33. Bölüm (DÜZENLENDİ)

3.8K 316 517
                                    

Düzeltilme tarihi; 24.11.2020
Instagram Hesabı; p.phoenix_girl
Medya: Mack Turgor (Gerçek adı Sergio Carvajal)

⚔⚔⚔

Ciara LION

Göz kapaklarım beni dinlemeyi kesinlikle reddederek açılmazken yüzümde sinirden oluşan gülümsememi takınarak kendimi tamamen karanlığa bıraktım.

Ciara sen kimsin?

Tanıdık soğuk ses bedenime ve tüm sinir hücrelerime usulca yayıldı. Ağzımı kıpırdatıp her ne kadar yüksek sesle bağırmak istesem de, sadece istemekle kaldı.

Anka Ölüm.

Kısa ve net. Ben buydum, herkesin korktuğu ama o dillere destan gücü tükenince bayılan aptal Anka Ölüm! Cidden bu nasıl oldu?! Kasta'nın dediği gibi paslandım mı? Hayır, hayır bu olamaz...

Hayır, Ciara sen kimsin?

Kasta'nın soğuk sesi tüylerim diken diken etmişti ama yine de duraksamadan tekrar cevapladım. Kim bilir neyi fark etmemi bekliyordu?

Anka Ölüm'üm.

Hayır! İyi düşün Ciara, sen kimsin!?

Bekledim. Hazır baygınken düşüncelerimi toparlamaya çalıştım. Güçlüydüm. Korkusuz. Ve her şeyi yapabilecek bir kızdım. Evet bunu söyleyince gülünç duruyordu belki ama öyle Dünya'da ki en güçlü varlık bir kızdı. Okulda hatta çevremde olduğuna emin olduğum bir çok erkek, kızları gücümsüyordu belki de ama hayır. Biz güçlüyüz. Biz sandıklarından daha fazlasıyız.

Ben sandıklarından daha fazlasıyım.

Ben yıllara meydan okuyan Anka Kuşun varisiyim. Mavi ateşle kutsanmış ve doğmaması gereken herkesin korktuğu varisim!

İşte sonunda söylemiştim. İçimde biriken tüm o nefretle birlikte söylemiştim. Ben güçlüydüm fakat gidecekte çok yolum vardı. Korkusuzdum ama aynı zamanda diğerleri için ölümüne korkan bir korkaktım. Varistim. Mavi ateşin kontrol edemeyen varistim. Babam lanet olasıca mitolojik bir yaratık ve annemse beni öldürmek için koca bir konseyi ayağa kaldırmış boktan bir cadıydı.

Düşündüğüm onca şeye rağmen Kasta derin bir nefes eşliğinde fısıldadı.

Sen mührü tamamlayacak kişisin Ciara, annen Elanor'un mührünü tamamen yok edebilecek kişide sensin...

Yoğun fakat kısık sesi ilmek ilmek tüm beynime işledi. Mühür. Annem olacak kadın Elanor. Ve tekrar mühür.

Şu sürekli bahsettiğin sıçtığımın mührü tam olarak ne ve ne işe yarıyor Kasta?!

Her zaman olduğu gibi Kasta'nın bana bir cevap vereceğini düşünmemiştim, yine bu sorununda cevabını benim bulmamı isteyecekti. Ve ben bulamayıp ona sinirlenecektim. Sürekli dönüp durduğumuz o döngüde kalacaktık. İlk kez bu kadar umutsuzluğa düştüğümü hissediyorum, yoğun ve de içimi kurutan bir umutsuzluktu. Bedenimle beraber zihnimde yavaş yavaş karanlığa gömülürken Kasta hiç beklemediğim bir şey yaptı. Benden daha sönük ancak fazlasıyla parlayan mavi gözleri, adeta zihnimi aydınlattı.

Mühür uzun zaman önce bizzat annen tarafından yapıldı. Sen doğduktan sonra epey güçten düşmüştü ve bunu kabullenmek istemiyordu. Annen Elanor sen ve kardeşine hamileyken sonsuzluk gibi süren bir uykuda yatıyordu.

Ben ve kardeşim mi? Bir kardeşim mi vardı? O da mı benim gibiydi...

Karanlık daha ne kadar koyu bir hal alabilirdi emin değilim ama şu an zifir diyebileceğim bir yerdeydim, boşlukta. Tamamen bayılmamamı sadece Kasta'nın pasparlak gözleri sağlıyordu fakat bu gerçekleri öğrenmektense bayılsam daha mı iyi olurdu acaba?

ANKA KIZ (ASKIDA)Where stories live. Discover now