moeten uitkijken. Damon is toen boos weg gegaan en heeft ons hier achter gelaten"Zei Elena boos dat Damon hen daar zo had achter gelaten.

"Dus Damon was hier ook? Hij had toch met Cassidy afgesproken?"Vroeg ik Elena.

"Ja klopt ,maar dat hij heeft hij afgezegd omdat Stefan hem had gevraagd om met ons mee te gaan en daar was hij niet al te blij mee." Terwijl Elena me dit vertelde bedacht ik mij opeens wat Klaus misschien in gedachten kon hebben, Tyler...

"Jongens wat als Klaus, Tyler tot iets dwingt te doen?"Zei ik geschrokken door het idee. Als Klaus boos was wist je nooit wat hij van plan was. Dit kon nooit goed aflopen..... Elena was inmiddels terug gegaan naar Bonnie. Ik had Tyler inmiddels een berichtje gestuurd dat hij voor Klaus moest uitkijken, hij reageerde dat hij met Cassidy en Jeremy was maar nog met mij wilde afspreken. We hebben afgesproken bij hem thuis, kan hem maar even zien omdat ik vanavond een meidenavond heb. Maar wil toch even weten of het goed met hem gaat en dat Klaus niet naar hem toe gaat. Ik parkeerde mijn auto en liep snel naar de voordeur maar hoorde geschreeuw binnen..

"Klaus wat doe jij hier?" Vroeg ik. Ik wist dat hij naar Tyler zou gaan.

"Ik kwam je vriendje even bezoeken, wilde weten hoe jullie band verder met Cassidy is. En misschien dat het tijd is dat ze weet wat er aan de hand is"Zei hij met een lach om z'n gezicht. Ik zag Tyler op z'n telefoon, wat was hij nou weer van plan dacht ik. Maar probeerde verder niet naar hem te kijken zodat Klaus het niet door had wat Tyler van plan was.

"Waarom moet ze weten wat er aan de hand is, alsof ze het niet zwaar genoeg heeft dat Kol haar zomaar heeft verlaten"Zei ik boos tegen hem. Hij keek mij met een aparte blik aan die ik niet echt kon plaatsen.

"Op Kol heb je nooit kunnen rekenen. Maar laten we ter zaken komen." Zei Klaus en voor dat ik het wist had Klaus Tyler tegen de muur gedrukt met zijn hand om Tyler zijn nek.

" Laten we Cassidy even laten zien wat dierenaanvaller hier zijn."Zei Klaus met een gemene lach en fluisterde was in Tyler zijn oor en voor ik het wist zag je de aders onder Tyler zijn ogen, shit. Ik moet snel naar de meiden toe voordat Tyler is veranderd! Ik kwam aan en deed de deur open en snel dicht, ik hoorde voetstappen en voor dat ik het wist zag in de gang Bonnie, Elena en Cassidy voor mij staan.

"Car wat is er gebeurd?"Vroeg Cassidy bezorgt, Maar voordat ik haar antwoord kon geven waren de lichten uit.

Cassidy pov:

"Blijf dicht bij elkaar"Zei Caroline, opeens hoorde we een harde knal, iemand heeft het raam kapot gemaakt.. het was dood stil, het enigste wat je hoorde was iemand of iets dat heel zwaar ademhaalde.

" BAM BAM" Hoorde ik opeens en het licht ging weer aan. We konden eindelijk zien wat de ravage was. Er lag overal glas, maar er was niks of niemand te bekennen, alleen Damon met een geweer in zijn handen.

" Omg waarom deed je dat, ben je gek geworden!!" Zei Caroline boos tegen Damon.

" Wat had je dood willen zijn?"Zei Damon nu boos terug. Stefan ging tussen beide staan en Caroline liep boos het huis uit.

"Waarom is ze zo boos?"Vroeg ik aan Elena.

"Het was een dier die naar binnen is gesprongen, en ja je weet hoe ze is. Ze vind dieren heel belangrijk"Zei Elena maar ze keek mij niet aan. En hoe konden hun nou zien wat het was, je zag niks... en sinds wanneer geeft Caroline om dieren. Allemaal maar weer erg vaag. Maar voor nu liet ik het maar zitten en liep naar buiten achter Caroline aan die druk aan het bellen was. Ik bleef op een afstandje staan om der een beetje privacy te geven. Maar ze was erg boos, want kon haar hier horen, maar verstond niet alles. Ik deed een stapje dichterbij om te kunnen horen wat ze nog meer zei. Aangezien ik toch wel nieuwsgierig werd omdat ze zo bood deed tegen de persoon aan de andere kant van de lijn.

"Schiet nou maar op"Zei ze boos en hing de telefoon op. Ze draaide zich om en zag mij staan. Ze kwam naar mij toe lopen met een nog steeds beetje boze uitdrukking.

"Waarom werd je zo boos op Damon?"Vroeg ik aan Caroline terwijl we op het muurtje gingen zitten.

"Hij schoot zomaar, misschien was het wel een mens of schoot hij op een van ons. Hij is echt niet normaal!!"Zei ze geïrriteerd.

"Ja misschien was het niet super handig, maar misschien zag hij dat het een dier wel net zoals jij en Elena."Zei ik tegen haar om te kijken wat der reactie was aangezien ik Elena haar verhaal een beetje raar vond aangezien je echt geen hand voor ogen zag. Ze keek mij eerst een beetje raar aan maar herstelde zich snel.

" Ja je gaat toch geen dier neerschieten, en blijkbaar niet goed ook want hij was ook zo weer weg."Ze Car.

"Ja klopt. Ook wel een beetje toevallig dat de lichten daarna weer gelijk aan gingen vond je niet." vertelde ik haar omdat dat ook echt een rare gebeurtenis weer was.

"Ja het blijft Mystic Falls"Zei Caroline. Ze kreeg een berichtje, ze pakte gelijk der telefoon en ze haalde opgelucht adem.

"Goed nieuws?"Vroeg ik haar.

"Uhm ja.. het Chearleaden gaat morgen gewoon door. Het was eerste gecanceld omdat de jongens een wedstrijd hadden maar die gaat nu niet door omdat er in het andere team te veel geblesseerd zijn."Zei Caroline en ze keek weer helemaal blij. Dat je van zo'n berichtje blij kon worden dacht ik bij mezelf.

"Nou komt mooi uit, kan ik komen kijken naar jullie."Zei ik en we stonden weer op van het muurtje en liepen weer richting de deur.

"Of je doet gezellig mee zoals vroeger."Zei ze enthousiast. Ik wilde haar niet teleurstellen maar had er eigenlijk niet zo'n behoefde meer aan.

"Nou dat zien we morgen nog wel"Zei ik maar tegen haar.

"Oke!! dat betekend dus gewoon een ja"Zei ze blij, en voordat ik kon antwoorden liep ze al naar binnen waar Bonnie en Elena stonden. Bedacht mij ook opeens dat mijn tas nog in de auto lag.

"Meiden ik pak nog even mijn tas uit de auto."Zei ik en Bonnie vroeg of ze moest helpen maar ik zei dat het mij wel lukte. Ik liep naar mijn auto toe om mijn spullen te pakken en bedacht mij dat dit toch weer een gekke avond was. Ik blijf het gevoel houden dat ze iets voor mij achter houden. Maar misschien komt het wel omdat ik juist iets voor hun achter hou, dat het gevoel misschien meer schuld is dat ik ze niks heb gezegd. Ik keek gelijk even hoe laat het was en zag dat het nog niet zo laat was. Ik wilde eigenlijk sporten aangezien ik dat iedere dag haast wel deed om sterk te blijven, ik zat te denken hoe ik dat kon zeggen. Ik pakte mijn tas uit de auto deed de klep dicht er draaide mij om.

"Damon!" Hij stond opeens achter mij. Ik was zo in gedachten dat ik waarschijnlijk hem helemaal niet naar buiten heb horen komen.

"Oeps sorry"Zei hij en wilde mijn tas voor mij pakken.

"Hoeft niet hoor kan hem wel zelf dragen."Zei ik en wilde langs hem heen lopen. Hij keek mij diep in mijn ogen aan.

"Je bent toch niet boos op mij?" Vroeg hij aan mij. Ik draaide met mijn ogen en hij keek mij raar aan.

"Nee hoor, kan gewoon zelf me tas dragen."Zei ik en bleef voor hem staan tot hij was zei.

"Want vond het vervelend dat ik niet kon komen naar The Mystic Grill, maar Liz had mij echt nodig."Zei hij en keek mij onschuldig aan met z'n blauwe ogen.

"Nou dan is er niks aan de hand toch."Zei ik. Ik was ook echt niet boos op hem, maar wel teleurgesteld dat hij zo kortaf tegen mij deed.

" Om het goed te maken krijg je morgen ontbijt op bed."Zei Damon en gaf mij een kniploog.

"En wie zegt dat genoeg is om het goed te maken."Zei ik lachend tegen hem en wilde voorbij hem lopen, maar daar dacht hij natuurlijk weer anders over en stond weer voor mij.

"Ik verzin nog wel iets Mevrouw Smoak." Zei Damon dit keer lachend en we liepen samen naar binnen. Inmiddels was haast alles opgeruimd. Stefan was bezig om iets voor het kapotte raam te doen, wat er erg onhandig uitzag haha.

"Wow het is nog echt vroeg maar ben al kapot."Zei Bonnie gapend die naast mij kwam staan. Ik hoorde Damon lachen want het lukte Stefan niet waar hij mee bezig was en dat vond zijn broer erg grappig om te zien. Damon gaf mij nog een glimlach en liep de mooi gang weer uit waarschijnlijk naar zijn kamer.

"Ja was een drukke en aparte dag. Laten we maar gaan slapen morgen ook weer naar school"Zei Elena. Yes dacht ik, dan kan ik er nog mooi even tussen uit glippen om nog wat te gaan trainen. Dus stemde er mee in om naar bed te gaan. We liepen met ze vieren naar boven om ons om te kleden om naar bed te gaan toen Bonnie naar mij toe kwam lopen.

"Hey gaat alles wel."Vroeg Bonnie bezorgt aan mij.

"Ja hoor, was gewoon net weer een rare gebeurtenis erbij en ben pas net terug"Vertelde ik haar.

"Ja snap ik. Morgen begint weer het gewone leven, weer naar school yeah"Zei ze nep enthousiast en we moesten lachen.

"Ik hoop dat het vanaf morgen weer een beetje rustig word Bon"Zei ik en ze gaf mij een geruststellende glimlach.

"Komt allemaal goed, wij zijn er voor je!! En morgen zie je Matt en Ty ook weer. En weet niet of je het wist maar Stefan zit ook bij ons op school."Zei Bonnie tegen mij.

"Ja dat wist ik, zoiets had ik al gehoord van Car."Zei ik. Caroline en Elena kwamen ook bij ons zitten.

"Net zoals vroeg"Zei Elena met een blije lach op haar gezicht.

" Heb dit echt gemist"Zei Caroline.

"Ja Cas, ik weet echt niet hoelang we het nog vol hielde hoor zonder jou." Zei Bonnie en ik gaf de meiden een knuffel.

"Ik jullie ook hoor!! Had het af en toe echt moeilijk daar in dat grote New York. Alles was zo anders dan dat het hier was. En ik had jullie natuurlijk daar niet." Zei ik.

"Ja snap ik. We willen morgen tijdens de lunch wel wat meer horen over New York."Zei Caroline.

"Ja dat komt goed haha.Kom laten we lekker gaan slapen. "Zei ik.

 Ik wilde natuurlijk nog weg maar dan moesten ze wel eerst in slaapgevallen zijn. Maar gelukkig duurde dat niet lang na een kwartiertje lagen ze alle 3 al te slapen. Ik wachten nog heel even voor de zekerheid en pakte mijn spullen en liep zachtjes de kamer uit. Nu maar hopen dat ik Stefan en Damon niet tegen kom want die laten mij ook echt niet meer gaan. Ik liep zachtjes de trap af en liep de gang door, keek om het hoekje van de woonkamer maar zag niemand. Liep snel naar de deur toe en deed die weer zachtjes achter mij dicht. Gelukkig ging dat goed, liep naar mijn auto toe en legde mijn spullen in de auto neer en ging rijden. Ik stelde de route in. Toen ik in New York was heb ik een goedkoop huisje uitgezocht met mijn trainer en hebben die helemaal om laten bouwen waar ik kon trainen en met een geheime kelder waar allemaal spullen lagen, zoals vervain spuiten, houten kogels met pistolen en mijn lieveling wapen. Pijl en boog. De puntjes waren van hout en daar zaten flesjes met vervain in. Als de pijl in een vampier kwam ontplofte dat ook gelijk. Ik volgde de route en kwam er na 10 minuutjes rijden al aan. Ik stapte uit de auto en pakte mijn spullen. Toen ik de deur dicht deed hoorde ik iemand achter mij.

"Hello Love"Hoorde ik en wist meteen wie het was.

"Klaus"


Yes eindelijk weer een hoofdsuk!! Hoop dat jullie het leuk vinden laat het me weten!! En spannend, Klaus is Cassidy gevolgd.

vote en comment!! Love from me XX Katy

Song: The Fray - Never say never.




Continue Reading

You'll Also Like

189 13 4
Zinya Joseph Mikeal is een twintig jaar oude half vampier, haar moeder heeft ze nooit gekend en haar vader weigert erover te praten. Ze is vastbeslot...
2.1K 112 27
'Ik wist niet hoe je moest lachen.' 'Ik wist niet dat geluk bestond.' 'Ik wist niet wat vrienden hebben was.' 'Ik wist niks van het dorp.' 'Niks van...
12 0 1
Dikke regen druppels vielen er op de grond. het was een donkeren nacht. De persoon die ik geworden was had ik nooit van gedroomd. Ik keerde me rug om...
3K 278 51
Ik zie der altijd wel lol in om de jagers bezig te houden, vermoorden doen ze toch niet. Ik ben veel te druk bezig met met mijn prooi te spelen en i...