19. Bölüm (DÜZENLENDİ)

10.4K 639 622
                                    

Düzeltilme tarihi; 22.05.2020
Medya da Jesica Rion var.
İnstagram adresimiz;p.phoenix_girl

⚔⚔⚔

"Artık şu aptal sarı kafadarları konuşmasak olur mu? Aklıma geldikçe kusacak gibi oluyorum da!" dedi Amy ve sahte bir şekilde elini ağzına götürüp kusma taklidi yaparken göz devirip elimde ki bilgileri tekrar gözden geçirdim. Black'te Amy'e hak vermiş olacak ki yeşil koyu renk gözlerini kısarak başını salladı. "Cidden onları boş verelim zaten Ciara onları rahatlıkla yendi bence asıl konumuz Clark ve şu ara sıra ortaya çıkan Azrail kılıklı eleman olmalı!"

"Ah cidden! Onu ilk gördüğümde öldüğümü ve ruhumu ona teslim edeceğimi sandım, o nasıl tiptir ya!?" Blary olabildiğince abartarak gözlerini açtı ve bir milyonunca kere anlattığı o mükemmel sahneyi bir kez daha üşenmeden anlattı. "Onu ilk girdiğimiz gizli geçitte gördüğümde adeta görünmez olduğumu unutup beni gördüğünü düşündüm ve neredeyse çığlık atacaktım ama neyse ki mükemmel ben olayı hemen toparlayıp soğuk kanlılıkla ona fark ettirmeden onu takip ettim!" dedi ve kollarını iki yana açarak onu alkışlamamızı bekledi ancak tek tepki veren Amy olmuştu, o da her zaman ki gibi Blary'nin sırtına sertçe vurmuş ve diğer herkes gibi umursamaz bir tavırla önüne dönmüştü.

Blary kızgın bir ifadeyle çocuk gibi sızlanarak bir şeyler gevelerken sözlerine kulağımı tıkayıp elimde ki kağıtları öne iteleyerek sırtımı soğuk taşa yasladım, hemen yanımda benim aksime gayet rahat olan Stephanie yeni boyadığımız yeşil ile mavi renk arasında gidip gelen saçlarının tutamları ile oynuyordu. Bundan yaklaşık üç gün önce olan karmaşık ve sıkıntılı olaylardan gram söz etmemiş ve hiçbir şey yaşanmamış gibi yanımda durup bana yardım etmeye devam etmişti.

Evet Abros'u bulmak için yaptığımız yer bulma büyüsünün ve hayatımda yeterince entrika yokmuş da güllük gülistanlık yaşıyormuşum gibi hayatıma bir tane daha çomak sokmak isteyen Kasta ile kavgamızdan bu yana üç koca gün geçmişti. Anka'nın aslında sözde varisinden çok öz varisi, kızı, olmuş olmam her ne kadar şok edici bir gerçek olsa da bunu gereğinden çabuk sindirmiştim. Belki de içimde bir yerlerde bu gerçeğin farkındaydım ancak onu görmezden geliyordum...

Sonuçta bir Anka Kuşu'nun nasıl kızı olacaktım ki?..

Hayatım gibi karmakarışık olan aile genlerimi sorgulamaktan en sonunda sıkılmış ve oluruna bırakmıştım. Benim için çok hızlı bir kabulleniş olduğunu düşünebilirsiniz fakat ben artık bilinmezliğin içinde yürümekten yoruldum ve sıkıldım, işte tam da bu nedenden ötürü bilinmezlikten kurtulup bundan sonra ileriye bakacaktım. Anka benim babam mıydı? Tamam öyle olsundu ama bu demek değil ki onu ilk gördüğüm anda o tüylerini yolmayacağım anlamına gelmiyordu.

Bana yaptığı şeyleri unutmadım, unutmayacağım ve kesinlikle onun o değerli ölümsüz hayatında ona bir ilki yaşatacağım.

Onu kendi gücüyle yok edeceğim, sonsuza dek...

"Ciara alemlere daldın yine, Amy bir soru sordu." dedi yanımda kambur şekilde oturan Arrigo ve dirseğiyle karnımı dürtüp keskin çenesiyle Amy'i işaret etti. Bakışlarım hızla elini havada sallayarak dikkatimi çekmeye çalışan Amy ile buluşurken olduğum yerde irkilerek doğruldum. "Dalmışım, ne sormuştun?" Gittikçe uzamış olan siyah saçlarım önüme düşerken Stephanie kıkırdayarak Amy'nin duymadığım sorusunu tekrar etti. "Clark Laner hakkında neler topladın onu sordu?" Stephanie'nin Clark'ın soyadını bastırarak söylemesi gözümden kaçmamıştı fakat buna takılmak yerine, az önce önüme koyduğum kağıtları Amy'e doğru uzattım.

Son üç gündür Av Zamanı yarışması için katılacak olan kurt ve melezler hakkında bilgi topluyorduk ayrıca bunu yaparken de bir çok gizli geçit bulmuştuk, kesinlikle benim sayemde olmadı(!), geçitler tamda benim hatırladığım gibiydiler pek fazla değişmemişlerdi ayrıca çok fazla kullanıldıkları da fark etmiştim. Bu yüzden Elena ve Stephanie güçlerini birleştirerek geçitlere girmeden önce görünmezlik büyüsü yapıyorlardı. Bizlere gözükmeden antrenman yapmaya çalışan kurtlar en bilindik geçitleri kullandığından ve beklediğimden çok fazla dedikodu yaptıklarından onlar hakkında neredeyse birçok şeyi çok kısa bir zamanda öğrenebilmiştik.

ANKA KIZ (ASKIDA)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora