Wild child

By April_K_Keith

21.1K 2K 438

,,Nepoznáte ma! Neviete kto v skutočnosti som! Tak prečo sa tak tvárite?!" Dominique Weasleyová. Divoké dieťa... More

Prológ
Part 1.
Part 2.
Part 3.
Part 4.
Part 5.
Part 6.
Part 7.
Part 8.
Part 9.
Part 10.
Part 11.
Part 12.
Part 13.
Part 14.
Part 15.
Part 16.
Part 17.
Part 18.
Part 19.
CharacterAsk
Part 20.
Part 21.
Part 22.
Part 23.
BONUS - Kam to naša Molly mizne
Part 24.
Part 25.
Part 26.
Part 27.
Part 28.
Part 29.
Part 30.
Part 31.
Part 32.
Part 33.
Part 34.
Part 35.
Part 36.
Part 37.
Part 38.
Part 39.
Part 40.
Part 41.
Part 42.
Part 44.
Part 45.
Part 46.
Part 47.
Epilóg
Poďakovanie + random fakty

Part 43.

264 29 9
By April_K_Keith

,,Myslím, že je čas aby si sa dozvedela celú pravdu."

••••

William ma zaviedol do jednej prázdnej triedy hneď na prízemí. Nebránila som sa. Nemalo by to zmysel a navyše som konečne chcela počuť pravdu. Pravdu, ktorú mi tak dlho zatajoval.

,,No, počúvam." povedala som mu a sadla si na lavicu. Chlapec predo mnou vyzeral, akoby zvádzal so sebou vnútorný boj. Nakoniec hlboko vydýchol a začal rozprávať.

,,Akonáhle si vybehla z Troch metiel, môj spolužiak Peter, ten čo ti to povedal, ma okamžite našiel a vysvetlil mi čo sa stalo. Hneď som bežal za tebou Domi. Ja... všetko čo ti Peter povedal je pravda. William je moje druhé meno. V skutočnosti sa volám Matias William Reyes a som študentom Bystrohlavu." nachvíľu zmĺkol.

,,Ale... ale prečo si mi hneď nepovedal pravdu?! Celý ten čas odvtedy čo sme spolu mali školský trest si mi klamal!" nechápala som a bolo mi opäť do plaču. William hneď ako si to všimol tak ma chcel objať ale zabránila som mu v tom.

,,Nepribližuj sa ku mne. Len... len mi to prosím vysvetli." žiadala som ho. William si povzdychol, ale vyhovel mi.

,,To, že som ti klamal bolo súčasť plánu. Ak by to bolo tak ako to malo byť, vôbec sme nemali viesť tento rozhovor. Vlastne by sme sa mali poznať len tak zbežne. Lenže do plánu prišlo niečo, s čím sme nepočítali."

,,Aký plán? A kto s tým ešte nepočítal?" pýtala som sa ho.

,,Ja a Victoire sme s tým nepočítali. A ten plán... bol to jej nápad. Sme kamaráti už od môjho prvého ročníka. Dá sa povedať, že mi pomohla prelúskať sa nástrahami prvého ročníka, keďže ako muklorodený som o takých veciach ako Rokfort a všetko k tomu nemal ani páru. Odvtedy sme priatelia a na začiatku školského roka prišla ku mne so žiadosťou týkajúcou sa veci, ktorá ju už dlho trápila. Týkalo sa to jej sestry, Dominique Weasleyovej, teda teba." odmlčal sa.

,,A ďalej?" posúrila som ho.

,,Tá žiadosť... chcela po mne takmer neuskutočniteľnú vec. Mal som vás dve udobriť, napomôcť k tomu aby ste sa k sebe zase správali ako sestry. Súhlasil som. Chcel som jej vynahradiť tie roky, čo ona pomáhala mne. Tak sme vymysleli plán. Ja som sa k tebe mal votrieť pod mojím druhým menom a dopomôcť k tomu, aby si opäť bola sama sebou. Lebo to si v tej dobe nebola Dominique. Sama sebou si až teraz, pomaly na konci školského roka. Aspoň jedna časť plánu sa vydarila," vzdychol si, ,,Mal som ťa aj presvedčiť k tomu, aby si odpustila svojej sestre. Plán bol dokonalo premyslený, lenže nepočítal s jednou vecou. Všetko sa zrútilo ako domček z karát, keď som ťa prvýkrát zbadal. Počarovala si mi Dominique. Hoci som si to zozačiatku nechcel priznať, zamiloval som sa do teba. A zrazu som už nechcel byť súčasťou Victoireinho plánu."

Pomaly som vstrebávala všetko čo mi povedal. Takže... takže William ma mal len donútiť k tomu aby som sa uzmierila s Victoire? Celý ten čas na mňa všetko hral?

,,Neverím ti." zašepkala som, ,,Neverím že si sa do mňa zamiloval! Keby to tak bolo, povieš mi pravdu hneď!"

,,Ja... bál som sa! Akoby som sa zmenil na dve osoby. Ako William som trávil čas s tebou, otvorene som sa s tebou zhováral a dvoril ti. A ako Matias som bol len Bystrohlavčan v úzadí. Dá sa povedať, že som ťa kvázi sledoval. Bol som tam, keď ťa Theo pozval do Rokvillu. Bol som tam, keď si sa ponosovala na všetkých Bystrohlavčanov a keď si vravela, že ich nenávidíš. To ma len utvrdilo v tom, že ti nemôžem povedať kto naozaj som. Nechcel som, aby si ma nenávidela. A stále to nechcem."

,,Aká škoda, že to si práve dosiahol." odfrkla som si. Nemohla som tomu uveriť. On ma celý čas sledoval! Spomenula som si na ten deň, keď som súhlasila s Theovým návrhom ísť s ním do Rokvillu. Ten chlapec, ktorému vypadli knihy a počúval náš rozhovor! To bol určite William.
A to keď som sa ponosovala na Bystrohlav... to som robila celkom často ale v jeden deň som to vyslovila nahlas. A to vtedy keď nám Molly povedala o jej priateľstve s Lysanderom. Ten chlapec, čo mu zabehlo ďatelinové pivo! Aj to určite musel byť on. Nechápem ako som si ho tam nemohla všimnúť.

,,Dom-"

,,Prosím, pokračuj." prerušila som ho.

,,To je už vlastne všetko. Ďalej už vieš podrobne. Dali sme sa dokopy a ja som nemohol byť šťastnejší. Lenže stále nado mnou viseli výčitky v podobe Victoire. Vyčítala mi, že sa nedržím plánu. Ale ja som proste nemohol! Nemohol som zničiť náš vzťah. Lenže všetko sa pokazilo v momente, keď si nás videla sa hádať. Chcela si po mne pravdu a ja som ti ju nemohol povedať. Bál som sa, že ťa stratím." zakončil svoju reč.

Pravda bola vonku. A bolo len na mne ako ju prijmem.

Do očí mi vyhŕkli slzy.

,,Takže toto všetko čo bolo medzi nami bolo len súčasť plánu?" spýtala som sa ho.

,,Nie, nebolo! Pochop ma prosím, akonáhle som ťa spoznal nechcel som sa na tom viac podielať! Naozaj ťa milujem Dominique!" zvolal William, kľakol si predo mňa a vzal moje ruky do tých jeho.

,,Prosím ver mi." zašepkal.

,,Ako ti mám veriť keď si mi celý ten čas klamal? Ako mám vedieť kto si, kto som ja? Si William, ktorého som ľúbila alebo Matias, o ktorom neviem vôbec nič? Som ja ešte vôbec tá Dominique Weasleyová, aká som bola?" kričala som.

,,Divožienka, ale ja ti už neklamem! Vravím ti pravdu, sľubujem!"

,,Nie William, Matias či kto vlastne si. Neverím ti. Nepoznám ťa a už ti viac nemám prečo dôverovať! Som len súčasť vašeho plánu s Victoire! Nič viac! Ako ti mám veriť že ma ľúbiš keď som celý ten čas nevedela ani tvoje pravé meno? To mi ho musel povedať až tvoj spolužiak aby si sa mi priznal? A čo keby mi ho nepovedal?! Udržiaval by si ma naďalej v klamstve a tváril by sa, že je všetko v poriadku?" kričala som naňho. William sklopil hlavu a nič nepovedal.

,,Myslela som si to. Si zbabelec Reyes. Lož má krátke nohy a všetky tie klamstvá čo si mi navravel ťa teraz dobehli. Nenávidím ťa za to, že si mi klamal. Zmizni mi zo života!" posledné slová som zdôraznila. Zoskočila som z lavice a zamierila von z triedy.

,,Divožienka!" volal za mnou William.

,,Nechoď za mnou! A už nikdy ma tak nevolaj. Tak ma volal William a nie ty, ty klamár!" skríkla som naňho a teraz som sa už naplno rozbehla. Ani som poriadne nevedela kam bežím a tak ma dosť prekvapilo, keď som sa ocitla pred klubovňou. Rýchlo som vyhŕkla heslo a vošla.

Dnu panovalo ponuré svetlo a spoločenská miestnosť bola takmer prázdna. Takmer. Jeden človek tam totiž bol a pohŕdavo na mňa hľadel.

,,Ale ale ale." Theo Barnes sa zlovestné zasmial a prešiel ku mne.

,,Čo sa stalo našej Dominique? Žeby sa konečne dozvedela tú pravdu, po ktorej tak priahla?" spýtal sa ma posmešne.

,,Čo ty o tom vieš." precedila som cez zuby.

,,Viac ako si myslíš." odvetil mi.
,,Zjavne si sa práve rozišla so svojim princom na bielom koni, však?" zatskal, ,,Ó, to mi teda vážne nie je ľúto Dominique." povedal.

,,Nechaj ma Barnes."

,,Nie, nenechám. Si úbohá hlupaňa Dominique Weasleyová. Veriť niekomu o kom vôbec nič nevieš? Taká naivná. A to práve je príčinou všetkých tvojich pádov. Myslela si si, že ťa tvoja rodina má rada? Omyl, pri prvej príležitosti sa ti obrátili chrbtom. A spravia to znova. Myslela si si, že ti len tak odpustím tie bozky s tým Williamom a zostaneme priatelia? Opäť omyl! Myslela si si, že svojho frajeríčka poznáš a nič ťa nemôže prekvapiť? Opäť hlúpy naivný omyl." Theo sa uškrnul.

Po tvári mi tiekli slzy a ja som sa ich ani neobťažovala zotrieť.

,,Taká hlúpa a taká naivná. No teraz ti už nikto nepomôže. Tvoje kamarátky sú šťastné so svojimi chlapcami a možno teraz odchádzajú vo veselej nálade z Rokvillu. Tvoja rodina ti nepomôže taktiež. A ja... ja nemám záujem pomáhať beštii ako si ty. Si v tom sama Dominique." pošepkal mi do ucha. To už som nevydržala. S plačom som sa rozbehla do izby a posledné čo som za sebou počula bol Theov zlovestný smiech.

Williamovo tajomstvo odhalené! No čo, tipovali ste niečo takéto? Zdá sa, že #Domian je nenávratne stratený. Dominique sa cíti zradená a William, alebo teraz po novom Matias ju nedokáže presvedčiť o pravdivosti svojich citov. Ako to všetko dopadne?
Uvidíte v ďalších častiach ;)

P.S. Ďakujem za krásnych 1K votes ^^ ste tí najlepší čitatelia pod slnkom :D

Continue Reading

You'll Also Like

218K 5.8K 30
🔞 Warning: Môžu sa vyskytovať vulgarizmy alebo sexuálne či iné nevhodné scény. Čo sa stane,keď začne sedemnásť ročná Courtney s najväčším sukničkáro...
1.7K 73 16
Draco sa už celé týždne snaží, aby dohnal známky. Vôbec mu to ale nevychádza. Má strašne veľa Metlobalových tréningov a nemá čas na učenie alebo spra...
Uväznená By M4tejko

Mystery / Thriller

220K 9K 42
Laura si žije klasický život tínedžerky. Lenže po ceste zo školy ju unesie neznámy chalan a ocitne sa v pivnici pripútaná k stene. Prečo ju uniesol...
7.5K 339 30
Alexandra Jerkovičová, krasokorčuliarka s veľmi zapleteným životom. Juraj Slafkovský, hokejista ktorý hľadá samého seba. Dvaja ľudia, jedna olympiáda...