C 45 || Bătăi ale inimii

2.4K 188 23
                                    

Louise 

                       V-ați gândit vreo dată că faceți un anumit lucru pentru ultima dată? Ei bine,și eu m-am gândit când m-am schimbat din acea rochie roșie și am pus altceva mai comod -după cum mi-a explicat Harry- .

Nu știu dacă să fiu flatată datorită cuvintelor lui Harry,acelea că eu aș fi specială.....nu știu dacă specială în limbajul său și în acest context este tocmai ceva de bine. Cu toate astea nu mă simt specială câtuși de puțin....ba din potrivă,mă simt cea mai ghinionistă persoană de pe planetă.

Sau...poate asta mă face specială.

Totuși gândul ca eu să rămân însărcinată cu Harry este cel mai urât lucru posibil,sub nici o formă nu mă gândesc să țin în burta mea pentru 9 luni,sau câte or ține vampirii copii, progenitura lui.

Oricum,o mică teamă se află în adâncul sufletului meu...dacă sunt ultimile mele clipe din viață? Dacă voi muri cine știe cum? Sau și mai rău...dacă se dovedește că eu sunt cea care ridică blestemul? Dacă eu voi fi cea care rămâne însărcinată cu Harry,bine și faptul că se presupune că eu mă voi îndrăgosti de Harry este un scenariu negru..chiar dacă se presupune că iubrea este bună.

Și poate că cel mai bun lucru din toate acestea este faptul că dacă voi deveni vampir,voi avea același corp pentru mulți,mulți,mulți ani. Da,chiar este un lucru bun,îmi place propriul trup,cu defectele sale,și chiar vreau să mă bucur de el,ceva mai mult decât 10-20 de ani. Știu că nu este bine să fi egoist....dar în aceste momente nu are cine să se gândească și la mine...așa că o fac eu pentru alții.

Chiar și așa....nu am înțeles ce lucruri îl fac pe Harry să le simtă,lucruri pe care nu le-a mai simțit. De fiecare data când facem ceva,sau mergem undeva unul dintre noi trebuie să se enerveze,în general fiind Harry pe mine. Sau vrea să insinueze că nimeni nu l-a mai înfuriat până acum.

Poate că nimeni nu a mai îndrăznit să o facă. Inconștientul meu adaugă.

Chiar și așa,multe lucruri au rămas în ceață,multe lucruri care mă înfurie,multe ale căror lucruri chiar am nevoie de răspuns....cum ar fi transformarea în vampir,puterile lui Harry sunt încă în ceață pentru mine.

-Argh! Exclam şi lovesc primul lucru care îmi  este în faţă. Un scaun. Frustrarea s-a adunat. 

-Woh. Ce ai patit Lou Lou? În următoarea secundă privirea mea se întoarce spre sunetul de mai devreme. De fapt vocea, pe care o știu prea bine. Louis se uită la mine cu un zâmbet destul de cald și imediat mă întreb ce îl aduce pe aici.

-Ce cauți aici Louis? Mă încrunt,cu toate că un zâmbet stă să isbucnească pe buzele mele. 

-Am auzit ceva ciudat și am venit să văd dacă ești în regulă. Spune cu un zâmbet și de data aceasta nu mă mai abțin să nu îi zâmbesc -Amândoi știm cum poate fi Harry uneori. Spune încet,dar totuși îl aud clar și știu la ce se referă. 

-Sunt frustrată. Spun brusc și mă enervez când îmi aduc aminte toate prostiile alea,dar mă enervez și mai tare când îi văd rânjetul lui Louis pe față,știu ce gândește -Nu sexual,Louis. Îmi dau ochii peste cap.

-Ei bine,vino încoa și poveștește-mi ce ai pățit Lou Lou. Merge spre pat,unde se pune și  îmi gesticulează să vin și eu oftez înainte să mă duc spre el.

***

Nu știu în ce măsură a fost  o idee bună să îi povestesc lui Louis despre ceea ce se află în mintea și sufletul meu,pentru că acum,eu mă aflu în sala de sport a palatului,într-o pereche de colanți de sport și bustieră.Cu o pereche de mânuși de box în mâinile mele și Louis în fața mea.

Bloody Bride (Harry Styles//vampire)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum