C 46 || Escapadă

3.1K 207 24
                                    

Louise 

                Nu îmi dau seama ce poate fi mai ciudat,faptul că simt o mică atracție pentru Louis sau faptul că Harry era pe cale să îl atace pe cel mai bun prieten din cauza mea....și ca de obicei doar una singură are răspuns.

Louis este drăguț și dulce cu mine....îmi vorbește frumos și mă întreabă lucuri.Desigur că ochii lui albaștrii sunt doar un bonus....să nu mai zic de barba lui și părul acela ciufulit. Pe de altă parte,Harry se comportă ca un copil răzgâiat....dând ordine în stânga și în dreapta ca un nătărău.

Cu un oftat arunc ochii pe calendar,de astăzi trebuie să reîncep să îmi iau pastilele,va fi amuzant să mă ascund de Harry ca să le iau.Îmi dau ochii peste cap și merg spre sertarul unde le-am ascuns,acolo unde știu că Harry nu va umbla niciodată,căci nu conține ceva care să îl intereseze sau să îi placă lui.Sertarul în care îmi țin șosetele.

De la fundul sertarului scot o folie din pastiluțele albe,care pe spate au imprimate cifre și două perechi de ciorapi.Harry m-a pus să îmi fac bagajele,căci aparent vom pleca din oraș pe timp de week-end.

După ce bag o pastilă în gură și o înghit cu salivă pentru că nu vreau să dau ochii cu Harry,dacă ies din dressing, îmi bag în geantă și celelate necesități ale mele...lenjerie și haine,desigur că m-am asigurat să bag într-un colț și pastilele mele.

O dată ce închid fermoarul genții, Harry își face apariția în dressing îmbrăcat într-un hanorac  cu sigla Nike și normalii lui blugi skinny negri alături de deja celebrele ghete maro.Parul lui este desfăcut și are un volum exagerat,semn că s-a spălat pe cap. 

-Gata? Zâmbește spre mine,gropițele lui apărând în obrajii săi. Eu ca și răspuns arunc un zâmbet forțat și scutur din cap. -Ok. Spune și îmi ia geanta. -Să mergem.

Mâna sa liberă o întinde spre mine cu un zâmbet,știu că vrea să mă țină de mână.Chiar și așa eu nu vreau,totuși ca să nu cauzez vreo scenă aleg să îmi pun mâna peste a lui și imediat palma sa cea mare o acoperă pe a mea și degetele sale lungi trec printre ale mele. 


***    


După un drum de cam 5 ore și în care dacă am scos amândoi o frază, am ajuns într-o zonă rurală din Kellera. Nu mi-a explicat nimic de ce suntem aici și ce face. Poate aici vrea să mă ucidă lent.

Chiar și așa,mâna lui nu a părăsit coapsa mea deloc,doar ocazinoal când a schimbat viteza mașinii.El nu a vrut să ne mai însoțească cineva...chiar dacă s-a certat cu gardienii lui a ales să conducă el.Fără altcineva.Spunând că avem nevoie de intimitate. Adevărul că numai intimitate nu simt eu că am cu acele gărzi stând la ușă.... măcar o dată a făcut și el ceva cu folos.

Curând oprim în fața unei case din cărămidă,în fața căreia se află multă verdeață și flori.Spun căsuță,pentru că în comparație cu palatul este ceva micuuț.Geamurile căsuței sunt maro,ca să se potrivească cu culoarea peretelui și la fiecare se află draperii.

-A-Am ajuns? Mă încrunt la geam,nevenindu-mi să cred că Harry a ales să mă aducă în asemenea loc.

-Da. Zâmbește. -Hai,coboară.  Spune și îmi deschide ușa. Din nou folosește viteza de vampir pe mine.

Atunci când am coborât din mașină am realizat că această casă este și mai frumoasă decât se vedea prin geamul mașinii. O scară se află pe post de poartă și  niște pomi cu flori roz ne întâmpină. Desigur că nu mă pot abține să nu zâmbesc. Este o priveliște frumoasă și chiar mi-aș dori să locuiesc în asemenea casă pentru todeauna.

Bloody Bride (Harry Styles//vampire)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum