THT 55 JEYAN VE LEDAN KOMUTANLARI

66 8 8
                                    

Multimedya: KOMUTAN ARAT VE KOMUTAN BARLIBARS İÇİN🫠🥹

ÜNİVERSİTELER TATİLDEYKEN BOLCA BÖLÜM ATMAK İSTEDİĞİMDEN TASLAKLARIMDA 4 SENEDİR DURAN YAYINLANMAMIŞ BÖLÜMLERİ SİZİNLE PAYLAŞIYORUM LÜTFEN OKUYUP YORUM YAPMAYI VE OY VERMEYİ UNUTMAYIN BUNLAR BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ 🫶🏻🫠❤️‍🩹

BU ARADA 1. SERİNİN SEZON FİNALİNE YAKLAŞMAKTAYIZ TASLAĞIMDAKİ BÖLÜMLERİ DE YAYINLAYIP SEZON FİNALİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM 2. SERİ DE AYNI BU KİTABIN İÇİNDEN DEVAM EDECEK TATİLDEYKEN HEM DAHA FAZLA BÖLÜM ATMAYI HEM DE HAZIR YERİ GELMİŞKEN 1. SERİNİN SONUNU GETİREYİM DEDİM KEYİFLİ OKUMALAR🫀

BU ARADA HİKAYEMİZİN KARAKTERLERİ KOMUTAN ARAT VE KOMUTAN BARLIBARS'IN BİR RESMİ OLMAMIŞTI KARAKTERLERE UYGUN KİŞİLER SEÇTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM DİĞER KOMUTANLARA DA UYGUN KİŞİLER BULDUĞUMDA SİZE PAYLAŞACAĞIM SİZ NASIL BULDUNUZ?

İLERLEYEN ZAMANLARDA ÇOK FARKLI ŞEYLER OLACAK TAKİPTE KALMAYI UNUTMAYIN ŞİMDİLİK HOŞÇAKALIN🫶🏻

Bu arada ben Prensesimizi özledim özleyen var mı?

Hayatınızda kim olduğunuzu bulamadığınız anlar olmuş muydu? Hiç kendinizi bir yere ait hissetmediğiniz anlar oldu mu? Biri size sen busun dediğinde körü körüne inanıp ben buyum dediğiniz anlar oldu mu?

Büyükhanım Kral Hazer Alpar'a sen busun diyerek kendi çizdiği hayatın Hazer Alpar'ın olduğunu söylüyordu. Hazer Alpar ise yıllardır ben buyum diyordu. Ama o kimdi gerçekten Büyükhanımın ona söylediği insan mıydı? Evet bir Kraldı ama gerçekten tahttın sahibi o muydu yoksa bunlar birer oyun muydu kendisi de bilmiyordu. BüyükhanımJeyanlılardan nefret etmesi ve onlara merhamet göstermemesini söylemişti yıllarca onların kendisini aramak için çaba sarfetmediğine inandırmıştı belki de öyleydi. Neden ona inanmıştı onu büyüttüğü için Kral olmasını sağladığı için miydi? Belki de sadece hissettiği anne boşluğunu doldurduğu içindi.

Elleriyle başını tutuyor ve saçlarını çekiyordu. Kralın bu halini gören Mia hiç bir şey anlayamamıştı Kral ellerini çekti ve Mia'ya baktı.

"Neden bana bunları anlattın." İçine şüphe tohumu ekilmişti. Herkesin kendisiyle oyun oynadığını düşünmeye başladı.

"Kimden nefret ettiğinizi bilin istedim." Kral Mia'ya yaklaştığında Mia elinde ki hançeri kavradı.

"Benimle oynuyorsun amacınız farklı sizin ben sizin oyunlarınıza gelecek kadar aptal değilim." Mia Kralın ne demek istediğini anlamamıştı anlamakta istemiyordu ona oyun oynamıyordu.

"Jeyan askerleri buraya gelin." Jeyan askerleri geldiğinde Mia mahzenden çıkmıştı askerler Kralın tekrar ellerini bağlamıştı. Nedendir bilmiyordu ama içine annesine olan bi özlem oluşuyordu.

 Nedendir bilmiyordu ama içine annesine olan bi özlem oluşuyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

KOMUTAN ARAT

        Jeyan Komutanları Ledan askerlerinin esir tuttuğu topraklarına varmıştı. Komutan Arat Komutan Barlıbars'ın bulunduğu topraklara gelmişti. Ledan halkı huzursuzluk çıkarsa da yavaş yavaş toparlanmaya başlamışlardı.

TEHLİKELİ TOPRAKLAR 1 VE 2. SERİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin