Damn Badbabe [Magyar fordítás]

By MsSenki

462K 30.6K 2.1K

Három éve Sadie visszautasította Asht, aki bevallotta neki az iránta való érzéseit. Ezután Ash elköltözött... More

Prológus
1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
Rossz hír:'(
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
~1.Díj~
19.rész
20.rész
~2.Díj~
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
~2. és 3. Díj~
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
36.rész
37.rész
38.rész
39.rész
40.rész
41.rész
42.rész
43.rész
44.rész
45.rész
46.rész
47.rész
48.rész
49.rész
50.rész
51.rész
52.rész
53.rész
54.rész
55.rész
56.rész
57.rész
58.rész
59.rész
60.rész
61.rész
62.rész
63.rész
64.rész
65.rész
66.rész
67.rész
68.rész
69.rész
70.rész
71.rész
72.rész
73.rész
74.rész

13.rész

7.2K 431 5
By MsSenki

-Oké, benne vagyok. Van terved?

Felvont szemöldökkel néztem rá-Te most ENGEM kérdezel egy terv után?-egyszerűen nem hagyhattam ki a gúnyos megjegyzést. Ash csak idegesen megforgatta a szemeit-De igen, természetesen van egy tervem-Gyorsan elmagyaráztam neki, mit fogunk elsőnek tenni. 

-Oké, akkor majd találkozunk-guggolva futni kezdtünk két ellenkező irányba. Hova lett a másik srác? Épp mikor megtaláltam, megláttam Ash fejét egy kő mögül leskelődni. Arrébb lopódzott, hogy majd mindkét oldalról le tudjuk lőni. A srác épp vadul futkorászott a fák között és láthatólag még nem vett észre minket. Egy bólintással megadtam a jelet Ashnek. Egyszerre lőttünk és egyszer a bal, egyszer a jobb oldalán találtuk el a fickót úgy, hogy ő egy fájdalmas nyögést adott ki magából.

'Ez nagyon fájhatott' szórakoztattam magamat, majd odakiáltottam neki:

-Hát ja, most legalább tudod, kivel van dolgod.

-Sadie?-zavarodottan néztem a srácot, aki most épp felém futott. Én ismertem ezt a hangot...És ez a járás...És azok szőke tincsek voltak, amik kilógtak a sisakja alól?-Te meg mit csinálsz itt?

-TE mit csinálsz itt?-kérdeztem vissza és közben reméltem, hogy Ash nem fog felbukkanni és hülyeségeket beszélni.

-Volt egy időpontom az egyik haverommal-hallottam Chase tompa hangját a maszkja alól-És te?

-Nos igen, szóval az...-'iskolaújság miatt', akartam mondani, de Ash épp ebben a pillanatban jelent meg és karolta át a vállamat.

-Miattam-fejezte be helyettem a mondatot és a hangjában lehetett hallani a vigyorát.

-Ash?-kérdezte Chase döbbenten, én pedig kibújtam Ash fogásából.

-Nem-mondtam határozottan-Az iskolaújság miatt!

-Hey emberek, mi ez itt? Egy teaparti?-kiáltott hirtelen valaki az egyik faház mögülnés máris záporoztak a színes golyók körülöttünk.

-Nekünk...-kiáltottam Chasehez, miközben elrohantunk és egy menedék mögé mentünk-egy sorozatot kell az iskolaújságnak csinálnunk...-gyors átugrottam egy lehullott faágat-a városban levő tevékenységekről és a látványosságokról!-Mindenképp el akartam neki magyarázni, hogy ez itt semmi esetre sem egy randi volt Ashel.

-Vagy úgy-Chase csak ennyit mondott, majd lőtt néhányat és megint visszajött hozzám-Engem is megkérdezhettél volna, hogy eljövök-e-jegyezte meg egy vigyorral az arcán, megsértődés nélkül.

-Azt hittem következőleg egy túrát fogunk csinálni az új motorommal-próbáltam olyan véletlenül mondani, ahogy csak tudtam, közben pedig próbáltuk kikerülni a golyókat és egy időben visszalőni. Látszólag annyira kihoztam a koncepcióból Chaset, hogy hirtelen megállt, így mindenhol eltalálta az egyik játékos, mielőtt magához tért volna és utánam szaladt volna. Hol volt Ash egyáltalán? Nem mintha, annyira érdekelt volna...

Körbenéztem és egy fal mögött fedeztem fel, nem messze a mi búvóhelyünktől Chasel. Annyira el volt foglalva egy lánnyal, akit próbált lelőni, hogy kihasználtam az alkalmat és gyorsan rálőttem. Ezúttal a combján találtam el. Mikor hátrafordult és meglátott, felmutattam négy ujjamat. 

Négy-egy. 

-Az előbbit komolyan gondoltad?-Upsz, Chaset már megint majdnem elfelejtettem. 

-A túrát? Miért ne?-továbbcsekkoltam a környezetet, miközben tök természetesen próbáltam neki válaszolni. 

A hangjában már megint éreztem a vigyorát, mikor válaszolt.

-Már évek óta próbállak elhívni egy randira, most meg a semmiből te ajánlod fel. Honnan ez a hirtelen véleményváltozás?

Erre csak megvontam a vállamat.

Abban a pillanatban hajszálpontosan repült el mellettem egy golyó. Mégis ki a fene célzott a fejemre??

Chase és én egymásra néztünk, majd adott egy jelet, mire kiugrottunk a menedékünk elől és befutottunk középre. A támadás volt a legjobb védekezés, nem?

Ashre céloztam, aki már megint nem figyelt, de futás közben nem voltam biztos, hogy menni fog-e a célzás. Ő viszont sajnos igen. Kicsivel később pont ott talált el a csípőmön, ahol Chase az előbb. 

-Aú, A PICSÁBA!-kiáltottam el magam és odanyúltam a fájó pontomra. Normál esetben azt mondtam volna, hogy erős vagyok a veszítésben, de ez itt most kurvára fájt. És kétszer ugyanazon a helyen?? Most komolyan!!

-Minden rendben?-kérdezte Chase mellőlem.

-Persze, egy ilyen kis színes golyó nem árthat nekem!-mondtam magabiztosan és reméltem, hogy ezt Ash nem hallotta. Akkor még egyszer meglőtt volna. 

-De el kell mennünk innen-mondta Chase és elhúzott egy fa mögé, mikor már a következő golyó repült el mellettünk. Lassan és leguggolva elfutottunk a harctól és végül egy fal mögé rejtőztünk. 

-Voltál már itt?-kérdezte Chase és levette a sisakját. A szőke tincsei izzadtan lógtak össze-vissza és el kellett nyomnom a gondolatot arról, hogy beletúrjak a hajába. Megráztam a fejem és én is levettem a sisakom. Elég szépen büdös volt már benne. 

-Nem, de már akartam-vigyorogtam és nekidőltem a falnak. 

-Tudod Sadie. Te tényleg a legvagányabb lány vagy, akit ismerek-mondta halkan és gyengéden mosolyogva. Vállal nekidőlt a falnak úgy, hogy probléma nélkül rám nézhessen. Belenéztem a halványbarna szemeibe és akaratlanul is el kellett mosolyodnom.

Nem mondtunk semmit, csak néztük egymást. Itt, távol a zajtól, meglepő nyugodt volt. Majdnem túl nyugodt. Chase lassan felém közeledett és a tekintete a számra siklott. A hasamban csiklandozást éreztem és azon türelmetlenkedtem, hogy Chase most valóban meg-e fog csókolni. 

Mielőtt az ajkai elérték volna az enyémet, egy sárga golyó csattant szét a fejünk felett. Sokkolva hátráltunk egymástól, körbenéztünk és még pont megláttuk, ahogy Ash nevetve elfutott. Megint elrontott mindent! 

Gyors visszavettem a sisakom és utánarohantam. Ekkora egy hülye gyereket!

*** 

Másfél óra múlva egy csoportként mentünk fáradtan a bejárathoz. Már teljesen készen voltunk, tiszta színesek és mindenünk fájt. Chase haverja már egy fél órája elhagyta a helyet. Állítólag időpontja volt valahol, de mi mindannyian tudtuk, hogy most épp az egyik sarokban ült és bőgött. 

Chase és én a Majdnem-Csók után nem töltöttünk két másodpercnél több időt kettesben. Szóval nem tudtam, hogy most éppen hogyan is állunk.

Mielőtt odaértünk volna a bejárathoz, eszembe jutott még valami.

-Hey fiúk, várjatok! Bizonyíték is kéne a bevetésünkről!-levettem a biztonsági mellényem és lehúztam a cipzárom a derekamig és benyúltam a topom alá, a melltartómba. Chase és Ash nyitott szájjal bámultak rám és épp kérdezni akartak valamit, mikor kihalásztam a telefonom. 

-Miért...-kezdte Chase és zavarodottan nézett rám.

-Mert így szépen ott marad, mindegy mennyire és mennyit futok. Ezenkívül pedig védve volt a lövéseitektől-Chase elégedett volt a magyarázattal, Ash pedig helyeslően bólogatott, mintha értette volna. Háttal fordultam a Paintballpályának, odaintettem magamhoz a fiúkat és felemeltem a telómat úgy, hogy egy Selfiet tudjak lőni hármunkról és a terepről mögöttünk. Ash és Chase felemelték a pisztolyaikat, így bekeretezve a képet. Csináltam pár képet és egyet fel is raktam Instagramra, majd visszatettem a telefonom a melltartómba. 

-Ez elég okos-jegyezte meg Chase egy kis csodálattal és a tekintete a dekoltázsomra tért. 

-Valamit tartania is kell a melltartónak-szólalt meg Ash mellőlem, mire én az orra alá tartottam a fegyverem. 

-Egy szó barátocskám és mindjárt másik arcszíned lesz!

-Oké, csak nyugi-nevetett Chase és elhúzott Ashtől. Miért idegesített mindig így fel?!

A hippi csávó elvette tőlünk a felszereléseket meg a pisztolyokat, majd megkérdezte, hogy jól éreztük-e magunkat és végül szép estét kívánt nekünk. Kint az épület előtt, a napsütésben, egy teljesen más világban éreztük magunkat. Egy békésebben. 

-Jobban lezúztad magad, mint én gondoltam-mondta Ash és a kezét a csípőmre helyezte, ami belőlem egy sikítást hozott ki. Először is mert furcsa, téves és idegesítő volt, hogy hirtelen hozzámért -akkor is, ha csak Chaset akarta ezzel féltékennyé tenni- és másodszor pedig azért, mert azt a pontot érintette, ahol fájt. Ash meglepetten hátralépett egyet, Chase meg aggódóan nézett rám. Lepillantottam a csípőmre és felhúztam a pólómat annyira, hogy láthassam a sebemet. 

Ijedten lélegeztem be a levegőt, mikor megláttam a kék, már majdnem lila, óriási foltot, ami a hasam és a csípőm oldalán helyezkedett el. 

-Francba-mormoltam és óvatosan megsimogattam a pontot. Ash fütyült egyet mellettem és az edzett hasamat bámulta.

-Csinos tetkó-mondta és vigyorgott-Most még egy virágod van rajta.

Megint lenéztem és kuncogni kezdtem. A folt úgy nézett ki a minta miatt, mint egy virág. 

-Ezt nektek idiótáknak köszönhetem-néztem mérgesen-Ezért jöttök nekem valamivel!

-Nekünk is vannak miattad néhány kék foltjaink-húzta fel a pólóját Ash. Először az izmos hasát figyeltem. Aztán az izmos hasát. Miután megfordult, csak akkor vettem észre a már majdnem fekete pontokat a hátán. 

-Áúúúú-szaladt ki belőlem akaratlanul és egy fájdalmas arckifejezést csináltam. 

-Van egy ötletem!-jött Chasetől-Mindannyian jövünk mindannyiunknak, szóval mi lenne, ha elmennénk valahova enni?-én éhesen bólintottam és Ash is elégedettnek tűnt az ötlettel-Javaslatok?-kérdezte Chase, mire feltettem a kezem.

-Kentucky's Fried Chicken!-ordítottam, majd rögtön a motoromhoz rohantam-Aki utoljára odaér, az fizet! 

Continue Reading

You'll Also Like

241K 6.5K 34
Elvált szülők, visszahúzódó lány, népszerű testvér. Vajon milyen csavarokat szán a sors Rileynek? Ha érdekel nézz bele
276K 6.2K 55
Valaki, aki szerelmet ad egy rossz embernek, úgy, hogy belőle is hiányzik a szeretet. Valaki aki képes mindent elfelejteni, csak a jó dolgokra konce...
434K 11.8K 22
Minden kiderül a történetben
34.6K 2.2K 64
Jimin egy visszahúzódó srác. Sosem keveredik bajba, sőt kifejezetten kerülte a konfliktusokat. Tizenegyedikesként inkább a tanulásra koncentrált. Min...