3:27 » Luke Hemmings [✔️]

By andrecidal

41.7K 4.1K 777

"What do you want?" "They are coming after me." "Where are you?" Luke Hemmings... More

blurb
disclaimer
zero
one
two
three
four
five
six
seven
eight
nine
ten
eleven
twelve
thirteen
fourteen
fifteen
questions
answers
sixteen
seventeen
nineteen
i wanna kill my mom
twenty
twenty one
twenty two
twenty three
twenty four
twenty five
twenty six
twenty seven
twenty eight
twenty nine
i need your opinion
thirty
thirty one
thirty two
thirty three
thirty four
thirty five
thirty six
thirty seven
thirty eight
thirty nine
fourty
fourty one
fourty two
fourty three
epilogue
epilogue 2 [updated]
thank you
sequel
character ask
character answers
hi there strangers

eighteen

625 76 19
By andrecidal

LUKE

M-am uitat cu dispreț la omul din fata mea. Tatăl meu ma privea cu un zâmbet mulțumit pe chip, iar Mona, noua fata pe care o angajase Adam sa-mi fie iubita, ma tine strâns de Brat parând sa nu bage de seama tensiunea dintre mine si tatăl meu.

Mona era o fata ahtiata dupa bani si profitoare care ma scotea din minți. Eram de aproximativ doua luni împreuna si simteam ca nu mai rezist. Plus ca nu e genul meu de loc. Are parul negru ca cărbunele si ochii căprui care nu ma atrag in niciun fel. Are câteva tatuaje micuțe si un piercing in nas care nu i se potrivește de loc dupa părerea mea.

Încerc sa-l conving pe Adam sa micșoreze termenul de valabilitate al contractului însă nici nu vrea sa audă.

"Si... Cum va merge?" Intreaba Louis trecându-si mana prin parul lui blond tuns scurt. Isi aranjează costumul perfect curat si fara nicio scamă.

Atitudinea lui perfecta si privirea sfidătoare pe care mi-o arunca ma fac sa clocotesc de furie. Imi strâng mainile in pumn pe sub masa si ii dau drumul mâinii Monei. Imi arunca o privire confuza si isi pune mana pe piciorul meu.

Ma abțin sa nu i-o îndepărtez si imi privesc tatăl cu dezgust in timp ce imi intinde pe masa un contract.

"Poți sa te duci pana la baie, iubito?" O rog pe Mona iar ea pufneste nervoasa dar se ridica si dispare.

"Acum ca ai scăpat de fata care ne pune probleme putem sa stabilim termenii înțelegerii, Lucas." Scuipa cuvintele si trântește un pix pe masa. "Iti las contractul sa-l citești si o sa stabilim o alta zi cand sa ne vedem. Poți sa modifici ce nu-ți convine si o sa mai discutam." Se ridica in picioare si-si netezește costumul. Nu schițează niciun zâmbet cand imi spune: "ma bucur ca te-ai gândit la oferta mea, fiule." Apoi se întoarce pe călcâie si pleacă.

Imediat ce raman singu Mona vine de la baie. Avea un strat nou de ruj rosu pe buze pe care plănuiește sa-l împraștie pe fata mea atunci cand ma săruta zgomotos.

"Ai terminat?" Ma intreaba intr-un mod senzual.

Aprob fara vlaga si iau contractul de pe masa si pixul si le indes in buzunarul de la spate.

"Super." Mârâie fericita. "Hai sa ne întoarcem la hotel si sa ne futem pana uitam de toate."

***

Gem atunci cand imi dau drumul iar Mona cade peste mine gemand odată cu mine.

"Asta a fost cel mai bun sex din ultima luna." Spune ea si începe sa traseze cerculete cu degetul pe pieptul meu.

Gestul ei trezește niște amintiri in mine si ma face sa ii îndepărtez mana. Oftează fiind obișnuita sa-i resping atingerile si se apropie de mine si ma săruta lung.

Asta nu face decat sa amplifice amintirea, dar o las sa curgă:

"Cand o sa-mi povestești despre părinții tai?" M-a întrebat zâmbind dulce si s-a cuibărit mai bine lângă mine.

Oftez si ma uit la ea cu o privire enervată. Continua sa ma întrebe asta mereu chiar daca știe ca refuz într-una sa-i răspund. Chiar nu-mi facea plăcere sa discut despre familia mea.

"De ce nu-mi spui tu ceva despre ai tai?" Întreb încercând sa schimb subiectul

"Sunt morți, Luke. Nu e nimic de povestit." Spune si trasează cerculete pe pieptul meu gol.

Ma uit la ea șocat ca a spus asta chiar daca știam ca părinții ei sunt morți. Nu depistez nicio urma de regret pe chipul ei si asta ma șochează si mai tare.

Isi ridica privirea spre mine iar eu ma uit fara sa vreau la cat de bine arata in tricoul meu si in brațele mele. O strâng mai tare si o sărut pe par iar ea chicoteste înfundat.

"Ar trebui sa ne culcam, Summer."

Ea aproba si continua sa traseze cerculete pe pieptul meu pana ce intr-un final adorm.

"Ce se întâmpla cu tine?" Intreaba Mona atunci cand ma desprind din sărut.

Pentru o secunda ma gândesc ca s-a prins ca atunci cand o sărut nu ma gândesc la ea ci la alta fata si încep sa ma panichez putin gândindu-mă la scandalul pe care urma sa-l facă, dar zâmbetul ei pervers de pe fata ma asigura ca nu știe nimic.

"Esti al naiba de pasional săptămana asta." Constata ea si nu pot sa nu-i dau dreptate.

Nu ma puteam concentra la nimic si pur si simplu voiam sa ma întorc si Mona sa stea sub mine si sa ne futem pana cand nu mai putem. Nu ma puteam gândi la altceva.

Pentru ca daca ma opream din a-mi concentra atentia asupra atracției sexuale dintre mine si așa zisa mea iubita sfârșeam prin a ma gândi la Summer si la cat de confuze au fost ultimele ei cuvinte.

Mona se ridica de pe mine si ma uit confuz la ea, apoi o văd ca se asaza între picioarele mele. Ma las din nou pe spate între perne si o las sa-mi facă ce vrea imaginându-mi ca e Summer.

DOVE

As vrea sa încep asta prin a spune următoarele câteva cuvinte mature si înțelepte, demne de o posibila scriitoare de succes: SA TE FUT, LUKE HEMMINGS!

Din cauza băiatului ăstuia nu mai pot sa scriu nimic. Încep o propoziție si o termin cu ceva legat de el. Ma scoate din minți. Daca acum câteva luni credeam ca imi este imposibil sa ma îndrăgostesc, acum ma gândeam serios ca m-am înșelat intr-un mare fel.

Sunt moarta.

Pe lângă asta am probleme mult mai grave. M-au găsit. Am încercat sa scap, dar m-au găsit. Si acum ca stau sa ma gândesc era si imposibil sa nu ma găsescă având in vedere ca eram o persona publica cunoscuta ca fiind iubita lui Luke Hemmings timp de 2 luni. Cred ca ma știa o grămada de lume.

Si partea proasta este faptul ca nu am banii pe care ii vor. Sau cel putin nu pe toți. Tata mi-a lăsat o suma frumoasa de bani dupa ce a murit dar nu m-am atins niciodată de ei pentru ca ma simteam mult prea vinovata. Dar totusi nu sunt destui. Așa ca mai trebuie sa fac rost.

Usa de la intrare a apartamentului meu se deschide si ma trage din gânduri. Imediat văd parul roșcat al lui Jace atunci cand intra in camera de zi si imediat dupa urmează expresia lui plină de nervi si dezgust.

"Ce s-a întâmplat?" Il întreb rezumându-mi mainile de scaunul rotativ pe care stateam.

Jace se uita la mine si văd cum Mușchii i se mai relaxează apoi isi cauta telefonul in buzunar si se trântește zgomotos pe canapea înjurând in barba.

"Tata e in oraș." Mormăie el butonand telefonul.

Tatăl lui? Nu ne place sa discutam despre familie. Așa ca nu stiu decat ca nu se înțelege bine cu el. Părinții lui sunt divorțați.

"Nu mi-ai zis niciodată mare chestie despre tatăl tău. Ce s-a schimbat acum?" Încerc eu sa pătrund pe teren minat.

"Vrea sa repare relația cu mine, auzi..." Bolborosește el. "Labagiul dracu"

"JACE!" Icnesc. Chiar daca nu il place pe tatăl lui nu înseamna ca trebuie sa vorbească așa despre el.

Asta imi amintește de momentele cand Luke il înjura pe tatăl lui biologic si il învinovățea pentru ca ii părăsise pe el, mama si frății săi. Același lucru ii spuneam si lui pentru ca poate tatăl sau nu a procedat corect, însă asta nu inseama ca nu merita putin respect.

Simt un junghi in inima cand ma gândesc la ochii albaștri ai lui Luke ce scăparau de furie in timp ce imi povestea secvențe pe care si le putea aminti din Copilăria lui in care tatăl lui fusese acolo. Adică pana la vârsta de 5 ani. Palmele imi transpira si mi le șterg de pantalonii de casa murdari.

Nu imi place sa aduc vorba de Luke, dar nu stiu cum, mereu o fac. Pe Jace il scoate din sărite.

Însă aparent Luke a trecut mai departe la o alta marioneta si eu nu pot face nimic. Si nici nu vreau sa fac nimic.

Jace Imi intinde telefonul si privesc o poza cu un bărbat îmbrăcat la patru ace cu parul blond si ochii cenușii. Imi puteam da seama ca era înalt. Foarte înalt. La poli opuși cu fiul lui care nu trecea de 1,83. Si puteți sa-mi Spuneti ca si așa e înalt, însă jumătate din populația feminină care măsoară aproximativ 1.75 sau 1.80 va pot contrazice.

Însă faptul care ma șochează cel mai tare este ca il cunosc.

"L-am mai văzut." Spun socata si măresc poza pe fata lui care emana autoritate prin toți porii.

Si atunci se declanșează un alt atac de panica.

N/A: am schimbat ceva... Am pus petrecerea cu o luna mai târziu, deci Luke si Dove au fost "împreuna" aproape o luna jumătate, hai 2. Pentru ca vreau sa mai adaug si niște amintiri prin capitolele următoare si nu am cum sa fac asta doar dintr-o săptămana.

Ce mai faceți?

Mi-am luat cactuși. Rugati-va sa nu moara lol.

Am facut un capitol mai lung si sper ca are oarecum sens. O sa se mai clarifice pe parcurs.

Va iubesc!

~andreea

Continue Reading

You'll Also Like

4.8K 122 54
Maya o fată care vine din românia în Coreea de Sud să scape de certurile de acasă și de un tată bețiv care ia distrus viața oare viața i se va schimb...
451K 20.6K 62
Cine ar fi crezut ca un accident iti poate schimba total viata?! Ea, o simpla fata cu o viata frumoasa si tot odata grea. A cunoscut iubirea doar o...
603K 22.2K 106
"Esti un cosmar pentru mine" " Iubito, eu voi fii cosmarul tau de noapte si de zi iar tu imi vei zice ca sunt toata viata ta " Coperta realizata de d...
397K 18K 50
"- De ce îmi faci asta? - Pentru că te iubesc! " ATENȚIE! Conține limbaj licențios. ©2016 AstridRedd. All rights reserved.