C 25 || Fustă "cu probleme".

3.9K 261 11
                                    


Louise

                    Știu că discuția mea cu Harry încă nu s-a terminat, când l-am lăsat în acea camera respira greu,pieptul se ridica într-un mod rapid. Și poate ca l-a enervat și mai mult privirea pe care i-am aruncat-o de după umăr..când mă duceam spre dulapul meu îi puteam simți privirea pe mine cum arunca săgeți în spre mine.

După ce fac duş,decid să mă îmbrac cu o fustă neagră strâmtă şi o bluză roz pal,în picioare o pereche de pantofi cu toc (aşa cum mi-a spus Spencer de nenumărate ori că trebuie să port) şi un sacou negru pe deasupra bluzei,care nu are mâneci.

-Haide Louise. Harry bate la ușă puternic și încearcă să o deschidă,dar nimic (doar nu degeaba am încuiat-o). -Tu cu gura ta ai spus că ne așteaptă mama. Mormăie din nou și Louis ochii mei se duc pe ceasul agățat de perete--am rugat-o pe Spencer să facă asta,îmi place mereu sa fie un ceas în preajma mea,mai ales î asemenea situații-- și arată 9:20,mai este o jumătate de oră până să ne vedem cu Anne ca să facă nu mai stiu ce despre încoronare. -Drace,Louise,deschide nenorocita asta de ușă. Vocea lui este dură si pot spune ca este nervos,așa ca aleg să ma opresc din împletitul părului și să descui ușa.

-Ce vrei Harry? Spun imediat ce deschid ușa. -Am treabă. Spun răutăcios și ma pregătesc să închid ușa, dar el mă oprește. Ma uit la el cu sprâncenele ridicate,dar totuși nu spun nimic,lăsându-l să își zică poezia.

-Nu am terminat de discutat. Ochii lui verzi ma scanează de sus până jos apoi revin pe fața mea. -Ce dracului e aiape tine? Ochii lui pică pe fusta mea cu neagra.

-Erm,o fustă? Mijesc ochii de parcă nu aș spune un lucru evident. -Care e problema ta? Întreb retoric,bine de fapt m-am prins că are o problemă cu fusta mea,dar nu știu care e aia.

-Tu nu ieși asa pe holuri. Spune ca o un tată prea grijului cu fiica sa. -Nu cu fusta aia. Se uita din nou la picioarele mele si dintr-un motiv sau altul ochii lui devin mai negrii. Poate că sunt doar eu zăpăcită.

-Ghici ce,Harry spun cu o privire ușor de psihopat. El se uită la mine cu o încruntătură pe față.- Nu îmi pasă. Spun cu fata aproape de a lui,privirea pe buzele lui pline.

-Louise, tu nu ieși din camera asta cu fusta aia. Spune apăsat pe fiecare cuvânt. -M-am făcut înțeles? Știu ca este o ora întrebare retorică... Dar simt să îi dau un răspuns.

-Nu Harry,nu te-ai făcut. Pe interior rânjesc când îl vad asa frustrat.

-Drace Louise,fiecare gardian se va uita la fundul tău, și așa unii dintre ei te mănâncă din priviri de fiecare dată când ești în fata ochilor lor. Mâna sa îmi strânge brațul, nu foarte rău,dar este o strânsoare. -Ești a mea,nimeni nu se uita la tine în acel mod,înafară de mine.

Acum,dacă mă gândesc bine, Harry are dreptate,unii gardieni se uită la mine de parcă aș fi o bucată de carne pe care vor să o devoreze..mă rog,teoretic chiar sunt, ei sunt vampiri ,iar eu sunt doar un om. De asemenea, ei mai sunt și oameni,bărbați...care desigur că ar vrea o partidă..Blestemată să fie mama natură cu generozitatea sa,încep să mă simt complexată.

-Eu nu sunt a ta,nu am fost și nu voi fi. Spun răspicat. -Ca sa fiu a ta,în primil rând ,tu trebuie să fi al meu. Pufnesc. -Și sunt 100℅ că nu ești..după seara trecută. Conștiința îmi dă o bătaie pe spate pentru micul meu comentariu,ochii lui din nou s-au făcut negrii și pot spune că am atins un nerv.

Mâna lui devine mai strânsă pe brațul meu,și pot spune că voi avea o vânătaie mai târziu. Harry mă împinge în dressing până ce spatele meu atinge un perete,bazinul lui lipit de al meu,chiar dacă m-aș fi pregătit să îl lovesc acolo unde nu rasare soarele,asta îmi face imposibilă mișcarea.

-Ce ai spus Louise? Ești sigură? Nasul lui Harry ajunge pe obrazul meu și începe să se plimbe pe acesta,de pe obraz ajunge pe maxilar, unde schimbă nasul cu buzele sale,lăsând mici săruturi pe tot maxilarul meu,apoi coborând ușor spre gât. Nici nu îndrăznesc să neg euforia care tocmai îmi apare in corp si continuă sa pună stăpânire pe corpul meu,îmi ridic capul să îi ofer mai mult acces și inima începe să îmi bată mai tare. -Louise ești sigură de ce spuneai? Iubito inima ta bate nebunește toarce în urechea mea apoi îmi ia între dinți lobul urechii și îl muscă usor. În tot acest timp corpul meu începe sa cedeze din ce în ce mai mult, mâinile mele ajung pe umerii lui si degetele se joacă cu niste bucle de la spate.

Cu toate acestea psihicul meu este în delir,cum corpul meu poate ceda euforiei provocate de el. Ochii mei se închid iar buzele lui Harry ajung peste ale mele,după câteva secunde în care buzele sale pline lucrează peste ale mele nu ma pot abține să nu îi răspund ,cu minima mea experientă în a săruta pare să fie mulțumit, mâinile sale urcă ușor la pieptul meu și îmi masează unul dintre sâni prin sutien și tricou. La senzație un mic oftat îmi iese printre buze iar asta este cheia lui ca limba sa să intre in gura mea și sa o maseze pe a mea,gustul de menta invadandu-mi simțurile.

Buzele noastre se despart iar mana sa revine pe șoldul meu,silențios corpul meu plânge după atingerea sa,în timp ce mintea mea îl mustră. Și când credeam că totul s-a încheiat buzele sale revin pe gâtul meu,într-un anumit loc,unde umărul se întâlnește cu gâtul. La noua senzație plăcută,oferita de el îmi ridic capul dându-i mai mult acces la pielea mea. Începe sa sugă acel loc și dinții săi ajung acolo,mușcând ușor, euforia crește în nivel la această noua senzație și în ciuda eforturilor mele un mic geamăt tot îmi iese printre buze,la sunet Harry zâmbește pe pielea mea,la sfarsit limba lui trece ușor peste zonă și simt cum sângele trece prin acea zonă.

-Pielea ta miroase foarte frumos. Îmi săruta colțul gurii și se îndepărtează puțin,încă uitandu-se la gatul meu. -În ciuda protestelot tale,Louise, acum ești a mea. Se întoarce spre ușă si când ajunge la aceasta vorbește din nou. -Și pentru că am lămurit acest aspect,rezolva problema fustei,nu cred că vrei să o fac eu. Cu asta iese din dressing.

Degetele mele se duc la suprafața pe care acum mai puțin de 5 minute erau buzele lui Harry și la atingere simt o durere,în oglindă se vede clar la ce se referea atunci când spunea ca a lămurit aspectul dacă sunt a lui sau nu. Simt cum sângele se ridică, m-am lăsat pradă ușoară ,și acum el mi-a dat o vânătaie, incredibil dar adevărat,am nervi pentru că l-am lăsa si poate ca dacă e un lucru mai rău in asta.....e ca mi-a plăcut.

Oftez nervoasă și continui unde am rămas cu pregătirile pentru ziua care mă așteaptă.

***

Desigur că nu mi-am schimbat fusta,acum nu am facut-o doar ca să il enervez,așa că doar am tras un sacou ceva mai lung pe mine și după ce ma asigur că vânătaia de pe gât este ușor acoperită merg după Harry,unde îl găsesc în camera lui jucându-se pe telefon.

Când ma vede mormăie ceva dar totuși nu comentează,stiu că este despre fustă. Îmi ia mâna în a sa și mergem spre sufragerie, unde se afla mama sa.

______________________________

Eheeee.Harry.Nebunuleeee.Am ataşat ţinuta lui Louise.

P.S. Dacă cineva are vreo idee super geniala care crede că ar fi ideală pentru carte,să îmi dea un mesaj :3 (Sunt curioasă ce v-ar place să fie aici )

Bloody Bride (Harry Styles//vampire)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum