6. Bölüm (DÜZENLENDİ)

11.6K 767 298
                                    

Düzenlenme tarihi; 19.08.2019

Yanağımı sağ elime yaslayıp baygın gözlerle kafenin bar tezgahına adeta yapışmış ve atmaca gibi gözlerle Brian'i yiyecekmiş gibi bakan kızları süzdüm. Acaba sabah bizde buraya geldiğimizde böyle mi gözüküyorduk?

"Size çocuğun çok alıcısı olduğunu söylemiştim, daha erken gelmeliydik!" Jesica hayıflanıp sol elini masaya vurunca uzaklara dalmış olan Emmy bir anda kendine geldi. Erica ise az önce gelen damla çikolatalı kurabiyeleri yiyerek bizden bağımsız bir evrende gibiydi.

Göz devirip elimi yanağımdan çektim. "Ne yapabilirim matematik dersinden çıktım hemde üst üste iki dersim matematikti beynim bacaklarıma komut bile veremedi!" Dedim her ne kadar abartı gibi dursa gerçekten durum buydu. Ben ki o kadar savaşlardan sağ çıkıp uykusuz kalmama rağmen bir gram yorgunluk hissetmezken, lanet matematiğe iki ders girmemle resmen şaftım kaymıştı!

Jesica bana göz devirip Brian'ı iyice çevreleyen kızları süzdü. "Hayır hepside evlenmeye hazır gibi süslenip püslenip gelmiş ben onu anlamıyorum!?" Dedi ve dudaklarını büzdü, Emmy bir anda transtan çıkıp gözlerini büyülterek Jesica'ya baktı.

"Sen buraya gelmeden önce yatakhaneye gidip üstünü değiştirmedin mi?" Emmy gözlerini kısıp şaşkınlıkla geriye kaçmış olan Jesica'nın yüzünü süzdü, "Makyaj da yapmışsın! Ama oradaki kızlardan tabi ki de bir adım öndesin dostum!" Dedi ve çakması için elini yumruk yapıp öne doğru uzattı. Jesica da sırıtıp Emmy ile yumruklarını tokuşturdu.

İkisi mükemmel bir uyum yakalamışlardı. Bu sabah olanlardan sonra derste daha çok kaynaşmışlardı, bunu beklediğimden çok şaşırmadım tabi. Yüzümde bir sırıtma oluşurken kafeye giren melez askerlerle bir an afalladım. Chris önde üstünde siyah bir sporcu atleti, altında da bol bir asker pantolonu vardı arkasından gelen James ve Oll'de de aynı üstler olduğunu fark edince antrenmandan geldiklerini anladım.

Gözlerim hala onların üzerindeyken Erica kurabiyelerini bitirmiş ve benim baktığım tarafa doğru başını döndürmüştü. Yakalandığımı anlayıp başımı hızla masaya çevirdim fakat çok geç, çoktan fark edildiğim için durup dudağımı dişledim. Erica kaşlarını çatıp bizim gibi kahve alan askerlere tekrar yandan bir bakış attıktan sonra soru sorar bir ifadeyle yüzüme baktı. Emmy ve Jesica da olayın kokusunu almış gibi konuştukları şeyi anında bırakıp bana döndüler. Lanet olsun.

"Ciara? Yoksa," Jesica bir süre durup başını yukarı kaldırdı, derin bir nefes aldı ve devam etti. "havada aşk kokusu mu alıyorum?!" Sırıtıp elleriyle havada kalp çizmeyi de unutmamıştı tabi. Göz devirip omuz silktim.

"Hayır sadece şu siyah gözlü ilk günden beri bana bakıyor ve bakışları gerçekten çok tuhaf..." Emmy de Jesica gibi sırıttı ve Jesica'yı omzundan dürttü. "Tek taraflı değilmiş!" Dedi ve ellerini çırptı, ikisi birlikte kıkırdarken tekrar göz devirdim.

Erica sessiz kalıp ellerini çenesinin altında birleştirdi. "Bu sabah yemekhanede sana bakarken bende gördüm onu..." Kıkırdayan iki kıza bakıp sesini biraz alçalttı. "Gözlerinde sevgiden başka her şeyi gördüm, özellikle öfkeyi." Erica'nın dediği şeyle masada ölüm sessizliği oluştu daha demin ki ortam anında ciddiyete bürünürken bakışlarım kafeden çıkmak üzere olan askerlere döndü. Ve daha sonra mavi gözlerim siyah gözlerle buluştu.

Erica'nın sabah yemekte gördüğü gözleri bende görmüştüm ve benden ilk başta şüphelendiği için öyle baktığını düşünmüştüm ama şuan o gözlere daha uzun baktığımda parlayan kırmızı ve sarı karışımı rengi görebilmiştim. Öfkesi buram buram beni sararken bakışlarımı onlar kafeden çıkana kadar çekmedim.

ANKA KIZ (ASKIDA)Where stories live. Discover now