C 19 || Pregătiri.

4.2K 286 4
                                    

        


Louise

 

                             După strângerea lui Harry pe care o are pe mâna mea pot spune că nu este fericit deloc.Și după pașii lui rapizi pe care îi face pot spune că se grăbește...sau doar vrea să scape mai repede de situația cu mama lui.Chiar nu am idee.Și ceva în adâncul meu îmi spune că nici nu vreau să aflu.

Abia țin pasul cu picioarele lui Harry,dar nu vreau să îi spun să încetinească,nu din cauza temei de a vorbi cu el,ci din cauză că s-ar putea întoarce la mine și dacă i-aș vedea fața aș ști cât de supărat este sau nu ar încetini.Totuși cu greu reușesc să țin pasul cu el,prin holurile goale ale castelului...surprinzător,dar nici un gardian nu este pe aici.

De-o dată se oprește și mă lovesc de spatele lui.Înainte să înceapă să vorbească apuc să mă uit în jurul meu,o ușă mare era în dreapta noastră și în stânga un geam la fel de mare,aproape din podea până în tavan.

-Doar ca să știi.Ți-ai făcut probleme. Spune printre dinți după ce îmi prinde brațul și îl trânge -Pedeapsa e a ta.Adaugă apoi înghite în sec -Să nu pomenești ceva că o să fi și în probleme și mai mari. Spune înainte să își lase palma să alunece pe brațul meu până la palmă și să o prindă gentil.

Ușile din lemn brusc se deschis și între timp încerc să schițez un zâmbet pe față când în raza mea vizuală apare regina Anne și zâmbetul meu devine dulce când o văd pe Spencer și pe pe micul ei zâmbet.Mâna lui Harry zboară de pe mâna pe talia mea,când îi arunc o privire rapidă el se uită la mine zâmbind.

-Oh Louise. Anne sare să mă strângă în brațe. -Cum se simte mama ta? Întreabă când se dezlipește de pe mine și îmi sărută obrazul drept. 

-E mai bine. Răspund cu un zâmbet după ce îi arunc lui Harry o privire întrebătoare. 

-Îmi pare rău că te-am chemat,dar este destul de urgent,în câteva zile știi bine că are loc încoronarea ta,și trebuie să  facem pregătiri la care tu ești necesară. Se uită la mine compătimitor și îmi mângâie mâna într-un mod cald.

-Păi,sunt aici acum. Ridic din sprâncene.

-Da,așa este.Acum Harry poți pleca. Anne i se adresează fiului ei într-un mod glumeț.El deschide gura,cel mai probabil să protesteze,dar mama lui i-o ia înainte -Alegem rochia Harry.Nu e bine să o vezi.

-Mamă.Sunt deja însurat cu ea.Geme. -De ce dracului nu pot sta? Își dă ochii peste cap la mama lui.

-Limbajul domnule.Regina se rățoiește. -Acum cară-te.Îl gonește ca pe o găină.El râde ușor și mă sărută pe obraz înainte să iasă.

Spencer scoate un sunet ciudat din fundul gâtului și îmi prinde mâna ca mai apoi să mă tragă după ea.Abia acum observ o ușă mai mică de lemn,undeva într-un capăt al camerei.Ușă pe care Spencer mă trage după ea și în urma noastră regina Anne era.

La propriu,în toată camera se aflau rochii de diferite culori,modele și cu diferite aplicații pe ele.Într-un colț de alfa un paravan,ceea ce mă face să cred că voi avea de probat toate acele rochii...și o să trebuiasă să alegem una.Va fi o seară lungă.

-Nu îți face griji.Regina spune prinzându-mi mâna în a ei -Alegi una și croitorul regal o va modifica după cum vrei tu.


 ***

   

Am pierdut numărul rochiilor probate și numărul celor care trebuiesc probate...sincer...cred că a 10-a îmi venea cel mai bine,dar Spencer spune că nu s-ar potrivi cu ochii mei și mi-ar face fața prea ciudată,iar surprinzător,dar regina a spus același lucru.

Bloody Bride (Harry Styles//vampire)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum