Returning back (Damon Salvato...

By thesthoranlovers

19.5K 522 140

Cassidy Smoak is het nichtje van Caroline Forbes. Ze heeft heel haar leven in mystic falls gewoont, tot 2 jaa... More

Intro.
1.Back home part 1
2.Back Home Part 2
3.Still Friends?
4.Secrets.
5.What Happend?
6.The Wickery Bridge.
7.Date Night?
9.Sleepover With The Girls part 2
10.More Secrets
11.Back To School
12.The Boarding House
13.The Letter.
14.New House
15.The Teacher
16.She's is back in town.
17.New love?
18.Rebekah Mikaelson.
19.I'm Back.
20.The Coffins
21.What now?
22 en 23.Stolen part 1 en 2.
Trailer!
24.The Mikealson Family.
25.Trust.
26.L.O.V.E.
27.Woods.
28.I LOVE YOU.
29. He's not dead.
30. Broken heart's.
31. Roadtrip.
32. What's the Plan?
Playlist.
33. Is he Dead?

8.Sleepover With The Girls part 1

773 20 3
By thesthoranlovers

Cassidy pov:

"Je bent het nog niet verleerd he"Zei Jeremy, nadat ik hem en Tyler had ingemaakt met een potje pool. Voordat ik vertrok speelde we dit ook altijd en was ik ook de gene die meestal won.

"Jullie hebben mij gewoon laten winnen. Weet zeker dat jullie in die tijd dat ik ben weg geweest super hard hebben lopen oefenen." Zei ik tegen ze.

"Nee Cas je verslaat ons keer op keer."Zei Tyler lachend en legde onze pool spullen terug. We liepen met z'n 3en naar een tafeltje toe en Matt kwam naar ons toe lopen.

"Eindelijk even pauze." Zei Matt opgelucht. En gaf ons nog wat te drinken en had ook natuurlijk iets voor zich zelf mee genomen.

"Ach stel je niet aan. Voor je het weet ben je weer thuis." Zei Tyler lachend en gaf Matt en duwtje waar hij zich verslikte in zijn drinken.

"Gaat het?"Vroeg ik lachend aan Matt terwijl ik op zijn rug klopte.

"Ja hoor. Tyler weet nog geen eens wat werken is. Altijd geld van pappie en mammie." Zei Matt geïrriteerd en hij liep weg. Gezellig dit zeg...

"Weer heel handig gedaan Ty" Zei Jeremy. Matt en Tyler zijn of beste vrienden voor het leven of ze branden elkaar helemaal af. En dan zeggen ze dat meiden ingewikkeld zijn. Nu ik er aan dacht stuurde ik Bonnie een berichtje dat ik nu nog niks had gegeten en of we anderes met ze vieren wat zullen eten bij Stefan en Damon thuis aangezien we daar hebben afgesproken.

Gesprek tussen Cassidy en Bonnie.

C: Hey Bon. Damon is niet op komen dagen :(. Dacht Misschien kunnen we met ze vieren wat eten bij Stefan en Damon thuis aangezien we daar hebben afgesproken. x

B: Hey Girl. Ja tuurlijk geen probleem. Ben nu met Elena en we wachten dan bij Stefan en Damon op je voordat we wat bestellen. Waarom is Damon niet op komen dagen....?

C: Oke Thanks! Hij moest Lizz helpen met een of andere dierenaanval dus hij kon niet komen... beetje vaag. Misschien had hij toch niet meer zo zin ofzo. Zie je straks Bon x

B: Tuurlijk had hij daar wel zin in anders had hij dat ook niet met je afgesproken. En het is Damon, Cas hij is raar apart en gemeen. Dus wees blij dat hij niet kon komen haha zie je zo x Bonnie en Elena.

"En hoe vind je het eigenlijk om weer terug te zijn. Het is natuurlijk zo anders als het grote New York." Vroeg Jeremy aan mij.

"Vind het fijn om weer terug te zijn. Dit is toch m'n vertrouwde omgeving, hier ben ik opgegroeid dus tuurlijk ben ik blij weer terug te zijn." Zei ik tegen ze.

"En jullie? Ook een beetje blij dat ik weer terug ben." Vroeg ik aan ze.

"Tuurlijk, het werd echt tijd dat je terug kwam" Zei Jeremy.

"Als het langer had geduurd waren we je persoonlijk komen halen" Zei Tyler.

"haha dat had ik nog wel een willen zien." Tyler kreeg een berichtje binnen en hij keek geschrokken.

"Ik moet gaan. Ik zie jullie morgen wel op school." Zei Tyler en voor ik het wist was hij weg. Jeremy keek mij vreemd aan maar we hadden het er verder niet over.

"Dus jij gaat vanaf morgen weer naar school?" Vroeg Jer aan mij.

"Ja. Ik heb alleen me rooster nog niet dus die moet ik nog wel ophalen." Zei ik tegen hem.

"Maak je daar niet druk om. Elena heeft die vorige week al voor je meegenomen"Zei Jeremy. Daar was ik blij mee dan hoefde ik daar niet meer aan te denken en dat scheelde natuurlijk ook weer.

"En had jij nog plannen voor vanavond."Vroeg ik aan Jeremy.

"Nee niet echt. Moet nog een geschiedenis werkstuk afmaken. En jij? Of wacht je nog op Damon?"Vroeg Jeremy aan mij.

"Waar gaat je werkstuk over?"Vroeg ik hem en negeerde de vraag over Damon. Vind het nog steeds raar dat hij heeft afgezegd. Maar aan de andere kant als hij echt Liz helpt.. Ik weet nog wel dat als we gezellig een familie etentje hadden moest Liz ook wel eens weg voor haar werk tot grote irritaties bij Caroline.

"Over mijn familie. Heb ook een aantal oude dagboeken en daar haal ik veel informatie uit."Informeerde Jeremy mij. Dus de Gilbert's zijn zo van de dagboeken haha.

"Maar was je nog wat wat van plan vanavond?" Vroeg Jer aan mij aangezien ik daar net nog geen antwoord op had gegeven.

"Ja een meidenavondje met Car Elena en Bonnie. Gewoon bij kletsen."Zei ik tegen hem en zag dat het al wat later was en vond het wel een gepaste tijd om richting de meiden te gaan.

"Nou veel plezier dan!"Zei Jeremy en gaf mij een knuffel, hij zwaaide nog naar Matt en vertrok. Voordat ik weg ging liep ik eerst nog even langs Matt. Hopen dat hij niet meer boos is.

"Hey gaat het?"Vroeg ik aan hem.

"Ja. Het is gewoon de laatste tijd kan ik niet zo goed meer vinden met Tyler. Heeft Caroline verteld dat we wat hadden?" Vroeg Matt. Wow dus als Car advies wilde over een jongen had ze het gewoon over Matt. Dat had ik echt nooit verwacht.

"Ze had het wel over je ja. Ze vroeg dan mijn mening over bepalen dingen of wat ze dan aan moest."Zei ik en ging nog even op de bar kruk tegen over Matt zitten. Natuurlijk vertelde ik hem niet dat Caroline nooit zijn naam heeft gezegd. Hij was al niet al te blij met Tyler, en hij hoefde niet ook nog eens boos op Car te worden.

"Nou we zijn dus uit elkaar. Maar ik heb Tyler dus met Caroline gezien..."Zei Matt een beetje gekwetst.

"Matt het komt echt wel goed! Jij vind het perfect meisje voor jezelf nog wel. Niemand kan toch zonder jou."Zei ik tegen hem en hij kreeg weer een glimlach op zijn gezicht.

"Heeft Car het niet tegen je gezegd dan dat ze met Tyler is of wat ze ook mogen zijn."Vroeg Matt aan mij.

"Nope niks. Misschien wilde ze er nog mee wachten tot dat ik weer terug was, ik heb echt geen idee."Zei ik tegen Matt en deed me jas aan.

"Waar ga je heen?"Vroeg Matt terwijl hij bezig was met drinken in te schenken.

"Heb met Elena Car en Bonnie afgesproken weet je nog haha."Zei ik.

"Owja even vergeten."Zei Matt en haalde ze hand door ze haren heen. We zeiden gedag tegen elkaar en ik liep naar buiten richting mijn auto tot dat ik iemand me naam hoorde roepen.Ik draaide me om maar zag niemand.Ik zal het wel weer eens verkeerd hebben verstaan dacht ik bij mezelf ... Ik stapte mijn auto in en deed de kachel aan. Het was best koud en had ijskoude handen. Onderweg dacht ik na over dat Caroline helemaal niks tegen mij heeft gezegd dat ze wat met Matt had. Het is niet dat ze zicht hoeft te schamen, en nu ze dus misschien iets met Tyler heeft, heeft ze ook niks gezegd alleen ik had geen idee waarom niet. Eenmaal aangekomen bij The Boarding hous zetten ik mijn auto neer en liep naar de voordeur.

"DINGDONG"Hoorde je hard door het huis galmen.

"Hey daar ben je eindelijk."Zeiden Bonnie en Elena blij. Ze gaven mij een een snelle knuffel en lieten me binnen.

"Het is echt koud. Voel me handen zowat niet meer joh."Zei ik en liep naar de mooie grote open haard toe om mijn handen een beetje warmer te laten worden. Ik besefte mij opeens dat ik Caroline nergens zag of hoorde.

"Jij hebt het altijd koud."Zei Elena lachend en kwam naast mij staan.

"Waar is Caroline eigenlijk?"Vroeg ik Elena en Bonnie.

"Ze komt wat later dus we eten met ze drieën."Zei Elena en ze sleepte mij richting de keuken.

"Dus wat gaan we eten."Vroeg ik ze maar bedacht mij dat ik m'n tas in de auto had laten liggen, echt super hanig dacht ik bij mezelf.

"Wat dacht je van een pizza bestellen. Drinken we gezellig hier wat, kunnen we eerst nog wat kletsen."Zei Bonnie en hield de kaart in de lucht.

"Ja heerlijk."Zei ik en we namen alle drie een Pizza Margarita.

"Waar zijn eigenlijk je spullen?"Vroeg Elena en schonk wat te drinken voor ons in.

"Ja die liggen nog in de auto, die ben ik vergeten mee naar binnen te nemen."Zei ik en ze moesten allebei lachen.

"Die halen we straks wel joh. Je hebt het toch zo koud, je moet eerst maar even warm worden vind je niet haha."Zei Elena lachend.

"Elena, Jer had gezegd dat je mijn rooster had."Zei ik tegen Elena. Vond het wel handig als ik wist wat voor vakken ik morgen had.

"Owja, Hij zit in mijn schooltas zal hem even pakken."Elena liep de keuken uit om mijn rooster te pakken en ik zat nu nog samen met Bonnie in de keuken.

"Dus Damon heeft je laten zitten."Zei Bonnie.

"Ja hij moest wat met Liz gaan doen. Hij was wel erg kort af, dat vond ik wel een beetje raar."Gaf ik eerlijk toe aan Bonnie.

"Ach zo is hij tegen ons allemaal."Zei ze en haalde haar schouders op.

"Ja alleen dat was ik nog niet van hem gewend." Zei ik tegen Bonnie.

"Waar is Stefan eigenlijk?"Vroeg ik aan Bonnie, maar inmiddels kwam Elena weer binnen lopen en gaf zij antwoord.

"Hij is in in de bibliotheek gedeelte. Damon kwam net binnen en ging ook die richting op."Zei Elena. Ik voelde mij eigenlijk een beetje gekwetst dat hij nog geen eens de moeiten nam om even gedag te zeggen. Dus het enige wat ik kon zeggen was ow. En Elena keek mij vreemd aan waarom ik zo kortaf was.

"Damon heeft der laten zitten, weet je nog?"Zei Bonnie.

"Ja sorry was ik even vergeten, je vind zeker raar dat hij niet even hier heen kwam."Zei Elena. En daar had ze natuurlijk gelijk in. Ze kent me te goed haha.

"Ja. Ik weet dat jullie hem langer kennen en dat hij eigenlijk best gemeen kan zijn uit Caroline haar verhalen maar zo ken ik hem niet echt. Daarom vond ik het vervelend dat hij zo kortaf deed door de telefoon, en dat hij nu niet even de moeiten neemt om even gedag te zeggen." Zei ik tegen Elena en Bonnie.

"Ja hij kan inderdaad een beetje lomp zijn.."Zei Bonnie.

"Maar over Caroline gesproken. Ik was net in The Mystic Grill, en Matt was daar aan het werk. En hij vertelde mij dat hij iets met Car heeft gehad en nu dat ze met Tyler is, alleen dat wist hij niet zeker. Hij had ze gewoon de laatste tijd veel gezien."Zei ik tegen ze. Ik vind het echt raar dat ze niet heeft gezegd dat het over Matt ging als ze dingen aan mij vroeg.

"Ik dacht dat ze dat wel tegen je had gezegd."Zei Bonnie voordat de bel ging. Elena liep weg om open te doen, het was vast de Pizzabezorger.

"Nee ze heeft nooit gezegd om wie het ging. Ze vroeg mij vaak om mijn mening. Of ze legde een situatie uit en vroeg dan wat ze het best kon doen maar ze heeft het nooit gehad over wie het ging. En dat blijkt dus Matt te zijn"Zei ik tegen Bonnie. Voordat ze kon antwoordde was Elena terug met de pizza's. Ze roken echt heerlijk.

"Waar blijft Caroline eigenlijk?"Vroeg Bonnie zich af en stuurde haar een berichtje wanneer ze zou komen.

"Vind je het spannend morgen je eerste schooldag weer in Mystic Falls."Vroeg Elena voordat ze een grote hap nam van haar pizza.

"Ja best wel. Het is een hele andere school als in New York, maar ik heb jullie dus het komt allemaal goed."Zei ik tegen Elena en Bonnie stemde in.

"Je hebt morgen met ons allemaal scheikunde en die dag daarna geschiedenis."Zei Elena.

"Echt, dat hebben ze knap voor elkaar gekregen om ons allemaal bij elkaar in de klas te krijgen."Zei ik lachend.

"De leraar die we voor geschiedenis hebben is echt super aardig."Informeerde Elena mij.

"Heeft Jeremy hem ook?"Vroeg ik.

"Ja klopt, hoezo?"Vroeg Elena.

"Ik was net met hem in The Mystic Grill. Ik zag Damon nergens maar Jeremy en Tyler waren er aan het poolen dus was ik daarna bij hun. Jeremy vertelde mij toen dat hij een werkstuk aan het maken was. Het ging over de dagboeken van je familie."Zei ik tegen Elena en ze keek mij vreemd en geschrokken aan.

"Wat, is dat iets raar's?"Vroeg ik.

"Nee hoor. Ik wist alleen niet welk onderwerp hij had en hoe hij er aan komt."Zei Elena.

"Hij klonk er erg enthousiast over."Zei ik tegen ze en nam mijn laatste hap van mijn pizza stuk.

"Ja hij deed het niet zo goed op school en de geschiedenis leraar heeft hem dus zo ver gekregen als hij een goed werkstuk maakt het dat dan heel erg gaat helpen."Zei Elena opgelucht dat Jeremy eindelijk meer tijd stak in zijn schoolwerk. Maar voordat we verder konden praatten hoorden we de voordeur met een harde klap dicht gaan. We keken elkaar geschrokken aan maar liepen toch met ze drieën de keuken uit richting de voordeur. Toen we er waren stond daar een geschrokken en een paniekerige Caroline.

"Car wat is er gebeurd?"Vroeg ik geschrokken aan der maar voor ik het wist was het huis helemaal donker.....

Yeahh weer een nieuw hoofdstuk. Volgende hoofdstuk word wat spannender!Hoop dat jullie hem leuk vinden!! Waar zou Caroline zo geschrokken van zijn?

Vote en Comment! Love from me XX Katy

Song: Fifth Harmoney - Me & My Girls.

Continue Reading

You'll Also Like

70 7 7
Zoey is een ander meisje dan anderen,maar als zij de kans ziet om populair te worden.....gaat het goed mis. want ze draagt een groot geheim met haar...
12 1 1
over een vampire girl en ze heet mandy die word verliefd
27 1 1
Lilly is een vampiermeisje. Ze woont samen met haar vader in het zogenaamde 'Shadow-Ville' dat is een stadje waar alleen vampiers kunnen komen. Maar...
45.7K 2.1K 25
(WAS VAMP BROTHERS, TITEL VERANDERT) 'ik schrok wakker. het zweet zat overal. mijn haar plakte aan mijn hoofd en nek dat voor een vies gevoel zorgde...