Damn Badbabe [Magyar fordítás]

By MsSenki

462K 30.6K 2.1K

Három éve Sadie visszautasította Asht, aki bevallotta neki az iránta való érzéseit. Ezután Ash elköltözött... More

Prológus
1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
Rossz hír:'(
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
~1.Díj~
19.rész
20.rész
~2.Díj~
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
~2. és 3. Díj~
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
36.rész
37.rész
38.rész
39.rész
40.rész
41.rész
42.rész
43.rész
45.rész
46.rész
47.rész
48.rész
49.rész
50.rész
51.rész
52.rész
53.rész
54.rész
55.rész
56.rész
57.rész
58.rész
59.rész
60.rész
61.rész
62.rész
63.rész
64.rész
65.rész
66.rész
67.rész
68.rész
69.rész
70.rész
71.rész
72.rész
73.rész
74.rész

44.rész

5.3K 406 87
By MsSenki

-Mielőtt szívinfarktust kapnál, EZEK itt az igazi rajzok-mondta, majd odaadta a kezembe a lapokat, amiket már megkönnyebbülve nyitottam ki.

Egyszerűen gyönyörű volt.

A toll tetkómat folytatta több madárral, amik elhagyták a tollat és amik egyre nagyobbak lettek.

Egy pillanatra Ashre néztem és láttam, ahogy gondolkodva engem figyelt. Kissé remegő kezekkel kibontottam a másik lapot is, mire elállt a lélegzetem. 

Ez egyszerűen tökéletes volt.

"I don't give a fuck that you can't stand me" 

Ez állt rajta gyönyörű dőlt kaligráfiával. 

-Adelitas Way?-ahogy Ashre néztem, nem tudtam visszafojtani egy mosolyt.

-Ez volt az egyik kedvenc bandád.

Nem bírtam felfogni. Emlékezett rá?

-És még mindig az-és a tökéletes idézetet választotta ki. "My Derailment" volt az egyik legjobb daluk és a legjobb sort választotta ki. Engem jellemzett.

És valahogy minket is.

-Nem tudom, mit mondjak-szólaltam meg végül.

-Kezdhetnéd azzal, hogy melyiket választod, hogy még ma végezhessünk-idegesített. Nem bírta ezt kihagyni.

Odanyújtottam az idézetet neki.

-Ezt szeretném-szélesen vigyorgott, majd a papírt a munkafelületre helyezte, felhúzott egy latexkesztyűt és munkának látott.

A kamerát magam mellé helyeztem, majd Asht kezdtem el figyelni, hogy lássam, nem-e mutat bizonytalanságot. De olyan biztos volt magában, hogy máris sokkal nyugodtabb lettem. 

-Szóval, kedves hölgyem-ült hozzám és vette fel fordítva a sapkáját-Hol kell akkor megszépítenem a testét?

Na igen, ezt várhattam.

-A seggén, átlóban a mellén vagy...?-kezdte sorolni az ajánlatait, mire majdnem kirohantam.

-Az alkaron-szakítottam gyors félbe, mielőtt még egy hülye ötlettel jött volna és kinyújtottam a karom felé-A belső felére-pontosítottam, miközben keményen a szemeibe néztem.

-Biztos?-kérdezte, mire kicsit kételkedni kezdtem. Abban, hogy akarok-e egyáltalán még egy tetoválást. De aztán megint a szemeibe néztem, amik nyugodtnak és biztosnak látszódtak, szinte kedvesen csillogtak.

-Igen-mondtam ezmiatt határozottan és vettem egy mély levegőt. Ash bólintott egyet, majd odahúzta a gurulós széket mellém, amire ráült és előkészítette a szerszámokat. Pár perc múlva minden készen volt és Ash rám vigyorgott.

-Utolsó esély Sadie-piszkált, de én csak megráztam a fejem. 

-Csináld már! Hogy még ma végezhessünk-utánoztam és belül elvigyorodtam, mikor láttam, hogy Ash egy mosollyal küzd.

És akkor elkezdte. Koncentráltan és fegyelmezetten dolgozott. Nyugodtan, de nem lassan. Az elején csak egy kicsit szúrt, utána viszont elkezdett viszketni. Ash meg sem szólalt, rám sem nézett. Teljesen a munkának szentelte magát. 

Kicsit megfigyeltem a tetkóm, ami sokatmondóan nézett ki. De ami sokkal érdekesebb volt, Asht figyelni. Annyira közel volt hozzám, hogy nem tudtam levenni a szemem róla. Néztem az arcvonásait, a tetkóit, az erőteljes szemeit, amik egyszer sem néztek rám. 

A csiklandozó érzés a karomon továbbterjedt a vállamig, majd a szívemig és tudtam, hogy ezt nem a tetoválás váltotta ki belőlem, hanem az érintése. A csábító illata teljesen bekerített engem, ami miatt a fájdalmat kevésbé vettem észre. 

Basszus, most majdnem elhittem, hogy olyasmit, mint érzéseket táplálok iránta. 

-Mond, egész végig így fogsz bámulni?-kérdezte hirtelen halkan, miközben fel sem nézett a tetoválásomról. 

Éreztem, ahogy tisztára elvörösödtem. Remek, ennyit a nem feltünő bámulásról. 

-Csak még mindig meg vagyok lepve.

-Tudom. Én mindig meglepem az embereket-mondta. Közelebb hajolt a kezemhez, aminek köszönhetően megéreztem a lélegzetét a bőrömön és libabőrös lettem, amit nem tudtam visszafogni. 

-Ennyire hatással vagyok rád?-erre becsuktam a szemem, mert annyira gáz volt ez a szituáció. 

-Nem, csak hűvös van itt.

-Ühüm-nem hitt nekem. Fantasztikus.

Hátra akartam dőlni, de akkor nem biztos, hogy átélhettem volna a tetkóm keletkezésének minden pillanatát, ígyhát Ash kezeit figyeltem, amik épp a vonalakat rajzolták, hogy azokat később fekete színnel megtölthessék. 

A kezei erősek voltak, de közben gyengédek és kifinomultak is. Tulajdonképpen tökéletesek tetováláshoz. És a... Nem, most nem akartam a bulira gondolni. 

Hirtelen elhúzodott a függöny és a tetkós srác dugta be a fejét. 

-Minden palletti?-kérdezte, miközben közelebb jött, hogy megnézhesse a tetkót. Halkan füttyentett egyet és elismerően bólogatott-Ash a suli után, nálunk van a helyed ugye tudod?-Ash erre elvigyodorott.

-Most komolyan azt hiszed, hogy ebben a putriban pazarolnám el a tehetségem?-a srác csak nevetett, majd a tekintete a kamerára vándorolt.

 -Hé, lőjjek rólatok egy képet? 

A fotókról már megint teljesen elfeledkeztem!

-Igen-mosolyogtam. A tetkós elkezdett fotózni, de Ash nem hagyta magát megzavarni és tovább rajzolt a karomra. Láttam, hogy mennyire élvezi az egészet és, hogy mennyi tehetsége volt hozzá.

-Így ni. Ennyinek elégnek kell lenni. Ez tuti lett vagy harminc kép-vigyorgott, majd lerakta a gépet és újra kiment.

Ash és köztem újra csend uralkodott, de ezúttal kellemes és nem olyan, mint a tévétoronyban. Ash csak továbbrajzolta a szövegem körvonalait. Vagyis az ő szövegéét. A mi szövegünkét? Fogalmam sem volt, hogy mennyi idő telt el addig, míg kész nem lett a körvonalakkal és felegyenesedett, majd rám nézett

-Na, mit szólsz hozzá eddig?-mosolygott rám. 

-Ez egyszerűen remek!-időközben teljesen le voltam nyűgözve Ash művészi tudásáról. 

Erre felállt és odament egy polchoz, amin egy vízzel teli üveg volt. 

-Te is akarsz inni valamit?-bólintottam, mire letekerte a kupakot nekem. A tetovált karomat pihenni hagytam, ezért a másikkal nyúltam az üvegért, amiből ittam egy nagy kortyot, mielőtt Ashnek visszaadtam volna. Úgy tűnt nem zavarta, hogy én már ittam belőle, mivel ahogy kivette a kezemből, megitta az egészet. 

-A koncentrálás szomjassá tesz-magyarázta, miközben visszaült helyére és újra kezébe vette a műszert-Felkészültél a második körre?

-De még mennyire-válaszoltam mosolyogva.

***

-Kész!-szólalt meg hirtelen Ash, mire megint a tetkómra néztem. Annyira gyönyörű volt. Valószínüleg csak ezt fogom bámulni, mert annyira tetszett.

-Azta! Köszönöm!-mosolyogtam rá. 

-Semmiség volt-mosolygott rám ő is, miközben levette a kesztyűjét-Ha most a felsőd ujját feltűrve hagyod, akkor még így maradhat a tetkód és elég, ha majd csak ágybafekvés előtt kened és kötözöd be. Vagy megcsináljam most?-nézett rám várakozva. Ekkor eszembe jutott, hogy nemsokára Chasel találkozom és mivel nem tudtam, hogy mit fogunk csinálni - mert én, nagyokos nem figyeltem rá -, ezért jobb lett volna, ha a tetoválásom védve lett volna. 

-Mivel még megyek valahova, ezért jobb lenne, ha már most bekötnénk-Ash bólintott, majd újra a polchoz ment, amiről krémet és kötszereket vett le. Gyengéden elkente a krémet a bőrömön, mire megint végigjárt egy borzongás.

-Még mindig túl hűvös van?-kérdezte vigyorogva, de én direkt mellőztem kérdését. Hisz mit kellett volna mondanom? Hogy felizgulok az érintéseire? Biztos, hogy nem!

Bekötötted az alkarom és egy icipicit tovább ott tartotta kezét a kezemen, majd felállt és felém nyújtotta. Én elfogadtam, mire felhúzott.

Kicsit túl erősen.

Hirtelen elég közel találtam magam hozzá. A karjait a derekamra helyezte, én pedig felnéztem rá.

-Csináltam neked egy tetkót, szóval most örökké össze leszünk kötve egymással, Sadie. Amíg a halál el nem választ minket. Babe-suttogta, mire a fejem teljesen kiüresedett. Igaza volt. De ez engem most pont nem érdekelt, mert nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy már megint milyen közel voltunk egymáshoz. 

Miért hozott minket mindig ilyen szituációkba?

-Hát ja, ki gondolta volna?-próbáltam elrejteni az érzéseimet, majd oldalra léptem, hogy elengedjen. Elővettem az iPhoneom és megnéztem, mennyi az idő.

-Indulnom kell-mondtam, bár Chasel nem is egyeztettünk időpontot. 

-Biztos, hogy nem akarsz velem valahol meginni egy sört?

Nem, nem voltam biztos benne. Főleg akkor nem, amikor ilyen varázslatosan rám mosolygott. Ennek ellenére bólintottam egyet.

-Huhh, szerencse. Ugyanis semmi kedvem hozzá-mondta, mire én csak idegesen elfordultam tőle. Ekkora egy seggfejet, de tényleg. Mielőtt elhagytam volna a szobát, még visszafordultam hozzá.

-Köszönöm-motyogtam. Mivel nem reagált semmit, ezért már minden mindegy volt nekem-Chase vár rám, szóval cső-mondtam és még láthattam a reakciót az arcán.

He was not amused.

Continue Reading

You'll Also Like

8.3K 317 14
Ez igazából nem saját történet, hanem egy magyar fordítás ;) Sofia Novikov, az Orosz Maffiavezér legfiatalabb lánya, aki egész életében el volt rejtv...
107K 6.1K 37
ALICE Nem tudok hazudni, anyám szerint minden az arcomra van írva. Csak egy dolgot kért, négy hónapig a lehető legkevesebb időt töltsem otthon. Szor...
672K 36.2K 144
Összetört szívek, szerelmes pillantások, felejthetetlen emlékek. Nincs olyan kamasz, aki ezeket ne élné át, és a kedvenc zenéjét hallgatva, valami ig...
18K 1.3K 25
Könnyen jön, könnyen megy. Nincs ez másképpen a boldogsággal sem - az egyik percben még rózsaszínen látjuk a világot, a másikban pedig a boldog pilla...