C 27 || Auriu și Argintiu (Partea II)

4.2K 274 29
                                    

       

           


Louise

           Îmi trec din nou mâinile peste materialul moale al rochiei și aștept semnalul care îmi spune că pot pleca.Poate că nu ar trebui,dar totuși mă simt foarte emoționată,nu cred că am mai fost așa în viața mea,și sincer nu îmi place...nu îmi place pentru că îmi las mintea pradă acestui lucru care îmi displace total.Chiar nu vreau să fac asta....cu siguranță,dacă aș putea imediat aș renunța...dar deja am așteptat prea mult și nu mai este loc să dau înapoi.

Sunt trasă din propriile gânduri când cineva își curăță gâtul în spatele meu.Când mă întorc în fața mea este Harry,ai cărui ochi se plimbă pe corpul meu  și gura îi este ușor deschisă.Când ochii lui revin pe ai mei și observ că devin mai negri îmi dau seama cât de mult îi place.

-Mmm.Mâinile lui ajung pe talia mea și mă trage mai aproape de el,pieptul meu atingându-se ușor de al meu. -Louise. Mă sărută pe colțul gurii cu grijă -Arăți.Plasează un sărut în celălalt colț al gurii -Al.Un alt sărut,de data aceasta pe un braz -Dracului.Sărut pe celălalt obraz -De.Coboară pe maxilar. -Bine.Plasează un sărut pe vena de pe gâtul meu -Nu glumesc Louise,arăți minunat. Mâinile lui mari sunt pe obrajii mei și se uită adânc în ochii mei -Abia aștept să o dau jos.Zâmbește ștrengărește.

-Mulțumesc.Mormăi încet.Dacă stau bine să mă gâneasc,nici Harry nu arată rău,poartă un costum negru și o cămașă albă care este ușor deschisă și în jurul gâtului pe lângă lanțul lui mai este și o eșafă neagră cu niște dungi albe.Desigur că prin ușor deschisă mă refer la faptul că este foarte,așa că îmi duc degetele la cămașa lui să o mai închid.

Nu știu de ce,dar gestul meu îl face să zâmbească.

-Stai liniștită.Se pot uita...dar nu pot avea.Spune cu nasul pe obrazul meu.Mâinile lui sunt mai jos de talia mea,probabil ,prin rochia cea mare,vrea să îmi atingă fundul. -Doar pentru tine iubire. Îmi face cu ochiul când se dă bătut și își împletește degetele cu ale mele.

-Stai liniștit.Că nu o să se mai repete. Îi zâmbesc amar. -E de la emoții.

-Nu aș fi așa sigur. Spune uitându-se la mine din nou cu o anumită sclipire în ochi. -Ști ce ai de făcut,da? Vocea lui devine serioasă și știu că se referă la altceva decât ceea ce mi-a explicat Anne.

-Da.Da.Da Îmi dau ochii peste cap.

-Bun.

***

Mâna lui Harry se întinde după a mea în mașină și o iau gentil înainte să ies cu ajutorul lui și să îi zâmbesc ușor.Țipetele locuitorilor se pot auzi foarte bine,aparent toți sunt fericiți pentru Harry.Nu știu de ce mi-a trecut prin minte că nu ar fi,probabil pentru că Harry nu se comportă cu supușii la fel cum se comportă cu mine.

Din nou mâinile lui gigantice se pun pe fața mea și îmi zâmbește înainte să mă sărute pe frunte.Și din nou cred că în mintea ei Spencer îl înjură,pentru că îmi strică machiajul,și așa înainte să plecăm de acasă l-a certat pentru că l-a stricat.Ce pot spune,Harry strică multe.

Un covor negru se întinde de la mașină până la intrarea în biserică,adică vreo cinci metrii,de-o parte și de alta se află bariere,în spatele cărora sunt supușii,care strigă din stânga și din dreapta diferite lucruri spre mine și Harry.

-O să fie bine,liniștește-te. Îl aud cum șoptește înainte să ne începem drumul spre biserică.În fața noastră se află o fetiță care împrăștie niște petale de flori și în urma noastră sunt alte două fete care îmi țin vualul gigantic pe care Anne a spus că trebuie să îl port,conform tradiției.

Bloody Bride (Harry Styles//vampire)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum