C 44 || Profeție

2.4K 210 18
                                    

Louise 

               Desigur că Harry nu putea fi gentil și desigur că maine voi avea degetele lui imprimate pe încheietura mâinii mele drepte...la cât de tare m-a strâns de mână în drumul spre "casă". Știu  că evenimentele din această seară l-au făcut cu totul altceva decât fericit (desigur înafară de dansul său cu Lana). 

Încă o dată constat faptul că picioarele lui Harry sunt ca un cuțit cu două tăișuri. Un dar neprețuit pentru el (și nu pentru faptul că îl ajută să meargă) și cel mai mare dușman al oricărei alte persoane care nu are picioarele de aceeași înalțime....mă chinuiesc să țin pasul cu el,în ciuda faptului că i-am spus de nenumărate ori să meargă mai ușor...

Desigur că nici măcar viteza de vampir nu este în favoarea mea....dar totuși ne-a ajutat de un drum foarte tensionat și eu să îl examinez ca să știu în ce modalitate să scot cuvintele pe gură ca să nu îl enervez și mai mult decât este (cu toate că îmi place să îl enervez).

Harry practic mă zvârle în cameră și trântește ușa în urma sa,ca mai apoi să o încuie și să bage cheia în buzunarul pantalonilor săi.

Ce pot spune,nici să scap de aici nu voi mai putea. Bine jucat,Harold.

Ridic brațele la piept și îl privesc cu ochii mijiți,așteptând să explodeze...știu că asta vrea. Ochii lui sunt cu cinsprezece nuanțe mai închși (fără să exagerez) și aștept momentul.

-Poți să îmi spui și mie ce s-a întâmplat? Se încruntă și pot spune că încearcă să se abțină să nu facă ceva.

-Ți-a plăcut cum am jucat pe soția geloasă? Rânjesc,încercând să îl iau peste picior și în același timp să mai diminuez din tensiunea care știu că nu este în folosul meu absolut deloc. -Cred că merit un oscar. Zâmbesc ca și cum aș fi pe covorul roșu și fotografii sunt în fața mea.

-Ce? Mijește ochii și se apropie de mine. -Eu nu vorbeam de acea "scenă" pe care ai făcut-o. Se încruntă și la rândul său ridică brațele la piept. -Ce ce dracului acel tip te atingea și aproape că ți-o trăgea în văzul tuturor? Dacă este posibil ochii lui  devin și mai negri decât sunt. -

-Ce?  Mă încrunt,știam că nu a văzut momentul în care acel tip flirta cu mine (doar era cu Lana) și totuși a văzut când dansam cu el.

-Tu ești a mea,și nimeni înafară de mine nu te poate atinge. Acum mâna sa îmi prinde brațul și îl strânge,dueros.

-Tu ai văzut aia. Pufnesc -Dar nu ai văzut când acel tip flirta cu mine și mă uitam disperată să salvezi situația. Îmi dau ochii peste cap.

-Ce?

-Desigur că marele "erou" nu era acolo să mă ajute. Îmi dau ochii peste cap din nou și mâna lui se strânge și mai tare pe brațul meu.

-Te-a atins? Spune printre dinți ca mai apoi să lase maxilarul său să se încleșteze. Acum realizez că Harry este cu adevărat furios și închid gura să mai comentez ceva care l-ar face și mai furios de atât. -Drace,răspunde Louise. Vocea lui bubuie din senin și mă face să tresar și să mă uit la el cu ochii mari. -Tu ești a mea și nimeni nu se atinge de tine,înafară de mine. Comentează înainte ca eu să pot deschide gura să îi răspund la cerință.

-Nu. Spun scurt și nu mă uit la el.Știind că lacrimile îmi năpădesc ochii,datorită durerii aplicată pe brațul meu,de scumpul meu Harry.

-Bun. Comentează Și își lasă capul să cadă pe gâtul meu.

Buzele sale umede și reci trec de-a lungul gâului meu și zâbovesc pentru o scurtă peroadă în locul în care umărul se întâlnește cu gâtul,ca mai apoi să intre în acțiune dinții lui combinați cu buzele sale care sug pielea,simt cum sângele iese...totuși o senzație euforică îmi trece prin corp ,alături de un fior pe șira spinări.

Bloody Bride (Harry Styles//vampire)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum