C 48 || Gemma.

2.2K 161 23
                                    


Louise  

Am venit de 2 săptămâini înapoi la castel și totul a revenit la normal,Harry a revenit la fața lui posomorâtă și încruntată,cu toate astea, abia dacă apuc să îl văd (nu că m-aș plânge). Pleacă dimineața înainte să mă trezesc și vine când sunt aproape de culcare.

Aparent,starea tatălui său s-a înrăutățit în ultima vreme,iar Harry deja a început să îi ia din atribuții doar ca să nu rămână în urmă sau ca ceva să scape de sub control.

Chiar și așa,în programul destul de ocupat al lui Harry a mai intrat și o vizită oficială,se pare că mergem în regatul învecinat.Aparent,Harry are o invitație din partea regelui de acolo sau ceva asemănător...oricum,Louis a încercat să îmi explice,dar nu am înțeles,nici măcar nu mi-am bătut capul.

Și uite așa am ajuns într-o mașină neagră,timp de 8 ore,cu Harry lângă mine în timp ce vorbește la telefon de vreo 2 ore și din când în când (când se enervează) îmi strânge coapsa.Pe de altă parte,"vorbesc" din priviri cu Louis,care a reușit într-o oarecare măsură să mă distreze o mare parte din drum,cât timp Harry a fost ocupat.

Harry bagă telefonul înapoi în buzunarul sacoului său și se întoace cu capul spre mine,încruntătura lui este pe chip și pot spune ca nu îi trece prin cap ceva care chiar să mă privească.Oricum,Harry se pricepe foarte bine la își a ascunde sentimentele.

-Louise,trebuie să mă asculți cu urechile ciulite. Harry spune abrupt iar eu mă uit spre el cu o sprânceană ridicată -Regele din Campsten,este unul care nu are milă.Așa că ai grijă ce vorbești și cu cine.Nu vreau să faci din nou una dintre scenele tale de femeie care este cuminte.Nu de dragul de a face impresie bună,că mă doare în cur de impresia lui.Asta este pentru tine. Mâna lui vine pe obrazul meu,care îl mângâie ușor cu două degete apoi îmi duce o șuviță după ureche. -Tipului îi plac provocările,iar tu cu siguranță ești una.

-Louise,este foarte serios.Nu că am auzit zvonuri,ci chiar am văzut cum el viola o femeie.Și nu era un caz izolat. Louis intervine și simt cum gura mea devine uscată.

-Nu îți face griji,tu vei sta mai mult cu soția lui,chestii de femei,bla bla bla. Își dă ochii peste cap -Dar te rog doar să îl respecți și să îi răspunzi frumos.Dacă ești o fată ascultătoare nu îi stârnești interesul. Mă uit la el surprinsă,dar totuși un lucru îmi trece prin minte și când deschid gura ca să întreb,Harry mi-o ia înainte -Nu,nu trebuie să te prefaci că mă iubești și mai știu eu ce.Își dă ochii peste cap. -Dar se poate să primești un bonus dacă ești fată cuminte. Ridică din sprâncene și simt cum sângele se ridică în obrajii mei la gândul a ceea ce s-a întâmplat  cu 2 saptămâni în urmă în acea cabană. 

Mașina se oprește,iar în câteva secunde ușa se deschide,Harry îmi aruncă o privire prin care îmi spune să am grijă,iar în câteva secunde mana sa se întinde spre mine,în ideea de a mă "ajuta" să cobor din mașină. 

Ca o soție bună ce sunt îmi împletesc degetele de ale lui și ies din mașină,imediat ce sunt pe picioarele mele apropiindu-mă de el și dându-i un zâmbet prin care îi mulțumesc.

-Oh,iate uită. O voce groasă exclamă. -Harry și noua lui soție. Un bărbat înalt apare lângă noi,nu unul la fel de înalt ca Harry,dar totuși înalt cu barbă pe obraji,un zâmbet larg și păr ciufulit -Bună iubire. Când simt mâna lui Harry scăpând-o pe a mea mă trezesc din transă.

-Oh,bună.Eu sunt Louise. Îi întind mâna spre ideea de a o strânge,dar el rânjește și  o prinde să o ducă spre buzele sale ca să îmi sărute degetele.Cu siguranță acest  bărbat are șarm.

-Liam.Adaugă el. Cu un zâmbet ca mai apoi să îi dea drumul mâinii mele și să își îndrepte privirea spre Harry -Harry,pot spune că sunt fericit să te văd,mai ales când ai o soție așa frumoasă. Mă mișc inconfortabil pe picioarele mele - Și eu și soția mea-

-HARRY! O voce de femeie se aude apoi o femeie blondă,parcă țâșnind de nicăieri se aruncă în brațele lui Harry.El imediat își înfășoară brațele în jurul taliei ei și pare o scenă de final fericit dintr-un film. -Oh doamne,unde sunt manierele mele.Femeia spune când se uită la mine -Bună scumpo. Spune și brațele ei se înfășoară în jurul meu,tăindu-mi respirația la propriu.

-Gemma.O lași fără aer. Liam spune pe un ton ceva mai aspru,iar "Gemma" îmi dă drumul și îmi dă un zâmbet prin care își cere scuze.

Nu mă pot abține să nu observ tenta de verde din ochii ei și înălțimea ei care nu este foarte mare,dar totuși este ceva mai mare decât aș fi crezut.Rădăcinile ei au o tentă foarte familiară de ciocolatiu.Per ansamblu,este foarte familiară această fată....ca și trăsături.

-Chiar ne pare rău că nu am putut sta la nunta voastră mai mult. Liam spune și înfășoară un braț în jurul taliei Gemmei ,iar Harry face același lucru cu mine -Dar Gemma chiar nu s-a simțit bine. Simt brațul lui Harry tensionându-se în jurul meu,și aleg să îmi pun mâna peste a lui,asta pare să îl facă să se relaxeze un pic.

-Oh,sper că nu a fost nimic grav. Mă uit spre ea.

-Nu. Chicotește. -Louis. Gemma scutură din cap spre Louis,iar el face același lucru spre ea cu un zâmbet cald.


***

Nu știu de câte ore,Harry a plecat să discute nu știu ce lucuri cu Liam,în timp ce eu am rămas singură,după ce Gemma a avut ceva de făcut.

-Ești bine? Louis apare ca de nicăieri și mă sperie. -Pari ușor îngândurată. Adaugă cu o încruntătură.

-Da sunt bine,doar că nu mă pot abține să nu mă gândesc la modul în care Gemma îmi aduce aminte de cineva. Ști,este foarte familiară. Mă încrunt,frustrată că nu știu de unde să o iau.

-A fost la nunta voastră,de acolo. Ridică din umeri.

-Nu,nu de acolo Louis. Nu fața,înălțimea sau părul ei îmi sunt cunoscute,trăsăturile,ochii...culoarea de păr,scluptura ei... Gesticulez.

-Lou,este o coincidență. Louis ridică din umeri,totuși cred că este ceva mai mult decât o concidență...

-Nu crezi că sunt nebună sau ceva. Mă opresc și îmi pun mâna pe bicepsul său. -Corect? Mă uit în ochii lui și încerc să ignor ceea ce este în stomacul meu când ochii nostri se întâlnesc.

-Nu.Cum să cred asta. Zâmbește,dar totuși cumva evită ceea ce este important.

-Louis,de ce ești aici? Mă încrunt și ridic brațele la piept.

-Să mă asigur că nu faci vreo prostie.Ordinele lui Harry. Spune scurt apoi continuă să meargă.

Ceva este în neregulă cu privire la Louis,nu știu de ce...dar o simt...ca și cum ar încerca să ascundă ceva,pe de altă parte nu pot spune același lucru despre Harry,căci el nici măcar nu a mai vorbit cu mine,de când am despachetat lucrurile.Când mi-a spus de 3 ori să am grijă cu cine și ce vorbesc.

_____________

Heii,javra asta s-a întoorsss.Anyways...Vroiam să vă rog,ca o persoană care a citit cartea și își aduce aminte detalii să îmi dea un mesaj,nu de alta....dar nu îmi amintesc unele chestii...și nici nu știu în ce capitol să le găsesc...și no poate mă ajută.

De asemenea,vreau să vă urez an nou fericit,căci nu sunt sigură dacă mai postez în acest an.....mă rog,la multi ani lui Louis :3

P.S. Îmi pare rău pentru partea aceasta scurtă,doar că am alte idei pentru următoarea,care sper să fie mai lungă.

*poză cu Gemma*


Bloody Bride (Harry Styles//vampire)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum