14. Bölüm (DÜZENLENDİ)

8.5K 633 475
                                    

Düzeltilme tarihi; 12.04.2020
Medya da Kasta'nın sinirli gözleri var!

**Kurtlar Okuluna Gitmeden 4 Gün Önce**

Elimde ki çikolatalı kurabiyeyi büyük bir iştahla ağzıma atıp karşımda sallanarak dudaklarını dişleyen Emmy'e döndüm. Yaklaşık 1 saattir Brian'ın kafesinde oturmuş bana ne diyeceğini bekliyordum ki artık çok sıkılmaya başlamıştım! Kurabiyeler bittikten sonra, bu bitirdiğim ikinci kurabiye tabağı idi, kuruyan ağzımı soğuk kahvemle ıslatarak boğazımı temizledim. "Bak Emmy söyleyeceğin şey her neyse bir an önce söyle çünkü biraz daha burada oturursam kurabiye canavarı olup çıkacağım!" En sonunda isyan bayrağımı sallarken Emmy göz devirerek bir elini çenesine atıp 1 saattir yaptığı tek şey olan iç geçirmeyi tekrarladı.

"Bak tuhaf gelecek biliyorum... Ah bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum!" En sonunda bir şeyler demeye gayret gösteren Emmy'e tüm dikkatimi verirken kafeye hunharca giren kişiyle Emmy'nin sonunda açılan ağzı tekrar kapandı.

"Güzellik ne yapıyorsun? Iyy bu kıvırcık da mı buradaydı?!" Diyerek kafeye hunharca giren ve yanıma sesli bir şekilde oturan Bill'e ters bir bakış atıp yüz ifadesi anında değişen karşımda ki kıvırcık arkadaşıma döndüm. Bill'i her gördüğünde olduğu gibi sinirle elini yumruk şekline getirmiş her an Bill'in üzerine atlayacak gibi dururken sipariş vermek için elimi kaldırdım.

"Brian buraya bir tabak çikolatalı kurabiye daha gönder!"

Ah lanet olsun kesin bunlar yüzünden kilo alacağım!

***

"Kiara.... alo? Kiara? Orada mısın... Kiara?!"

Gözlerimi uyku mahmurluğu ile zoraki açarak karanlık odada göz attım. Ortalıkta hiç kimseyi göremezken sinirle nefes verip yatağımın yanında ki saate baktım. Saat gece 4'tü!

"Kiara! Sana diyorum orada mısın?!" Adımı zaten doğru telaffuz edemeyen arkadaşım bu sefer peltek peltek konuşurken gözlerim boş yatağına kaydı. Yoktu. O zaman sesi nereden geliyor? Kaşlarım çatılırken uykulu gözlerim açılmış ve anında yattığım yataktan çırpınarak çıktım. Çıkmamla odamızın kapısının sonuna kadar açık olduğunu ve yerde sürünerek gelen, gelmeye çalışan, kişiyi görmemle duraksadım. Kıvırcık saçlar yerleri süpürürken odanın ortasında dikilmeyi kesip Emmy'i süründüğü yerden kaldırarak açık kapımızı kapattım.

Emmy'i zar zor ayağa kaldırırken düzgün tutamadığı kollarını bir anda boynuma sarıp yüzüme doğru eğildi. "Aaa buradasın? Yeni mi uyandın? Uyandırdım mı? Ne kadar da kötü bir oda arkadaşıyım!" deyip dudaklarını sarkıtırken içki kokan ağzıyla istemsiz yüzümü buruşturdum. Bu kız ne ara odadan çıkıp içki içmişti ya? Kafam karışık bir şekilde Emmy'i hiç açılmamış yatağına yatırıp yere çöktüm. Sarhoş olduğundan gözleri yarı açık yarı kapalıydı ve kendi kendine bir şeyler mırıldanıp duruyordu. Şu an konuşamayacağını düşünerek kendi yatağıma doğru ilerledim, sabah ilk işim onu sorguya çekmek olacaktı!

"Ondan hoşlanmıyorum..."

Yatağa tam yatacaktım ki Emmy'nin mırıldanarak söylediği şeye hemen kulak kesilip sabah sorgulama işlemini erteledim ve tekrar yanına gidip yere çömeldim. Emmy gözlerini kapamış başını iki yana sallayarak bir şeyler gevelemeye devam ederken ne dediği tam anlaşılmıyordu. En sonunda vazgeçip tekrar yatağıma dönecektim ki bileğimden tutulmam ile durdum.

ANKA KIZ (ASKIDA)Where stories live. Discover now