THT 28 ARSIZLAŞAN LEDAN HALKI

193 22 10
                                    

MULTİ: ASRAL

BÖLÜMÜ OKUDUĞUNUZDA DAHA KÖTÜSÜNÜ HAYAL EDERSENİZ SADECE BUNU BULABİLDİM.

Asral'ın sert sözleri arasında adam kızı bırakarak Asral'ın üzerine yürüdü. Ablası kardeşine bir şey olacak diye geri çekmeye çalışmıştı. Asral'ın özünde hiç bir zaman pusup darbeyi yemek yer almamıştı. Kendi hakkını da mazlumun hakkını da her daim korumuş himaye etmeye çalışmıştı. Jeyan halkının Asral'a güvenmesi de bu yüzdendi. Öleceğini bilse boynunu bükmezdi. Adam yanına gelirken önünde duran çocuğu yere fırlatmıştı.  Ağzı yüzü kanlar içinde ki çocuk ağlıyordu.

Asral'ın koluna yapışan adam Asral'ı sürüklüyordu. Asral adamın kolunu kendi kolundan kurtarmak için adamın o bölgesine tekme atmıştı. Acıyla iki büklüm olan adam ile birlikte Ledan ve Jeyan halkı birbirine girdi.

"Seni yollu" Asral çocuğa bakarken saçından çekilmişti. Çığlıkla adama bakarken adam iğrenç sözlerini söylemişti.

"Seni çadırda da inleteceğim şimdi çok bağırmayasın." Asral saçlarına yapışan adamdan kurtulmaya çalışıyordu. Askerler birbirine giren iki halkı ayırmak isteselerde mümkün değildi.

"Bırak beni soysuz" Asral'ı yere fırlatan adam 5 arkadaşını yanına çağırmıştı. 2 adam Asral'ın kollarından tutarken Asral ayağını tutmaya çalışan adamlara tekme savuruyordu. Ablası engel olmak istese de engel olamıyordu. 3 kişi ayaklarını zar zor tutuyordu. Karşısında ki adam kıyafetlerini çıkartırken dehşet içerisinde adama baktı.

"Şimdi bana yalvarasın" Asral ağlamayı sevmezdi. Hiç bir zaman ağlamayı da seçmezdi. Ama bugün farklıydı. Bugün eğer adam ona dokunacak olur ise asla eskisi gibi olamazdı.

"O kızı alırken bana engel olmasa idin şimdi sonun böyle olmazdı." Asral tiksintiyle baktı. Adam üzerine eğildiğinde kurtulmaya çalıştı.

"15 yaşında ki çocuğa dokunacak kadar arsız insanlarsınız." Asral'ın elleri ve ayaklarını yere bastırdıklarından canı çok acıyordu. Adam boynuna doğru eğildiğinde var gücüyle kurtulmaya çalıştı. Kıyafetini yırtan adamla birlikte daha da çırpındı.

"Seni kendime köle yapacağım bundan sonra sadece benim için çalışacaksın." Adam yüzünü tekrar kızın boynuna gömdüğünde bir ses duydu.

"Bende senin kelleni alacağım bundan sonra yaşamayacaksın!" Adam atın üzerinden inen Komutan Barlıbars ile ayaklanmıştı. Korkudan elleri titriyordu. Asral'ın ellerini ve ayaklarını tutmayı bırakan adamlarda aynı haldeydi.

"Durun! Eğer biriniz durmaz ise hepinizin kellesini alma emrini vereceğim kim olduğunuz mühim olmayacak!" Komutanın bağırışı ile duran halk kenara çekilip komutana bakmaya başlamıştı. Jeyan ile Ledan halkının arasına giren askerler kılıçlarını kendi halkına çekmişti.

"Kendi halkına kılıç çektirirsin. Kral bunun hesabını sormaz mı?" Komutan konuşan adama yürüdüğünde yumruğunu adamın yüzüne geçirdi.

"Kendi halkım arsız gibi kadınlara saldırırken bende mi? Sizin içinizde ki pisliğe ortak olayım." Komutan halkına bakarken gerçekten nasıl bu hale geldiklerine anlam veremiyordu. Asral'ı zorla yere yatıran adam konuştu

"Kral Hazer Alpar Jeyanlıları isterlerse Ledan halkı köle alabilir dedi. Ben de Jeyanlılardan birini kölem yapacak iken halk zorluk çıkardı. Bu kız benim kölemdir." Demişti. Asral'ı işaret ederken, Asral ise kıyafetinin açıkta kalan kısmını kapatmaya çalışıyordu. Komutan Krala o kadar sinirliydi ki masum halkı nasıl olur da eşya gibi kullanmalarını sağlardı.

TEHLİKELİ TOPRAKLAR 1 VE 2. SERİWhere stories live. Discover now