THT 43 İSTİŞARE

96 13 23
                                    

MERHABA BEN GELDİM GÜZEL BİR BÖLÜMLE KARŞINIZDAYIM LÜTFEN OY VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN❤️😍🏹

Komutan Arat zindanda hala kendisine sırıtan adama doğru yürüdü. Kendisine karşı nasıl bu kadar yürekli sırıtabildiğini sorguladı. Ama bu bir soysuzun yapabileceği bir şeydi bu yüzden çokta üstünde durmadı.

"Birazdan sırıtan o çeneni dağıttığımda bir kez daha sırıtmanı isteyeceğim" Gerginliğini kontrol etmek için yumruklarını sıkıyordu.

"Komutan Arat merak ederim, acaba bir kadına bunları yaptığım için mi sinirlisiniz? Yoksa o kadın Mia olduğu için mi sinirlisiniz?" Adam Komutan Arat'ı nasıl delirtebileceğini çok iyi biliyordu. Burada senelerdir görev yapıyordu. Herkesi özelliklede komutanlarını çok iyi tanımıştı.

"Jeyan'da hiçbir kadına tırnağının ucuyla bile dokunmazsın!" Komutan Arat'ın istemsiz yüksek çıkan sesi adamı kahkahaya boğmuştu.

"Ahhh Arat sana üzülüyorum Mia'nın o mavi ve ışıl ışıl gözleri bir seni görmedi." Kahkaha atarak olduğu yerde yere yatarak abarta abarta gülmeye başladı. Komutan Arat sinirden çatlamak üzereydi ama belli etmemek için yumruğunu sıkıyordu.

"Saçmalamayı bırak boşuna uğraşma seni böyle kuytu köşede öldürmeyeceğim. Ölümün zevkli ve tüm Jeyan halkı tarafından duyulur görülür olacak" Komutan Arat bunları adamın yakasını tutup gövdesini kendisine çekerek yüzüne doğru söylemişti. Adamın yüzü bir an solar gibi olsada sırtışını sabit tuttu.

"Sen gelmeseydin Mia benim hayallerimde ki gibi çıplak kalacaktı. Onu ne kadar böyle hayal ettim bilemezsin. Mia'nın o muhteşem vücudunu görmeyi merakla bekliyordum ki sen tüm o güzel anı bozdun." Adamın sırıtışı kahkahaya döndüğünde Komutan Arat için bu sözler son demlerdi. Elini sertçe adamın suratına geçirerek ard arda attığı yumrukların ardından adamın yüzünden kemik kırılma sesi geliyordu. Buna rağmen gülmeye çalışarak sinir bozmaya devam ediyordu.

"Senin ölümün kolay olmayacak sana öyle bir ölüm sunacağım ki ölmek için yalvaracaksın!" Ayağa kaldırıp zindanın demirlerine doğru fırlattı. Adam bitkin bir şekilde yere düşünce hafifçe Komutan Arat'ın yüzüne bakarak sırıttı.

"Kendini kabullenemeyen aciz bir insansın Komutan Arat ama bilmiyorsun ki Mia o gözleri hep başkasına sundu." Adamın sözlerini anlamayan Arat ona doğru yaklaştı ve karnına bir tekme savurdu. Ardından yakasından tutarak yüzünü yüzüne yaklaştırdı.

"Nedir derdin, ne demek istersin?" Adam kahkaha atarak başını sertçe demire vurdu.

"Mia'yı ben seviyordum, ben istiyordum. Ama o başkasını tercih etti yoksa ona bu kötülüğü yapar mıydım?" Kendisini seçmediği için kötülük yapabilme hakkını kendinde buluyordu. Bu Komutanı daha çok sinirlendirmişti.

"Soysuzların sözlerinin bir değeri yoktur." Komutan Arat doğrularak zindandan çıkmak istedi. Fakat adamın sözleri onu durdurmuştu.

"Komutan Arat sen iyi bir adamsın ama Mia iyi bir kadın değil. O erkekleri nasıl kullanacağını bilir. Bak beni de kullandı. Ve onun için beni cezalandıracaksın. Ve onun hakkında bildiğim her şeyi ortadan kaldırmış olacaksın." Komutan Arat adama doğru yaklaştı ve eğildi. Dizlerinin üstünde dikkatlice adama baktı.

"Neden Mia'yı bu kadar önemsediğimi düşünüyorsun? Benim için herhangi bir Jeyan kadınından farksız onun hakkında bildiğim hiç bir şey beni alakadar etmez." Adamın yüzünde ki sırıtış solmuştu. Komutan Arat'a ifadesiz bir şekilde bakmaya devam etti. Komutan Arat ayağa kalktı ve zindanın çıkışına yöneldi. Adam tekrar konuştu.

TEHLİKELİ TOPRAKLAR 1 VE 2. SERİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin