THT 34 İBRET-İ ALEM

151 17 13
                                    

MULTİ:  PRENSES TALİA VERA

LÜTFEN OYLARINIZI VE YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN

"Asralım şifacı gelecek lütfen benimle kalasın." Elinde ki su dolu kovadan bezi alarak Asral'ın yüzünde ki kanları sildi. Asral gözlerini zar zor açmayı başarmıştı. Ama bedenini hareket ettiremiyordu konuşamıyordu.

"Asral" Derken gözlerinde akan yaş Asral'ın yüzüne düşmüştü. Komutanlar ağlar mıydı? Barlıbars ağlıyordu.

 Komutanlar ağlar mıydı? Barlıbars ağlıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(TEMSİLİDİR) BUNDAN DAHA KÖTÜSÜNÜ HAYAL EDİN

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(TEMSİLİDİR) BUNDAN DAHA KÖTÜSÜNÜ HAYAL EDİN. (ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIM BU KADAR ŞİDDET OLMASINI BENDE İSTEMEZDİM. FAKAT ŞİDDET HER YER DE OLAN BİR ŞEYDİR. BUNA DUR DEMELİ VE GÖZÜMÜ ÇEVİRMEMELİYİZ.)

Kendisini konuşmaya zorluyordu. Fakat konuşmak için dermanı yoktu. Bedeninde hissettiği acı canını yakıyordu.

"Ölecek miyim?" Zar zor soruyordu. Her nefes aldığında vücuduna kramplar giriyor nefesini kesiyordu. Gözlerinden yaş süzülüyor yüzünde ki yaraları sızlatıyordu. Komutanın ellerine Asral'ın kanı bulaşmıştı. Asral'ın yüzünü okşarken hıçkıra hıçkıra ağlamamak için zor tutuyordu. Kendisini.

"Hayır iyileleceksin yine o inadınla karşıma geçeceksin." Yüzünü okşarken gözlerinden damlalar akmaya devam ediyordu. Asral yutkunmaya çalıştı. Fakat bedeni dikenler batıyormuş gibi yanıyordu.

⚔️

Komutan Batıray gözünü Ledan halkına dikmişti. Bu sefer acımsızca onlara bakıyordu.

"Buna cüret eden kim varsa öne çıksın." Sakin ama soğuk bir ses tonuyla konuştu.

"Kim buna cüret ettiyse öne çıkacak yüreğide olsun!!" Öyle bir bağırdı ki Ledanlıların içi titremişti. Kellelerinden endişeliydiler.

"Kim o kızın o hale getirilmesine sebep olmuştur." Ledan halkından biri konuşmaya başladı.

"Kızıma tokat atmıştır komutan" Komutan Batıray başını konuşan kadına çevirdi. Tam söze girecek iken Jeyanlı bir kadın söze girmişti.

TEHLİKELİ TOPRAKLAR 1 VE 2. SERİWhere stories live. Discover now