Alone But With The Badboys (V...

Per Lindaflierx

165K 6.3K 1.2K

#3 in Weerwolf 10-08-'17 #7 in Weerwolf 04-08-'17 #8 in Weerwolf 03-08-'17 #43 in Weerwolf 22-07-'17 #64 In R... Més

169 dagen geleden
Nu
Hoi, ik ben Meredith
!!!! BELANGRIJK !!!!LEES DIT FF SNEL
Gym...
Vragen...
OMFG
Shock
Ziekenhuis en meer...
Het spijt me...
Left behind... crying
School en Jayden
Singing
Luke! Of toch Jayden?
Dilemma
Kiezen
Briefjes
Datenight
Datenight 2
Op naar de demons...
22. Wat is er aan de hand?
23. Meer briefjes...
24. Date nummer 2
25. Zo gaat het altijd
26. Leaving
27. Heart pain
28. Together
29. Dreigement
30. Visit and Panic
31. I Don't want to do this anymore...
32. Overbeschermend
32. Geheim
33. Don't lie
35. Panic attack
36. Angel
37. Anger
38. Love and passion
39. Date
40. Goodbye
!UPDATES!
42. Bella
43. Letters
44. Elisabeth
45. De tweede ontmoeting en Het Bal
47. Meeting Elisabeth
48. Remember me
49. Dood
50. My biggest Fear
51. Escape
52. Praatgroep
53. Dood
54. Begravenis
54. Date on replay
55. Power
!!!!
57. Love
EPILOOG
VERVOLG EN ANDERE BOEKEN.

!UITLEG OVER WEERWOLVEN EN DEMONS!

3.9K 115 56
Per Lindaflierx

LEES DIT HOOFDSTUK GOED ANDERS SNAP JE ER VAST NIKS VAN!

Ik ga alles uitleggen over weerwolven en demons. Het kan anders zijn dan het is maar ik verzin dingen er bij en dit is mijn verhaal dus word niet boos op me.

DEMON:

Jayden, Jack en Jai zijn demons. Demons kunnen alleen hun vleugels en ogen veranderen (ogen zijn rood als ze demon zijn) als ze dat willen, zo kunnen ze er gewoon uit zien als elk mens hier op aarde. Maar als ze boos zijn kan hun demon naar buiten komen: ze nemen je over. Je menszijnde kan dan niks meer doen en de demon in je heeft dan alle controle over wat je doet of zegt. Er komt dan zwarte rook onder ze vandaan, hun ogen worden ook rood en hun vleugels komen langzaam uit. Ze zijn dan kwaadaardig en gewelddadig en ze zijn niet bang om je te vermoorden. Demons zijn een soort variaties van een duivel alleen zij leven dan dus op aarde. Zo zien ze eruit:

Ook meisjes kunnen demons zijn.

De demons weken niet voor de duivel en hebben hun eigen leider in hun groep: de sterkste. Bij de groep van Jai, Jack en Jayden is Jayden de sterkste. Dat komt omdat de duivel hem een demon heeft gemaakt.

Je wordt een demon als je ziel uit je lichaam wordt gehaald. Degene die dat dan doet legt zijn of haar handen op je slaap (ook wel de zijkant van je hoofd) en langzaam verbind de ziel zich met de handen. Dan word de ziel uit je lichaam getrokken. Het doet verschrikkelijk veel pijn. Maar na een tijdje gaat de pijn weg en is je transformatie voldaan.

Het kost veel tijd om je agressie te behouden want als je al maar een beetje boos word kan je al transformeren, ten minste, dat hebben de beginnelingen.

Weerwolven

Als je weerwolf bent zie je er ook gewoon uit als een mens tenzij je controle verliest over je gevoelens. Een weerwolf zie er uit als een gewone wolf als het is getransformeert.

Je wolf zit, als je mens bent, in je hoofd. Je kan met hem communiceren via je gedachtes maar je kan het ook verbreken zodat je hem niet meer hoort voor een tijdje. Niemand kan dat horen alleen jij en je wolf. Weerwolven hebben betere zintuigen: ze ruiken beter, zien beter en horen beter, de menselijke vorm van de wolf heeft dat dus ook.

Je wolf kan je hoofd overnemen, dus het laat je dingen zeggen en doen, zoals je las met die scene in de kleedkamer met Meredith en Jayden. Jaydens ogen kleurden goud en zwart, dat zijn de kleuren van de wolf.

Je wolf kan ook je lichaam overnemen. Dat kan als je boos wordt. Zie filmpje in media. Dat gebeurd zo: SPOEL DOOR NAAR 0.47 (Tip: as je de film twilight nog niet hebt gezien en je wilt hem nog kijken KIJK DIT FILMPJE DAN NIET!)

Elke wolf heeft een mate. Mate is de afkorting van soulmate: zielsverwant. Je word verbonden met elkaar door de maangodin. Dat is de godin van de wolven. Je bent verbonden met je mate vanaf het begin, maar de gevoelens en alles voel je nog niet.

Dus als je dan je mate ontmoet als jullie beide onder 16 bent dan voel je niks en zijn jullie maar 2 mensen die elkaar tegenkomen. Maar als er een 16 word dan begint het. Je krijgt een boodschap van de maangodin, als je wolf bent, de avond voor je 16 word. Ze verteld je dan over mates. Als de connectie tussen de maangodin en de wolf weer weg is, dan voel je alles voor je mate.

Deze mates zijn vaak 2 wolven. Als mates elkaar hebben ontmoet dan voelen ze een connectie, ook hebben ze een bepaalde geur: jongens ruiken naar vanille en het bos en meisjes ruiken naar aardbeien en chocolade. Meestal zijn mates gelijk samen. Ze hebben dan meteen een relatie.

Mates blijven vaak bij elkaar voor de rest van hun leven nadat ze het matingsproces hebben doorgaan. Dat begnt met de mark. Als de mannelijke mate de vrouwelijke mate marked dan zet hij zijn tanden in je sweetspot: het meest gevoelige plekje in je nek, waar je een fijn gevoel krijgt als iemand het aanraakt en waar er kippenvel ontstaat. Als hij zijn tanden in je sweetspot zet halt hij ze er na een tijdje er weer uit. Het doet op het begin erg pijn maar na een tijdje voel je genot. Daarna kom je in de heat. Je gevoelens bij je mate worden sterker en je 'verlangt' naar elkaar. Je sluit het matingsprocess af na je seks hebt gehad.

Je hoort dus bij elkaar te zijn. Door dit verband voelt het alsof je veilig bent en je voelt je goed bij diegene. De vrouwelijke mate kan de mannelijke mate rustig houden als ze bij elkaar zijn.

Maar soms komt het ook voor dat je een menselijke mate krijgt. De menselijke mate voelt deze connectie niet maar voelt zich wel veilig en goed. Ook voelt de menselijke mate de tintelingen, je hoort die eigenlijk niet te voelen als niet mate zijnde. De drank om bij je mate te zijn is wel erg groot.

Overig:

Ik schrijf demon en niet demoon. Demon is namelijk de engelde versie van demoon. Ik vond dat leuker klinken.

Demonen hebben geen mates. Hun hebben net als ons, mensen, verliefdheid. Hetzelfde geld voor Jayden: zijn mate werd, toen hij een demon werd, van hem afgenomen. De reden waarom hij terug kwam komt later in het boek (hahaha ik ben zo gemeen). Jayden is een demon-wolf. Hij werd als wolf geboren maar uiteindelijk werd hij een demon (de reden komt ook later in het boek, hahahaha ik word steeds gemener!)

Je kan ook je mate afwijzen. Dat gebeurd dan als je je mate niet accepteerd. Je voelt daarna de connectie niet meer.

Alpha: de baas over een roedel (de groep weerwolven in een gebied)

Luna: de mate van de alpha

Black: de demon-wolf van Jayden. Hij ziet er zo uit maar dan natuurlijk een echte zwarte wolf maar dan met zwarte vleugels:


Nu nog even de personages zodat het beter te begrijpen is (IK HEB VERANDERING GEMAAKT):

Meredith:

Jayden:


Jay:

Jack:


Roos:


En dan als laatste maar niet de minste: Luke


FF EEN DING: IK WEET DAT ZE ALLEMAAL ER OUD UIT ZIEN EN DAT ZIJN ZE OOK MAAR IK VIND DIT LEUK

Dat was het weer!
Ik hoop dat jullie alles nu snappen en stel anders mag je nog vragen stellen.

Vraag van dit hoofdstuk: Welke jongen vind je het leukst kwa uitelijk?

Doeii

Continua llegint

You'll Also Like

80.9K 3.3K 46
Een nieuwe school, een nieuw huis, een nieuwe stad en alsof dat nog niet genoeg is ook nog een nieuwe gedaante. Wanneer Lily verhuist vanwege de baan...
153K 9.3K 44
Layne is 16 jaar en heeft veel meegemaakt. Haar moeder is overleden en haar vader is depressief. Layne is een bijzondere wolf haar vacht is namelijk...
468K 15.6K 52
Zij wilde een normale mate, niet de beruchtste alfa van het land. "Jij. Bent. Van. Mij." gromt hij. Ik probeer mijn armen te bewegen, maar ze zitten...
110K 7.7K 50
Mensen en weerwolven die samen leven. Het moest gebeuren toen de weerwolven ontdekt werden. Maar de meest gevreesde Alfa Jax wilde meer macht. Hij zo...