7. Bölüm (DÜZENLENDİ)

9.8K 711 153
                                    

Düzeltilme tarihi; 29.02.2020

"Ya gerçekten beni anlamıyorsunuz! Benim acilen başka odaya geçmem gerekiyor!" dedi Jesica ve ardından tekrar reddedildi. Göz kapaklarım bana ihanet edip kapanmak üzereyken Jesica'nın kısık ve tiz sesi beni tekrar kendime getirdi. Yaklaşık yarım saattir bu durumda kollarımı birbirine dolamış yatakhane yöneticimiz olan Bella'yı ikna etmeye çalışan Jesica'yı izliyorduk. Sağ ve sol omzumda ki ani ağırlıkları hissetmemle göz devirdim anlaşılan sadece ben izliyordum!

"Hayır ya neden izin vermiyorsunuz? Buraya geldiğimiz ilk gün oda değişimi yapılabileceğini söylemiştiniz?" dedi Jesica bir umut aynı zamanda bağırmamak için büyük bir çaba harcarken yatakhane yöneticimiz Bella bunu bir kez daha umursamadı. Hatta Jesica'yı dinlediğinden bile emin değildim. Jesica dağınık sarı saçlarına ellerini geçirip homurdanırken başımı oturduğum koltuğa yasladım ve derin bir nefes verdim. Şimdi size hemen bu duruma nasıl geldiğimizin kısa bir özetini geçiyorum; bundan yaklaşık bir saat önce mükemmel bir rüyanın tam ortasındayken Emmy'nin kıvırcık saçları sağ olsun ağzıma girip büyük bir çaba ile beni uyandırmıştı. Ben daha ne olduğunu anlayamadan iki kişilik odamıza bir anda Jesica ve Erica dalmıştı Emmy ise benim gibi yeni uyandığından zar zor gözlerini açabiliyordu.

Masum ben derse falan geç kaldığımızı düşünüp kendimi yumuşatmaya çalışırken, saatin daha 6 bile olmadığını fark etmemle beynimden vurulmuşa döndüm. Meğer tüm olay Jesica ve hala ismini dahi bilmediğim oda arkadaşı yüzünden başımıza gelmiş. Tüm gece boyunca oda arkadaşı bir çeşit kız partisi vermiş, ki bundan Jesica'nın haberi yokmuş, ve üstüne üstlük Jesica'nın bu sabah Bay Nick ile olan eğitiminden dolayı erken uyuması ve tüm gücünü toplaması gerekiyormuş...

Sonuç olarak Jesica, oda arkadaşının tüm gece süren partisinden uyuyamamış ve bizim de uykuya ihtiyacımızın olmadığını düşünerek hepimizi uyandırdı ve sürükleyerek yatakhane yöneticimizin bulunduğu odaya kadar getirdi.

Bunlar yarım saat içerisinde olmuştu ve saat şuan 7'ye geliyordu. Aklımda hala gördüğüm rüyada olduğundan açıkçası Jesica'nın olayına tam olarak kendimi verememiştim.

Sağ omzumda ki ağırlığın saçları ensemi gıdıklarken tepki bile veremedim. "Hala konuşuyor mu bu kız? Hayır saat yedi oldu gözüme bir gram uyku bile girmedi, derslerde bayılacağım sanırım!" dedi Emmy gözleri kapalı bir şekilde koltuğun kol kısmına doğru uzanırken, iç çekip kendimi biraz doğrulttum. O esnada sol omzumda yatan Erica, hiç istifini bozmadan rahat edeceği şekilde iki bacağıma doğru uzandı.

Yöneticimiz olan Bella bizim aksimize daha dik duruyor ve olabildiğince Jesica'yı alttan almaya çalışıyordu. "Jesica, tatlım seni anlıyorum ama daha okula geleli bir hafta bile olmadı tatlım oda arkadaşına biraz daha zaman ver. Evet size dediğim gibi oda değişimi oluyor ama bu o kadar kolay değil şuana kadar senden başka oda arkadaşından hoşlanmayan biri olmadı ve bende kafama göre kimseyi odasından çıkartamam üzgünüm." dedi gerçekten üzgün gibiydi tabi karşısında duran Jesica ondan daha da üzgündü. Jesica durumu kabullenmiş olacak ki omuzları çökmüş ve bir adım geri çekilmişti.

Bella bir elini Jesica'nın omzuna koyup sıvazlarken gülümsemeye çalıştı, "Ama istersen oda arkadaşınla konuşabilirim? Oda arkadaşının ismi neydi?" dedi Bella, Sahi neydi ismi? Jesica sanki çadırında pişen yemeğinin altını söndürmeyi unuttuğunu fark etmiş gibi afallayıp irkildi. Onun bu tepkisine kaşlarımı çatarken, iki yanımda olan uykucular da tuhaf bir şekilde aniden doğrulmuşlardı.

Jesica bir süre Bella'ya boş boş bakmaya devam edince şaşkınlıkla ağzımdan bir 'hah' sesi çıktı. Erica ikizine göz devirip sinirle alnına yapıştırırken Emmy hayatını sorgularcasına etrafa bakıyordu.

ANKA KIZ (ASKIDA)Where stories live. Discover now