Damn Badbabe [Magyar fordítás]

By MsSenki

462K 30.6K 2.1K

Három éve Sadie visszautasította Asht, aki bevallotta neki az iránta való érzéseit. Ezután Ash elköltözött... More

Prológus
1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
Rossz hír:'(
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
~1.Díj~
19.rész
20.rész
~2.Díj~
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
~2. és 3. Díj~
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
36.rész
37.rész
38.rész
39.rész
41.rész
42.rész
43.rész
44.rész
45.rész
46.rész
47.rész
48.rész
49.rész
50.rész
51.rész
52.rész
53.rész
54.rész
55.rész
56.rész
57.rész
58.rész
59.rész
60.rész
61.rész
62.rész
63.rész
64.rész
65.rész
66.rész
67.rész
68.rész
69.rész
70.rész
71.rész
72.rész
73.rész
74.rész

40.rész

5.1K 394 29
By MsSenki

Egyértelműen a második választás tetszett jobban, de az csak még bonyolultabbá tette volna a dolgot Ash és köztem és ezt a cikksorozatot még be kellett fejeznünk!

-Én szalonnával betekert babot kérek levendulaszósszal, mellé pedig pirított krumplit.

A pincér elment, én pedig újra egyedül maradtam Ashel. Megjátszott mosoly került az arcomra.

-Igazad van, kell egy kis szórakozás. Örülök, hogy ezt megérted-még mindig kifejezéstelen arccal nézett rám-De ennek ellenére ez nem fog többet előfordulni, mivel ez a szórakozás nem kéne, hogy ártson a nővéremnek.

-Erre előbb is gondolhattál volna-mondta egy vállvonás kíséretében és úgy voltam vele, hogy mégis csak a lelépést kellett volna választanom.

A pincérlány visszajött és töltött mindkettőnknek vörösbort, amit valószínűleg Ash rendelt nekünk.

Valamiért elfogyott a levegőm. Fáradtan ittam egy kortyot a boromból és Ashre néztem, aki a kinti tájat bámulta. Oldalról is felismertem a szeme kékjét, ami tegnap még az én szemeim előtt csillogott. Ahogy ezek a kékek engem figyeltek. Ahogy ezek a kékek flörtölést sugároztak. Ahogy ezek a kékek kívánatosan felfaltak.

Ez tényleg csak egy kis szórakozás volt?

-Ez praktikus-szólalt meg halkan-Ha az ember nem tudja, hogy miről beszéljen a randin, akkor megszemlélheti a kilátást és arról beszélhet.

-Milyen mélyenható-ezzel most valami határozottra gondolt?

Csak vállat vont, mire én is a kilátást kezdtem el méregetni. Igazából tényleg klassz volt. Csak hát nem nagyon tudtam erre koncentrálni. A hasamban lévő csomók elnyomtak minden más érzelmemet.

Néhány percnyi kellemetlen csend után már vissza is tért a pincér az ételeinkkel. A rövid várakozás mindenképp egy plusz pont. Ahogy a kajámra pillantottam, megéreztem egy kis éhséget.

-Jó étvágyat-motyogta Ash, majd nekiállt enni. Magamban sóhajtva követtem példáját.

-Mit csinálunk következőnek?-kérdezte hirtelen, mielőtt ivott volna a borából. Tudtam, hogy a cikksorozatra gondolt, mégis éreztem valami jelentősebbet a kérdésében.

-Nem tudom-ezmiatt csak ennyit mondtam. Ash egy meghatározhatatlan tekintettel fordult felém. Mi a kibaszott életért nem tudtam semmit sem kiolvasni a szemeiből?

-Mit szólsz valami egészen újhoz, valami olyanhoz, amit még meg sem említettünk?

Felébresztette a kíváncsiságomat. Felvontam az egyik szemöldököm és vártam, hogy folytassa beszédét.

-The Ink-mondta halkan, miközben határozottan figyelt engem. Rögtön tudtam, mire gondolt. Mindkét tetkómat a "The Ink-ben" csináltattam.

-És valaki közülünk tetováltatja magát?-kérdeztem.

-Mindketten-mondta halkan és éreztem a kihívást a hangjában.

Mindketten? Akartam én már most egy újabb tetoválást? Akartam én egyáltalán még egyet? Volt már egyáltalán ötletem egy tetkóra, ami valamit jelentett is volna?

-Mit szólnál egy piercinghez?-javasoltam. Egy pimasz vigyor került a szájára és mielőtt bármit válaszolhatott volna, gyors megszólaltam-Nem. Nem olyan piercingek!-mondtam határozottan egy fejrázással. Perverz.

Erre még jobban elvigyorodott.

-Meg sem szólaltam.

-Nem is kellett-ettem tovább és be kellett vallanom, hogy valami fantasztikus íze volt. Ezután azon gondolkodtam, hogy hova csináltatnék piercinget. Valószínűleg néhányat a fülembe. Egy köldökpiercinget sosem akartam. Az orr az szóba se jöhet. Nyelvbe még álmomban sem csináltatnék.

-Van egy ötletem-szakította félbe a gondolatmenetemet-Mi lenne, ha én csináltatnék magamnak egy mellbimbó piercinget, de ezért kiválaszthatom a motívumot a tetkódnak. És te döntöd el, hogy hova szeretnéd.

-Megőrjítesz-mondtam szárazon, de közben azért eléggé melegem lett, mikor arra gondoltam, hogy megfigyelhetem Ash izmos felsőtestét, miközben őt pokoli fájdalmak érik.

-Kezdesz unalmas lenni-ismételte meg a mondatom múlt hétvégéről. A provokálása miatt, hirtelen kedvet kaptam elfogadni az ötletét csak hogy megmutassam, hogy nem voltam UNALMAS!

-Gondolj csak bele! Az én tetkóm az örökre megmarad, de te akár öt perccel később már ki is veheted a piercinged. És ha jól ismerlek, akkor valami abnormális tetoválás jár már az eszedben.

-Méghozzá több is-vigyorgott pimaszul és egy rövid pillanatra úgy tűnt, hogy boldogság csillogott a szemében. Nem bírtam visszatartani egy nevetést, ezért rámosolyogtam.

Két másodperc egymást bámulás után, már megint furcsa érzésem volt. Ez...rossz volt. Hirtelen bűntudatom lett, mintha nem szabadna többé Ashel jól éreznem magam.

-Na ja, még úgyis van pár napunk átgondolni-mondtam, mire bólintott.

-Neked nem kell átgondolnod, mert úgyis megcsinálod-állapította meg. Átlátott rajtam. Vagyis, annyiraaaaaaaa biztos még nem voltam a dologban, de már közel voltam ahhoz, hogy belemenjek. Csak azért, mert nem akartam megadni Ashnek a diadalt, hogy valamihez nem volt merszem.

A tekintetem lejjebb vándorolt és egy másodpercre bámulni kezdtem az ajkait, amik tegnap még mohón az enyémet falták. A szívverésem felgyorsult, ezért elnéztem, mikor támadt egy ötletem.

-Mi lenne, ha a mellbimbó piercinghez még egy szemöldök piercinget is kapnál?

-Na azért nem kell túlozni-próbált lenyugtatni.

-Csak nem visszavonul valaki?-néztem rá szórakozottan. Ha rá akart beszélni egy új tetkóra, akkor arra is gondolnia kellett, hogy azért adnia is kell valamit. Láttam, ahogy belül magával vitázott.

-Na jó. Csak egy szemöldök piercinget csinálok magamnak. Ezért viszont választhatsz két motívum közül, hogy melyiket szeretnéd. Elfogadod?-mondta az újabb ötletét.

Gyors átgondoltam. Azért kár, hogy nem bámulhatom meg majd a felsőtestét, de mindegy.

-Még egy feltétel: Ne mindkét motívum legyen valami szar!-erre elmosolyodott.

-Oké-egyezett bele, mire kinyújtottam felé a kezem.

-Elfogadom-mondtam, majd elfogadta a kezem, ami az alkunk megpecsételését jelképezte. Egy borzongás járta át a kezem, mikor egymáshoz értünk. Legszívesebben örökre így fogtam még volna a kezét. Úgy tűnt, mintha Ash is nehezen engedte volna el a karom. De ennek nem lett volna értelme, nem?

Elengedtem a kezét, megfogtam a villám és tovább ettem a finom kajámat. Ashre néztem, aki egy kicsit eltöprengve az ételt piszkálta.

Egy milliót adtam volna azért, hogy a gondolatába láthassak.

***

Valahogy végeztünk a kajával és elindultunk lefelé. A liftezés nem tartott sokáig, de végig csak hallgattunk. Valahogy már mindent elmondtunk, amit kellett. Már nem volt olyan feszült ez a hallgatás, mint az elején, de ez még messze volt attól a nyugodt hallgatástól, ami már egyszer megvolt.

A motorjaink nem parkoltak olyan messze egymástól és én máris azon törtem a fejem, hogy hogy a pokolba kéne most elköszönnünk. Ölelés? Az tökre helytelen. Egyszerűen csak kacsintani? Ez is hülyeség. Kézrázás? Eléggé ijesztő volt, hogy ez a lehetőség egyáltalán megfordult a fejemben.

-Hát ja, akkor majd még látjuk egymást valoszínűleg-kezdtem, mire magamban a homlokomra csaptam. Ez milyen hülye mondat volt már?! Jóhogy látjuk még egymást. Láttam, ahogy Ash elmosolyodott.

-Ne csinálj már ekkora drámát a szituból-a szemei szikráztak a szórakozottságtól. És már megint legszívesebben megpofoztam volna magam. Igaza volt, úgy viselkedtem, mint egy óvodás.

-Akkor pénteken a tetováló stúdióban?-kérdeztem ahelyett, hogy belementem volna a megjegyzésébe.

-Úgy néz ki-érkeztünk meg a motorjainkhoz, mire elővettem a sisakom az ülésem alól. Ash megállt és minden mozdulatomat figyelte. Kellemetlenül éreztem magam. Mit akart még? Az előbb köszöntünk el egymástól, nem?

Felültem a járművemre és még egyszer ránéztem.

-Később találkozunk!-köszöntem el még egyszer, mielőtt elhajtottam volna.

*Hey ❤
Kaptam egy újabb díjat iamcsenge-től, amit szeretnék megköszönni! 💗

Continue Reading

You'll Also Like

47.6K 1.7K 30
Figyelem! Az alkotás spoilert tartalmazhat, ugyanis Az IF I REMEMBER és az IF I GO BACK TO YOU testvérkönyve, amik hamarabb íródtak, mint ez a story...
490K 3.7K 22
18+ Dani és Rita mostoha testvérek, akik az élet különös fintora folyamán egymásbaszeretnek. Míg Dani anyja Londonba utazik helyretenni félresilkot...
113K 4.1K 120
Mivan akkor, ha most fordul a kocka, és egy rosszcsaj szeret bele egy jófiúba? Victoria White egy nem épp átlagos lánynak nevezhető egyéniség volt. L...
672K 36.2K 144
Összetört szívek, szerelmes pillantások, felejthetetlen emlékek. Nincs olyan kamasz, aki ezeket ne élné át, és a kedvenc zenéjét hallgatva, valami ig...