C 10 || Kellera

4.7K 335 8
                                    

        

     

   

Harry.

                        Ochii mei o scanează cu atenție,de teamă să nu spună ceva și să dea de gol tot ce se întâmplă și chiar nu am să ezit să nu o pedepsesc.Am acceptat sfatul lui Louis și am mers mai ușor cu ea...am făcut ceea ce nu am făcut cu nici una dintre soțiile mele până acum.

Da,soțiile.Fiind un vampir de 200 de ani este ceva....mai ales când îmi este destinat să mă căsătoresc cu o femeie umană.Tot acel zvon este unul inventat pentru fetele curioase care vor să încerce....și având în vedere că sunt niște ființe umane...au murit și a venit una după cealaltă..

-Ce?Harry? Vocea pițigăiată a mamei Ochii mei se dezlipesc de pe fata cu ochii albaștrii să se ducă spre mama care poartă o fața foarte școată.

-Poftim? 

-Cum nu ai putut să îi faci cunoștiință lui Louise cu Gemma. Mama oftează foarte ciudat.Poate că un mic lucru mi-a scăpat din minte...să îi fac cunoștiință lui Louise cu sora mea mai mare,Gemma.Ce-i drept suntem căsătoriți de nici o săptămână iar Gemma imediat după nuntă a plecat înapoi în regatul soțului ei...Să nu mai pomenesc că mișcarea dintr-o lume în cealaltă este destul de obositoare.

-O haide mamă.Am uitat.Plus că Gemma sigur este ocupată cu "soțiorul" ei. Mama își dă ochii peste cap într-un mod discret la remaca despre soțul Gemmei.Știe că nu îl pot suporta ,de fapt niciodată nu l-am putut suporta...dar după ce a înșelat-o pe Gemma chiar nu îl mai suport...si singurul lucru care mă ține să nu îl ucid este pur și simplu dragostea surorii mele pentru el.

-Asta îmi place. Louise expiră fericită.Nici nu realizez că mâna mea nu o mai strânge pe ai decât atunci când observ în mâinile ei un material auriu.

-Hm.Louis poate până la urmă nu mai trebuie să angajăm un pofesionist pentru așa ceva. Mama chicotește și merge spre Louise și încep amândouă să vorbească pe tema acelui material.

   

***

   

Louise

Aparent....ceea ce aveam eu de făcut cu mama lui Harry și cu el era recepția nunții...pentru că vezi doamne în ziua în care noi ne-am căsătorit nu am putut face petrecerea din nu știu ce motiv și cu această ocazie eu pot să fac nunta așa cum vreau (după spusele lui Harry) .

Poate că cel mai drăgut lucru dintre toate de astăzi  a fost regina,de fapt Anne.Aparent nu este chiar așa  de îngânfată pe cât îmi imaginam.Chiar este o femeie sensibilă și cu foarte mult bun simți...și aparent la fel este și Harry în jurul ei.Un adevărat prinț,de care aș putea fi mândră să îl numesc "soțul meu"

-Drace. Îl aud pe Harry murmurând și se oprește din drum.Mama lui oftează iar  eu mă uit la ei fără să am nici cea mai mică idee.Cu ocazia liniștii dintre noi pot auzi de afară persoane care îi strigă pe Harry și  pe Anne.

-Prințe. Una dintre gărzile care ne-a însoțit i se adresează lui Harry pe un ton serios -Ziariștii sunt afară. Spune serios. -Și nu există ieșire prin spate.

Fața lui Harry devine din nou cea neagră pe care o știu eu și scutură din cap spre bărbatul înalt și bine făcut. -Bine.Tu ia-o pe Regină iar eu vin cu Prințesa. Garda scutură din cap și îi deschide ușa Reginei prin care iese cu grijă iar garda în urma ei.

-Louise,uită-te la mine. Harry spune serios.Înghit în sec și mă uit spre el -Când ieșim afară vreau ca tu să te uiți în jos și să nu le răspunzi.Ai înțeles? Înghit din nou în sec și scutur din cap -Bun.Și să nu îmi dai drumul la mână. Scutur din nou în cap și mâna lui o prinde pe a  mea.

Ușa pe care a ieșit regina se deschid și pe acolo ies și eu cu Harry.În fața noastră se află un mic "coridor" făcut de niște bărbați îmbrăcați în negru.Blițuri de aparate  foto se văd chiar dacă este zi și vocile lor se aud țipând după Harry și când realizează cui îi ține mâna și mie.Capul mi-l țin în jos exact cum mi-a spus Harry și în scurt timp ajungem la mașină.

În mașină deja se afla Anne și ne zâmbește cald.Într-un mod ciudat toată această experiență cu "ziariștii" nu mi-a plăcut.

-Ești bine? Mâna lui Harry ajunge pe genunchiul meu și îmi stânge gentil genunchiul.

-Da. Îi zâmbesc apoi îmi mut privirea de pe el ,nefiind capabilă să mențin un contact vizual cu el pe moment.

-Îmi pare rău că a trebuit să iei parte la asta. Harry respiră apoi îmi sărută obrazul dulce -Câteodată se întâmplă asta..Nu răspund doar închid ochii pentru o scundă apoi scutur din cap că înțeleg.Pobabil că dacă nu aș fi acceptat acel pariu supid acum aș fi acasă stând în patul meu cald și umblam pe tumblr.

   

***

   

Aparent Harry pare destul de încântat de faptul că m-am purtat "exemplat" de față cu mama lui așa că a hotărât,el singur, să îmi arate micul orășel pe care el îl conduce.Harry mi-a spus că acest oraș este de mărimea unui stat american și face parte ca dintr-un continent...în care fiecare țară are propriul rege.Practic un fel de SUA dar fără oameni normali...cică.

Străzile orașului sunt destul de mari....dar trotuarele destul de micuțe,în sensul că dacă se întâlnesc 3 persoane nu au loc...și după spusele lui Harry această stradă este una centrală.Casele nu sunt așa cum m-am aștepat...vile pompoase...sunt căsuțe nu mai înainte de 2 etaje...cu pereții ușor maronii.Mai pe scurt gen orășelele de la țară din Anglia.

-Și....Louise.Spune-mi ceva despre tine. Harry spune dintr-o dată spărgând tăcerea dintre noi doi.

-Hm,okay.Ce vrei să ști? Ridic din umeri uitându-mă la el.

-Ce vrei tu.Am preferat să te las pe tine să alegi ce vrei să îmi spui despre tine decât să caut eu,desigur că asta nu înseamnă că dacă am vreo curioziate iar tu nu vrei să  o lămurești , nu pot căuta .Dap.....Harry cel răutăcios a revenit.

-Păi...sunt născută vara...pe 21 iulie chiar.Implicând că sunt zodia rac.Îmi place culoarea albastru...îmi plac câinii și chiar vreau unul dar mama nu mă lasă să îmi iau unul sub pretextul că nu am grijă de el. Ridic din umeri spunând câte un pic din ceea ce îmi place mie,nesimțind nevoia să îi spun mai multe -Acum tu.

Clipește la mine de câteva ori apoi își drege glasul și începe -Ziua mea de naștere este pe 1 februarie,culoarea mea preferată este portocaliu,chiar dacă nu o port prea des,îmi plac pisicile și îmi  place să joc golf. Harry zâmbește și îmi prinde din nou mâna în a lui și ne continuăm plimbarea printr-un parc de care am dat.Este frumos să vezi flori în perioada rodului lor,când sunt pline de culoare.

Din senin pe obrazul meu drept simt ceva umed și când ochii mei se duc în dreapta observ fața lui Harry aproape de mine și buzele sale pe obrazul meu.Pentru o secună tresar,dar când mâna lui mă strânge de braț,așa că aleg să îl las cu sărutul lui.Mâna lui ajunge în jurul taliei mele,degetele sale gâdilându-mă.Tresar încă o dată de această dată râzând.Harry se uită la mine mustăcind,semnalându-mi că are o idee.

-Nu.Spun și mă îndepărtez de el -Harry.Nu! Încep să fug de el și el după mine.Având în vedere picioarele lui mă prinde din urmă și brațele sale ajung în jurul taliei mele oprindu-mă să mai fug.

-Te-am prins. Șoptește în urechea mea și eu încep să mă mișc în strânsoarea lui.Îmi musc buza și pin minte îmi trece.Degetele mele merg spre burta lui și încep să se miște,câteva secunde mai târziu un râs isteric ieșindu-i printre buze.

____________________________________

Hahahahhaaaaa.Soft Harry.Nu vă bucurați......este chiar confuz ce am scris eu până acum?Nu de alta dar chiar sunt curioasă,pentru că pentru mine are sens....având în vedere că știu ce o să se întâmple și meh.

Bloody Bride (Harry Styles//vampire)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum