C 31 || Amintiri

2.8K 234 11
                                    


Autoarea

                           Faptul că Louise poate fi în pericol îi face inima să bată cu două viteze mai repede....și îi face picioarele să aibă o reacție mai repede.Desigur că în câteva secunde Harry ajunge în fața camereu pregătit să înfrunte pe oricine îndrăznește să o atingă pe Louise a sa.

În urma lui,cu o surprindere mare este Zayn,care niciodată nu l-a văzut pe Harry să reacționeze în asemenea hal,de când îl știe pe amicul lui...și îl știe de mulți ani...nu de la ea.

Ușa se izbește de perete,datorită puterii pe care o folosește Harry și cei doi vampiri asită la Louis care este deasupra lui Louise,în timp ce una dintre mâinile sale îi ține brațele fetei deasupra capului și ea se zvărcolește sub el în timp ce o gâdilă.

Din gura fetei ies șiruri și șiruri de râsete și chcicoteli și printre respirațiile pe care încearcă să le ia,ca să nu rămână complet fără aer îi cere să se oprească.În același timp Louis la rândul său râde de Louise și încearcă să nu se predea sentimentului care se ascunde în adâncul lui.Știe că dacă Harry îl vede în așa situație nu o să fie un sentiment tocmai plăcut din partea celui mai bun prieten al lui.

Totuși Louis simte o schimbare în jurul lor,simte că ceva îi sună în cap dar totuși alege să ignore sunetu enervant din capul lui și să se întoarcă...doar ca să îi găsească pe 2 dintre bunii săi prieteni holbându-se la el.Zayn având o privre destul de amuzată...fiind conștient că a ajuns deasupra lui Louise înaintea lui Harry.Dar totuși zâmbetul îi pică când se uită la Harry și la ochii lui negri pe care îi ține.Este nervos....dar în același timp încearcă să  se controleze de dragul lui Louise,pentru că și-a promis că vrea să se apropie de acea fată.

-Băieți.Ce faceți? Întreabă ridicându-se pe propriile picioare ,în timp ce Louise trage de bluza ei,care se ridicase destul de mult și de care nu era conștientă până în acel moment.

-Întrebarea e ce faci tu aici,Louis? Zayn chicotește adânc.Acum vrea doar să își bată joc de Harry,care nu mai are mult  până ce să explodeze.

Între timp Louise este și ea pe picioarele ei și își trece de câteva ori mâinile peste coapsele ei...se simte ușor jenată de ceea ce s-a întâmplat ....nu de întâmplare în sine,ci de poziția în care a fost prinsă cu Louis.Pentru o secundă îi prinde privirea lui Zayn și are o strălucire ciudată,înainte să își mușe buza inferioară.Louise este conștientă de faptul că Zayn insinuează că ea nu doar era gâdilată de Louis...cu toate astea lasă să treacă.

Ochii ei se duc spre Harry și totul se schimbă,ochii lui (care acum erau negrii) a prins schimbul de priviri dintre ea și Zayn.....În acest moment i-ar da pe toți afară și ar lipi-o de cel mai apropiat perete și să o întrebe ce s-a întâmplat ,înainte să îi spună de nenumărate ori că este a lui...chiar să o și facă a sa.

Ochii ei îl părăsesc pe Harry și se duc spre Louis,care pare ușor speriat...ce-i drept este speriat.Louis știe cât de posesiv este Harry față de soția sa...așa a fost mereu.Așa că ea se hotărăște să intervină atunci când în minte îi reapare acea discuție cu Louis.

-Harry?Putem vorbi? Vocea ei micuță atrage privirile celor trei vampiri de sex masculin asupra ei.-Te rog? Privirea ei se ridică de pe podea ca să se ducă pe fața lui.

Harry se uită pentru câteva secunde la ea înainte să scuture din cap și să intre în camera sa.

-Noi o să....Louis gesticulează spre ușă ca mai apoi să iasă și să îl ia pe Zayn după el,ca mai apoi să închidă ușa.

Harry se uită la Louise cu o sprânceană ridicată și brațele ridicate la piept.Este nervos...foarte puțin pe Louise,este mai mult pe sine.

-Zi Louise.Oftează.Ridicând degetele să își maseze tâmpla.

-De ce atunci când am leșinat...înainte să mă trezesc atunci am căzut lângă crucea lui Louis Tomlinson? Louise mijește ochii la Harry în timp ce el se încruntă.

-Nu știu despre ce vobești. Spune nonșalat.Desigur că el știe ce se întâmplă...dar ceea ce îl deranjază este faptul că Louise își amintește.

-Ba da.Ști. Ea scâncește. -Ști despre ce vorbesc.Pun pariu că știai că voi face acel lucru dinainte să știu eu.Dacă tu ești de fapt,cel care m-a determinat să o fac?Huh? Louise se apropie de el,subit simțindu-se mai puternică.

-Louise.Ai grijă...treci de linie.Harry avertizează.Simțind deja cum se enervează pe tânăra din fața lui.

-Ști Harry.E ciudat...pentru că azi când l-am văzut pe Louis am avut o senzație de déjà vu. Louise mijește ochii spre Harry,care la rândul lui avea ochii la fel.

-Surprinzător pentru o fată cu cinci prieteni. Harry murmură pentru el.Dar totuși Louise îl aude.

-Te-am auzit.Comentează repede-Vreau să merg acasă. Louise spune rapid și bate din picior.

-Nu. Harry răspunde rapid.

-Nu îmi pasă.Vreau să merg. Spune ca un copil mic. -Am lucruri de făcut. Aici nu mai minte,nu știe exact ce zi este acolo...știe doar că în câteva zile are programare la doctor...și trebuie să meargă.Cu toate că în aceste vremuri nu îi mai vede sensul.

-Ești acasă. Spune rapid Harry.Deja simțind cum se enervează mai rău pe atitudinea lui Louise.

-Asta nu e acasă pentru mine. Ridică vocea. -Am lăsat-o pe mama atât de mult timp singură,Harry.De unde știu că nu a dat  o mașină peste ea și este în comă în spital?Huh?Tu o ai pe mama ta aproape...în schimb eu nu.

-Mama te iubește ca și cum ea te-ar fi făcut. Harry adaugă repede. -Poate chiar este mai aproape de tine mai mult decât este a ta. Nu a durat mai mult de o secundă până ce palma lui Louise să se lipească de obrazul lui.

-Niciodată.Dar niciodată să nu mai spui așa ceva despre ea. Louise amenință. -Mama a făcut sacrificii după sacrificii pentru mine și ar fi inacceptabil să o condamn. Louise spune rapid,amintindu-și de câte ori a umblat prin tribunal cu mama ei,pentru gustodie.

-A doua oară,Louise.Mâna lui Harry îi strânge încheietura mâinii cu care tocmai a fost pălmuit de Louise. -Ai grijă.Încă o dată și nu vei mai scăpa.Harry la rândul său amenință.Louise scâncește de durere datorită presiunii adăugate încheieturii ei.Harry este nervos...dar nu regretă nici o secundă.Consideră că a făcut ceea ce trebuia.În fond,și-a apărat mama.

-Du-mă acasă.Cere,cu o voce mai încrezătoare de această dată. -Aceasta este lumea ta...viața mea aparține celelilalte lumi,fie că îți place sau nu. Louise comentează și într-un colțișor din inima lui Harry apare același lucru.

-Încet,înce îți vei muta viața aici.Comentează Harry. -Până atunci....să îți fie clar,că ceea ce tocmai s-a întâmplat este pentru ultima dată.

-Acasă este acolo unde inima ta aparține.Unde inima ta bate cu putere...acolo unde te simți în largul tău. Louise comntează înainte să lase o lacrimă să i se scurgă pe obraz.

______________________

E a 2-a oara cand Louise il paleste,nu?

Si acum sa luam o pauza si sa apreciem acel minunat gif cu Harry,gasit pe google imagini=))

Bloody Bride (Harry Styles//vampire)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum