C 39 || Beție

3.6K 243 23
                                    

Harry

        Momentul în care o văd pe Louise coborând pe scări ,îmi dau seama că am făcut alegerea bună în legătură cu ținuta ei. Rochia îi pică ca și turnata pe ea. Acea mică tăietură dintre sânii ei îi fac să pară mai mari decât sunt deja.

Buzele ei pline sunt pictate în rosu,care le fac să pară și mai cărnoase decât sunt deja si cu greu ma pot abține.

Sunt trezit din visul meu în care rup acea chestie nenorocită pe jumătate neagra atunci când mâinile ei îmi ating pieptul. Să îmi aranjeze cămașa.

-Ce? Se încrunta când mă uit la ea cu un zâmbet. -Nu. Tocmai ce m-a dat Spencer cu ruj și nu vreau să se ia. Spune când mă aplec să o sărut. Totuși o fac pe obraz și ea îmi zâmbește.

-Des,uită-te ce drăguți sunt. O aud pe mama spunând și imediat apar im fața noastră

La vederea lui tata, Louise se tensionează destul de vizibil și îmi duc mâna în jurul taliei ei și încep să trasez linii leneșe pe șoldul ei încercând să o fac să se calmeze,pentru că dacă îi miroase Dez frica,atunci Louise s-a dus dracului. Mereu o să profite de asta.

-Mai copii arătați bine. Louisea bucur că te-ai asortat cu Harold. Arătați bine. Comentează Des cu un rânjet care pe Louise din nou o face să se tensioneze,evident că o tensiona. -Oh Louise ești bine? Am auzit că ai niște probleme de sănătate, le-ai rezolvat? De această dată nu se mai abține să nu își lase la vedere tensiunea.

-Sub control. Mulțumesc de grijă. Aruncă un mic zâmbet spre el și apoi se întoarce la mine. -Harry? Mergem? Să nu întârziem. Îmi mai aranjează cămașa puțin și se uită în ochii mei cu un zâmbet ,unu mai cald în comparație cu cel care i l-a dat lui Des.

-Da. Hai. Noapte Bună. Spun spre cei doi. Si Louise murmură același raspuns și plecăm înainte ca ei să mai poată raspunde,sau mai bine zis ca Des să o bage în sperieți pe Louise.

Dar ce tocmai s-a întâmplat îmi amintește să îmi fac o notă mentală să o întreb pe Louise care îi este adevărata ei problemă.

     

     

 ***


   -Fi atentă la ce spun eu acum,acesta este ca un test.Vezi să nu o dai în bară că dacă o faci nu numai că o să ai probleme cu mine ci și cu Des...și având în vedere cât de mult îl accepți tu pe el și cât de "dulce" este el ți-ar face de 1000 de ori plăcere să dai de bucluc cu mine. Spun și ochii ei țin ceva de care nu îmi pot da seama. -Acum capul drept iubire și să mergem. Spun și îi zâmbesc ușor.

Ne este anunțată prezența și înainte de a fi ușile deschise îmi înfășor brațul în jurul brațului ei.Cu un zâmbet pe față și cu coada ochiului mă uit la ea.Care tot zâmbește timid.

Știu că Louise este capabilă să ascundă ceea ce spun,dar dacă nu îi amintesc simt ca și cum ea ar uita ce consecințe vor putea apărea,să nu mai zic de cele reale.

-Harry? O aud șoptind și eu îi răspund cu un "Mhmm" în timp ce îi analizez pe cei care sunt prin sală. -Noi i-am luat un cadou tipului ăsta? Înteabă și mă opresc apoi mă încrunt la ea. -Cadou.Doar nu am venit ca proștii aici fără să aduncem ceva. Se încruntă și mă face să chicotesc.

-Desigur că i-am luat.Doar că nu l-am adus acum...i l-am trimis acum câteva zile scumpo. Îi sărut capul apoi îl văd pe Liam și o trag pe Louise după mine,spre unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.

-Oh vai,Harold.E la fel de frumoasă pe cât ai descris-o. Liam comentează imediat ce o vede pe Louise în fața ochilor săi. -Bună scumpete.Eu sunt Liam. Îi întinde mâna,pe care Louise o ia ușor și o scutură.

-Harry ți-a spus despre mine? Întreabă ca și cum cine știe ce ar fi.Normal că vorbesc despre ea.Este soția mea.Duh.

-Normal.Și câte mi-a spus. Se uită la mine și îl lovesc înainte să mai poată comenta ceva.

-Unde e Sophia.Întreb despre soția lui.Și el se uită undeva prin urma sa apoi gesticulează.

-Cu mama. Ridică din umeri. -Femei. Își dă ochii peste cap. Și amândoi râdem.

Liam este fiul lui Henry,practic prințul din Ulla,un alt regat nu departe de al nostru, și având în vedere faptul că îl ador pe Henry găsesc ușor să îi ador și fiul și soția.

     

     

***

    Sun fericit să spun că seara a decurs așa cum am vrut. Am mai vorbit cu câțiva prieteni și Henry,deasemenea m-am și distrat și am mai aflat un lucru nou despre Louise.Nu știe să danseze.

Deloc.

Și Louise s-a distrat.Cu coada ochiului o puteam vedea cum se distrează alături de Sophia atunci când le-am lăsat.Poate că s-a distrat prea mult Louise a mea.Pentru că acum este în brațele mele,cu pantofii în poala sa.Și nu știu de ce,încearcă să se bage din ce în ce mai mult în mine.

-Harry?Ți-am mai spus că miroși bine? Chicotește la ceea ce spune și eu chicotec ușor. -Nu mai râde. Miroși frumos. Spune și nasul ei ajunge pe maxilarul meu,unde câteva secunde mai târziu buzele ei calde ating pielea.

-Louise. Avertizez. Totuși asta nu pare să o oprească. Sătuturile ei devin mai apăsate și în curând o simt cum începe să sugă la un moment dat o bucățică din piele,care mă face să gem ușor și devine greu să o țin în brațe. -Oprește-te. Serios. Ceea ce am spus părea mai sever în mintea mea,dar totuși nu a sunat așa.

-Fă-mă a ta. Știu că mori pe interior de când m-ai văzut să faci asta. Imediat ce o pun pe picioarele sale vine spre mine și mă lipește de perete. Buzele ei le ating pe ale mele și le modelează intr-un fel pe care nu am mai văzut-o pe Louise să o facă.Limba ei trece peste buza mea inferioară și involuntar îi dau cale liberă limbii sale să intre în gura mea.

-Nu. Îi împing umerii. -Ești beată Louise.Nici să nu te gândești.

În mod normal aș fi acceptat fără nici cea mai mică problemă acest lucru,nu că nu aș fi în acel mod,având în vedere că vorbim aici despre Louise,ar fi extrem de ușor să mă aducă în acel mod.Dar nu vreau,atunci când îi voi lua virginitatea vreau ca ea să fie cu mintea limpede și să simtă 100%.

-Ști Harry.Costumul tău negru m-a cam excitat toată seara. Comentează și la propriu mâinile ei sunt peste tot pe mine.Chiar și în locuri în care nu mi-am imaginat că o să le simt prea curând.

-Da? Ridic o sprânceană la ea în timp ce degetele sale se mișcă pe nasturii cămășii mele și îi desface ușor. O aud murmurând un "mhmm" înainte să își ducă buzele pe pieptul meu și să traseze cu limba linile tatuajelor mele.

-Poate că o motivare te va ajuta. Comentează și în câteva secunde Louise este în fața mea aproape dezbrăcată.Doar în lenjerie,acela este momentul în care totul cedează și printr-o prindere rapidă de talia sa o arunc pe pat și îi atac pielea caldă.

Imediat degetele sale intră în părul meu și îl trag ușor,scoțând un mic geamăt de la mine,în timp ce ea este sub mine precum un cor.În câteva secunde realizez că este pregătită de următorul pas și elimin ultimile articole care ne stau în cale.

________________________

Tu Harry,băiat bun ce ești.Nu îmi vine să cred.

M-am oprit unde era mai dulce,huh?

P.S. Păreri?

Bloody Bride (Harry Styles//vampire)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum