31. Bölüm (DÜZENLENDİ)

3.5K 345 453
                                    

Düzeltilme tarihi; 01.11.2020
İnstagram Hesabı; p.phoenix_girl
Medya da Anka Kız'ımız var🥰

⚔⚔⚔

Bir yol düşünün, sonunu göremediğiniz ve her adımınızda farklı kollara ayrılan uzun geniş bir yol. Bu sizin hayatınızda yaptığınız seçimleri, söylediğiniz sözleri ve diğer her şeyi gösteren bir yol. Ben bu yolda attığım her adımı, söylediğim her kelimenin virgülünden noktasına kadar emin olarak adım attım ve atmaya da devam ediyorum.

Kral Dike ve Brian'ın bana oynadıkları saçma oyunda dahil şu an büyülü ekranlarda gözüme soka soka gösterdikleri ve 'Kutsal Kılıç' olduğunu savundukları kılıca sadece sırıtarak bakıyordum. Beni aptal yerine koyduklarını sanıyorlardı...

Asıl aptal yerine konulan onlar olduğu halde bir haftadır sürdürdüğüm oyuna devam ettim. Bu oyunu sırf uzun bir süredir bir türlü bulamadıkları o ajanın kimliğini öğrenebilmek için katlanıyordum. Ve bulmaya da çok yakınım.

Kral ve onun biricik askerleri ajanı ne kadar bulmaya çalıştılar ve neler yaptılar bilmiyorum ancak şu ana kadar bulamamaları tamamen onların suçuydu. Büyük ihtimalle ajanı fazla önemli görmemişlerdi, sonuçta kısa bir süre önce elf askerler Krallığa gizlice girip bir öğretmene ve okulun öğrencilerine saldırmıştı. Bunun duyulmaması için Kral çok uğraşmış olmalı fakat elf askerler öldüğünde eminim ki tüm planları elinde patladı. Tabi ki de bunca olay arasında da minik bir ajanı çoğu kişi unutmuştu.

Yüzümde ki sırıtma biraz daha büyürken Kral pişkin bir şekilde gülerek elinde ki kılıcı yanında duran kadına değişik bir bakış ile uzattı. Neredeyse Kral ile aynı boyda olan ve ekrandan görebildiğim kadarıyla çok zarif gözüken bu kadın ince kollarına rağmen kılıcı gerektiği gibi kavrayıp yüzünde tek bir mimik bile oynatmadan kılıcı uzun gösterişli elbisesinin beline dikkatlice tutturdu. Bu kadını daha önce ne sarayda ne de Kralın sürekli yanında dolaştırdığı askerlerin arasında hiç görmemiştim. Zarif fakat temkinli duran kadın bir askere göre fazla süslü olduğu kadar herhangi bir ülkenin prensesi olamayacak kadar da güçlüydü, o kılıcı tutmasından bile dövüşe ilgili olduğunu söyleyebilirim size...

Çoğu prenses dövüşe pek yatkın değildir ama belki bu kadın farklıdır?

Kasta da benim gibi Kralın kılıcı göstermesini takmayarak yanında duran uzun sarı saçlı kadınla ilgileniyordu. Üstünde çok hafif bir kabarıklığı olan yeşil elbisesi parlak yeşil gözleriyle uyum sağlamıştı ancak yüzünde ki ifadesizlik kadına uzun süre bakmayı resmen zorlaştırıyordu!

Senden daha beter suratsızlarda varmış...

Ben suratsız değilim Kasta!

"Sevgili Winta Halkım ve değerli öğrenciler, bu yıl dediğim gibi yarışmamız her zamankinden daha uzun ve çetin geçecek! Bu çetin yarışma yalnız öğrencilerimizi korkutmasın, kimseye kalıcı hasar gelmeyecektir eğer böyle bir an yaşarsanız sizi bu gördüğünüz ekranlarda izliyor olacağız ve ölümcül bir anda Sarayın özel askerleri araya gireceklerdir." Kral Dike sözlerini bitirir bitirmez kanıt amaçlı olsa gerek ekranlar yarışacağımız ormanın içini hızlıca gösterip tekrar Kral'a döndü. Görebildiğim kadarıyla sık ağaçlarla dolu ve bolca yeşilliğin olduğu bir ormana girecektik fakat bu tabi ki sıradan bir orman değildi.

 Görebildiğim kadarıyla sık ağaçlarla dolu ve bolca yeşilliğin olduğu bir ormana girecektik fakat bu tabi ki sıradan bir orman değildi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ANKA KIZ (ASKIDA)Where stories live. Discover now