27. Bölüm (DÜZENLENDİ)

6.2K 566 604
                                    

Düzeltilme tarihi; 13.09.2020
İnstagram Hesabı: p.phoenix_girl
Medya: Emmy Viar (Biraz daha kıvırcık düşünün)

⚔⚔⚔

Bana sonsuzlukmuş gibi gelen iki saat dedikodunun ardından yanımda baygınlık geçiren Bill gürültüyle kafasını yatağımın başlığına vurdu. "Ya ne olur susun artık bakın ciddiyim biraz daha kafama bilgi yüklerseniz patlayabilir!" diyerek gözlerini sıkıca kapatıp bayılmış taklidini yapmaya devam etti.

Normalde kızların odasına erkek girmesi yasaktı ancak Bill, Anthony ve Mack balkon demirlerine ustalıkla tırmanarak Emmy ve benim 2 katta ki odama gizlice girebilmişlerdi. Bu şaşırtıcı yetenekleri karşısında ilk başta şaşırsam da çok sorgulamamış ve Saray da olan bitenin her ayrıntısını, şu beni izleyen kişi de dahil olmak üzere, her şeyi anlatmıştım.

Aslında bunu kafede Brian'ın özel Briaşk kahvesini içerken anlatmayı çok istesem de kafe şu an tıklım tıklımdı! Bıraktığımdan daha kalabalık olması pekte şaşırtıcı değildi çünkü Anthony'den öğrendiğim bilgiler sayesinde Saray da yaklaşık bir dönem askerlik yapan büyücüler, kurt adamlar, vampirler ve melezler geri dönmüş. Bu da okulun genel kapasitesini fazlasıyla aştığı bir durumdu!

"Uff ne çok dırdır yaptın Bill! Olayı çözemeye çalışıyorum şurada!" diyerek kendini savunan Emmy az önce hiç dedikodu yapmamış gibi bana tamamen odaklanarak döndü. "Şimdi sen diyorsun ki Saraydan çıktığınızda biri sizi daha doğrusu semi takip etti? Sonra da okula girdiğinde yok oldu?" Başımı onaylayarak sallayıp sırtımı Bill'in yattığı yatağıma dayadım. Hemen karşımda elleri çenesinde kaşları çatık hayaller aleminde ki Mack, "Seni izlediğine emin misin ya da belki elfler ile ilgili bilginden dolayı seni araştırmak istemiş olabilirler?" dedi sinirle fakat gayet ciddi tondaydı, bu hali tamda kızmakla kızmamak arasında kalmış bir baba ifadesi gibiydi.

Gerçi benim babam bir tür kuş ve ondan yüzyıl geçse bile böyle bir ifade görebileceğimi sanmıyorum.

"Evet benimde ilk başta aklıma bu geldi ama ya beni takip eden kişi direkt o elflerden biriyse? Hatırlamıyor musunuz elfler ile savaşında bir Siren annem olduğunu iddia ederek sırtıma kılıç sokmuştu!" deyip başımı iki yana sallayarak o anıdan kurtulmaya çalıştım. Gerçekten o an, o küçücük an Siren'in annem olduğuna inanmıştım ama keskin burnum sağ olsun Siren'in balığı andıran kokusunu hızlıca almıştı. Daha önce annemi görmemiştim fakat Siren'in büründüğü o kadın gerçekten annemin görünüşü ise ve bunu elfler de dahil tüm Stial halkı biliyorsa bu işte bir terslik vardı. Sonuçta çok uzun zaman önce ölmüş olan kadını alelade bir Siren görünüşünü kopyalıyor ki Sirenler görmedikleri birinin görünüşünü kopyalayamazlardı.

Ben her zamanki gibi düşünceler alemine uzun atlayış yapmışken odanın kapısı sesli bir şekilde, hayır hunharca çalındı. Gelenleri tahmin ettiğimden gülerek yerimden kalktım ve tahta dayanıksız kapıyı hızlıca açtım. İlk gördüğüm şey tepeden dağınık topuzuyla bir adet Jesica ve onun otuz iki dişi olmuştu. "Selam! Ben geldim millet! Beni çok özlediniz mi?!" kendi gibi sesi de iyi gelen Jesica kapıda duran beni yarıp oturduğumuz yere melez hızıyla oturdu. Bu hareketi kaşlarımı çatmamı sağlarken bakışlarımı hala kapıda durup başını iki yana olumsuzca sallayan Erica'ya çevirdim.

O da bana omuz silkerek "Hastaneden çıktığından beri böyle, doktor ona az hareket et dedikçe o melez hızını kullanıyor ve bu onun için sakıncalı! Daha dönüşümünü tamamlamadı ve bu hareketleri onu olumsuz etkiliyor!" deyip burnundan sinirle soluyarak o da içeri normla bir şekilde geçti. Onların ardından bende kapıyı kapatıp eski yerime dönerken ikizlerin birbirine sert bakan bakışlarını tabi ki de yakalamıştım.

ANKA KIZ (ASKIDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin