35. BÖLÜM PART 2 (DÜZENLENDİ)

3.4K 283 274
                                    

Düzeltilme tarihi; 13.12.2020
Instagram Hesabı; p.phoenix_girl
Medya da benim hayalimde ki Nick Martinez var!!

⚔⚔⚔

Ciara LION

Yeni bir başlangıç için, yeni bir gün gerekirdi insanlara ama benim için bu geçerli değildi. Çünkü her yeni günün bitişinde de başlangıcında da başım hep boktan şeyler geliyordu! Bir kerede, lütfen bir kerede normal uyanayım şu lanet okulda!

"Ne, nasıl, hadi canım?! Yok daha neler be! Ciddi misin la sen?"

"Evet ciddiyim! Bu gözler, bu kulaklar bu sözleri duydular!!"

"Oha günün bombası resmen!!"

Göz kapaklarımı açma gereksinimi bile duymadan her zamanki formalarını koruyan Erica ve Jesica'ya birazcık kulak misafiri olmaya karar verdim. Jesica acaba neyi gördü de ben onu saat yedi de antrenmana çağırırken bile burun kıvıran kız bizim odamıza saat beşte gelecek kadar çıldırtmıştı? Gerçi konu dedikodu olunca kimse Jesica'nın eline su dökemezdi. Şu sıralar başımızda bir sürü olay olmasına rağmen adım gibi eminim ki duyduğu dedikoduların hepsini unutmamak için bir kağıda not almıştır! Muna köyümüzde olsak kesin şu anki dedikoduyuda, ekmeğini kemirerek keyifli keyifli anlatırdı...

"Bak ilk başta sağır oldum sandım çünkü kesinlikle o donuk bakışlı melezden bu kadar ormantik bir şeyin çıkması imkansız!" dedi Jesica sesini bir doz bile düşürmeden, hani yok biri uyuyor, saat daha beş falan hiç umurunda değil kızın ya! "Romantik diyecektin sanırım?"

"Hayır tatlım ne romantiği, bildiğin ormantikti bu! Bak şimdi okulun yan tarafında ağaçların arasından yine o donuk bakışlarıyla geldi ikizimin karşısına dikildi ve dediki; 'Bence çok zekisin bir ara yalnız konuşalım mı?' aynen böyle söyledi!" dedi çığlık çığlığa ve Emmy de ona katılarak birbirlerine saçma bir heyecan göstergesi olarak yastık fırlatmaya başladır. Evet, gözlerim hala kapalı ama sesler çok netti...

Tamam yine de şu an kafam cidden karıştı. Saat beşti ve bu saatte Erica'nın dışarda koşuya çıkacağına inanırım da bu Jesica nasıl görmüş ki? Ayrıca donuk bakışlı melez dediği ve benim bilmediğim kim olabilir ki?

"Cidden ormantikmiş! Peki Erica ne dedi?!" Emmy'nin hala uykulu fakat aynı zamanda meraklı çıkan sesinin üstüne Jesica sesli ve biraz abartarak boğazını temizleyip "Şu an koştuğumu görmüyor musun? Çekil başımdan." dedi aynı ikizi Erica'yı taklit ederek ki bu işte gerçekten başarılıydı! Ben hala melezin kim olduğunu düşünüyorum. Acaba Oll falan mıydı? Ama onu hiç Erica'ya değişik bir bakışını yakaladığımı hatırlamıyorum, genelde aşk insanı olmasam da Abros ve Marta'dan dolayı zamanın da yeterince aşk havası solumuştum...

"Yalnız ben baya şaşırdım. Yani insan bir belli eder be? Ya da acaba biz mi yanlış düşünüyoruz belki Oll cidden sadece konuşmak istemiştir?" dedi bu sefer beynimi okuyan Emmy ve uykusu ile olan savaşında gür bir esneme sesiyle ayrılmış olmalı ki aynı esnemeyi Jesica'dan da duyduğumda, artık bayılacaklarını anlamıştım. Daha fazla uyuma numarası yapma gereksinimi görmeden dümdüz şekilde yatağımdan doğruldum ve kızların kızarık, şiş şiş olmuş kocaman gözlerine sırıtarak bakıp göz kırptım. "Bilgiler için teşekkürler Jesica! İstersen benim yatağımda yat ben de tam koşuya gidiyordum." deyip onların şok olmuş yüzlerine bakarak ayağa kalktım ve uzun zamandır giymediğimi düşündüğüm rahat boğazlı kazağımı, kot pantolonumu ve iç çamaşırlarımı kucağıma alıp odadan sıvışarak banyoya doğru süzüldüm.

Benim ardımdan büyük ihtimalle uykuya dalacak olan kızları rahat bırakarak kendimi sıcak suyun kollarına hızla attım. Beynimde ki düşünce seline en iyi sıcak su yardımcı olurken bu kadar erken tabi ki de koşuya gitmiyordum. Zaten bir aralar Chris ile saçma koşularımız oluyordu ve o zamanlar benim ajan olduğumu düşünüp ağzımdan sözde laf almaya çalışırdı ancak tabi ki de uğraşları tamamen boşaydı.

ANKA KIZ (ASKIDA)Where stories live. Discover now