Prolog

8.2K 470 15
                                    

        

           

      

                    

    

    

    

                         În lume sunt mai multe tipuri de oameni,asta este cert.

Un tip este acela care adoră să spună povești de groază și să se uite la filme de același gen....și se "hrănesc" cu frica altora.Și într-un final să îi facă pe unii să își ude pantalonii.

Un alt tip este acel gen care adoră să asculte cu o pasiune imensă acele povești chiar dacă știu că mor de frică și ajung să își ude pantalonii.

Și în final acel tip care doar ascultă și analizează.Ca mine.

Mereu m-am întrebat de ce oamenii spun mereu la petreceri sau pe la focuri de tabără povești de groază?De ce oamenii,mai repede adolescenții, sunt atât de îndrăgostiți de filmele de groază?

De fapt ceea ce mă întreb eu mereu este faptul că de ce oamenii se sperie sau doar cutremură (în cele mai bune cazuri) mereu la aceeași poveste,de ce iubesc să le recite?Sunt unele pe care le-am auzit de sute de ori și aproape că le știu ca pe poezii.

Din păcate prietenii mei sunt priml tip de oameni....un tip care începe să mă calce pe nervi.

În orașul Dickinson din Dakota de Nord oamenii sunt foarte creduli,la fel și cu această poveste mai veche de 100 de ani.Se spune că este reală,cineva a observat asta cu adevărat și a spus-o ca să poată preveni lumea.Dar să fim serioși.....cine naiba nu ar încerca?Am auzit de persoane care au încerat și sunt la fel de vii ca și înainte.

Aceasta sunt eu,Louise Marks și aceasta este problema mea.

Heii,carte nouă.Oooh,da.

Îmi pare rău că este atât de scurt.Sper ca (, ) capitolele să fie mai lungi.Meh.

#Ella

Bloody Bride (Harry Styles//vampire)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum