A Vonzás törvénye | ✓

By KiRa_DoNow

1M 55K 6.8K

"Sötét szemei ragyogó csillagként villantak fel. Hosszúkás ujjaival felszántotta szőke tincseit, melyek az es... More

első fejezet
második fejezet
harmadik fejezet
negyedik fejezet
ötödik fejezet
hatodik fejezet
hetedik fejezet
nyolcadik fejezet
kilencedik fejezet
tizedik fejezet
tizenegyedik fejezet
tizenkettedik fejezet
tizenharmadik fejezet
|X| Önreklám |X|
tizennegyedik fejezet
tizenötödik fejezet
tizenhatodik fejezet
tizenhetedik fejezet
tizennyolcadik fejezet
tizenkilencedik fejezet
huszadik fejezet
huszonegyedik fejezet
huszonkettedik fejezet
huszonharmadik fejezet
huszonnegyedik fejezet
huszonötödik fejezet
huszonhatodik fejezet
huszonhetedik fejezet
huszonnyolcadik fejezet
huszonkilencedik fejezet
harmincadik fejezet
harmincegyedik fejezet
harminckettedik fejezet
harmincharmadik fejezet
harmincnegyedik fejezet
harmincötödik fejezet
harminchatodik fejezet
Élménybeszámoló: Shawn Mendes Koncert
harminchetedik fejezet
harmincnyolcadik fejezet
harminckilencedik fejezet
Q&A kérdések
negyvenegyedik fejezet
Közlendő
negyvenkettedik fejezet
Epilógus
q&a; írói utószó

negyvenedik fejezet

18.3K 991 264
By KiRa_DoNow

H O W L

Reggel arra ébredtem, hogy a mellkasomon egy pehely könnyű angyal szuszog. Vöröses szőke haja szétterült a fehér takarón, no meg persze a mellkasomon. A selymes tincsek még inkább az alvásra kényszerítettek, de egy dolog azonnal felriasztott az álmomból, még pedig a tudat, hogy a lány teljesen meztelenül fekszik rajtam. Alsószervem önálló életre kelve azonnal megkeményedett, átkoztam magamat, lenézve röhögőgörcsöm támadt, még így takarón keresztül is tökéletesen látszott és ez az ártatlan angyal még csak nem is sejti milyen gondolatok repdestek az elmémben.

Megmozdult. Szemeimet azonnal lehunytam és próbáltam alvást tettetni, lehet észre se fogja venni, reménykedtem benne. Amint csak „álomba szenderültem" egy apró test még inkább hozzám préselődött, mellei a mellkasomnak nyomódtak és a gondolat még inkább keményedésre késztetett, fájón vágytam rá, de semmi kedvem sem volt ráijeszteni. Még így is túl sok volt neki tegnap.

Ujjai felkúsztak a mellkasomon, tudtam, hogy felébredt és éreztem, hogy engem néz. Fölösleges volt abban reménykednem, hogy nem szúrja ki az erekciómat, azonnal meghallottam ijedt sóhaját, majd egy apró kuncogást. Feljebb csúszott rajtam és a hajamat kezdte birizgálni, gyengeségem volt. Gyengéden masszírozta a fejemet, teljesen megbabonáztak az érintései.

Mikor gondolom elzsibbadtak az ujjai, felállni készült, de hirtelen kaptam vékonyka dereka után. Sikítva dőlt a mellkasomra, testünk összesimult, ez sem segített rajtam.

- Hova igyekszel? – haraptam meg fülcimpáját, felnevetett.

- Felöltözni?

Arcával egyenesen felém fordult, vörös volt, mint általában, szeplői tökéletesen kiríttak most rózsás árnyalatú bőréből. Összeérintettem az orrunkat, magába szívta a levegőt.

- Nekem pont tökéletes vagy így!

Lehunyta a pilláit, ujjaimmal végig szánkáztam íves gerincén egészen kerek fenekéig, bele markoltam. A lány teljesen önkívüli állapotba került, arcát a nyakamba fúrta. Szuszogva simult hozzám.

- Ha szeretnéd szívesen végigsérálok az utcát így.

Felröhögtem, szemem előtt akaratlanul feltűntek az éhes fiúk képei, megráztam a fejemet.

- Még csak az kéne. Tudod, te csak az enyém vagy.

Mosolyogva tekerte magára a takarót. Muszáj volt felnevetnem szégyenlősségén, Roxy egészen máshogy viselkedett, a két lány ég és föld volt. Emlékeim akaratlanul ostromoltak meg, a fekete hajú lány bátor volt és cserfes. Sosem szégyenlősködött, sőt pontosan ellentétben Grace-szel, ő inkább hergelt engem.

Eközben barátnőm kipattant mellőlem és szótlanságomat kihasználva próbált elsietni, de még időben kaptam csuklója után. A takaró lecsúszott fehérbőréről. Ahogy ott áll előttem teljesen csupaszon, egyszerűen elfelejtettem Roxyt és furcsa emlékeimet, mert ez a lány sokkal érdekesebb volt nála. Alakja nem volt tökéletes, nem rendelkezett nagy méretekkel, mégis gyönyörű volt. Ajkai teltek, éppen csak beszívta őket, én pedig kikészültem.

Szájam tátva maradt, annyira bámulnám őt egész nap! De látva zavart arcát azonnal segítségére siettem. Csuklójánál megragadva húztam magamhoz. Az ölembe zuttyant, ajkaim éhesen tapadtak az övére, hátradöntöttem. Ujjaimmal selymes bőrét masszírozva csókoltam tovább, megőrjített.

- Reggeli szex?

Grace felnyögött, ekkor viszont lépéseket hallottunk. A lány szemei kipattantak és magára terítette a takarót. Röhögve figyeltem ijedt arcát, mert rájött, hogy apja itthon van.

- Grace! – szólt be a férfi.

- Igen?

- Kapkodjátok magatokat itt van az egész bagázsotok, szóval mondjatok le a reggeli szexről! – hangja eltorzult, mintha el akarta volna nevetni magát, bejött a stílusa.

Grace szótlanul fúrta fejét a párnába, könnyítettem a helyzetén és magamra húztam egy alsót, mellé dobtam a cuccait és egy apró csókot hintve meztelen vállára a fürdőbe sétáltam. Halk sóhaja fellobbantotta bennem a tüzet, a már így is égő tüzet. A zuhany alá állva jéghideg vízzel próbáltam lehűteni magamat.

De folytonosan elém tárult tökéletes teste, férfi létemre egészen nagy szükségem lett volna egy kis akcióra, de lemondtam róla, hisz Grace nem hiszem, hogy benne lett volna. A lány egy kinyúlt pólóban settenkedett be, a tükör elé állva kifésülte aranyosan ragyogó tincseit, majd megmosta a fogait. Hátrapillantva kacsintott egyet és már kint is volt.

Megőrjít.

Mikor kiértünk a szobájából, ujjait az enyémek köré fonva ültünk a nyüzsgő konyhába, Jared a húgom mögött állt, karjait a dereka köré fonva húzta magához, felpattant bennem a düh, de haverom azonnal leállított és egy forró kávét nyújtott a kezembe. Szemeivel gyorsan végigsiklott a barátnőmön és ajkaiba harapva elnézett másfelé.

- Gondolom nem telt tétlenül az estétek – utalt Grace nyakán ékeskedő apró, lila foltra. Elvigyorodtam.

- Miből is gondolod ezt?

Lewis felnevetett és lepacsizott velem, tiszteletem őt, érzéseit félretéve próbálta elfelejteni a lányt és hű barátom lenni, talán nekem is ezt kellett volna tennem és megfogadva Hazel kérését egymáshoz boronálni őket. De akárhányszor téved a tekintetem Grace-re a szívem meghazudtolva férfi önmagát, heves kalimpálásba kezdett. Nehéz volt bevallani, de valahogyan megkedveltem a lányt, vagy talán már kicsit több is volt köztünk, mint puszta kedvelés, Grace a szavaival egészen mást állított, ő szeretett engem.

A lány odasietett húgomhoz és egy szoros öleléssel köszöntötték egymást, valamiért meghatott a látvány, az már kevésbé, hogy Jared jól megtapogatta őt.

Mr. Stencil persze jót derült rajtunk, főleg azt kedveltem benne, hogy nem az a tipikus „szétverlekhaegykézzelishozzányúlszalányomhoz" apa volt, de lehet, hogy amiatt, mert próbálta magát megkedveltetni a lánnyal. Zavart múltjukkal ez igen nehéznek bizonyult.

- Roxy? – kérdeztem Lewist. A fiú lemondóan sóhajtott.

- Összehaverkodtak Nickkel – a fiú említésére rossz érzésem lett. – Ja, igen és most ketten alkotják a kitagadtak bandáját.

- Egyikőjüket sem tagadtuk a ki, a srác maga bolondult meg.

- Roxyt azért megértem.

Dühösen meredtem a fiúra, aki csak megvonta a vállát.

- Miért te nem? Végül is a pasija majdnem megcsalta az egyik barátnőjével.

- Ez így rosszul hangzik, nem csaltuk meg egyszer sem – néztem szúrósan a fiúra.

Ördögien elvigyorodott. – De közel voltatok hozzá, nagyon közel és mit ne mondjak pár napja még másban voltál, ma meg már a barátnőjében, ez azért eléggé fájdalmas dolog.

Felsóhajtottam, megittam a kávémat és a fiú felé bámultam.

- Rég nem feküdtem le Roxyval.

Lewis felvonta a szemöldökét. – Hogyhogy?

- Nem éreztem helyesnek, úgy, hogy közben más csajra gondolok – böktem ki végül, Lewis elröhögte magát. Mindenki felénk lesett.

- Jól vagy? - kérdezte Grace a fiútól felvont szemöldökkel. Lewis majd' kipukkadt a nevetéstől.

- Persze, csak a pasid egy görény – Jared felvonta a szemöldökét. – Azért büszke vagyok rád, haver.

Grace tekintete közöttünk pattogott, megráztam a fejemet és magamhoz húztam. Az apja felhördült.

- Kibírom, hogy egész este titeket kell hallgatnom, de azért legyetek tisztelettel és ne előttem faljátok fel egymást! – állt fel grimaszba borult arccal. A lány a mellkasomba fúrta a fejét.

- Elnézést Mr. Stencil, máskor csöndesebbek leszünk!

A férfi halványan elmosolyodott. – Talán le is pacsiznék veled, ha nem a lányomról lenne szó.

Grace még inkább elsüllyedt, a többiek pedig nevetve nézték a férfit, aki halkan elköszönve le is lépett.

Végül arra jutottunk, hogy itt maradunk a Stencil rezidenciába és egész nap csak lustulunk, ez így jó is lett volna, ám amikor húgom a Tv-hez sétált az ajtón halk kopogást hallottunk. Grace sóhajtva állt fel az ölemből és az bejárati ajtóhoz lépkedve kitárta azt, Roxy állt mögötte. Arca kissé meggyötört, de cserfes mosolya ennek ellenére ott virított az arcán. Halkan köszönt a lánynak, majd jó szorosan megölelgette Jaredet és Rivert.

Grace zavartan nézte a jelenetet, még tisztán élt az emlékezetemben, hogy Roxy és Grace imádták egymást, mondhatni testvérekké nőttek össze és ez a távolság megviselte mindkettőjüket. Végül a fekete hajú lány odasietett Lewishoz és egy szoros ölelés után felém pillantott. Ajkaiba harapva nézett pontosan a szemembe, pillái megremegtek és tanácstalanul tárta ki a karjait, esetlenül simult a testemhez, arcát a nyakamba fúrta és egy gyors puszit nyomott az arcomra. Ajkai talán túl sokági ragadtak a bőrömhöz, de senki sem rótta föl ezt neki, még Grace sem.

- Szia!

- Szia! – simítottam a füle mögé egy koromfekete tincset, hatalmas szemeivel a szemeimbe bámult, dorombolt. – Mizu?

Felnevetett majd megvonta a vállát, ettől kezdve visszatért az élet az emberekbe és mind folytattuk tovább a semmit tevést, Roxyval kivonultunk a nappaliból. Halk sóhajt hallatott, mintha jól esett volna neki, hogy kettesben maradunk.

Sután hátra néztem, Grace Lewis mellé telepedve kezdte bámulni a Tv-ét.

Roxy felpattant a pultra és elfogadta a felé nyújtott poharat, ujjaink összeértek. Elmosolyodott és felhörpintette.

- Boldog vagy? – nézett hirtelen rám, kérdése meglepett. Felvontam a szemöldökömet. – Vagyis boldogabb vagy vele, mint velem?

- Roxy...

- Nem kérek kertelést, Howl – rázta meg a fejét. Lepattant a pultról és elém lépett. – Szereted őt?

- Kedvelem – néztem le a kezemre, Roxy elvigyorodott.

- És engem szeretsz?

- Roxy!

A lány a mellkasomra simította a kezét, érintése jól esett. Felpipiskedett hozzám, arcunk túlságosan is közel volt. Fellángolt bennem a vágy, az érzelmek zavara, de köszönetet kell mondanom Rivernek, aki pont most nyitott be, lélegzete elakadt.

- Te hülye fasz! – hördült fel. Roxy összeszorította az ajkait. – Roxy...

- River ebből maradj ki, ez fivéred dolga – nézett kérlelően a lányra. – Tényleg Grace-t választod helyettem, aki évek óta veled volt?

- Senkit sem választ Roxy,és kérlek most vedd le a kezeidet a fivéremről! Rád sem ismerek – szegte fel az állát.

- Ó igen? Tudod én se rád, miért avatkozol bele? Majd Howl eldönti mit akar!

Ijedten kapkodtam köztük a fejemet, a mellkasomat markolászó lány tekintete felvillant, és ajkaival vadul esett nekem. River felsikított, lábdobogás hangja, azonnal eltaszítottam magamtól a lányt, aki emiatt erősen ütődött a pultnak. Felszisszent. Jared mögött megjelent Grace, arca eltorzul, gondolom látta.

 - Elég! - kiáltotta el magát Grace. Arca egészen kipirult, idegesen rágta az ajkait. - Elég volt már, Roxy! - lesütötte a tekintetét, majd egy hatalmasat nyelve reszkető hangon folytatta. - Elég volt, érted? Nekem fáj legjobban, hogy ezt tettem, hogy miattam vagy szomorú. Hidd el soha az életemben nem kívántam volna ezt neked, ha tudtam volna, hogy ez fog történni sosem hagyom el Arizónát, de nem tudtam. Itt egyikünk sem számított erre a csavarra. Roxy, én szeretem Howlt és tudom, hogy te is. El kell eresztened őt. 

 - Miért, mert téged választott? - hangja gúnytól csöpögött,  összevonta a szemöldökét, majd egyszerű mozdulattal arcon csapta Grace-t. Azonnal barátnőmért kaptam, arca forrongott a dühtől, ujjai a vállamba vájtak. Ekkor lépett elő Jared. Hangja teljesen nyugodt volt a rengeteg tett ellenére is.

- Tudtad, hogy járok Riverrel?

Roxy arca megváltozott, zavartan tekergette köztünk a tekintetét. River elfordult tőle. A lány megrázta a fejét, a vörös fiú bólintott.

- Tudtad, hogy Lewis szerelmes Grace-be?

Ekkor már két lány is a szája elé kapta a kezét, barátom szemei kikerekedtek, de a vörös folytatta.

- Tudtad, hogy Howl már évezredek óta szereti Grace-t csak pöcs volt bevallani ezt?

Szemeim a fiúra villantak.

- Roxy ez nem te vagy, te mindent tudtál rólunk, a barátunk voltál, főleg nekem – lépett előre a fiú. Végigsimította Roxy könnyektől átázott arcát. – Nem látod, hogy eltávolodtál tőlünk? Hogy nem ismersz már minket annyira?

- Mire akarsz kilyukadni? – vonta fel szépen ívelő szemöldökét a lány. Jared elmosolyodott.

- Szeretsz te egyáltalán még minket? Ki lett belőled?

Roxy lesütötte a szemeit. Az ajkaiba harapva felsírt, mindannyiunknak kikerekedett a szeme.

- Nem tudom - nézett végig rajtunk. - Bocsássatok meg - hunyta a le a szemét. - Azt hiszem igazad van Jared, tényleg el kell titeket eresztenem. 

- Roxy! – kiáltott fel River, Jared arca elsápadt.

- Egyszer mindennek vége srácok – rázta meg a fejét, majd lassan lépkedve becsapta maga mögött az ajtót. Grace döbbenten meredt az arcomra.

- Nem erre számítottam – vallotta be a mellkasomra hajtva a fejét. Végigsimítottam az arcán.

- Én sem. 

Kedves Olvasóim!

Azon agyaltam, hogy mit szólnátok, hogy az epilógus után lenne egy ilyen Q&A? Tudom, hogy senkit sem érdekel, hogy ki vagyok, szóval bármiről lehet kérdezni. 

Ha érdekel titeket egy ilyen akkor hagyjatok egy virágot:🌸, kommentben. 

Puszi Kira!

Continue Reading

You'll Also Like

362K 15.8K 83
Olivia Johnson a világhírű borász lánya, aki tizenhét évig magántanuló volt ritka betegsége miatt, ám a tizennyolcadig életéve előtt egy hónappal rák...
511K 14.8K 89
''- Felelsz vagy mersz? - nézett rám csillogó szemeivel. Nem voltam képes nemet mondani hiszem már eleget ittam ahhoz, hogy kicsit felszabadultan ére...
363K 12.8K 48
𝑨𝒅𝒆𝒍𝒚𝒏𝒏 𝑭𝒂𝒊𝒕𝒉 𝑾𝒊𝒍𝒔𝒐𝒏, a nagyszájú,makacs lány, aki nehezen viseli, ha valaki megmondja neki mit csináljon.Barátnőjével egy igazán v...
283K 9.9K 47
Nagy Emma, 18 éves, felnőttség küszöbén álló átlagos tinédzser. Hamarosan kezdi az iskola utolsó évét, viszont átlagosságától elköszönhet. Te mit ten...