C 43 || Dans interesant & gelozie

2.4K 202 17
                                    

Louise  

                 În mod normal m-as bucura de faptul ca l-am pierdut pe Harry. Dar nu și acum,am o senzație asemănătoare unei prăzi care este urmărită de prădători. Mă simt urmărită și murdară. Și nu este acel sentiment care mi-l dă Harry când mă urmărește. (Da o face,o dată chiar l-am prins,de multe ori o face dimineața).

Îmi mișc capul și blestem faptul ca nu am un gât extensibil ca să îl pot cauta mai bine pe Harry...m-as mișca de aici. Dar mi-a spus foarte ferm să nu o fac.

-Bună frumoaso. O voce groasa se aude din spatele meu. Știu că nu e Harry. A lui e de 100 de ori mai sexy

-Erm,bună. Spun ușor încruntată. Sperând că prinde ideea ca nu îl vreau prin preajmă. Plus că am mai experimentat un Harry gelos.... Pe propriul frate.

-Cum de ești singură aici? Își linge buzele și  uita la mine cu ochii lui albastrii,în care este o dorință. De care nu vreau să aflu

-Erm,m-am cam pierdut de iubitul meu. Mental îmi dau o palma pentru că tocmai l-am numit pe Harry iubitul meu. Nu aș fi crezut vreo dată că voi spune asemenea cuvânt la adresa sa.

-Păcat. Dacă aș fi fost el,nu te lăsam singură. Locul acesta este imprevizibil și poți cădea pradă vre unui nebun. Comenteaza iar eu zâmbesc amar,la cuvintele sale. Sunt conștientă de ele,dar aparent, Harry nu este. Sau poate ca doar lui îi pasa la fel de mult cum îmi pasă și mie, adică deloc.

-Da. Știu. Doar ca s-a dus la toaletă și văd că nu se mai întoarce, probabil s-a,întâlnit cu cineva și sta de vorba. Ridic din umeri și încerc să nu păr disperată  când îl caut cu privirea.Și un zâmbet gigantic îmi apare pe față când îi zăresc acele plete crețe și jacheta cu model leopard.

-Trebuie să plec. Zic rapid deja mergând spre locul unde l-am văzut. În drumul meu l-am auzit pe acel tip spumând ca ne mai vedem. În visele sale.Acest moment este unul dintre puținele momente din această scurtă perioadă în care îl știu pe Harry în care mă bucur că îl vad. Merg cât de repede pot,dar nu pe  cât de mult aș vrea,pentru ca tocurile mă cam îngreunează.

Și desigur ca atunci când ajung în  fața lui,nu mă așteptăm să văd o așa scenă interesantă. O blondă, care are practic fundul lipit de zona X a lui Harry,în timp ce ea face cercuri cu fundul și mâinile lui sunt pe șoldurile ei.Ce păcat ar fi îi deranjezi. Conștiința mea spune,pe un ton ciudat. Așa ca fac primul lucru care îmi trece prin minte. Îmi duc buzele la urechea lui.

-Hei,iubire. Șoptesc la urechea lui pe un ton ușor suav și răspunsul lui nu mă surprinde-un geamăt- . poate deveni amuzant -Hei,Harry. Adaug pe același ton și el își mușca buza de această dată,cel mai probabil să înăbușe alt geamăt.Ca să rad și mai mult de el îmi duc degetele mâinii drepte la gâtul său și cobor pe pieptul lui,apoi revin cu ea,de această dată neuitând să trec prin părul lui.

Oh,drace Harry. Scâncește inconștientul meu datorită sentimentului de inconfortabilitate care crește cu fiecare minut cu care o văd pe acea tipă pe el. De asemenea,nu mă pot abține să nu ma uit ușor la fata care îi provoacă atâta "bucurie" lui Harry.

O blondă,nimic nou....dar este foarte slabă și înaltă,iar despre formele ei nu pot spune că sunt unele care să îți atragă foarte mult atenția...l-am prins pe Harry de multe ori că se uita la pieptul sau la fundul meu. Poate că ceea ce îl face pe el "fericit" este atitudinea ei.

Bloody Bride (Harry Styles//vampire)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum