Not all Slytherins are bad ~...

By BrokenR

191K 8.8K 4.7K

'Ik hou van je Harry en ik haat het!' schreeuwde hij, tranen stromende over zijn wangen. Ik kon geen normale... More

voorstukje
hoofdstuk 1
hoofdstuk 2
hoofdstuk 3
hoofdstuk 4
hoofdstuk5
Hoofdstuk 6
hoofdstuk 7
hoofdstuk 8
hoofdstuk 9
hoofdstuk 10
hoofdstuk 11
hoofdstuk 12
hoofdstuk 13
hoofdstuk 14
hoofdstuk 15
hoofdstuk 16
hoofdstuk 17
hoofdstuk 18
hoofdstuk 19
hoofdstuk 20
hoofdstuk 21
hoofdstuk 22
hoofdstuk 23
hoofdstuk 24
hoofdstuk 25
hoofdstuk 26
hoofdstuk 27
hoofdstuk 28
hoofdstuk 29
hoofdstuk 30
hoofdstuk 31
hoofdstuk 32
Q & Answers
hoofdstuk 33
Hoofdstuk 34
hoofdstuk 35
Hoofdstuk 36
Hoofdstuk 37
hoofdstuk 38
hoofdstuk 39
hoofdstuk 40
hoofdstuk 41
Hoofdstuk 42
hoofdstuk 43
hoofdstuk 44
hoofdstuk 45
hoofdstuk 46
hoofdstuk 47
Hoofdstuk 48
hoofdstuk 50
hoofdstuk 52
hoofdstuk 53
hoofdstuk 53
hoofdstuk 54
Dankwoord

Hoofdstuk 49

2.6K 124 47
By BrokenR

Warning : smut

--------

Dat we samen gezien konden worden was uitgesloten, iets wat betekende dat eerst Draco naar zijn kamer vertrok voordat ik naar de mijne kon.

Tot mijn grote opluchting was er niemand in de leerlingenkamer die naar mijn plotselinge haast zou vragen, iets waardoor ik sneller op mijn kamer aankon komen. Het duurde even voor ik mijn onzichtbaarheidsmantel te pakken had, maar toen ik hem eenmaal had kon ik haast niet meer wachten. Na hem te hebben omgeslagen beende ik de slaapzaal uit, waarna ik mijn weg af legde naar de kamer van Draco. 

Hoewel ik de weg al verschillende keren had afgelegd voelde hij ditmaal langer dan normaal gesproken. Vermoedelijk omdat ik voorheen wel geduld had en op dat moment alles behalve. Het idee dat ik zo dadelijk alleen in een kamer zou zijn met Draco, na al die weken liet me alleen maar meer verlangen naar het moment; naar hem.

Want hoelang we ook samen zouden zijn, voor mij bleef hij even mooi. Voor mij bleef het even bijzonder om dingen met hem te doen die enkel twee mensen doen die echt van elkaar houden. Tenminste, zo hoorde het volgens mijn gevoel.

Het duurde niet al te lang voor ik de deur van Draco passeerde, waar mijn vuist onmiddellijk verschillende keren in contact kwam met het hout van de deur. Voor een moment keek ik door de gang, enkel om er zeker van te zijn dat er niemand was, maar zoals ik al had verwacht was er niemand. Nog voor ik terug kon kijken naar de deur voelde ik hoe een hand me naar binnen sleurde, waarna ik tegen de muur aan werd gedrukt. Ook mijn mantel werd me ontdaan, waarna ik twee lippen op de mijne voelde die me lieten ontspannen.

'Dat duurde lang,' hoorde ik de stem van Draco in mijn oor fluisteren, en aan de toon waarop hij sprak kon ik horen dat zijn geduld niet langer op de proef kon worden gesteld. 'Je weet niet half hoe graag ik dit wil, Harry.'

Mijn groene ogen staarde in de ijzige van mijn vriend, waarvan ditmaal zijn pupillen groter waren dan normaal. Hieruit kon ik opmaken dat hij me wilde en wat we ook zouden doen; hij had er naar uit gekeken.

Een antwoord gaf ik hem niet, mijn lippen hadden die namelijk van me onttrokken. Langzaam gleden ze over die van hem, iets waardoor Draco de tijd had me op te tillen en tegen de muur te drukken. Niet zo lang daarna voel ik zijn tong over mijn onderlip glijden, waarna ik zonder er ook maar over na gedacht te hebben mijn mond opende.

Niets of niemand kon tippen aan het gevoel wat de blonde jongen me gaf. Het was alsof er op dat moment niets meer bestond, niets meer dan hem en ik.

We weigerde de verbinding die tussen ons in was ontstaan te verbreken, maar toen de ademnood dreigde aan te kloppen liet ik zijn lippen los. Gehijg wat uit onze kelen kwam vulde de kamer, iets waardoor we beide verraadde echt niet meer zonder onze zuurstof te hebben gekund.

'Harry,' fluisterde Draco zachtjes. Hij leek iets te willen zeggen, maar uit zijn woorden leek hij niet te komen. 'Kom,' fluisterde ik zacht, waarna ik mijn hand in de zijne liet glijden, waarna al snel onze vingers met die van de ander vervlochten waren.

Zonder enige twijfel leidde ik hem naar zijn bed, waar ik hem zachtjes op duwde. Draco -die duidelijk schrok van mijn actie- viel direct achterover, waardoor het bed zijn klap opving.

'Weet je Draco,' begon ik zacht. Mijn mond bracht ik naar zijn oor, waar ik vervolgens zachtjes een tandafdruk achterliet. Mijn daad had effect op Draco, iets wat zich uitte door een spoor van kippenvel wat zich razendsnel over zijn huid verspreidde. 'We hebben al zolang niets mee gedaan,' ging ik zachtjes verder, waarna mijn lippen verschillende kusjes plaatsten in zijn nek, iets wat er enkel voor zorgde dat hij wanhopig werd. 'En aangezien je net zichtbaar ergens mee zat lijkt het me meer dan logisch als ik je even afleid. Denk je niet?'

Een gefrustreerde kreun verliet de lippen van Draco, het horen van mijn woorden zorgde er zichtbaar voor dat hij langzaam gek werd. 'Verdomme Harry,' snauwde hij gefrustreerd. 'Doe het; doe iets.'

'Zal ik je,' begon ik vragend terwijl mijn vingers langzaam de knoop van zijn broek af liet glijden. 'Heel misschien een,' ging ik verder terwijl ik de knoop nu daadwerkelijk had geopend. Langzaam bracht ik mijn lippen naar zijn oor, waarna ik langzaam onthulde wat ik wilde.

'Een blowjob geven?'

Direct nadat deze woorden mijn lippen hadden verlaten begon de grijns rondom de lippen van Draco te groeien.

'Wil je dat, ja?' vroeg de blonde jongen terwijl hij zijn hand in mijn nek legde. Na zijn vraag te hebben verwerkt begon ik onmiddellijk te knikken, iets wat zijn grijns wederom liet groeien. 'Smeek me het dan.'

Geen moment kwam het in me op dat hij eigenlijk degene was die mij moest smeken, puur omdat ik degene was die hem wilde geven wat hij het meest verlangde.

Het idee dat ik iets voor Draco kon doen maakte me gek en bovendien had ik hem al zo vaak zonder kleren gezien dat ik wist wat me te wachten stond. Op die manier kon ik er alleen maar meer naar verlangen.

'Draco, mag ik alsjeblieft je goed laten voelen? Je bent zo mooi, ik wil je in mijn mond voelen in de achterkant van mijn keel. Alsjeblieft, laat me je zo goed voelen als jij mij laat voelen.'

'Verdomme Harry,' schold de Zwadderaar, uit pure frustratie. Hij drukte zijn lippen op de mijne, waarna ik toestemming kreeg. Zonder twijfeling trok ik zijn broek uit, die daarna aan de andere kant van de kamer belandde op de grond.

Zodra ik aan de knopen van zijn blouseje begon hield hij me tegen. 'Daar hebben we geen tijd voor,' zei de Malfidus jongen streng met een stem die een mengeling vormde van kreunen en een fluistering.

Zonder er ook maar aandacht aan te schenken haakte ik mijn handen achter de rand van zijn onderbroek. 'Draco,' fluisterde ik zacht, mijn ogen gefocust op wat er verborgen zat onder de stof. Iets wat me enkel meer liet verlangen naar hem. 'Mag ik?'

Het antwoord bleef uit, want zodra ik mijn vraag had gesteld pakte Draco mijn polsen vast, waarna ik onder zijn begeleiding zijn ondergoed uittrok. 

Er trok een schok door mijn lichaam heen bij het zien van een compleet naakte Draco. Voor een moment keek ik recht in de ogen van de bleke jongen, iets wat met ons beide meer deed dan we hadden verwacht. Draco werd er wanhopiger van en ik zelfverzekerder.

Zodra ik hem mijn naam zou horen schreeuwen stopte namelijk de gedachtes waarin hij met een ander gaat. Dan wist ik zeker dat hij mij wilde en niemand anders.

'Kleed je uit, Potter,' kreunde Draco, nog voor ik echt iets kon doen. 'Ik wil je naakt tussen mijn benen.'

Zonder aarzeling ontdeed ik mezelf van alle kleding die ik aanhad, waarna ik langzaam mijn lippen om zijn top zet. Direct verlaat een kreun zijn lippen, iets wat me motiveerde verder te gaan.

Langzaam plaatste ik klusjes op hem, waardoor hij alleen maar wanhopiger werd. Iets waar ik enkel van genoot.

'Niet doen,' kreunde hij waarna hij zijn handen in mijn haren plaatsten en ze erin vast vlochten. Dit maal nam ik hem helemaal in mijn mond, waarna ik langzaam op en neer ging.

Het gevoel wat het horen van mijn naam uit zijn mond veroorzaakte was zo goed, dat ik gedreven was meer te horen. Het duurde niet lang voor de zweetdruppels over zijn voorhoofd gleden en we beide wisten dat hij bijna zijn verlossing zou vinden.

'Je doet het zo goed,' mompelde hij door zijn kreunen heen. 'Je mond voelt perfect.'

Mijn ogen vonden de ijzige van Draco, waarna hij direct mijn naan schreeuwde en zijn verlossing vond. Zonder enige enige twijfel slikte ik door wat zojuist zijn lichaam verlaten had. Tenslotte was het van Draco geweest, iets wat het meer dan waard maakte om daadwerkelijke door te slikken.

Luid gehijg vulde mijn oren, iets waardoor voor mij duidelijk maakte dat hij inspanning had geleverd. Een zacht kusje werd op mijn lippen geplaatst, waarna hij me op zijn schoot zette.

'Je was zo goed,' fluisterde hij terwijl hij langzaam mijn heupen bewoog, iets waardoor een geweldig gevoel door mijn lichaam stroomde gevormd door het feit dat hij me tegen zijn been liet schuren. 'En brave jongetjes verdienen een beloning, vind je niet?'

Direct begon mijn hoofd te knikken, iets wat de blonde jongen enkel alleen maar meer motiveerde om mijn heupen te laten bewegen.

'Vertel me het Harry, vertel me hoe fijn je het vind.'

'Het voelt zo goed,' kreunde ik, terwijl ik nu zelf met mijn heupen bewoog. Het gevoel wat dit mij opleverde leek me naar een andere planeet te sturen, eentje die alleen bestond uit Draco. 

'Ga je bijna komen?' vroeg hij zachtjes terwijl ik voelde hoe zijn handen mijn billen vast grepen. 'Alleen voor mij, is het niet?'

Ik kon enkel knikken, wetende dat normaal reageren er niet meer in zat voor mij. 

Draco drukte zijn lippen op de mijne, iets wat er direct voor zorgde dat ook ik mijn verlossing vond.

Er was niemand op de wereld van wie ik zoveel kon houden als de blonde jongen.

Het zou dan ook die liefde die ik voor hem voelde zijn die mij kapot zou maken.

Continue Reading

You'll Also Like

12.7K 592 22
De 22 jarige Isabella is een van de meest populaire youtubers van Nederland. Ze staat bekend om haar looks, humor en succes. Maar wat als ze door een...
22.3K 848 40
*Sequel to Sycamore High - Road To The World League* After losing the Kalos League finals yet again, Ash feels terrible. Not only did he lose the fin...
1.9K 130 23
- Matthyas het Lam fanfiction - Olivia krijgt een geweldig aanbod om te gaan werken op Kreta (Griekenland). Net op het moment dat haar huidige werkge...
169K 8.6K 144
Op de nacht dat haar ouders vermoord werden, is Maaike Potter, het kleine zusje van Harry Potter, naar een tovenaarsgezin gebracht. Ze woont niet mee...