THT 47 BÜYÜK ZAFER

90 14 69
                                    

YENİ BİR BÖLÜM LÜTFEN OYLARINIZI VE YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN 🦋✨

YENİ BİR BÖLÜM LÜTFEN OYLARINIZI VE YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN 🦋✨

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

PRENSES TALİA VERA

KRAL HAZER ALPAR

Ledan halkı Krallarının esir düştüğünü öğrenmesi ile büyük bir telaşa ve üzüntüye kapılmışlardı. Bunca yıldır ilk defa kaybetmiş olan Kral nasıl olur da bir Prensese esir düşer diye dövünüyorlardı.

"Kral bu hatayı nasıl yapar.!!"

"Bir Prensese haddini bildirememiş midir?"

"Kral Hazer Alpar nasıl esir düşebilir."

Ahali meydanlara çıkmıştı. Saraya doğru ilerliyorlardı. Askerler ise isyan çıkmasın diye halkı dizginlemeye çalışıyordu.

"Bu nasıl iştir böyle, Ledan Kralı nasıl esir düşer. Kralı askerler koruyamamış mıdır.!!"

"Nasıl askersiniz siz Kralınızı nasıl bırakıp gelirsiniz"

Ortalık iyice karışmıştı. İnsanlar sağa sola saldırıyor öfkelerini kontral edemiyorlardı. Öfkesini çıkartamayan halk ise askerlere saldırmaya başlamıştı. Askerlere ellerine ne geçtiyse atan halk, askerleri yaralamaktan çekinmiyordu. Aslında burada askerlerin bir suçu yoktu. Onlar sadace emir kuluydu. Tabi kralı canları gidecek diye yalnız bırakan askerlerden söz etmiyorum.

"Durasınız ahali bu nasıl haldir. Halk kendi askerine nasıl saldırır!" Halk atının üstünde meydana gelen Komutan Batıray Komutan Ertinay ve Komutan Barlıbars'a bakmıştı. Onlara saygı duyarlardı. Ama öfkeleri onların gözlerini kör etmişti. Yaralanan bir kaç askere diğer askerler yardımcı olmuştu.

"Bu nasıl iştir Komutan, Kral nasıl Jeyan'a esir düşer?" Komutan kendisine sorulan sorunun muhatabı değildi. Sonuçta savaşa gitmemeleri için kendilerini Jeyan topraklarına Kral göndermişti.

"Onu Kralın Ledan'a geldiğinde Kralına sorasın, ben bu konunun muhatabı değilim. Siz de ortalık karışık iken olay çıkartmayasınız biz de Jeyan'ın şartlarını kendi aramızda istişare edip ne yapacağımıza karar verip Kralı almanın yolunu bulalım." Komutan Batıray'ın sesi sert ve netti. Halk ise aldıkları toprakları geri verme endişesindeydi.

TEHLİKELİ TOPRAKLAR 1 VE 2. SERİWhere stories live. Discover now