THT 3 ÇOCUK

417 31 15
                                    

MULTİMEDYA: PRENSES TALİA VERA VE HAZER

Fotoğraflar temsilidir siz hayal gücünüzde nasıl hayal etmek istiyorsanız size kalmış keyifli okumalar🤩

Kraliçe uzun bir yolculuğun ardından saraya varmıştı. Yanında ki çocuğun elini sımsıkı tutuyordu. Yanında ki askerler ve yardımcı kız endişeliydi. Kralın kızacağını ve ortalığın karışacağını sanıyorlardı.

"Kral Barkan ile konuşmak istiyorum" Elinde ki çocuk ile Kralın huzuruna çıkmak istiyordu. Çocuğun elini sımsıkı tuttu ve başını okşadı.

"Kral Barkan mühim bir konu üzerinde Batı da ki Kataman krallığının elçisiyle konuşuyor" Kraliçe sabırla hareket etmek istemişti. Kralın konuşması biter bitmez konuşacaktı.

"Kralın mühim konuşması bittiğinde yanına gelmek istediğimi söylersiniz"

"Pekala Kraliçem"

Kral Barkan kendisine elçi gönderen Batı da ki Kataman krallığının elçisiyle oldukça ciddi bir konuyu konuşuyordu. Elçi onun hiç te hoşuna gitmeyen şeyleri söylüyordu.

"Kral Barkan bence bir düşünün sizce birlik olup Jeyan Krallığının üstüne yürüsek bu topraklarda ne sizi ne de bizi tehdit eden bir krallık olmayacak"

"Jeyan ile ittifak halindeyiz Kataman elçisi ve bizim böyle bir düşüncemiz yoktur." Kral oldukça sertti çünkü her ne kadar artık Urağan yaşamıyor olsa da dostuna ihanet etmeyecek kadar şerefliydi.

"Hata yapıyorsunuz Kral güney ve batı krallıkları birleşip kuzey de zayıflamış olan Jeyan'a savaşa hazırlanırsa sonra ki geleceği yer Ledan olur" Kral hiddetlendi ve ayağa kalktı. Nasıl bir elçi onu tehdit eder gibi konuşurdu. Buna nasıl cüret ederdi. Kral ayağa kalkıp elçinin üstüne yürüdü. Kralın muhafızları ne olur ne olmaz diye el kılıçta bekliyordu.

"Ben bu zamana kadar kimseye boyun eğmemiş bir krallığın tahttının sahibiyim benim size boyun eğeceğimi düşünüyorsanız eğmem. Zayıf gördüğünüz Jeyan'a saldırın o halde, tabi bu topraklara ayak basmadan Ledan askeri kellenizi almaz ise" Kral sinirlenmişti içinde ki öfke biraz daha konuşursa kılıcı ile elçinin kellesini alabilirdi sakin kalmak zorundaydı.

"Ben sadece Kataman krallığının kralı olan Barza'nın elçisiyim size söylememi istediği sözleri söyledim eğer ki ittifağı geri çeviriyor iseniz iki ülkeyi savaşa sürüklüyorsunuz anlamına gelir ve bu da birimizin kaybedeceği demektir." Elçi krala gözlerini dikmiş korkusuzca bakıyordu. Kral kendisine yapılan bu saygısızlığı gün gelecek kelleleriyle ödetecekti.

"O gün geldiğinde göreceğiz. Kimin kaybeden kimin kazanan olacağını şimdi kralına gittiğinde söyleyesin, Ledan kralı sizin ittifağınızı kabul etmedi sonuna kadar Jeyan ve Ledan dostluğunun süreceğini söylüyor ve bu dostluğun ancak Kral Barkan ölürse bitebileceğini söyledi dersin"

Kral sözlerini söylemiş ve elçiyi göndermişti. O kadar çok kızgındı ki ne olursa olsun onlara boyun eğmeyecekti. Komutanı Ayvaz'ı çağırdı.

"Ayvaz, bundan sonra askerleri savaşa hazırla güney ve batı da ki krallıklar belli ki kolay kolay geri durmayacak"

"Emredersiniz Kralım"

"Jeyan'a gönderdiğim askerlerden hala bir haber var mı? Jeyan da her şey yolunda mı?" asker derin bir iç çekti. Hala bir haber gelmemişti.

"Henüz bir haber almadık Kralım"

Kral hafifçe başını salladı ve komutanın gitmesini işaret etti.

TEHLİKELİ TOPRAKLAR 1 VE 2. SERİDonde viven las historias. Descúbrelo ahora